Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Biblan !!

De sista kvarteren till biblioteket springer han; hoppas att han ska hinna dit innan de stänger. Han vet att han är sent ute, men han behöver den där boken för att kunna färdigställa sin uppsats ikväll. Lättad springer han in genom dörrarna, han hann precis, och möter blicken från den kvinna som sitter bakom disken med en sträng uppsyn. Han saktar ner och försöker hämta andan samtidigt som han nickar ursäktande mot henne. Sedan skyndar han sig in mellan raderna av bokhyllor för att hitta rätt bok.

När han rundar den sista bokhyllan i raden möts han av en lockande syn som får honom att stanna upp. En vacker kvinna står halvvägs upp för den stege som står lutad mot hyllorna, sträcker sig upp för att ställa in en bok på översta hyllan. Ställningen får hennes kjol att glida upp en bit och blottar låren, prydda av strumpbyxor i silke som hålls på plats av en strumpebandshållare i spets. Hans plötsliga uppenbarelse skrämmer henne och hon flämtar till, tappar boken som faller ner på golvet. Då han skyndar för att hjälpa henne belönas han av ett strålande leende som framhäver de mest underbara ögon han någonsin sett. Han ger boken till henne och hon skyndar sig att ställa upp den på den höga hyllan. Hon vänder sig om igen för att tacka honom, och finner att hans blick är fastlåst vid hennes blottade lår. Hon klättrar nerför stegen och efter att hans blick glidit upp över hennes kropp möter han hennes. Han rodnar svagt, plötsligt medveten om att hon sett honom stirra. Men istället för att tillrättavisa honom så blinkar hon med ena ögat och frågar om han gillade vad han såg.

- Jo, men det tog slut för fort.

Hans rättframma svar förvånar dem båda. Hennes förföriska skratt orsakar en ilning som far genom hans ryggrad, samtidigt som hon sträcker fram handen för att smeka hans kind. Med ytterligare en blinkning försvinner hon mellan böckerna och efterlämnar ett aromatiskt spår av kryddigt exotiska dofter, en antydan om att morgondagen kanske skulle föra med sig nya erfarenheter - nya njutningar.

De följande 23 timmarna har han svårt att tänka på annat än henne; leende, ögonen, det mjuka låret. Allt återvänder till honom i retfulla minnesbilder, får hans kropp att bli ett enda kaos. När hans sista lektion slutar rad letar henne, tittar in mellan varenda en. Han kommer fram till den sista raden, precis där han stött på henne kvällen före, och drar häftigt efter andan - orsakar ännu ett lockande skratt att bubbla upp ur hennes strupe.

Hon står återigen på stegen, men den här gången står hon vänd mot honom helt och hållet, med ena foten på en högre stegpinne än den andra och armarna lutade mot pinnar än högre upp. Dagens kjol är kortare, men de blottade låren är lika mjuka som sist och den här gången har hon lagt till den frestande synen av klyftan mellan sina bröst genom att knäppa upp ett par knappar extra i blusen. Hon betraktar honom medan han försöker ta in alla sinnesintryck han får till sig. Sedan sänker hon ena armen och kröker fingret för att locka honom närmare. När han nu står nära henne är hans ansikte i jämnhöjd med de där läckra låren, och han stönar lätt då hon för upp sin kjol ännu en bit och vrider ena knäet utåt så att insidan av låret blir synligt.

En ren impuls får honom att luta sig fram och låta sin tunga glida över hennes hud; börjar precis ovanför strumpebandet och glider uppåt. Hennes enda reaktion blir ett mjukt stön, vilket han tolkar som uppmuntran och låter därmed sin tunga fortsätta uppåt tills han känner att hennes kulle är slätrakad och att huden som omger hennes klitoris är blottad och aningen särad. Fort skyndar han sig ner med tungan, snuddar vid den där känsliga punkten och upptäcker att den är styv och pulserar. Hennes plötsliga flämtning är all uppmuntran han behöver för att börja slicka henne med omväxlande långa, svepande rörelser och små, snabba med bara tungspetsen. Snart stönar hon, hennes höfter roterar mot hans tunga och alltmedan hennes klimax närmar sig så blir hennes andhämtning snabbare och mer flämtande. Hon för ner sina händer för att begrava dem i hans hår då ögonblicket infinner sig och hennes kropp skakar i njutningfyllda spasmer som överväldigar henne; rider hans tunga med bakåtkastat huvud. Ganska snart börjar hon slappna av igen och då kysser han mjukt hennes lår. Men plötsligt ändrar hon ställning och tvingar undan honom, stryker ner kanterna på kjolen så den läggs på plats. Hon kysser honom på pannan och går iväg med en snabbt kastad kommentar över axeln:

- Vi sortsätta vara ensidig, så att bara hon får den direkta njutningen och han lämnas med en indirekt njutning och upphetsning, men ingen tillfredsställelse? Dessa tankar tillsammans med minnesbilder och fantasier om morgondagen jagar honom till nästa möte. Han får svårt att fokusera sig, har ingen aptit och blir allt mer frustrerad. Långsamt börjar han inse att förväntan, längtan, trots sin spänning orsakar en hel del stress.

Nästa kväll närmar han sig den sista raden av bokhyllor nästan försiktigt, och långsamt rundar han hörnet. Hon är där, knäböjer oskyldigt vid de lägre hyllorna - till synes upptagen av att organisera böckerna. Det faktum att han kommer allt närmare verkar gå henne förbi och då han stannar upp intill henne uppmärksammar hon honom inte, utan fortsätter att placera ut böckerna på sina platser på hyllan. Precis när han ska till att fråga henne om hennes brist på uppmärksamhet, svänger hon runt på ena knäet. Hon sträcker sig efter hans byxor, knäpper upp skärpet och knappen, drar ner blixtlåset med sina tänder och för in handen för att frigöra hans växande kuk från byxorna. Ena handen virar hon runt honom för att ta ett stadigt tag om hans skinka, den andra tar tag om roten på hans lem samtidigt som hennes mun sväljer honom. Han sträcker ut ena handen för att ta stöd på en bokhylla, medan hennes huvud åker fram och tillbaka på hans nu svullna hud. Upphetsningen är omedelbar och våldsamt stark, chockat inser han hur nära han är sin utlösning. Han vill att det ska vara längre, vill njuta av det fullt ut - ändå är han medveten om var de befinner sig och vill inte att deras sexiga lek ska bli avbruten. Hon fortsätter att suga honom med en girighet som tycks tillfredsställa henne lika mycket som honom. Så han släpper alla hämningaroch kraften i hans orgasm får honom att stöta en sista gång in i hennes mun, längre in än förut. Hon slukar honom helt och han känner hur hans sats skjuter ner i hennes hals, hur hans pung pressas mot hennes haka.

Utlösningen kom så fort, men det är så fantastiskt när den rullar in över honom och får honom att skaka och vackla till. Då orgasmen lägger sig känner han hur hon suger i sig de sista dropparna från hans ömma ollon, sedan ser han på henne då hon prydligt knäpper hans byxor om honoarna segar sig förbi medan hon fyller hans tankar. Vad heter hon? Är hon upptagen? Varför gör hon såhär? Varför just honom? Vad kommer att hända nästa gång? Han börjar ifrågasätta hur vettiga hans heta möten med henne egentligen är, men sådana tankar ersätts snabbt av minnet av hennes lår, glittrande ögon och alla de där gömda ställena han ännu inte fått utforska. Lusten vinner över moralen och han lutar sig tillbaka för att låta den spännande förväntan skölja över honom.

Kvällen därpå förbyts besvikelsen snabbt till frustration när han fortsätter att leta efter henne mellan raderna. Hon är helt borta. Han letar ytterligare en gång. Det är samma tid som alltid, var är hon? Längst bak i biblioteket står ett bord, ganska nära den där sista bokhyllan, och han drar ut en stor och sjunker ilsket ner på den. Han är inte arg på henne, utan på sig själv - för att han blivit så tagen av deras förförelselek att han längtar och till och med låtit hela sitt liv kretsa kring deras möten. Hans annars såförståndiga sätt har helt försvunnit, på grund av att han så lätt låtit sig svepas med av leken. Han bannar sig själv för att ha tappat kontrollen sådär, och bestämmer sig för att gå härifrån och glömma alltihop.

Plötsligt smyger hon upp bakifrån och låter sina sexiga händer lirkas runt honom och glida nerför hans bröstkorg. Han känner hennes heta andedräkt mot sin hals. Hennes läppar är varma och tycks brännmärka hans hud vid varje beröring, glödande värmestrålar från hennes tunga längs hans hals och käkben. Hon viskar intill hans öra att han borde släppa ut sin kuk, men eftersom han fortfarande är irriterad så lyder han inte utan ifrågasätter hennes motiv. Svaret han får är ett litet nafsande i sitt öra följt av en ivrig bedjan om att fåta honom här och nu. Utan att vänta på hans reaktion glider hon runt honom och lyfter benet över hans kropp för att grensla honom tillsammans med den stol han sitter i. Hon drar upp sin kjol över låren, sträcker sig ner för att föra in ett finger i sin våta mus och sedan smetar hon ut sina safter över hans läppar som för att visa att hon är mer än redo för att ta emot honom.

All vett och sans överger honom och hans kuk börjar motvilligt svälla, tvingar honom att frigöra den. Han smeker dener knappt släppa taget om sin mandom innan hon spetsar sig själv på honom och långsamt börjar rida, som hon nyss bett om. Hennes huvud är bakåtkastat och brösten, som är nakna under hennes tröja, pressas mot honom. Han kan inte motstå lusten att fylla sina händer med dem. Händerna glider upp under tröjan och han kramar hennes fylliga bröst; sträcker ut fingrarna för att reta de styva bröstvårtorna och framkallar förtjusande stön från den kvinna som rider honom. Känslan av hans fingertoppar mot sina bröstvårtor tycks få henne att sakta ner på tempot så att hon till fullo kan njuta av den underbara känslan. Hon lyfter huvudet och deras blickar möts, hennes leende är en större belöning för honom än känslan av att hans kuk är inuti henne. Med fingrarna fortsätter han att smeka bröstvårtorna, vilket får hennes blick att mörkna, hennes kinder att blossa och slidväggarna som mjölkar hans kuk drar sig samman i okontrollerbara spasmer.

Hans enda längtan nu är efter att få kyssa henne; att besitta henne med sin mun - det enda området han ännu inte fått utforska. Han sträcker sig efter hennes ansikte, drar försiktigt ner det mot sitt eget och gräver in fingrarna i hennes hår då deras läppar äntligen möts. Kyssen är mjuk och öm först, långsam och utforskande. Men gradvis blir den allt mer intensiv då deras läppar säras, tungorna möts och nya förnimmelser läggs till i den lustfyllda blandningen av känslor. Den bedövande kyssen gör att de inte kan tänka på annat än sitt begär och sin åtrå för varandra. Deras gemensamma rytm ökar, han har händerna på hennes höfter; lyfter upp henne och trycker sedan ner henne. Den gungande rörelsen tvingar isär deras munnar och hon ändrar ställning för att kunna luta sig mot bordet bakom sig. Hennes nya ställning tillåter dem båda att se hur vackra deras förenade kroppar är; svullen hud som glider mot varandra; vätan som orsakar den välbehagliga friktionen.

Sekunden innan hon hinner reagera känner han hur hennes kön drar ihop sig kring hans kuk. Sedan kastar hon sig framåt, drar honom intill sig och knullar honom allt hårdare medan hon begraver ansiktet vid hans nacke för att dämpa skriket när hon kommer i en våldsam orgasm. Hon fortsätter att rida, fortsätter knulla. Våg efter våg av njutning får hennes krne ännu en. Därför fortsätter han att stöta upp i henne, uppmuntrad av det där förföriska skrattet och de gnistrande ögonen som manar honom att fortsätta. Han lyfter av henne från sin kuk, drar undan stolen och ber henne luta sig fram över bordet. Förtjust gör hon som hon blir tillsagd och lyfter upp sin fasta rumpa i vädret. Han kastar sig mot henne utan tvekan, fyller henne djupt; penetrerar henne hårt. Sedan tar han henne med medvetet långsamma stötar, söker den punkt som kan tvinga henne över kanten en andra gång. Han har ett behov av att ge henne ännu en orgasm innan han kan låta sig själv komma. Hans stötar intensifieras då hon reagerar på hans behandling; stönar och darrar under hans händer, närmar sig stadigt höjdpunkten och pressar sig bakåt mothonom då hon ännu en gång kastas ut i en tillfredsställande, behaglig lycksalighet. Hans kuk är begravd djupt inne i den exploderande grottan och sugs in i en virvel av sammandragningar. Svullnar så till den grad att han snart inte kan göra annat än att låta sin krämiga sats skjuta upp i hennes inre.

Alla känslor och intryck har för ett ögonblick förlamat dem. Men tillslut frigör de sig från sin trans då de hör att någon närmar sig. Lika fort och plötsligt som hon uppenbarade sig, försvinner hon. Utan farväl, utan några löften om morgondagen. Han samlar sig och sitter där och ler, självbelåtet, när den stränga bibliotekarien rundar bokhyllan och upptäcker honom. Med ilskna skall berättar hon för honom att biblioteket är stängt, och då han reser sig för att gå frågar han vad den trevliga assistenten heter, hon som varit så Ã₝hjälpsamÃ₝ mot honom. Hon stirrar på honom, som för att försöka avgöra huruvida han är vid sina sinnens fulla bruk eller inte, och svarar att hn assistent; att hon sköter biblioteket på egen hand.

Han stapplar hem på darriga ben och hans huvud snurrar av alla de tankar som slåss om uppmärksamhet. Den natten blir inte vilsam för honom, utan består enbart av plågade drömmar om den exotiska kvinnan; rädsla och oro över att han aldrig kommer att få se henne igen. Och någonstans lurar fortfarande den där omättliga längtan som måste stillas. När gryningen sakta infinner sig har han för länge sedan gett upp hoppet om att få någon sömn, o böjer han sig ner för att plocka upp tidningen, och då hör han hur lägenhetsdörren mitt emot hans egen öppnas. När han reser sig igen förbluffas han av att plötsligt se sin nya granne stå där, som han ännu inte hunnit hälsa på. Det där förföriska skrattet skickar rysningar genom hans kropp, och en helt ny våg av längtan sköljer över honom.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Kåtnos

  • Publicerad Publicerad: 2005-08-02

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter