Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bestraffningen del 2

FortsättningenÃ₦

Du leder med mig bort från skamvrån, beordrar mig böja mig framåt och sära på mina skinkor medan du går och hämtar något, jag står still i den ställning, som du beordrat, jag funderar på vad du har i tankarna.ra borta en kort stund, men för mig i den ställningen känns det evighetslångtÃ₦ Du visar mig vad du har i din hand, en av de större analpluggarna. Jag känner hur du smörjer in anus med glidmedel innan du för in den, sakta, och när den kommitt så drar du ut den igen, för att verkligen visa mig vem det är, som bestämmer. Efter några minuters lek så trycker du pluggen på plats och säger till mig att jag resa mig upp.
Jag lyder snabbt och när jag ser dig sätta dig ner så lägger jag mig genast över dina knän, jag vet att du kanske inte kommer att bli snällare mot mig för att jag lyder så snabbt och utan bråk, men det kommer i alla fall få mig att slippa extrastraff ännu en gång.
Du smeker mig sakta över de redan rödsmiskade skinkorna och du trummar lätt på pluggen och får den att vibrera inom mig, sen tar du upp hårborsten du hade liggande bredvid dig och tar ett stabilt tag runt min midja, du vet att jag kommer att krångla, det gör jag alltid när du använder hårborsten.
Första slaget faller och jag kvider av smärta, du låter handen glida över märket och den glider ner mellan mina ben och du känner hur våt jag är, hårborsten får mig alltid att bara drypa av vätska, bara av ett enda slag. Sedan tar du upp din hand och låter borsten falla, du arbetar dig runt på skinkorna för att sedan koncentrera dig på låren, jag sparkar med benen för att visa mitt missnöje med bestraffning, samtidigt så rinner tårarna ner för kinderna på mig. Helt plötsligt slutar du, men du låter mig inte ställa mig upp och jag tittar bak mot dig, men du fräser till mig att jag ska titta ner i golvet.
*För varje gång du sparkar kommer jag att ge dig straffslag, från och med nu. Är det uppfattat?*
Jag nickar och känner hur jag gråter ännu mer och du väntar en kort sekund innan du höjer borsten igen och börjar smiska mina lår igen. Det tar all min energi att inte sparka med benen, jag gråter nästan hysteriskt nu och gömmer ansiktet i mina händer.
Du ger mig några slag tir att försöka lugna mig förstÃ₦
När jag verkar ha fått kontroll på andningen så hjälper du mig upp på ostadiga fötter och ställer mig framför dig. Du sätter två fingrar under min haka och får mig att titta dig i ögonen.
*Vdeles strax klara med varandra, men jag tänker gå igenom några saker med dig först. För det första: Du SKA göra, som du blir tillsagd! Är det uppfattat?! Du SKA uppföra dig ordentligt! Du SKA komma ihåg, vem det är som bestämmer! Och om du inte kan lyda dessa regler så kommer det att bli smisk och det är inte lite det handlar om!! Och för det andra: Du SKA uppföra dig även om jag inte är på plats! Du SKA alltid lyssna på det jag säger till dig! Är allt det här uppfattat?*
Jag nickar och tittar dig i ögonen och du lutar dig framåt och ger dig en lätt puss och du drar mig in i din famn.
*Jag älskar ju dig, jag vill bara ditt bästa. Det vet du, eller hur? Jag vill inte straffa dig men du ger mig inget annat val om du inte börjar sköta dig*
Du viskar dessa ord i mitt öra medan du håller om mig och jag borrar mitt ansikte in i ditt bröst och vill bara ha dig nära, känna din värmeÃ₦
Sakta leder du med mig in i duschen och slår på vattnet och känner efter attillräckligt varmt innan du drar in mig. Du ställer mig under den varma strålen i duschen och jag bara njuter, när du anser att jag är tillräckligt blöt i håret tar du ner en schampoflaska och tvättar mitt hår och sköljer sedan ut det, sen tar du balsamflaskan och gör om proceduren, men medan balsamen får sitta i och verka så tar du en tvättsvamp och häller på rikligt med duschtvål och löddrar upp den ordentligt innan du sakta tvättar av hela mig, när du kommer ner till mina höfter så särar jag på benen och jag känner hur du väldigt noga tvättar min drypande fitta innan du går ner på knä för att tvätta mina ben. När du kommer upp igen så tar du ner duschhuvudet och sköljer först ut balsamen innan du börjar skölja av min kropp, när den är helt ren från duschkräm så sätter du upp duschhuvudet igen och tittar på mig. Sen vänder du mig om och inspekterar mina mörkröda skinkor och lår, drar ur pluggen och ger mig en dask på baken och viskar i mitt öra: *Det är dags att tillfredställa din herre, slavinnaÃââ€Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: dystra_ior

  • Publicerad Publicerad: 2006-01-02

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter