Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bilnovellen

Det var just det här med noveller. Jag visste ju att du var förtjust i dem, därför hade jag gjort en deal med dig.
Du skulle få en novell av mig. Du skulle få den, så du kunde läsa den.
När jag var där.
Så jag hade skrivit en ordentlig novell, en sådan som jag misstänkte passade dig ypperligt. Egentligen var det inte så svårt, jag behövde bara tänka mig in i vad jag ville göra med dig.
Men jag skrev ut den, och tog med den, och sedan hämtade jag upp dig.
Du satte dig brevid mig i bilen, log, det märktes att du var lite generad. Men du sade ändå hej, jag svarade, och så väntade jag.
Till slut frågade du om novellen, och då sade jag att jag ville läsa inledningen för dig.
Ok, sade du, och jag började.
Det var ingen direkt trevande inledning, det var ganska mycket rakt på. Men jag märkte att du gick igång av det. Så då ställde jag dig mot väggen.
'Du kan få läsa resten om du vill, men bara om du gör med dig själv, här, inför mig, vad du brukar göra när du är själv och läser noveller'.
Du bara spärrade upp ögonen och tittade på mig. Det måste varit två sekunder, men det kändes bra mycket längre.
Sedan kom den där höjningen av ena ögonbrynet, och det där leendet.
'Ok', sade du, och slet i princip papprena ur handen på mig. 'Men då får du börja köra'.
Jag lade i en växel och vi började rulla, och du måste varit igång redan tidigare, för det första du gjorde när din blick föll på raderna av text var attdu särade på benen och smekte dig själv utanpå byxorna.
'Ojdå...den här är riktigt bra' sade du när vi åkt ett tag, och du kommit in på andra sidan. Jag lade märke till hur du knäppte upp dina byxor.
'Faktiskt, det här kännskonstigt som faaan, men om du bara fortsätter koncentrera dig på bilkörningen, så klarar jag det nog. Men enda skälet till att jag gör det är för att bara tanken som du föreslog gjorde mig kåt'.
Jadu, bara tanken på dig gör mig kåt, så jävla kåt så jag bara skulle vilja stanna till, slita ur dig ur bilen, sätta handen i nacken på dig, pressa dig mot bilen, dra ner dina byxor, och verkligen råknulla skiten ur dig...tänkte jag. Men det enda jag svarade var 'ok'.
Du fumlade nerena handen innanföe jag hörde ett svagt, vått ljud. Dina fingrar jobbade ganska ordentligt.

'Fan också' hörde jag dig säga. Det lät inte som något negativt när du sade det, du kanske bara kom åt någon riktigt känslig punkt, eller så var det något i vad du läste, men orden kom ur munnen på dig som ett stönande, inte att du sade det till mig, utan för dig själv.
Dina fingrar stannade upp litegrann, försiktigt.
Så förstod jag vad det var. Du kom inte åt ordentligt. I nästa stund satt du där, i min bil, med byxorna nedhasade en bra bit, och benen mot instrumentpanelen, brett isär. Det enda som hindrade mig från att kunna snegla rakt ner i din blöta fitta var trosorna, och handen som du nu stuckit tillbaka innanför dem.
'Är det bra?' frågade jag.
Du vände huvudet mot mig. Du hade en ganska "sträng" blick.
'Sade inte jag åt dig att koncentrera dig på bilkörningen?' frågade du mig?
'Öh....jo..?'
'Låt mig göra mitt nu då, och sköt du ditt' svarade du då bara, och fortsatte läsa.
Men efter ytterligare 30-40 sekunder sade du 'men du vet om att jag tycker om att läsa det du skriver'.

Doften kom igen.
Det våta ljudet kom igen.
Du var inte det minsta blyg längre. Snarare verkade du älska hela situationen. Det kändes ett tag som att du var så kåt att jag var rädd att du skulle blöta ner bilsätet.
'Det kan jag leva med' tänkte jag. 'Hennes underbara doft i bilen? No problem!'.
Du var på sista sidan nu. Jag såg hur du bet dig i läppen. Det märktes att dina fingrar arbetade intensivare.
Det var nära nu.
Jag snudd på kunde känna hur spänningen till din orgasm byggdes upp i bilen.
Samtidigt såg jag inget av vad du gjorde, förutom att handen rörde sig ordentligt nu. Ljudet tydde på att du pullade dig i alla fall.
Du lät så skön. Du lät så kåt.
Jag såg hur din kropp spände sig en aning, sedan lite mer, jag märkte hur du nästan som tappade papprena med novellen på, och förberedde dig ordentligt.

'Går det för dig nu?' frågade jag.
Det var som om någon krossat ett glas, du stannade upp på en sekund.
Sedan tog du upp handen, vände dig mot mig, lutade dig närmre, sdu sedan, och drog dina fingrar mot min hals.
Jag kände hur dina fittsafter lämnade spår på min hals, och doften blev nu helt distinkt.
'Ja, din novell var bra, och den hade nog räckt, tillsammans med den här bilturen, för det fick igångmig som fan', fortsatte du. 'Men nu...'
'Men nu avbröt du mig precis innan jag var klar. Jag har ingen lust att börja om igen, men jag är så jävla kåt så jag kan spricka. Det är ditt fel', fortsatte du.
Jag tänkte svara något, men du avbröt mig.

'Jag bryr mig inte vad du tänkte, men jag tänker i alla fall inte finna mig i det. Åk mot Höör eller någon annan håla, jag bryr mig inte, men köra ska du göra.'
'ok..?' svarade jag, och började titta efter närmsta avfart. Samtidigt böjde du dig än mer fram, och började knäppa upp mina byxor.
'Lyft lite', sade du. 'Jag kommer ju inte åt knapparna'.
Utan att tänka lyfte jag en aning på mig, och du knäppte upp ordentligt.
'Har du hittat någon bra väg att åka än?', frågade du.
'Eh..jag jobbar på det..' hann jag svara, innan jag kände dina mjuka, svala händer leta sig ner innanför mina byxor. Jag var så sjukt hård.
Du halade fram min kuk, runkade den lite till att börja med, innan du sänkte huvudet ner mellan mina ben och började suga.

Fy satan vad skönt det var. Och här satt jag och skulle hitta en bra väg? Kändes inte som att det var läge att fråga dig igen heller, vad som än händenu, så ville jag inte att du skulle avbryta vad du gjorde.
Det var svårt att förstå hur du bar dig åt, du sög min hårda kuk med ordentliga, djupa drag, och samtidigt så fick du på något sätt ner den andra handen innanför dina trosor, och smekte dig själv. 'Det här kan inte vara sant', tänkte jag, och missade nästan avfartsskylten.
Lund. Det låg åtminstone innåt landet, så från den vägen gick det nog att komma till någon håla. Jag saktade in och svängde av, samtidigt som jag hörde dig njuta och småstöna av att du sög mig och smekte dig själv. Du särade än mer på benen nu, men jävlar vad jag ville slita av de där trosorna. När du märkte att farten avtog så tog du däremot i lite mer, pressade lite djupare, sög lite mjukare, rullade lite m ha full koll på mig, för när det kändes som jag skulle tappa greppet om allt, så slutade du, lät huvudet ligga kvar där nere, slickade lite retsamt på min kuk, och sade 'Nu får du hitta någon bra plats, för nu behöver jag känna dig i mig'.
Ordet desperat fick helt plötsligt en ny innebörd. Vart hittar du en bra platslängs med E22:an?
Jag satt och önskade på rätt avfartsväg, och då såg jag den...

Det såg ut att vara en liten avfart, till just en liten håla, som försvannin i skogen alldeles efter avkörningssträckan. Jag slog på blinkers, och tittade ner. Du låg kvar i mitt knä med huvudet och lekte smått med min kuk, och tittade upp och såg nöjd ut när du hörde tickandet från blinkerslampan.
'Vet du, det var länge sedan jag var så här kåt', sade du. Mitt svar var liknande, 'jag kan inte minnas att jag varit så här hård tidigare heller.'
'Bra', svarade du, 'för jag tänker njuta av dig så mycket det bara går. Du kommer få jobba ordentligt för att du satt mig i den här sitsen'. Sedan log du det där leendet, med den där blicken, som bara gjorde att jag ville ha dig.

Vi fick ändå åka en bit in på vägen, innan jag hittade ett bra ställe. Det måste varit någon form av inkörsväg för skogsmaskiner, men just nu sket jag i vilket. Jag saktade in, och lät bilen stanna där. Vi stod bara ett par tre meter in från vägen.
'Äntligen', sade du, och lyfte påhuvudet och reste dig. 'Följ med mig ut nu'.
Jag tittade på dig där du satt, och kände att jag bara ville ha dig, där och nu. Jag ville inte följa med dig någonstans.
Du böjde dig framåt för att dra upp byxorna, men jag stoppade dig, knäppte upp mitt säkerhetsbälte, och sträckte mig närmre dig.

'Nej, kom hit istället', sade jag. Du tittade upp, förvånat, utan att släppa byxorna. Jag tog tag i dig, kysste dig, verkligen råhånglade med dig, du släppte byxorna, jag kände dina händer smeka mitt huvud, du kysstes tillbaka.
Mina händer slet i dina kläder, drog upp din tröja, letade sig innanför din BH, smekte dina mjuka, runda bröst. Jag slutade kyssa dig, och böjde mig ner och sög på dem, ordentligt, ett åt gången, men gav dem båda ordentligt med tid. Samtidigt kände jag dina hänntat för dig, och du gav ifrån dig ett överraskat 'Oh!'. Det rörde mig inte i ryggen, jag krånglade mig halvt ur min sits, tog tag i dig, drog dig uppåt, vände på dig, så du stod med framsidan mot ryggdelen av sätet. Jag böjde mig över och skruvadener sätet till halvt liggande, medan jag tog mig över dit.

Du stod så, på knä, framför mig, böjd över sätet.
Och bara trosorna i vägen. Jag tryckte mig riktigt nära dig.
'Du sade att du var sjukt kåt, du sade att du behövde känna mig i dig', viskade jag..
'Ja..?' svarade du. Jag tryckte mig alldeles intill dig, du kunde känna min hårdhet mellan dina skinkor. Jag satte en hand i nacken på dig, lutade mig fram så mitt ansikte var intill ditt, och väste 'sådet är så här du vill stå nu då?'
Du fick bara fram ett svagt 'ja..?' igen.

Jag lämnade lite mellanrum mellan oss, så jag kom åt, och så drog jag din tröja över huvudet. Du förväntade dig att jag skulle dra den från dina armar också, men det gjorde jag inte. Jag drog den bara bakåt, snodde den ett par varv, och så stod du där, med bakbundna armar. Jag tog tag i ditt hår, drog dig bakåt, slet snudd på sönder BH'n när jag frigjorde dina tuttar, klämde på dem, kände på dem,samtidigt som behandlingen fick dig att stöna högt. Du släppte ifrån dig ett 'ååh..', men jag drog lite mer i håret, så du stod bakåtspänd som en båge, och sade bara till dig att 'det här är ingenting, jag har knappt börjat än, slyna'. Ordvalet verkade ge dig en lätt chock, men inte mer än dukunde hantera, och jag såg ett svagt leende hos dig också. Jag tryckte ner dig över sätet igen, och nu, med din bak mitt framför mig, formligen slet jag av dig dina trosor.

Jag tryckte mig emot dig. Du putade med häcken mot mig.
Jag böjde mig fram. Du sneglade mot mig. Jag gav den en ishård blick, samtidigt som jag frågade dig 'Vilket hål vill du börja i?'
Dina ögon blev större. Du hajade till. Jag gav dig ingen tid att svara, din blick och din reaktion var svar nog. Jag tryckte ner dig ordentligt över sätet, och sedan stångade jag upp min hårda kuk så långt jag kunde i din våta fitta.
'Men för faaaan' hörde jag dig stöna. Jag hörde på uttalet, tonen och läte?' frågade jag dig tyst.
'Mmmm..' var det enda dufick fram. Men du hade kommit igång, och började jucka emot. Jag satte en hand under kuken, kände, det var dyblött. Du var så våt så det rann nerför dina ben.
'Men så knulla då..?' sade jag till dig. Du juckade emot hårdare.
'Bättre kan du. Är du inte kåtare än så?' Du tog i än mer, jag tog tag i ditt hår, vred ditt huvud så du hade ansiktet mot mig, och stoppade de fittsaviga fingrarna i din mun.
'Har dudet bra nu?' frågade jag.
Du blundade, men det kom ett'mmm' till, samtidigt som du sög på mina fingrar.
När jag drog ur fingrarna ur munnen så stönade du, munnen var öppen, jag böjde mig fram, råhånglade med dig, du öppnade ögonen,såg in i mina ögon, du njöt. Jag såg på kåtglansen i dina ögon att du njöt.

Och jag var ännu inte klar med dig. Jag satte tillbaka handen under fittan på dig, hjälpte till med den att trycka kuken ytterligare lite längre upp i dig, satte in ett finger invid kuken, rörde om lite. Använde ett finger till. Återigen fick jag bara 'mmm' från dig, men nu behövde jag inte ens fråga. Du tyckte om det.
Jag gnuggade på din klitta, motsols, medsols, rullade den mellan fingrarna. Smekte dina blygdläppar samtidigt som jag kände hur jag åkte in och ur dig, in och ur. Nästan hela min hand var blöt av dina fittsafter. Jag förde in den framför min mage istället, lät fingrarna leta sig in mellan dina skinkor. Jag hittade ditt andra hål, och började massera det lite.
Du reagerade på det.

'Men du..' sade du, men jag bara pressade mig in i dig än mer, borrade min kuk så djupt upp i fittan somdet gick, och du tystnade.
Jag förde in ett finger i din rumpa, samtidigt. När jag tryckte mig upp i dig så pressade jag mig precis intill dig, så min hand, som vilade mot min mage, pressades vidare in, och därigenom mitt finger upp i din rumpa.
Du gnällde inte.

Jag kunde känna min kuk i dig genom den tunna väggen. Jag rörde runt lite, pullade lite.
'Men alltså..' började du. Tur jag hade en hand ledig. Jag tog tag i ditt hår.
'Ville du inte bli knullad?', frågade jag dig.
'Jo, men..', började du.
'Om du vit borra mig totalt så djupt upp i dig som jag kunde.
'Jo..' var det enda svar du fick fram den här gången, och jag naglade fast dig genom att lägga armen över din nacke.

Du stod så framför mig när jag drog mig ur, med trosor och byxor vid anklarna, fittsafter längs dina ben, dina armar bakbundna av din tröja, dit hår rufsigt av mitt slitande i den, och fastnaglad i sätet av min arm i nacken.
Jag förde kuken mot din rumpa, och pressade litegranna.
'Men allvarligt, jag vet inte...' började du, men jag böjde mig framåt och frågade 'Vet inte vad? Är det något jag behöver veta om dig? Jag trodde du ville bli ordentligt knullad, som en riktig slyna? Stämde inte det?'
'Alltså, jo..' började du.
Jag avbröt dig igen med en fråga, samtidigt som jag tryckte lite till.

'Du menar att du inte har funderat på hur det här skulle kännas?'
'Jo, det har jag...' svarade du, nästan med skam i rösten.
'I så fall ska du få ta reda på det' sade jag med lugn, sansad stämma. 'Det är dags för dig att pressa emot på allvar. Sätt igång, pressa ner dig över min kuk.'
Det var allt du behövde höra, och jag kände hur du pressade emot med rumpan. Det behövdes inte mycket för att den skulle komma in, jag hade förberett ditt hål ordentligt, men jag tänkte ändå att jag skulle ge dig lite hjälp, så jag släppte på armen mot din nacke, och tog tag i ditt hår istället. Visst, det var utan annat glidmedel än dina fittsafter, men det och situationenverkade räcka, allra helst när jag började dra dig bakåt i håret.
Du sjönk ner ända till roten.

'Nu är det min tur' viskade jag till dig. 'Du trodde du kunde bestämma när du sög mig när jagkörde, va? Nu är det dags att du får vad du verkligen förtjänar.'
Sedan satte jag en hand i nacken på dig, tryckte ner dig mot sätet igen, och drog mig halvvägs ur, och sjönk ner över dig igen.
Jag kan inte beskriva ljudet du gav ifrån dig, men du klagade i alla fall inte. Det ramlade ett 'mer..' över dina läppar, och jag gjorde om det igen.
'Hur vill du bli knullad?' frågade jag.
'Va..?' svarade du förvånat.
'Ja, vad vill du bli knullad som..? Ärf
Det enda du svarade på det var ett 'mmm'.
Jag borrade mig ända in, viskade i ditt öra att 'som något mer, i så fall vad?'
Du klarade knappt av att säga det, men det kom lite svagt viskande i alla fall, det där sjukt tunga ordet: 'hora...'
Jag ökade takten, pumpade på dig rätt bra nu, innan jag stannade upp, helt nere i dig, så djupt det gick.
'Så här, menar du?'
'Precis så', svarade du.

Agressiviteten var uppbyggd maximalt hos mig nu, du stod där, med min kuk så långt upp i häcken det gick, och jag skulle knulla skiten ur dig, som en slyna, som en hora. Jag tänkte inte vänta längre. Jag tog ett järnhårt grepp om din nacke, pressade fast dig mot sätet så hårt det gick, och började dunka på dig allt vadjag kände du klarade av till en början, men ju mer du klarade att ta emot, så till slut så mycket jag klarade av att ge.
Du stönade, du skrek nästan, vid ett tillfälle gav du ifrån dig ett ljud som att jag gjort illa dig.

Jag stannade upp, men du stönade direkt 'sluta INTE!'. Jag tryckte ner dig mot sätet återigen, fortsatte än mer, intensivare, hårdare, brutalare, du tryckte emot, för allt var du var värd, du stönade, skrek, ta mig fan om du inte ylade. Till slut kunde jag inte hålla emot längre, utan jag kom, jag kom i dig, djupt upp i rumpan på dig, samtidigt som jag sjönk ner på din rygg. Du tryckte emot, som att du bara ville ha lite till, lite lite till, jag pressade mig mer, gav dig lite till, lite lite till. Sedan blev vi stilla.

Jag låg så ovanpå dig, medan vi båda hämtade andan, och den första som bröt tystnaden var du, när du sade 'men gud...'
Det enda svaret jag fick fram var 'ja, herrejävlar.'
Du log och pussade mig på munnen, flyttade dig några millimeter närmre mig, innan du sade 'det var ju inte riktigt vad jag tänkt mig när jag skulle läsa en novell i din bil, men det är inget jag klagar över.'
'Du får läsa mina novelleri min bil när du vill', svarade jag.
'Vi kan ju alltid prova sängen nästa gång.'

När vi hade återhämtat oss lite, så såg jag till att 'knyta upp' dig, så du kom fri, och vi förberedde oss för återresan. Det vart en bekeller tillsammans med dig igen, när som helst. Har du inte ringt innan, så gör det när du skrivit en ny.'
Jag svarade bara 'jag ringer innan', och så gick du. Du vände på huvudet medan du gick iväg, och gav mig det där grymma leendet igen. Och du såg rätt nöjd ut när du försvann iväg...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Amplifier

  • Publicerad Publicerad: 2008-06-23

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter