Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bestraffad framför flickvännen av mor för dåliga betyg

Jag levde med min mor och min 3 år äldre syster hemma i en liten ort i Småland..

Jag var 15 år när det hände (Magnus) och min mor var 41 år (Lena) och min syster Anna (18 år)..
Jag gick sista året i grundskolan och hade haft bra betyg hela vägen, tja minst 3:or, men oftast 4:or och en enda 5:a vilket var i Bilogi..

Vår mor var väldigt strikt mot oss, speciellt mot mig, men det förde något gott med sig och det var att man koncentrerade sig på skolan och att man inte hittade på några dumheter..
Vi visste att vi skulle hjälpa till hemma, var snäll mot varandras vänner och aldrig ställa till bråk. Vi lästa också bibeln och vår mor brukade ta med oss till kyrkan..
Min syster var dock hennes lilla guldsten (dels var hon tre år äldre och dels var hennes man en mes enligt henne som hon kontrollerade fullt, men nu levde vi ensamna)..

Vi kännde dock till att om vi får dåliga betyg (vi kom överens vad dåliga menades) så skulle vi få smaka på rottingen på rumpan (ett slag / tillfälle på läxförhör och tre slag vid ett prov). Detta var bara för att vi skulle skärpa oss och straffen var milda då dessa prov och läxförhör kunde vi skärpa oss inför terminsbetygen..
Ett dåligt terminsbetyg betydde 10 slag, men hon var resonlig och kunde jämna ut betygen, men dock 1 slag för dåligt pluggande..
Om vi inte hade städat våra rum så blev det utegångsförbud och vi fick bara komma ner när det blev mat..
Om vi inte handlat eller lagat mat så blev vi utan mat efter vi gjort mat åt dem andra..
Om vi bråkade visste vi att det blev problem, men hon skulle bestämma det efter varje tillfälle och kommer det fram att någon ljuger (ex. att systern talar om att jag startade bråket när hon gjorde det, hmm det talar vi om vid ett annat tillfälle)..

Nåväl jag hade inte fått smaka på rottingen mer än några enstaka tillfällen (dåliga läxförhör) under hela tiden och var nöjd med mina fina betyg och glad att jag slapp smaka på rottingen..

Men jag hade träffat Sara som var 16 år och lite mer livlig av sig och träffade mest vänner, festade och sportade så jag tappade skolarbetet endel).. Jag visade mor ett ganska dåligt prov i mattematik och fick mina 3 rapp och ett dåligt läxförhör i Svenska och fick mitt enda rapp med rottingen..
Dock försökte jag hänga med i skolan, men flickvännen ville att jag skulle slappna av och ha lite kul..
En dag så frågade jag om hon ville följa med hem och träffa syrran och min mor och hon tyckte det var trevligt..
Vi kommer hem och sätter oss och tittar lite på tv och pratar. Min mor hälsar på henne och vi pratar alla tre innan hon lämnar oss ifred..

Sen kommer min syster hem, som är på lite dåligt humör och hon pluggar inte så mycket, hade gjort slut med sin pojkvän så hon frågar vår mor om hon fått provresultatet i Bilogin (där jag haft 5:or) och jag säger att hon ska få det sen, jag vill vara med min flickvän.
Mor blir ganska arg och tar mig i örat och säger följ med här, du också Sara..
Jag tar fram provresultatet (vilket inte ens motsvarar 3:a)..

Magnus du vet vad detta innebär, och du ville ju ha med flickvännen så det är bara att ta av dig byxorna vilket jag genant gjorde och Sara bara tittade.. Byxorna också, du vet att jag inte bestraffar dig med dem på..
Så jag tar av mig dem och min syster säger åt Sara att titta ordentligt..
Så lägg dig på sägen och ta en kudde under magen..
Sen förklarar mor att jag har varigt dålig i skolan och ska därför få 5 rapp, 1 rapp för att jag inte lyssnade när det gällde strippningen av byxor och kalsonger och 2 rapp för jag försökte smita undan och inte visa henne betygen..

Min syster och flickvän tittar ordentligt och mor får in ett fint rapp på skinkan och det svider till. Sen ett till och vid det tredje snyftar jag till..
- Tyst, du har förtjänat detta..
Sen kommer ett 4.e rapp och ett 5.r rapp och en liten tår kommer från kinden..

Nu har du fått dina rapp för det dåliga betyget, vi tar dem andra sen säger hon och vi sätter oss alla i sängen, men jag får varken ta på mig kalsonger eller byxor innan straffet är slutfört..

Sara frågar mig hur det känns och om hon kunde göra något för mig, men mor talar om att han förtjänar detta, kanske vill du också ha några då du troligen lurat ner honom i flum istället för hårt skolarbete..
Denna tuffa lilla tjej vågar inget säga då, men hon smeker mig på kroppen och syrran säger att hon inte ska kåta upp mig för då känns det ännu värre..
Sen säger mor åt mig att vara tyst, sen förklarar hon och min syster hur mor får allt att fungera här..

Sara lyssnar ordentligt och skojar lite med mig och säger att jag ska nog kontrollera dig på samma sätt så dy lyder..
Jag vågade inte svara då mor talat om för mig att hålla tyst och mor förklarar det för henne..

Sen frågar mor om hon ville ta sista rappet och att hon skulle noggrant kolla hur hon och min syster gjorde..

Sara tittar intensivt hur mor slår mig igen med rottingen och det sved till (men vilan gjorde mig bra), sen så retas syrran och säger att det behöver du brorsan och tar i för kung och fosterland och jag snyftar till ordentligt och mor ger min syster en lätt örfil.. Vi ska bestraffa honom, men inte skicka honom till sjukhus. Syrran fattar piken..
Sen ger hon råttingen till Sara som slår till ganska hårt, vilket var en lättnad, men mor tycker att hon ska testa igen iom att det var första gången och hon får in en hård träff och det svider till ordentligt och min rumpa har nu ganska kraftiga ränder...
Nu är det bra säger mor och säger att jag ska duscha och att jag får rena kläder imorgon..
Efter duschen så tvingas jag studera, men Sara lärde sig under tiden hur hon ska tukta en man..Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Magnus

  • Publicerad Publicerad: 2007-06-14

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (6 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Åsa skrev

Intressant historia, hoppas du skärper dig i fortsättningen..

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter