Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Beundran på distans

Denna scen är av en natur som skulle klassas som olaglig såvida inte alla parters samtycke och godkännande skulle finnas dokumenterat. Att våldföra sig sexuellt eller på annat sätt uppträda kränkande på annan person är enligt Svensk lag förbjudet och sådana handlingar bör aldrig uppmuntras av någon. Det är min förhoppning att läsare av följande är fullt medvetna om ovanstående endast använder sig av den på sätt som faller in ramen för Svensk lag. Vidare är alla ev. likheter med verkliga händelser eller person rena tillfälligheter och enbart en historia skriven med fantasin som enda bakgrund.


Jag tänder en cigg till där jag sitter i den lånade skåpbilen och väntar och känner hur min lem sakta växer när jag tänker på alla dom gånger jag sett dig på den lokala puben. Trippat omkring i dina höga stövlar och visat alldeles för mycket hud nedanför dina korta kjolar med bysten väl blottad och upptryckt i dina åtsittande korsetter. Alltid med samma dimmigt kåta ögon så fort någon trycker sig lite extra mot din putande bak när du står i baren. Inatt ska du få se hur det kan gå för flickor som du.

Sitter med blicken fäst på hörnet några kvarter bort utanför din mörka lägenhet och väntar medan jag stryker kramande om mitt bultande skrev när jag får syn på dig. Till och med när du går ensam vickar du på dina höfter under kjolen om knappast är sydd för att dölja, det ser nästan ut som dina ben korsar varandra för varje steg du tar när du går med din kaxiga och självsäkra blick. Om du bara visste. Jag kliver bakom framsätena så smidigt jag kan för att inte dra till mig onödig uppmärksamhet och rättar till min mörka keps medan du korsar gatan, bara några portar kvar innan du passerar. Hjärtat slår några extra slag när jag drar upp halsduken över munnen och näsan med blicken fäst på dig medan du går sakta med långa kliv. Bara några meter kvar innan din perfekta kropp döljs något av dom kraftigt tonade rutorna och jag hör mitt hjärta dåna när jag snabbt drar upp sidodörren och tar ett stadigt tag om din arm och sliter in dig i bilen.

Trots att din kropp är liten och späd så gör du förvånade mycket motstånd och jag får ta i mer än jag trodde att jag skulle behöva för att få ner dig i det enda sätet som är kvar i skåpdelen av bilen. Så snart remmen runt din midja är ordentligt åtdragen tar jag tag i den handled och trycker ner den mot det slitna armstödet. Känner knappt hur du slår och river mot mina händer av min egen upphetsning och adrenalinet fortsätter pumpa i hög fart i mina ådror medan jag binder fast din andra arm. För benen har jag redan förberett med små buntband runt sätets fästen i golvet så jag slipper risken med att bli sparkad medvetslös.

Jag ser ut genom bilens mörka rutor och även om det inte är en människa i närheten tar jag en gammal tygtrasa och stoppar in i munnen innan jag sätter den breda silvertejpen över dina läppar. En plötslig känsla av skam dyker över mig när jag ser in i dina ögon och försiktigt stryker bort en tår som rinner ner för din kind. Verkligheten gör sig snart påmind när jag ser din port öppnas och din granne kliver ut för att gå med hunden. Pulser rusar i höjden igen när jag inser hur när det var att grannen skulle klivit ut just när jag slet in dig i bilen eller när du skrek som mest. Jag sätter mig framför dig med handen över ditt ansikte med tumme och pekfinger på vardera sida om din näsa och sätter ett manande pekfinger över min dolda mun medan grannen lojt travar iväg ner för gatan. Jag drar ett lättat andetag när jag kliver upp och ställer mig bakom dig, viker omsorgsfullt halsduken jag haft för munnen dubbel och binder den för dina ögon. När jag känner hur du rycker till varje gång mina lätta fingertoppar rör vid din hud är jag försäkrad om att du inte ser något.

Jag vrider upp volymen när jag startar vanen och kör genom staden kors och tvärs på alla möjliga smågator jag kan komma på och ser bak mot dig varje gång jag stannar till vid en korsning eller rödljus för att se att du har har ögonbindeln kvar och varje gång slås jag av hur alert du är, hur du försöker höra alla ljud utifrån och tänker genom varje sväng. Jag tänder en cigg till och häller upp en kopp kaffe från termosen medan jag åker ut på landsvägen ut mot den öde industrilokalen

När jag kört in bilen och stäng portarna öppnar jag skjutdörren på bilen och jag ser hur du rycker till. Nu börjar det äntligen. Jag sätter en handboja om din ena handled innan jag frigör den och fäster andra bojan vid din andra arm. Medan jag frigör den klöser och river du över mina händer med dina långa naglar och lämnar djupa röda märken, försöker greppa om mina handleder och kastar dig framåt och slår vilt över min rygg medan jag tar loss dina ben och sätter dom i breda läderspännen med en ganska kort länk mellan. Lyfter ut dig ur bilen och leder dig med korta staplande ben bort från bilen.

Med hjälp av repet i taket drar jag upp dina armar över huvudet tills dina hälar nätt och jämt lättar från marken. Kliver upp och trycker min kropp mot din och njuter en aning av hur din kropp vibrerar av rädsla när jag andas tungt i ditt öra och låter mina fingrar glida med lätta smekningar över din hals, ner mellan dina bröst som hålls ihop av korsetten, vidare ner över magen där jag greppar om den tunna blusen och sliter isär den, Jag låter tungspetsen spela lätt över din nacke när jag hör din skrämda flämtning. Lägger mina läppar mellan dina skulderblad och låter händerna glida längs med dina sidor när jag sätter mig ner på huk för att knäppa upp din kjol..

Du korsar genast dina ben och rycker i bojorna över ditt huvud när jag drar med ett finger mellan dina bröst ner över magen ner mot dina trosor. Jag låter tungan göra ett missnöjt ljud mot gommen medan mitt finger gör en cirkel mot den svaga fuktiga fläcken på dina trosor innan jag drar upp dolken från mina kängor och drar den upp för ditt lår och sticker in den under det tunna snöret av trosan som löper över din höfter innan jag med en snabb rörelse skär av den. Fortsätter dra med kniven upp över dom små metall hakarna som håller ihop din korsett över din vältränade mage och trär in eggen under blusen vid din axel och skär med ett rivande ljud upp ärmen, vidare tillbaka över dina bröst och skär upp andra ärmen. Jag går mot det angränsande rummet och hör dina tysta snyftningar där du hänger hjälplös och halvnaken.

Jag går med försiktiga steg över golvet mot dig i den dunkla lokalen och dina snyftningar har upphört och du ser allmänt uppgiven ut där du hänger med händerna mot taket. Du rycker till en aning när du känner mina händer mot din kalla hud igen och jag knyter upp ögonbindeln och du ser in i dom kalla ögonen på andra sidan masken med en skrämd blick men nånstans lurar nyfikenheten samtidigt. Du försöker hålla dina ben tätt ihop när jag stryker dig över magen ner mot dina lena blygdläppar. Du mumlar bönfallande om att jag ska sluta men skammen lyser genom dina ögon när du känner att din kropp inte säger samma sak.

Jag känner snart fukten från din fitta tränga fram mellan dina läppar som känns fylligare mot mina fingrar och jag känner hur du slappnar av mer och mer i benen. Du ser skrämt på medan jag drar bort skärpet från mina byxor och viker det dubbelt och går sakta runt dig med en lätt smekning över dina fasta skinkor Hon har minnsan förtjänat det. Du skriker rakt ut när den första ljudliga smällen svider till över din hud och du spänner hela din kropp. Jag trycker snabbt min kropp mot dig bakifrån och pressar ihop dina läppar medan jag trycker min svullna lem mot din ömmande bak. Jag fortsätter låta läderskärpet träffa dina skinkor med ljudliga smällar, du skriker till för varje gång dom första fem, sex gångerna innan du biter dig hårt i läppen och nöjer dig med att bara dra häftigt efter andan.

Tårarna rinner sakta över dina kinder och det enda ljud du ger från dig är svaga stön av den svidande läderremmen. När jag ser in i dina ögon känner jag ruset av den totala kontrollen, vetskapen att jag kan göra precis vad jag vill gör mig nästan yr. Bara tanken på att du är min så länge jag känner för det gör mig om möjligt ännu hårdare och samtidigt kan jag inte motstå känslan av ett milt raseri och vämjelse när jag tänker på hur du bjuder ut din kropp åt dom hungriga blickar du vet att du drar åt dig. Jag stryker en tår från din kind innan jag låter handflatan träffa din kind hårt och jag stirrar på dig med en hård blick.

Jag står och ser på din kropp som faller ihop i en liten hög så fort jag släpper på repet och hör dig brista ut i gråt. Ser på ditt ynkliga ansikte medan du vänder dig mot mig och böjer dig ner mot golvet i en bedjande gest. Jag tar några snabba kliv mot dig och sliter upp dig på fötter med en hård hand om din arm och ett stadigt grepp om ditt hår, håller ditt ansikte någon centimeter från mitt och känner din friska andedräkt mot mig innan jag låter min tunga glida över din hals. Vänder dig om och lägger en arm runt din smala midja och böjer huvudet bakåt med handen dom greppar ditt hår och kan inte annat än att grymta fram ett stön innan jag knuffar dig framåt precis så hårt att du inte ska hinna ta steget med dina hopbundna fötter och försöker ta emot dig med händerna när du faller framåt och skrapar upp knäna

Jag ställer mig över dig och lyfter upp dig på den slarvigt ihop snickrade bänken, gjord enbart för att du ska hamna i precis rätt höjd, trycker ner dig på mage över den och drar åt spännet över din rygg och binder isär dina ben mot pallens trästomme. Stryker dig över låret och känner hur du skälver när jag gnider min hand mot din fitta som fortfarande är våt och svullen, Låter ett finger glida mellan dina läppar och trycker lätt med tummen mot din anal. Jag går runt och ställer mig framför dig och drar ner gylfen långsamt och hör hur du snyftar lågt när jag låter mina byxor falla till golvet och runkar min kuk framför ditt ansikte några gånger innan jag hårt böjer ditt huvud bakåt och stryker med ollonet mot dina läppar, Du sväljer hårt och ljudligt innan jag pressar mig in mellan dina samman pressade läppar och njuter av din varma mun över min kuk medan jag glider in mer och mer

Jag hinner precis dra ut kuken när jag känner hur du prövande överväger att bita ihop med tänderna och sätter mig huk framför dig och ser ditt ansikte kastas åt sidan av den hårda örfilen innan jag stirrar in i dina söndergråtna ögon med en vild och rasande blick och höjer ett vajande, varnande pekfinger mot dig innan jag låter min kuk glida in i din mun igen. Låter ollonet glida in mellan dina läppar fram och tillbaka, tränger mig längre och längre in sakta för varje gång jag skjuter fram mina höfter. Ser hur du spänner din kropp när min kuk trycker mot svalget och retar din kräkreflex. Du drar hostande efter andan när jag drar mig ur snabbt och låter kuken glida in mot din hals igen, känner hur du kämpar emot när jag pressar mig ner i din hals med en hand om din nacke.

Känner hur din krampande hals kramar om mitt ollon varje gång jag pressar mig in så din näsa trycks mot min mage. Så hon kan i alla fall suga som en hora. Du flämtar nästan desperat efter luft när jag går runt och lägger min hårda kuk, våt av din saliv, mellan dina skinkor och ner mot din fitta. Du gnyr tyst när jag långsamt låter ollonet glida in i din trånga fitta, känner hur dina safter fuktar dina läppar mer och mer innan jag tar ett fast grepp om din midja och häver min kropp framåt i en lång snabb stöt och känner hur du spänner kroppen när jag fyller din fitta

Din gråt tystnar sakta bort och du ligger och skakar vilt på huvudet när du känner hur din kropp reagerar medan min kuk stöter i dig med långa hårda stötar. Jag kan inte hålla mig från att knulla din fitta snabbare när dom första låga stönen kommer från dig. Jag lägger tummen över ditt trånga bakre hål och jag hör hur du drar efter andan när jag trycker in mitt finger och snart börjar din fitta krama hårdare om min kuk och du börjar gråta stönande när du inser att din första orgasm är ett faktum. Jag låter min fria hand smiska dina ömma skinkor om och om igen under hela tiden din kropp skakar av den ofrivilla njutningen.

Dina snyftande gråt blandas med svaga stön när jag knullar din fitta hårdare och snabbare med en fast hand om din ena höft och andra handens tumme i din röv. Jag drar dig hårt mot mig så jag känner dina sittben slå mot min kropp och kastar dig framåt hårt med min kropp mot bänken varje gång jag stöter kuken i dig. Jag ser din kropp falla ner mot den hårda träplattan när jag drar ut kuken ur din fitta och du ligger andfådd och jämrar dig tyst medan jag tar ett fast grepp om varje skinka och särar på dom så mycket jag kan.

Någonstans ganska långt bort i min kåta adrenalin dimma hör jag hur du skriker och ber mig om att sluta när du känner min kuk mot din anal. Jag ger dig en hård svidande handflata över skinkan och dina skrikande böner övergår i ett vrål när jag känner min kuk töja din anal medan jag pressar mig in till botten. Värmen av din trånga anal gör att jag inte kan hålla inne det långa stönet när jag böjer mig fram och lägger min hand om din flåsande hals.

Jag känner hur din kropp kämpar förgäves för att tränga bort min kuk varje gång jag drar den utåt och jag får trycka hårt för att låta kuken tränga in i dig. Dina smärtande skrik blir snart till hesa väsningar under min hand som trycker mot din hals varje gång jag häver mig fram och begraver min kuk i din anal. Jag känner hur du kämpar efter luft och sliter vilt med dina fastbundna armar och försöker få loss benen. Jag lägger båda händerna på dina axlar och drar hela din kropp mot mig varje gång jag kör in kuken i dig, snabbt och hårt för att låta den glida ut sakta.

Du ligger tyst med spänd kropp under mig medan jag knullar dig lite snabbare och snart hör jag dina flämtande andetag i takt med min knullande kuk. Så fort jag känner hur du ger upp och slappnar av i kroppen, låter huvudet hänga neråt börjar jag knulla dig hårdare och snabbare och snart övergår dina flämtningar i små, korta stön som blandas med gråten. Hör hur du stönar mer och mer och snart känner jag dom små nästan omärkliga muskelryckningarna kring min kuk. Jag börjar knulla dig så snabbt jag kan och lägger hela min kropp bakom varje rörelse som pressar in kuken i dig.

Även om du försöker bita ihop hör jag hur dina stön blir högre och högre ju mer du kramar om min kuk med din anal och jag får uppbåda alla viljestyrka jag har för att inte fylla din röv med min uppdämda sats. Det känns som din orgasm pågår i evigheter och jag drar ner tempot när den till slut ebbar ut men ger lika mycket eftertryck varje gång jag stöter mig in i dig och börjar stöna grumligt när jag känner det avlägsna pirret.

När jag kommer runt dig har dina tårar och vad mer för kroppsvätskor det kan vara gjort golvet fuktigt och jag ser i dina skrämda ögon när jag böjer ditt huvud bakåt med ett fast grepp i din lugg och runkar kuken mot dig. Jag tar ett kort kliv mot dig och du snyftar och snörvlar en aning innan jag trycker kuken mot dina läppar och ner mot din hals. Nu suger hon minsann villigt. Jag hinner inte mer än ett par djupa stötar i din hals innan jag drar ut kuken och låter dina tårar blandas med min sperma medan jag stönar högt med huvudet mot taket.

Jag sitter utmattad i bilen och stryker mig förstrött över mina sönderrispade underarmar och tänker på hur fantastiskt mycket kraft du hade kvar trots den omilda behandlingen. Väl framme leder jag dig sakta ut ur bilen och låter dina fötter hitta marken när min halsduk inte låter dig se, lägger din kjol i din famn och trycker dig med lätthet ner på knä i det daggvåta gräset, jag betraktar din kropp ett ögonblick innan jag böjer ner ditt huvud mot marken och skyndar tillbaka mot bilen.

När jag kommer hem efter min affärsresa ligger du och sover och jag hinner precis sätta mig vid frukostbordet när jag lyfter blicken och ser in i ditt likbleka ansikte med dom dimmigt kåta ögonen som stirrar på mina bara underarmar.
“God morgon älskling…”Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Henx

  • Publicerad Publicerad: 2007-03-25

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Mina skrev

Väldigt bra och upphetsande berättelse.

Betyg: 5
lillan skrev

Riktigt bra!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter