Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Besöket i huvudstaden

Besöket i huvudstaden

Jag skulle precis på att avregistrera mig från communityn Porrigt.se för att jag var så trött på alla perversa, idiotiska killar där. Då jag fick ett lite annorlunda PM av en kille. Till skillnad från dom PM jag oftast får så ville han varken ragga röster eller ha camsex, utan han ville bara tala om hur söt han tyckte att jag var. Komplimanger har jag alltid varit svag för med tanke på att jag får de så sällan, så jag besvarade PM´et och tackade så mycket för hina ord. Vi fortsatte att skicka små PM till varandra, och jag gladdes över att han inte en enda gång bad om att få min msn. Den här killen måste vara speciell tänkte jag.

När vi snackat ett tag över porrigt.se och jag märkt att han verkade vara en helt okej kille, frågade jag om jag fick hans msn. Det var den första och enda gången som jag någonsin hade frågat någon om personens msn. Jag la till honom i min lista och log då hans msn-fönster genast ploppade upp på skärmen i mitt högra nedersta hörn.

Vi snackade på msn hela kvällen, enda tills jag var tvungen att avbryta för att gå och lägga mig, Vi snackade om allt möjligt, men givetvis gick det inte att undvika att komma in på sex. Det var annorlunda att snacka om sex med honom, jag tyckte om det. Jag blev sådär härligt pirrig, och vid ett flertal tillfällen kunde jag inte motstå att föra ner handen och smeka lite innanför mina trosor.

Efter bara ett par dagar visste han allt om mig. Mer än någon annan någonsin skulle få veta. Jag fattar inte vad det var med honom som gjorde att jag kände mig så frispråkig. Aldrig förr hade jag öppnat mig så för någon och berättat om precis vad som föll mig in; alla mina innersta hemligheter. Trots att vi inte hade träffats hade jag aldrig känt mig så nära någon förut. Vi var så lika han och jag, fast ändå så otroligt olika.

Han var 13 år äldre än mig, men åldersskillnaden var knappt märkbar. Man kanske kunde tro att han var omogen för sin ålder, för att han fann intresse i en så pass mycket yngre tjej, men det var tvärtom.

En kväll när vi satt och snackade över msn berättade han att han hade fått låna en webcam av en kompis och att jag äntligen skulle få se honom live. Han hade sett mig flera gkyss. Mitt hjärta slog våldsamt och just då hatade jag att han bodde så pass långt ifrån mig. 40 mil.

- Vad har du på dig sötis? Jag kan inte se så långt ner. Härifrån ser du ut att vara naken.. Jag vill se!
Log och ställde mig sakta upp framför kameran. Mitt långa, bruna hår täckte precis mina små, rosa bröstvårtor och jag såg förvåningen i hans ögon när jag vågade visa så pass mycket, det hade jag aldrig gjort innan. För någon.

- Sexig! Kolla vad du gör med mig!

Han riktade sin cam neråt och utbuktningen i hans tighta, gråa boxershorts syntes. Han började smeka utanpå boxerna och jag såg genast hans kraftiga reaktion. Det började bulta i maultandet fortsatte en bit ner. Kåtheten smög sig på mig och jag önskade att vi var grannar, eller åtminstone att han bodde i samma stad som mig så att jag kunde åka till honom. Men så var inte fallet, och vi fick ta situationen för var den var. Hade det vart för 10 år sedan så hade ju inte ens det här vart möjligt.

Han ställde tillbaka camen så att jag återigen fick se hans vackra ansikte. Åh, vad jag ville kyssa hans piercade läppar.. nafsa försiktigt i piercingarna och smaka på honom. Jag började genast att fundera på om han hade piercingar på fler ställen än i ansiktet. Det var i alla fall ingenting han hade berättat om eller visat mig.. än.

Jag sjönk ner i min stol så att han inte kunde se längre ner än precis där brösten börjar. Jag föste undan mitt hår som precis täckte brösten och satte upp det i en slarvig tofs bak på huvudet. Jag retade honom genom att ställa mig upp, precis så att man inte kunde se de styva bröstvårtorna. Han ställde sig upp och låtsades att försöka se på mig ovanifrån i hopp om att få en skymt av dom, men det funkade inte. Vi log.

Jag sänkte ner camen lite, så att hela mina bröst blev synliga för honom. Jag förde mitt högra pekfinger till munnen och blötte det med saliv, sedan smekte jag det ifrån halsen ner till mitt ena bröst. Jag masserade min vänstra bröstvårta med pekfingret och tummen, och jag blev så kåt av att se hans kåtglansiga blick titta på mig.

-Du är så sexig.. Fattar du hur mycket jag vill... Håret på armarna reste sig och jag kunde inte stå emot att återigen blöta fingret och köra in det i min trånande fitta.

-Jag skulle smyga mig fram bakifrån och börja kyssa din hals och nacke.. Jag skulle föra ner händerna och kupa dina fasta bröst samtidigt som jag slickade din hals och dina axlar. Skulle be dig ställa dig upp mot mig och sedan ta ditt ansikte i mina händer och kyssa dig hårt. Knuffa ner dig i sängen och lägga mig över dig och gnida mig emot din längtande fitta. Sedan skulle jag binda fast dina armar och ben i sänggaveln och göra det så skönt för dig att du tillslut inte orkar längre och skriker att jag ska sluta..

- Tycker du om att binda? frågade jag. Han nickade i camen och tog fram ett par luddiga, svarta handklovar. Han log och började återigen skriva.

- Jag gillar lite hårdare tag.. smisk och sånt.. Vad tycker du om de?

- Har men tror jag skulle gilla det.. Vill du visa mig någon gång? frågade jag, och menade det verkligen. Jag ville att han skulle visa mig.

- Kom hit då. Du har väl påsklov nästa vecka? frågade han. Jag hade bara två dagar kvar i skolan sen var det lov i över en vecka. Jag kanske skulle åka upp till huvudstaden på en visit? Jag kunde säga till mamma att jag skulle bo hos Marina, min bästa kompis som nyligen flyttat dit.

***

Fyra dagar senare satt jag på tåget till Stockholm. Det hade inte varit några problem att få tillåtelse av mamma, hon hade ringt och pratat med Marinas föräldrar som konstaterade att jag kunde vara hos dom hela lovet. Men första dagen skulle jag vara hos Honom, men det visste förståss inte mamma om. Jens som han hette, skulle möta mig klockan 15.37 på stationen.

När den datorprogrammerade rösten i tåget ropade upp min slutstation började hjärtat att slå dubbla slag. Vad var det egentligen jag gav mig in på? Jag visste inte, men jag var helt klart redo att ta chansen. Jag hade aldrig varit mer redo i hela mitt liv.

När jag klev ur tåget med min överdrivet stora resväska försökte jag se lugn och cool ut. Jag försökte atte ju sett en massa bilder på mig så han borde känna igen mig.

Innan jag hann bli alltför orolig kände jag en hand på min axel bakom mig och snurrade förskräckt runt.

- Hej Malin, gick resan bra? Herregud, var det såhär han såg ut? Han var ännu sexigare än på alla bilder han skickat. Han hade på sig ett par svarta byxor och ett svart linne. Han hade ett kraftigt silverskärp runt midjan och en kedja runt halsen. Hans hår var svart och halvlångt i enlite busig frisyr och jag stod emot en impuls att dra mina fingrar igenom det. Hans läppiercingar såg väldigt lockande ut och jag ville slicka på dom med min piercade tunga. Givetvis hejdade jag mig och svarade istället på hans fråga.

- Resan gick bara bra. Klart, jag längtade ju efter dig. Men nu är jag här. Vart har du bilen?

Han log och tog min resväska i ena handen och la sin andra arm runt min midja. Han var rakt på sak och jag tänkte inte vara annorlunda. Konstigt nog försvann den lilla blyghet jag kände nästan på en gång. Det kändes som om vi hade känt varandra i hela mitt liv.

- Känn dig som hemma, sa Jens när vi kom in i hans lägenhet. Han bar in min väska i det jag antog va hans sovrum och jag tog av mig skorna och smög sakta efter.

Jag skrattade till då jag såg att han bäddat med täcke och kuddar i soffan. Där tänkte då inte jag sova och jag hade inga planer på att låta honom göra det heller.

Sängen var bäddad med svarta sidenlakan och på sänggaveln hängde två par handklovar. Jag blev genast lite nyfiken på hur det skulle kännas att snurra runt naken och svettig på dom lakanen med Jens tätt omslingrad runt min kropp.

- Hallå, jorden anropar Malin.

Jens väckte mig ur mina dagdrömmar.

- Vart är dina tankar egentligen? sa han och log. Skulle du ha ett glas vin eller?

Jag skrattade till och tackade ja. Bara han inte hade för avsikt att få mig berusad, för någon alkohol behövs inte för att få mig villig tänkte jag.

Vi spenderade kvällen med att slappa framför teven i stora rummet. Han låg med bara boxershorts, utbredd i soffan, medan jag satt en bit ifrån i hans svarta skinnfåtölj, fullt påkrött Malin? frågade han.
- Nej, är du?

Han skakade på huvudet.

- Bra, sa jag glatt. För vi ska vara uppe hela natten.

Jens skrattade till och kastade en kudde på mig.

- Jaså det ska vi? Och vad ska vi sysselsätta oss med hela natten hade du tänkt?
- Hm, har du kabelteve? frågade jag med ett busigt leende.
- Ja, hur så? Han hittade oförstående på mig.

Jag böjde mig över bordet och roffade åt mig fjärkontrollen.Jag tryckte ett par gånger på en knapp, och vips så var det en porrfilm i full gång på teven.

Vi satt tysta i några minuter och bara tittade på filmen. Det var jag som bröt tystanden.

- Nämen alltså, den här var det väl ändå ingen action i? Har du ingen bättre film?
- I hyllan där borta, log han och pekade på en bokhylla längst ner i rummet.

Jag reste mig och gick dit och började leta. Han hade ganska många filmer, men jag valde en som speciellt fångademitt intresse. På framsidan var det en tjej i läderbehå som blev påsatt bakifrån av en kille med piska i handen. Jag tog ut filmen ur hyllan och gick fram till videon.

Jag böjde mig sakta neråt för att trycka in filmen i videon. Min kjol hasade upp på mina höfter och blottade min nakna bakdel. Jag hörde en busvissling bakom mig och rättade generat till kjolen.

När filmen var i satte jag mig tillrätta i fåtöljen igen och tryckte på play.

- Kan du inte sitta härhos mig? frågade Jens och klappade på platsen bredvid honom.

Jag gjorde som han sa och satte mig bredvid honom, fast en bra bit ifrån.

- Jag bits inte om du inte vill de. Vågar du inte sitta närmre?

För att bevisa att jag visst vågade sitta närmre satte jag mig i hans knä.

- Nöjd nu? Bra. Tyst då och titta på filmen, sa jag med ett överspelat lugn.

Jag hade inte brytt mig om att spola tillbaka filmen, så på teven visades nu en blond tjej med stora bröst som var bunden i sängen och blev skönt slickad av en stor kille med långt hår. Jag kunde inte hålla mig och försökte så diskret som möjligt att smeka mig utanpå trosorna så att han inte skulle märka nåt.

Han tog båda sina händer och förde dom under linnet för att sedan greppa mina små, fasta bröst. Jag lutade mitt huvud bakåt och han nafsade skönt på min hals och nacke. Jag stönade till.

Jag vände mitt huvud lite så att jag kunde kyssa hans läppar. Han kysste tillbaka och jag stack in min piercade tunga i hans mun. Vi masserade varandras tungor och det kom hela tiden kvävda stön ifrån min strupe, de var omöjligt att hålla emot dom.

Jag snurrade runt i hans knä och hamnade med ansiktet emot hans. Vi fortsatte att kyssas medan han med en hand tog av mig linnet. Han tryckte mig hårt emot sig så att mina bröst trycktes emot hans nakna överkropp. Jag ställde mig på knä över honom och mina bröst hamnade nästan i jämnhöjd med hans ansikte. Han hukade sig ner lite och tog ett av mina bröst i munnen. Han slickade runt bröstvårtan och sög in den i munnen. Först försiktigt, men sedan hårdare. Efter ett tag började han att bita i den och det började göra ont. Men ont på ett skönt sätt. Med smärtblandad kåthet skrek jag ut min njutning och hans grepp om mig hårdnade.

Han tog ett ordentligt tag om mina lår och ställde sig upp. Jag saxade mina ben runt hans midja och han gick in med mig till sovrummet. Han nästan kastade ner mig i sängen och slet sedan av mig kjolen. Jag låg nu där i sängen i bara ett par små, svarta string och huden knottrade sig av välbehag.

Jens la sig över mig och kysste mig hett på munnen. Han slickade mig över hela ansiktet och ner över brösten. Han sträckte sig över mig och tog tag i ett par svarta handklovar. Utan att jag hann reagera så låste han fast min vänstra hand i sängen och sedan kvickt den högra också. Han kasade ner på min kropp tills han hamnade precis ovanför min våta, trånande fitta. Han gav den en snabb kyss och fortsatte ner till mina fötter. Han kysste dom och slickade på och mellan tårna.
Plötsligt slutade han och reste sig upp.

- Meh, kom tillbaka, jag är inte färdig med dig.. skrek jag efter honom. Men han försvann ur rummet.

Typiskt. Tänkte han lämna mig såhär nu? Kåt och fastkedjad? Det här skulle han få igen för. En lång minut senare kom han tillbaka med ett läderband. Först tog han av mig mina stg kommer vilja åka härifrån. Först kommer jag börja med att slicka dig, gillar du det?

Jag nickade ivrigt. Jens la sig försiktig till rätta emellan mina ben och särade på mina blygläppar och började kyssa på och runtomkring klitoris. Jag stönade dovt. Min kropp spände sig som i en båge då han försiktigt tryckte in tungan i mig. Jag tryckte min fitta emot hans ansikte och bad att han skulle komma djupare in i mig. Han retades i hålet och tryckte sedan in tungan så långt den kunde komma. Hanförde in två fingrar djupt in i mig och började massera fittväggen samtidigt som han slickade och bet lätt i klitoris. Han kittlade mig skönt med sin tunga och till slut blev det för skönt och jag ville bara knuffa bort honom för att över huvud taget kunna andas. Men mina händer och fötter var bundna, så hur mycket jag än försökte så fick jag inte bort honom. Det blev skönare och skönare och tillslut stod jag inte ut längre. Orgasmen fullkomligt sprutade ur mig och jag skrek till ynkligt.

Han slickade i sig de safter som rann ur mig och tryckte in sina fittvåta fingrar i min stönande mun. Jag sög av fittsaften som en duktig liten flicka. Han hasade sig upp på mig och kysste mig hårt på munnen. Hans skäggstubb rev mig på hakan och det sved rejält, men jag tyckte om det. Jag bet tag i en av hans piercingar på läppen och han försökte förgäves ta sig låss. Han slet så hårt att en av piercingarna började blöda. Jag kysste försiktigt hans söndriga läpp och jag kände blodsmaken i munnen. Det tände mig något oerhört och jag skrek att han skulle ta mig.

- Lugn flicka lilla, viskade han i mitt öra medan han låste upp handklovarna.

När mina händer var fria ställde han sig på golvet för att knyta låss mina fötter. När jag gjort det hoppade jag upp på alla fyra och kröp bort till honom på andra sidan sängen. Jag tog tag i hans hårda, pulserande kuk och stoppade den i munnen. Jag sög in ollonet i munnen och slickade på det. Det smakade salt och gott. Jag slickade på kukskaftet och sög in den bit efter bit tills jag slutligen fått in hela i min mun. Jag rörde mitt huvud rytmiskt fram och tillbaka runt hans kuk samtidigt som jag masserade hans pung med min ena hand. Han stönade högt och jag förstod att han gillade när jag leklsen och brösten.

Utan att ta en paus bad han mig att ställa mig på alla fyra i sängen. Jag gjorde som han sa och svankade med min stjärt precis framför ansiktet på honom. Han dök ner med huvudet mellan mina ben och började slicka bägge hålen. Jag hade tidigare på en chatt berättat för honom att det bästa jag visste var att bli slickad bakifrån på alla fyra.

Han spottade så att jag var riktigt blöt och sedan ställde han sig på knä bakom mig i sängen. Han retades ett bra tag med kuken i öppningen innan han slutligen tryckte in den hårt till botten. Jag skrek av smärta och njutning och klöste med mina naglar i hans sidenlakan. Vi båda stönade högt.

Han började att pumpa mig mer våldsamt och med mer tempo. Det var så skönt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Han daskade mig hårt på skinkorna och jag blev så kåt av de klatschande ljudet. Hans pung slog hård emot mig och jag skrek att jag inte hade långt kvar.

När han inte drog ner på tempot utan istället ökade, så kunde jag inte hålla emot längre. Jag skrek ut min andra orgasm som var ännu kraftigare än den jag fått innan. Jag tryckte mig hårt bakåt så att hela hans kuk begravdes i mig och även han kom i en lång och utdragen orgasm och hansprutade mig full av sin säd.

Han föll ihop över mig och vi låg där en lång stund och mös. Aldrig förr hade jag känt en sån samhörighet med någon. Jag ringde till Marina och sa att jag hade blivit sjuk och att jag tyvärr inte kunde komma till Stockholm. Hon blev ledsen, men vi lovade att ses på sommarlovet. Medan Marina trodde att jag låg hemma i Kalmar med 39 graders feber så trodde mamma att jag befann mig hemma hos Marina i Stockholm och roade mig. Men det var bara Jens och jag som visste hur det egentligen låg till.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Tjejen

  • Publicerad Publicerad: 2005-04-06

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter