Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

"Biolek" (Skriven av en tjejkompis, en dröm hon hade om oss 2)

Vi satt uttråkade och blippade framför datorn när du kom på den underbara idéen att varför går vi inte och ser en film på bio.
- Självklart ropar jag till dig, vi tar på oss våra ytterkläder och springer iväg för att hinna till sista föreställningen. När vi kommer fram till bion ser vi att alla filmer utom en redan har börjat, så det är inte mycket att välja på. Vi säger åt expediten att vi vill ha en soffa länst bak , om det finns. Det är så mysigt att kunna sitta och hålla om varandra under filmen. Vi går in i salongen och söker upp våra platser. Det är tio minuter till föreställningen ska börja och inte en enda människa i hela salongen. Vi tror att vi ska få hela salongen för oss själva, men under reklamens slutskede så droppar det in två flickor fnissande och sätter sig i mitten av salongen.

Filmen börjar och jag kryper upp mot din axel för att mysa. Det tar oss inte lång tid att förstå att filmen som vi kollar på är otroligt konstig och inte alls bra. Mitt huvud som ligger mot din axel vrider sig lätt och börjar kyssa din hals istället. Du stänger dina ögon och njuter av mina läppar som leker mot din hals. Du känner hur jag drar min tunga längs din hals, och kysser dig försiktigt med mina mjuka läppar. Du tänker för dig själv att du inte kan låta mig ha allt de roliga, så du knuffar bort mig och tar upp din plats mot min hals istället och börjar kyssa mig från örsnibb ner mot bh-bandet och upp igen. Du märker rätt fort hur jag börjar gny av din underbara behandling, som så många gånger förr vi har haft det i drömmen/fantasin. Du känner hur min hand letar sig ner till ditt lår och kramar hårt om det varje gång du kommer upp emot mitt öra med dina läppar och din tunga.

När du vrider runt mitt huvud för att kyssa mig över läpparna så flyttar jag handen till bulan som växt till sig på dina byxor och börjar att massera den medans våra läppar möts. Mina händer börjar knäppa upp knapparna till byxorna, sakta och försiktigt. Knapp för knapp. Samtidigt leker våra tungor i en lång härlig tungkyss, jag tar fram din styva leksak. Jag lyckas på nått sätt att få loss mina läppar ifrån dina och glider ner med huvudet i din famn där du smeker mitt hår medans jag låter min tunga beröra din vän, just över ollonet och sakta men säkert omsluter den med mina läppar. pussar, drar tungan längs din härliga leksak. Det är inte första gången jag suger av dig, det har jag gjort så många gånger om och om igen i huvudet. Och det känns lika underbart som jag har fantiserat om hela tiden. Du börjar stöna högre, och blir helt uppspelt, du tycker jag suger som en gudinna och det tar inte lång tid innan du är nära att komma och avbryter mig.

Du sätter mig upp i stolen igen och glider ner mellan mina ben. Lyfter försiktigt upp min kjol och börjar att med lätta fingrar smeka upp och ner längs mina lår.. Pussar och slickar upp längst insidan av mina lår och märker hur jag för varje puss bresar lite mera på bena så att du ska komma åt bättre.När du kommit fram till ditt mål och möts av en vägg av tyg så lyfter jag hjälpsamt på min rumpa och viskar åt dig att ta av dom . Dom är alldelens blöta, du ler och tittar in i mina ögon. Du tar i sidorna och drar snabbt av dom. Du börjar om att kyssa mig från knäna och sakta uppåt, men det räcker inte för mig. Jag greppar ett hårt tag i ditt hår och trycker ditt ansikte mot mitt sköte och viskar med en mysigt porrig hes och väldigt upphetsad röst
- Slicka mig !

Du har inte så mycket val annat än att slicka upp vätskan som rinner ur mig för att kunna andas, så det är det du gör. Drar tungan upp och lapar i dig som en galning överallt du kommer åt samtidigt som jag med ett stadigt tag med båda händerna håller ditt huvud på plats. Du hör hur jag börjar gny och stöna lite lågt innan jag sätter upp mina ben på dina axlar och trycker ut med mitt kön mot din mun ännu mera. Mina lår sluter tätt för dina öron och ljudet från filmen försvinner helt. Jag fortsätter att trycka mitt kön mot dig varje gång du slickar min glädjeknapp och tillslut blir det för mycket för dig. Du kastar av dig mina ben och glider halvsittande upp emot mig. Din härliga tunga möter upp min. Du glider sakta in och fyller upp mig.

Du låter dina händer glida in under min tröja och smeka upp för min mage och mina bröst. När du försöker få in ditt huvudet där under, så skrattar jag till och drar av mig tröjan helt utan vidare istället. Du slänger dig över mina bröst och slickar och nafsar över allt du kommer åt. Sidan av brösten, bröstvårtorna och mellan brösten. Jag blir helt blöt av ditt saliv som sprider sig över brösten.

Jag stönar högt och sluter ögonen och bara låta mig bli tagen av dig. Först sakta, men ökar hela tiden takten. När vi börjar vara så hårda att våra kroppar klappar emot varandra så viskar jag i ditt öra .

- Vi har publik.

Jag är alldeles för upphetsad för att bry mig, och viskar tillbaka

- Låt dom titta.

Jag ser fundersam ut tills du biter tag i min bröstvårta och jag stönar högt.
- Ok, men då ger vi dom en show som dom inte glömmer, viskar jag och tungkysser digRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: gemelo

  • Publicerad Publicerad: 2008-12-09

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter