Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Betraktad

Helt blickstilla sitter hon på pallen och tittar ut i mörkret. Försöker få en skymt av naturen utanför, men mörkret har slutit sig runt huset. Allt är tyst och stilla. Hon hör tickandet från köksklockan som slår i samma takt som henes eget hjärta. En ny tanke far genom hennes huvud och pulsen stiger något. Hon ler lite skälmsk för sig själv. Kylan från golvet mot hennes bara fötter väcker henne ur tankarna när hon reser sig upp och går närmare fönstret.

Hon känner att hon är iakttagen, men inte på ett hotande sätt. Hon står nu precis vid fönsterbrädet och känner den isande kylan utifrån genom fönsterkarmen. Hon vet nu att han står där utanför, hon undrar hur mycket han ser av henne. Det är trots allt bara brasan som värmer och lyser upp i det mörka vardagsrummet. Utan att ta blicken från mörkret utanför öppnar hon sakta sin tunna morgonrock, låter det bara glipa lite för att visa lite hud. Hon ler mot mannen som hon inte kan se. Smeker varsamt med händerna upp över brösten bak i nacken och släpper ut den långa mörka håret ur den strama knuten. Hon rystar ut håret så det faller ut över hennes axlar, och låter samtidigt den enda som skyller hennes nakenhet falla till golvet. Bröstvårtorna har dragit ihop sig av kylan och de stora brösten är fastare än någonsin. Som en Afrodite står hon nu och låter sig bli betraktad. Hon låter händerna vila sammanflätade vid hennes venusberg, som dols av fönsterblecket.

Han har stått där flera dagar i rad nu och iakttagit henne. Eller beundrat. Hon är en naturlig skönhet som fängslar honom. Han har förstått att hon känt på sig att någon står därute och tittar in. För varje dag som passerat har hon visat mer och mer för honom. Det är en relation i tystnad, det behöver inte hända nåt mer. Inte än. Nu står hon naken framför honom på en förtrollande vis. Hennes långa mörka lockar döljer hennes vackra bröst och fönstret slutar alldeles innan hennes sköte. Han både längtar efter mer och nöjer sig med det han får se av henne. Trots de kalla vindra som pinar hans kropp, sprider sig en alltmer angenämen värme inom honom. En önskan att få röra vid det vackra som hans ögon beskådar. Hjärtat bultar hårdare och magen skuttar till. Han ler tillbaka till henne, trots att hon inte kan se honom.

Hon ler ut i mörkret åt mannen som betraktar henne. Kysser sina fingrar och blåser iväg en slängkyss innan hon sakta drar ner rullgardinerna.


(forts. följer...)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: tisly

  • Publicerad Publicerad: 2006-11-26

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter