Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bestraffningen del 1

Jag står framför dig och tittar ner i golvet, jag vet vad jag har att vänta. Du tar din ena hand och sätter den under min haka, får mig att titta upp och se dig i ögonen. Du har fått den där bestämda blicken i dina ögon, som du alltid får när det är dagsför dig att bestraffa mig. Jag inväntar inte ens ordern från dig utan börjar sakta klä av mig, viker ihop kläderna och lägger de fint i en hög, står framför dig i bara trosor.
Ã₝Ta av dig de. Du vet att du ska vara helt naken när jaffar digÃ₝
Jag tittar vädjande på dig, men din blick är gjord av sten, men jag försöker dra ut på det, jag vill inte ta av de, du vänder mig om så att jag står med ryggen till dig och smäller till mig mitt på baken, riktigt hårt, jar till, det gör riktigt ont och svider, samtidigt så känner jag det där välbekanta pirret i mitt underliv.
Ã₝Jag tänker fortsätta att smiska dig tills du drar av dig de och det här kommer att betraktas, som olydnad och du kommer atttraffad för det.Ã₝
Jag inser vad jag har gjort och drar snabbt av mig trosorna, böjer mig ner och plockar upp de och lägger de överst på klädhögen och ställer mig framför dig igen, du tar min hand och leder mig så att jag står vid doch sen hjälper du mig över ditt knä, mitt hår hänger sig ner över ansiktet och du ger mig en hårsnodd så att du kan se mitt ansikte.
Känner hur du stryker din hand lätt över korsryggen och ner på mina skinkor, det finns redan röda märken eftersmällarna jag fick för att jag skulle förstå vem det var, som verkligen bestämde, du drar sakta handen över och känner hur jag ryser till, du låter din hand vila på mina skinkor och tittar uppfodrande på mig.
Jag vänder på huvudet och tittar pådig och inser vad du vill, jag biter mig själv i läppen och tittar vädjande på dig, kan jag inte slippaÃ₦ Du skakar på bestämt på huvudet och jag tittar ner i golvet igen.
Ã₝Snälla herrn är du snäll och ger mig det smisänarÃ₦Ã₝
Känner hur första rappet faller innan jag ens hinner slutföra meningen, du har höjt handen och låter den falla, jag drar efter andan, samtidigt så känner jag hur det blir varmt även på framsidan, fukten kommer.ndrar dig en kort sekund och tittar ner på mig, sen för du fingrarna längre in, du känner på min klitta, masserar den sakta innan du för in två fingrar långt in i min fitta, du hör mig kvida och jag vänder upp ansiktet mot dig, du ger mig ett leende och börjar sakta dra fingrarna ut igen.
Du hjälper mig upp på fötter och ställer mig med ryggen emot dig och du inspekterar ditt verk, daskar till mig en gång och säger: Ã₝Gå och ställ dig i skamvrån och tänk dina brott, du skötte dig brdenna del av bestraffningen så jag ska vara snäll och smörja in din stjärt innan vi fortsätter.Ã₝
Jag går mot hörnet, som du alltid använder, som skamvrå och lutar mig framåt så att min nästipp nuddar väggen och min stjärt sticker udär när jag hör dig komma in, du går sakta fram emot mig, jag hör hur du klär av dig bakom mig, du trycker dig emot mig och jag känner hur hård din kuk är. Du klämmer ut lite lotion på dina händer och börjar sakta massera in den på min ömmande stjärt ochlår. Du låter en av dina händer glida framåt och stoppar in två fingrar i min fitta och pullar mig.
Jag vänder sakta på huvudet och ser på dig, kåtheten har fått din blick alldeles blank, du lutar dig fram och kysser mig lätt på läpparna och jag hör hur du öppnar flaskan igen och hur du särar lätt på skinkorna, häller ner lite lotion, som du masserar runt analhålet, du trycker försiktigt in ett finger och drar det sakta ut och in, jag stönar högt, det rinner av fittsaft ner längs med låret, du tar ett finger och drar det i saften och för fingret upp till min mun och jag suger av det. Du har nu fört in två fingrar, som du snabbare och snabbare för ut och in. Sakta drar du ut de och jag känner ditt ollon trycka mot hålet, du trycker in det, sen trycker du sakta in centimeter efter centimeter. Sakta börjar du knulla min röv, du daskar till mina skinkor ibland och känner hur jag Ã₝nyperÃ₝ till om din kuk, det går snabbare och snabbare och jag känner hur du kommer inne i migur kuken och jag vänder mig om och tittar på dig, du kysser mig lätt och säger Ã₝Nu är det dags för bestraffningen för din olydnadÃ₝

Fortsättningen kommer i nästa delÃ₦Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: dystra_ior

  • Publicerad Publicerad: 2005-12-25

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter