Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bilturen.

Kliver upp och sätter mig vid datorn, har inget att göra och kan inte sova. Just för tillfället var det ingen online så jag tappade upp ett varmt bad att krypa ner i. Känslan av det varma vattnet i höst kylan smekte min kropp med lätta drag. Värmen som sipprar mellan mina ben och värmer upp mitt sköte. Kan inte undgå att låta mina fingrar spela lite över min klitta innan jag tvingar mig själv att kliva upp. Leker mej snabbt fram till en underbar orgasm innan jag kliver upp. Torkar av mig lätt och kryper in i min svarta morgon rock.
När jag kommer ut från badrummet ser jag det blinkande ljust från msn på datorn. Trippar fram för att se vem som ropat på mig. Där satt du framför datorn och väntade på mig. Du kunde heller inte sova och tjejen din hade redan gått och lagt sig. Vi pratade om allt och inget, tills jag började på minna dig om mina noveller och våra gamla minne tillsammans. Du frågade mig vad jag hade gjort av noveller du skulle få.
- men jag har ju inget att skriva om just nu ;svarade jag.

Då får du väl se till att du får det, svarade du bara.
Skrattade en aningen för mig själv av ditt förslag, tog det inte precis på allvar att du ville ha en Ã₝egenÃ₝ novell. Men men ibland så har macr
Frågade om du ville komma förbi. Hade ju ändå inget att göra, med lite övertalning och mutor så kom du förbi men du ville inte komma upp så jag fick komma ner till bilen.
Du ringde en signal när du var utan för. Hann inte ens klä på mig riktigt. Drog bara på mig en tröja och kjol. Hade ju inga speciella planer så för mig spelade det ju ingen roll. Väl i bilen kände jag hur de pirrade till när jag såg in i dina ögon. Du log som vanligt innan vi körde iväg. På väg till macken hejdade ja dig åbad dig köra in på en ensam väg.
Du kollade lite förvånat på mig men ifråga satte inte mitt val.
När du stannat bilen satt jag och kollade på dig en lång stund. Du såg lite frågande ut. Vad ville du göra här frågade du?
Jag ska ge dig din novell, var de inte det du ville ?
Fick bara ett leende tillbaka, böjde mej fram å kysste ömt dina läppar medans min hand travade upp för din tröja till dina bröstvårtetÃ₦ lekte lite lätt med dina piercingar innan jag lät min tu knapp innan jag kom åt dina boxer, drog ner dom så långt jag kunde för att låta min tunga leka vid ditt ollon. Med lätta drag fick den svepa sig fram och jag hör nu dina andetag blir mer och mer snabba. Dina fingrar letar sig in i mitt hår och du tyckerlite lätt ner mitt huvud för att visa vad du vill ha. Men hade inte riktigt tänkt låta dig få det du ville ha på en gång. Du hade berättat tidigare att du saknar att få ren riktig avsugning och lite rumpa. Så denna kväll var du min. Tänkte inte låta dig komma utan ville dra ut på de hela. Fortsatte min behandling med min tunga över ditt ollon började med lätta drag att vandra upp och ner för din kuk. Bytte ut min tunga mot min hand, med jämna dra börjar jag att runka din kuk medan jag suger tag om ditt ollon med min mun.
Stannar upp för att kolla på dig, ber dig kliva ut bilen. Känner nu hur de bultar i min fitta. Det rinner efter mitt ben och min kropp skriker efter digÃ₦Vill inte vänta nå mer, vill känna dig i mig nu.
Ställe knä framför dig och börjar suga och runka dig var om varanat. Men ställer mig snabbt upp och säger åt dig att ställa dig bakom mig. Drar upp min kjol, blottar hela mitt sköte för dig nu. Det bultar och värker i hela kroppen, det skriker i kroppen efter dig. Du svara snabbt genom att ställa dig bakom mig och nosa lite lätt upp och ner för min skåra innan du bestämmer dig för att välja något annatÃ₦ Du blöter dina fingrar å stryker mig över rumpan och de ilar i hela kroppen när du sakta tränge ditt ollon. Låter mina fingrar vandra ner över min mage ner mot min klitta. Masserar och pillar, medan jag känner hur du tar tag om mina höfter och börjar röra dig fram och tillbakaÃ₦ ber dig, stönar fram. Snälla, snabbare vill komma nu. Känmin orgasm närmar mig och hur de krampar lite lätt i mitt underliv. Innan jag hinner säga nått kommer jag i en enorm orgasm, märker inte att du stönar ut din samtidigt. När jag tittar upp mot dig ler du och drar ner min kjol försiktigt. Du kysser mig på pannan och säger tack.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: ocktober

  • Publicerad Publicerad: 2005-09-05

  • Kategori Kategori: Analt

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter