Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

bindel

Denna berättelse är helt sann. Det är en av dom bästa sexupplevelser jag haft och jag vill säga tack till dej som gav mej allt det här.


Jag står på knä med ögonbindeln på plats innanför dörren och lyssnar spänt efter ljudet av taxin jag vet att du ska komma i. Du var väldigt tydlig med hur du ville att jag skulle sitta och vänta på dej. Jag hör en bildörr slå igen utanför, genast ökar pulsen och jag sträcker lite på mej där jag sitter. Det dröjer alldes förlänge så jag antar att det är grannen som kom hem. Jag sjunker ihop med axlarna, besviken över att det inte var du. Ljudet av dörrhandtaget som trycks ner får hjärtat att hoppa till bröstet på mej. Jag får svårt att andas när jag hör att du stänger dörren. Förväntansfulla ilningar löper längs med ryggraden och jag ryser. Det skramlar om spännet när du knäpper upp ditt skärp och drar ner byxorna. Ofrivilligt särar jag på läpparna för att lättare få luft. Någonting smeker längs underläppen och jag gapar när jag känner hur det pressar på. Du smakar salt och tvål. Sakta låter jag dej glida in och ut ur min mun. Jag sträcker lite mer på mej för att hamna i rätt höjd samtidigt som jag stödjer händerna mot dina lår för att inte tappa balansen av dina allt hårdare motjuck. Jag känner hur du växer dej allt större och tränger dej allt längre ner i halsen på mej. När luften tar slut sätter kräkreflexerna in och jag hulkar till, lite snabbt drar du dej ur och låter mej hämta andan innan du pressar dej in igen. Tårar börjar samlas i ögonen och jag känner hur sminket börjar kladda. Det kliar men jag komer inte åt ordentligt eftersom ögonbindeln sitter i vägen.
-Vänd dej om. hör jag plötsligt en mörk, skarp röst befalla.
Så fort och smidigt jag kan ställer jag mej upp och lutar mej över sängen. Du särar mina ben varsamt och smeker lätt där jeansen är trasiga i grenen. Flämtande känner jag hur du drar mina trosor åt sidan och låter ett finger glida upp och ner i springan som redan är blöt av mina safter.
När du låter det glida in gnyr jag lite belåtet och jag känner hur det rinner till ännu mer. Ett finger till glider lätt in och snart känner jag hur du pressar på med hela handen. Jag flämtar högt och stönar snart i takt med din hand som glider in och ut i mej. Plötsligt försvinner handen och den ersätts först med ditt glänsande ollon vartefter du pressar dej in bit för bit. Jag är så upphetsad så jag kan inte låta bli att jucka emot lite trots att jag vet att jag inte borde. Du låter det passera och jag pustar ut. Du ökar takten vartefter och jag känner hur spänningen i mej stiger. Du drar dej ur och på nytt låter du din hand föras in i mej.I rasande fart får du mej att tappa andan.
-Du får inte komma än. säger du och jag håller emot så mkt jag kan men lyckas inge vidare och tigger om att få komma.
-Snälla! lyckas jag få fram mellan hårt hopbitna käkar.
-Ja kom då, kom då!
Jag slappnar av och känner hur hela kroppen exploderar. Flämatande faller jag ihop över sängen för att få luft och återhämta mej.
Det tar inte lång stund innan jag känner din hand mellan mina ben igen. Den här gången smeker du dej dock uppåt mot min trånga stjärt. Du förklarade innan att jag skulle värma upp mej ordentligt där så att jag skulle kunna slappna av ordentligt. Din tumme trycker försiktigt på och bit för bit tränger den längre in. Efter ett tag låter du två fingrar ersätta tummen och jag slappnar av så mkt jag kan. När du tycker att det verkar ordentligt uppvärmt ställer du dej tillrätta bakom mej och glider sakta in, en liten bit till för varje stöt. Tillsist är hela inne och du grymtar belåtet. Du juckar sakta fram och tillbaka några ggr innan du succesivt ökar takten och snart stöter du hårt in i mej. Jag vänjer mej gradvis vid känslan och snart kommer pirrningarna tillbaka. Jag stönar högre för varje stöt och tror att det ska gå igen just som du drar dej ur och befaller mej ner på knä.
-Du ska svälja varenda droppe, spiller du så får du slicka upp det från golvet. Hur ska det går till tänker jag. Jag ser ju inget.
Jag gapar ordentligt och försöker hålla mej så nära dej som möjligt.
En, två, tre varma strålar träffa mej rätt i munnen å den fjärde träffar mej på kinden. Jag sväljer ivrigt och tungan glider ut i mungipan för att slicka i sej det den kommer åt på kinden. Jag spillde inget.
-Får jag gå och tvätta av mej frågar jag.
-Visst. svarar du.
Jag känner mej fram till badrummet och väl inne lossar jag på ögonbindeln, ser mej i spegeln och granskar mitt ansikte som är nerkladdat av smink. Jag ser riktigt porrig ut tänker jag och ler belåtet.
Jag tvättar av mej lite snabbt och frågar sen;- Kan jag komma ut.
-Vänta lite. svarar du och jag väntar tålmodigt.
-Ok du kan komma nu.
Jag går ut ur badrummet och synen som möter mej ger mej en chock.
-Du har kostym juh.
-Ja jag kom direkt från jobbet.
Min bild av dej var inte alls så som jag såg dej nu. Inte en enda gång hade det slagit mej att du kunde vara en kostymnisse.
-Ja ha. Jag ska väl gå då. säger du och jag ser dej i ögonen.
För första gången ser jag ditt ansikte och du ler....Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: raja-lisa

  • Publicerad Publicerad: 2008-03-31

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter