Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bi och första gången med en kille

Har läst några noveller och tänkte bidra med min. Jag vet inte hur sanningsenliga vissa är men denna är helt och hållet hämtat från mitt liv. Nu har jag inte använt de rätta namnen men allt annat är precis som det var då, 2015.

-----------------------------------------

Vi hade träffars på en site på nätet och hade snackat till och från i nästan 1 år. Han var en 16 årig gaykille från Skövde som heter Patrik och jag var en 10 år äldre Bi kille från Göteborg, som heter Tobias. Ingen av oss hade kommit ut och än mindre prata med någon om våran dragning till åldersskillnad. I början så var det kanske inte så mycket mer än sexsnack, om vad vi hade för killfantasier. Han hade tidigt utryckt att han gillade äldre killar och jag hängde ju på siten, där vi träffades, för jag gillar yngre killar. Så att just vi två hitta varandra var en grymt rolig slump. För i början dissa han rätt ofta mina meddelanden.

Men vår kontakt blev efter ett tag mer och mer en växande vänskap och vi började visa oss nakna på Skype och camrunkade ihop rätt ofta. Vi hade även båda ett fotointresse och som en lite krydda ”beställde” vi bilder av varandra. Allt från nakenbilder till mer upphetsande, där det oftast var bilder där vi runkar och spruta. Även lite selfiefilm kunde det bli in emellan!

Efter lite mer än ett år av timmar med snackande och camande, sa han vid ett tillfälle att han vill ses irl. Oj, tänkte jag! Pulsen steg och jag kände hur det växte i kalligarna. Jag blev helt stum av den växande kåtheten och nickade i cam som ett Ja.

- Vill du ses, sa han i gen, för han hade inte uppfattat mitt svar.

Jag vinkla ner camen och visade min hårda bula.

- Ja, klart jag vill ses. Det har jag drömt om sedan jag såg din visningsbild förta gången på siten, sa jag  

Helgen kom och vi hade bestämt att skulle ses på centralstationen i Göteborg, då han kom med tåget från Skövde. När jag kom in på centralstationen såg jag honom väntandes på mig vid en av dom stora pelarna med en sökande blick. Han hade inte sett mig ännu och min puls ökande för varje steg jag kom närmare. Lite nervöst stanna jag framför honom och mötte hans blick.

- Hej, sa jag. Här sår du och väntar på någon.

- Japp det gör jag, sa jan glatt.

Han var säkert 10 cm längre än mina 1,78. Smal men inte spinkig, fint ansikte och ljusblå ögon och en blond frisyr som hade naturligt fall. Jag kunde inte motstå att krama om honom och jag fick nästan sträcka mig för att nå om hans hals. Hur kunde detta vara sant tänkte jag för en kort sekund! Att vi först hittar varandra på nätet och sedan så står vi här. Nervositets släppte något men en viss ansträngd spänning fans kvar, blandat med pirr i magen och önskan om att få vara nära honom. Men utan att kunna säga det, då jag inte visste vad han själv ville eller vågade. Min önskan blev på något sätt en säker övertygelse om att det skulle vara han och jag. I smyg granska honom uppifrån och ner och kunde inte låta bli att låta blicken vandra över hans byxficka som han hade ena anden i. Jag kunde skymta att han höll sin hand i närheten av kuken och röra handen mot den, vilket direkt fick mig att styvna till lite. När han drog upp den ur fickan såg jag hans bula för första gången irl. Jag visste sedan tidigare, då jag sett den i cam, att den var större än min och att det förmodligen var svårt att dölja i ett par jeans. Men den såg inte ut att vara hård i alla fall tänkte jag. Sexigt värre!

Vi gick först runt på stan för att prata för att ”normalisera” känslan av att vi för första gången sågs utanför skärmen. Vid något tillfälle råkade min hand stöta till hans och en stöt gick genom kroppen. Vi tittade på varandra och när våra blickar möttes kändes det som tiden stanna. Vi båda tänkte nog samma tanke och kände förmodligen samma sak, ”jag vill mer”.

Vi fortsatte mot ett kafé och en än gång råkade vi stöta till varandra men denna gång med ena benet under bordet. Nu såg jag på honom igen med en ursäktande blick och upptäckte i samma stund att han var ju grymt snygg. Jag reste mig hastigt upp och gick bort för att hämta något borta vid kassan och såg att han hade fått en större bula än den jag såg förut. Kände direkt att jag börja bil hård av det jag såg och skynda bort för att han inte skulle se.

Efter vi fikat klart bestämde vi att vi skulle åka hem till mig. Han hade ett tåg tillbaka till Skövde att passa om 3 timmar. Så skulle vi kolla på mina kameragrejer, vilket var ”anledningen” till att han kom ner, så fick vi nog röra på oss.  Mitt hjärta bulta och tankarna jobba på högvarv av det jag just sett på kafét. Väl hemma hände vi av oss och började prat om våra camstunder på Skype samtidigt som jag tog fram min kameraväska. Han satte sig på sängen och kolla planlöst runt och så möttes våra blickar igen. Det kändes som tiden stanna och jag blev helt stel av hans blick som varmt gick genom hela min kropp.

- Här är mina grejer, sa jag lite trevande.

Jag öppna väskan och tog fram ett objektiv och min kamera. Han titta på dom, satte på objektivet på kameran och ritade det mot mig och titta in i gluggen.

- Du är rätt het irl sa han. Mycket bättre än på Skype.

- Äh, tack sa jag lite tveksamt. För jag visste inte vad jag skulle säga.

- Vad tycker du om min kamera då? Frågade jag lite nervöst.

- Den är grymt nice sa han. Hade önskat jag hade en sådan här.

- Du kan ju testa den nu, jag kan visa dig hur den funkar.

- Då vill jag testa att fota något jag gillar, sa han.

Han är ju inte här för att kolla på min kamera tänkte jag och fråga honom rakt ut om han skulle våga testa med mig. Ingen av oss hade varit med en kille förut så det var lite av en spänd av förväntan i rummet.

- Klart jag vill sa han. Var det först jag ville när jag såg dig på centralen förut.

Han lade undan kameran på golvet och vände sig mot mig. Granska mig nerifrån och upp samtidigt som han reste sig från sängen och fäste blicken mitt på mina byxor.

- Ser att du tänker på något, fniss han.

- Hm, hummade jag tillbaka. Hur kan jag inte göra det, tänkte jag

- Jag har typ längtat efter detta i 1 år nu, sa han.

- Jag med, ja jag och började vandra över honom med blicken.

Han gick fram mot mig och börja klä av sig på överkroppen och jag bara stod och titta på hans sjukt fina överkropp. Sedan knäppte han upp knapparna på sina byxor och jag kunde se hans bula under kallingarna, genom de uppknäppta byxorna. Han tog tag i min tröja och drog av den och våra läppar mötts när han just fick av den från mina uppsträckta armar. En kort men varm kyss gjorde att jag blev helt knäsvag. Allt snurra i mitt huvud, tankar och känslor virvlade runt som i en evighet. Han fortsatte med att knäppa upp mina knappar på byxorna, utan att släppa blicken från mina ögon.  Jag sansa mig och kom tillbaka till verkligheten och kände ett oerhört bultande mellan mina ben. Rör han mig mer nu kommer jag spruta som en kanon, tänkte jag.

- Du var mig en bestämd kille, sa jag och försökte låta erfaren.

- Jaså, sa han med ett leende.

- Du är ju 17 år och har i alla fall sagt att du inte varit med någon innan.

- Stämmer, men jag har ju fantiserat om detta, dag som natt. Så följer bara mina tankar just nu, sa han som från en replik.

Han vände sitt ansikte nära mot mig igen och kysste mig mjukt, våra munnar öppnades som i en reflex och våra tungor möttes först lite magiskt. Han omfamna mig om midjan och våra tungor dansade nu runt och jag kände smaken av hans, vilket fick mina känslor att explodera. Nu kände jag för första gången hans bula mot min. Den var som min hård och jag lät mina händer sakta lirka av honom byxorna så dom föll ner runt hans vader. Jag tog ett stadigt tag om hans fasta tonårsrumpa och pressa honom mot mig så våra stånd trycktes mot varandra. På grund av att han var lite längre än mig så hamna hans mansdom mer mot min mage och jag kunde känna hans ollon som hade kommit ut mot min mage. Han var så mjuk på huden och luktade så underbart, ung och fräsch. Jag tog av mig byxorna och vi står i bara kalsonger och känner på varandra samtidigt och våra tungor leker i en obeskrivligt kåt dans.

- Jag har aldrig kysst någon innan sa han.

- Det kan jag inte tro på. Kan han kyssas så här bra kan du säkert mer med din tunga, flinade jag med ett leende.

- Du kanske kan instruera mig vad det kan vara, sa han.

I samma stund vände jag honom om och gav honom en lätt knuff så han hamna sittande i sängen. Hans ollon stack upp ur kalsongerna och jag kunden inte tro att det jag just såg och upplevt var sant. Mitt förnuft flög helt bort och min kåthet tog helt över i min kropp, när jag gränslade honom och tyckte min rumpa mot hans bultande stånd. Nu var jag så kåt att jag knappt kunde andas normalt och hans blick utstråla en varm kåthet som jag aldrig sett hos någon förut. Jag fortsatt kyssa honom från munnen ner mot hans bröstkorg och lekte snabbt med hans bröstvårtor, vilket fick han att stöna till. Jag stanna inte kvar där utan leta mig ner över magen, ner mot hans kalsångkant. Jag blundade hela tiden och när jag kom till naveln möttes mina läppar av hans ollon.

- Oh, sa jag av med blandad förvåning och lycka.

Jag öppnade ögonen och kunde se att han hade fått försats som rann från hans ollonmynning ner mot hans mage, vilket var sjukt sexigt att se. Jag förde min tungspets mot försatsen och slicka upp det jag kunde, samtidigt som jag lät min tunga leka över ollonet, utan att röra den med händerna. Jag hörde att hans andning ökande och han gnydde till av det jag gjorde. Jag drog av kallingarn och hela hans stånd kom ut i det fria. Nu kunde jag inte hålla mig längre utan tog tag i hans bultande skaft och lät hans ollon sakta glida in i min mun. Det var så sjukt skönt att jag nästan kom av bara tanken och hans mjuka flämtande stön. På grund av storleken fick jag inte in mer än kukhuvudet och lite av skaftet i munnen. Men jag kunde inte bärga mig utan tog så mycket jag kunde tills ögonen tårades.

- Jag är för kåt och känslig, brast han ut.

Vem är inte det, tänkte jag

- Jag kommer om du fortsätter suga mig så där, sa han

- Då får jag kanske göra annat, sa jag med ett leende mot honom.

- Nädu, nu är det min tur att få ge dig något, sa han snabbt.

Han reste sig snabbt till knästående i sängen och tog ett tag om mig så jag hamna på rygg. Hans stånd gungade över mig och jag kunde inte släppa ollonet med blicken som glänste av min saliv. Jag var som i trans av kåthet och han börja kyssa mig utan på mina kalsonger som för stunden var ett numer får små. Han fick av mig dom i ett ryck och börja slicka mitt skaft från pungen och upp mot mitt bultande ollon. Jag slöt ögonen och höll andan när jag kände hans läppar kyssa mitt ollon. När jag satte mig upp såg jag att min försats gick som i en sträng mot hans läppar och mitt ollon stöan jag till av kåthet. Hans läppar var täckta av min försats och han börja slicka av dom med sin tunga. Nu öppna han munnen och tog skata in halva min kuk i sin mun utan att ens tveka. Han slöt sin mun runt den och sög samtidigt som han drog ut den sakta. Jag stöna till just när den kom ut och såg att den var helt blank av hans behandling. Han gjorde om det men denna gång lite längre in en tidigare. Nu sög han och runkar längts ner på skaftet samtidigt men tog inte ut den, vilket jag ville. För synen när det kom ut ur hans mun fuktig av hans saliv var så sexigt. I stället lät han den glida in ännu längre tills hans mun träffa roten. Han lät kuken åka in och ut från toppen till botten några gånger tills jag sa att jag kommer komma snart. Då sluta han och lät mitt bultande stånd hamna på min mage. 

Jag satte mig upp mot väggen och visade att han skulle ställa sig med kuken framför min mun. Han fatta vinken och nu kunde han munknulla mig och jag runka honom hårt som motjuck. Han höll på rätt länge och mina käkar kändes helt bortdomnade av hans stora kuk. Samtidigt som det kändes helt underbart att få ha hans kuk i munnen. Jag ville aldrig att han skulle sluta och jag försökte ta mer och mer av hans stånd. Saliven och säkert mycket av hans försats, som det kom mer av, rann längs munnen och ner på mitt bröst. Helt plötsligt sluta han och dog sig ur min mun

- Nu kommer jag snart sa han och fråga vart han skulle komma.

- Kom var du vill sa jag.

När jag kollar på porrfilm på nätet har just sprutet varit det som fascinerat mig mest. Jag vet inte varför men att se en annan kille komma är så sjukt upphetsande, speciellt en yngre killar. Vilket jag nästan alltid sökt efter, och kolla på, när jag varit ensam och behövt lätta på trycke. Så att snart få se Patrik komma framför mig och på mig, var som i en dröm.

- Jag vill att du runkar mig, sa han.

 

Han drog sig bakåt något och jag runka honom några tag, sedan kom han. Första två spruten var rätt hårta och kom på min kind och mina läppar. Dom andra spruten kom på mitt bröst och på halsen. Han böjde sig flämtande fram och kysste mina spermafyllda läppar och jag fick för första gången smaka på en annan killes sats. Då det kom med in rätt mycket när han först tog lite på tungan innan vi möttes i en djup kyss.

Han satte sig ner på mitt nu ännu mer bultande stånd och jag kände hans rumpa gnida försiktigt upp och ner för att retas. Jag kunde inte göra annat än att bara njuta av det som hände. Jag la mig sakta lutandes ner på kudden mot väggen och lät känslorna rusa i kroppen.

- Nu är det din tur att få komma, sa han.

Han gick sakta mer mot mitt bultande stånd och tog in hela kuken i munnen. Knappt en halv minut senare kunde jag inte hålla tillbaka den pirrande känslan som jag visste vart den ledde. Mitt stånd blev styvare och han förstod förmodligen att jag var på väg att komma kom. För han förde in min kuk till roten och jag släppte alla tyglar och kom av hans ”djupa” behandling. Han behövde knappt svälja då kuken var långt inne i hans hals. Jag vet inte hur mycket jag kom men det var den starkaste utlösning jag någonsin haft och jag kunde lätt känna att mina sprut var kraftiga. När jag sprutat klart sög han sakta av min kuk till sista droppen sperma var ute ur kuken. Han vände sig mot mig och log ett leende av lycka.

- Fan vad gott du smaka, sa han

- Du smaka rätt nice du med, sa jag med en trånande blick och ville ha mer.

Helt utmattade av det som just hänt la vi oss ner och bara höll om varandra.

- Mitt tåg går om två timmar, sa han med lite sorgsen röst.

- Jo jag vet, ja jag.

- Ska vi ta en dusch innan vi åker in till centralen, sa jag

- Absolut, det vore skönt.

Vi gick inte i badrummet och satte på duschen. Medan vi vänta på varmvattnet stod vi och kolla på varandra utan att säga något. Vad var det som just hade hänt tänkte jag för mig själv. Det var som att jag just kollat på en porrfilm och runkat. Men av någon anledning var huvudpersonen i filmen här, helt naken mitt framför mig. Jag kände direkt att mitt stånd var på väg tillbaka och att jag bara ville ha mer av Patrik.

Han klev in i duschen och när vattnet mötte hans kropp stod kuken praktfullt och pekade rätt uppåt. Jag gick in i vattenstrålarna och vände honom om och gick ner på knä. Hans kuk var slak och jag tog den direkt i munnen och fick äntligen in hela in till roten. Kände direkt att han börja bli hård och när jag sög utåt kände jag att det smaka av hans underbara sperma. Som fanns kvar sedan han fått utlösning över mig i sängen. Han stöna till och sedan börja han munknulla mig igen. Hårdare och mer intensivare än förra gången. Nu kände jag hur hans ollon träffade mig långt inne i munnen och vid nästa stöt gled en ner i min hals. En blandning av smärta och skönhet kände jag mig helt berusad av det som hände. Han drog ut den och stängde av vattnet. Han öppna dörren till duschen och gick ut droppande av vatten la vi oss på mattan i en 69:a. Allt gick så fort och plötslig låg jag på rygg med hans stånd i munnen och han med min bultande kuk i sin. Han munknulla mig lika intensivt som i duschen samtidigt som han tog hela mitt stånd i sin min mun ner till roten.

Han sluta inte stöta förrän han kom i min mun och jag kände hur hårda hans sprut var mot min tunga. Av bara känslan kom jag en andra gång och han lät inget gå förlorat utan svalde allt. När han reste sig upp var jag som i en dimma, fortfarande kåt trotts att jag kommit två gånger på minder än 1 timma. Han drog upp mig från golvet och vi gick in i duschen igen och duscha av oss tätt ihop.

Väl på centralstationen igen vänta vi lite på perrongen på att hans tåg skulle gå. Vi satt på en bänk och vi kunde nog inte greppa det som hänt och att han skulle åka.

- Så vad gör vi nu, sa jag

- Hörs vi på Skype senare, fråga han

- Ok, sa jag med en sorgsen röst.

- Men det är lov för mig nästa vecka. Jag kommer gärna tillbaka.

- Asså, sa jag med en retfull blick.

Vi krama om varandra och han pussa mig på kinden innan han gick in på tåget som bara efter en minut lämna perrongen. Nu kom mitt medvetande tillbaka till fullo och jag kände hur det bulta i pungen och i kuken efter vårt intensiva sex. Även käkarna gjorde sig påminda men fylld av lust och längtan efter att han ville komma tillbaka, kändes allt bara bra i kroppen.

 

Så var min första gång med en kille. Om ni tyckte om den kan jag dela med mig av fler historier från våra möten, vilket var rätt många under några år.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter