Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bastulek

Bastulek

De hade alla druckit en hel del. Vi tjejer gick till bastun ute på udden. Där tänkte vi sitta och se solen går ner, bada i havet och njuta av den första semesterkvällen. Vi kände inte varandra sedan tidigare, utan hade träffat varandra på förmiddagen, när våra killar, som var klasskompisar från gymnasiet, slutit upp i sin gamla hemby för några sommardagar.

Annika var rödblond och smal, med ett fantastiskt leende. Jag var mörk och fyllig, och Linn hade två tjocka bruna flätor och stora blå ögon. De klädde av sig nakna utanför bastun, och tittade på varandras kroppar. Jag var helt rakad. Det såg så lent ut att Annika nästan ville sträcka ut en hand och känna på det. Annikas fylliga bröst gungade och vårtgårdarna såg stora ut. De var vackra. Runt könet var hon helt rakad. Linn hade små spetsiga bröst och en välklippt triangel. De gick in i bastun. Linn satte sig i hörnet högst upp och särade lite på benen. De andra två satt på bänken nedanför.

Ganska snart började de prata om sex. De drack mer vin och Jag föreslog att var och en skulle berätta om hur vi brukar onanera. De andra var med på förslaget.
- Du börjar! sa Linn.
- Jag använder fingrarna, eller duschstrålen. Jag brukar smeka mig själv, först omkring klitoris, och sedan sticker jag in ett par fingrar.

- Hur känns din fitta?

Jag skrattade till åt Linns nyfikna fråga.

- Våt! Oftast! Din då?

Linn log.

- Jag är nästan alltid fuktig. Jag gillar att onanera framför en spegel. Jag har en vibrator för fittan och en lite smalare dildo för... det andra hålet!

De andra höjde på ögonbrynen.

- Är det verkligen skönt att sticka in något där?

Linn suckade.

- Superskönt! Har ni aldrig provat?

Annika skakade på huvudet.

- Jag har också en dildo, men jag använder lika ofta andra grejer som vi har hemma. Jag har faktiskt aldrig provat analsex, fast jag skulle gärna vilja testa nån gång. Men Anders är inte så intresserad.

- Jag har leksakerna med mig, om du vill ge det ett försök! skrattade Linn.

- Kan du inte gå och hämta dem? frågade jag snabbt.

Annika rynkade pannan.

- Men kan vi använda samma?

- Jag har massor av kondomer med mig också, så det är ingen fara. Om ni väntar här, så ska jag gå och hämta dem! Linn reste sig och gick ut.

De andra satt kvar och småfnissade.

- Jag vet egentligen inte om jag vill prova. Inte inför er andra i alla fall! mumlade Annika nervöst.

Jag ryckte på axlarna.

- Äsch, det är väl ingen fara! Det är ju bara en kul grej. Och jag skulle jättegärna vilja se dig onanera! Jag tycker det skulle vara hur upphetsande som helst!

Annika log, och drog utmanande upp sitt ena ben, så hon blottade skötet för mig.

- Jag skulle nog inte ha något emot att du såg på!

Hon visste själv hur våt hon var, redan innan hon förde dit handen.

- Har du nånsin undrat hur det skulle vara att knulla... en tjej?

Deras blickar fastnade i varandra.

Plötsligt hade Annika lagt sig ner på bänken med särade ben. Jag tittade på hennes renrakade underliv och insåg plötsligt att hon ville smeka en annan kvinna. Sakta lät jag fingrarna närma sig Annikas sköte. Det var varmt och vått. Blygdläpparna var slutna, men jag drog med pekfingret mellan dem och fick se dem öppna sig. Annika stönade högt och jag kunde känna hur våt jag själv var. Jag lät pekfingret kittla Annikas lilla klitoris och när Annika upphetsat vred sig och sköt upp med underlivet så jag lättare kunde komma åt, stack jag in två fingrar. Gud, så upphetsande det kändes! För oss båda. Jag kände snart att det var inte nog att bara leka med fingrarna. Hon ville smaka! Annika kved lystet när jag lade mig mellan hennes ben och slickade henne.

Samtidigt hade Linn kommit tillbaka från stugan, med sina sexleksaker i en plastpåse. Hon drog snabbt av sig sina kläder igen, och smög in i bastun. I handen höll hon dildon, och en tub glidmedel. När hon smörjt in dess spets, kröp hon upp bakom mig, som låg med stjärten i vädret medan jag lät tungan virvla runt över Annikas klitoris.

Linn började smeka mina skinkor. Jag flämtade till, ställde mig mer bredbent på alla fyra. Annika hade dragit upp benen ännu mer, blottlagt hela sin vidgade slida, där vita safter rann fram och visade exakt hur redo hon var. Jag stack in fingrarna igen. Samtidigt kunde jag känna en våt dildo mellan mina egna skinkor. Jag drog djupt efter andan när Linn långsamt förde in dildon i min anal. Det kändes verkligen otroligt skönt!

- Din fitta smakar så gott! viskade jag hest till Annika.

Linn tittade på den lilla del av dildon som stack fram ur min stjärt. Åsynen gjorde henne oerhört upphetsad. Hon drog ut den en bit och stack sedan in den ännu längre. Det gick lätt.

- Sofia? stönade Annika. Kan du vända på dig och lägga dig åt andra hållet, så jag kan slicka din fitta samtidigt som du slickar min? Jag vill också smaka! Jag är så oerhört kåt nu!

- Jag med, flämtade Linn. Hon stod lutad mot min bakdel, pressade in dildon i mitt anus med ena handen och smekte sig själv med den andra.

- Sofia, sätt dig på huk över Annikas ansikte, föreslog Linn medan hon drog ut dildon ur min stjärt och bytte kondomen hon trätt på. Då kan jag fingerpulla Annika medan hon slickar dig!

Alla var med på förslaget och snart kunde jag känna Annikas spetsiga tunga söka sig djupt in mellan mina ben. Jag skrek av upphetsning. Samtidigt masserade Linn Annikas rakade kön.

- Lyft på rumpan, Annika, ropade hon. Du ska få känna på något annat skönt!

Annika särade på benen och lyfte upp underlivet så långt hon förmådde. Om hon inte haft munnen full av mitt våta kön, skulle hon säkert ha skrikit när Linn stack in hela pekfingret i hennes anus, men nu blev det bara ett kvävt stön. När Linn körde in dildon i hålet, kved Annika högt av lustkänslorna den framkallade. Analsex var precis så upphetsande som hon hade anat och att slicka en annan kvinna mellan benen gjorde henne nästan galen av åtrå.

Linn tog fram vibratorn och stack in den mellan sina egna ben. Hon kunde känna hur slidan omslöt hela den grova penisattrappen, och hon flämtade när hon slog på vibrationerna och kände hur den masserade hennes inre. Hon satte sig bekvämt tillrätta, tryckte underlivet mot träbänken så att vibratorn stöttes så djupt in i henne som det bara var möjligt. Sedan ägnade hon uppmärksamheten åt Annikas underliv. Det var fint att vara helt rakad, huden kändes mjuk när hon smekte den lilla kullen och sedan lät fingrarna kila ner mot den våta öppningen. Det doftade så lustfyllt gott därifrån, att hon nästan kände sig berusad. Eller så berodde det på vinet. Linn ville slicka Annikas fuktiga fitta. Smaka på den. Linn tog ett fast grepp om Annikas båda skinkor och tvingade sig närmare. Hon tittade på dildon, som börjat glida fram ut hålet mellan dem. Bilden var så upphetsande att hon stönade högt. De runda fylliga skinkorna, och mellan dem det svarta plasthandtaget på dildon. Hon fortsatte krama den ena skinkan med vänster hand, men lät den högra forma sig om det där handtaget. Långsamt långsamt drog hon dildon längre och längre ut, för att sedan snabbt och med kraft stöta den djupt in igen. Annika skrek av upphetsning. Hon hade slickat mig till en orgasm, och jag hade rest mig upp och öppnat dörren för ett ögonblick. Det var verkligen hett i bastun nu och jag behövde lite frisk luft. Jag blev stående en stund och tittade på de två nakna kvinnorna på bänken. jag blev enormt upphetsad av att se Linn föra en lång dildo ut och in i Annikas stjärt. Utan att ens reflektera över det smekte jag min egen klitoris medan jag tittade. Båda kvinnorna var så vackra, tänkte jag. Avklädd och svettblank låg Annika på rygg med uppdragna ben. Linn låg mellan hennes knän och slickade. När jag smög mig närmare och Linn för ett ögonblick lyfte på huvudet, kunde jag se Linns långa tunga som just varit djupt inne i Annikas fitta. Jag kände att jag själv ville vara med. Jag ville också framkalla sådana djuriskt lustfyllda skrik hos en annan kvinna! Jag ställde mig på knä på den nedersta bänken, och nafsade tag i Annikas stora hårda bröstvårta. Medan Linn slickade hennes kön och jag sög på hennes bröst, nådde Annika en orgasm vars like hon aldrig tidigare upplevt.

Sedan bad jag och annika Linn att lägga sig på bänken. Först lekte vi med ett varsitt av hennes sensuellt toppiga bröst. Därefter flyttade vi oss båda ner mellan Linns ben. Hon särade så mycket hon kunde. Hon hade fortfarande vibratorn igång, och när jag slog av vibrationerna och drog ut den, kunde vi båda titta in i Linns vidöppna vagina, och såg hur våt och redo hon var. Linn stönade, vred sig hungrigt efter fingrar eller tunga eller en leksak. Annika tog upp den fuktiga vibratorn.

- Jag vill prova den här analt på dig, Linn!

Linn tvekade ett ögonblick inför grovleken, men så log hon.

- Okej! Men med mycket glidmedel!

Jag hade redan hämtat tuben och klämde ut ett tjockt lager på vibratorns topp. Jag höll upp den och visade de andra. Linn ställde sig på alla fyra och svankade, och vi slöt upp bakom henne. Annika slickade på långfingret och stack in det i Linns anus. Hon kunde känna muskelväggarna sluta sig om fingret. I samma stund som hon drog ut fingret, förde jag dit vibratorn. Först ville den inte riktigt gå in, men så gled den in i hela sin längd. Linn stönade högt.

- Dra den ut och in!

Jag förde vibratorn in och ut i Linns stjärt, samtidigt som Annika smekte hennes klitoris med mjuka fingrar. Det dröjde inte lång stund innan Linn kom, under högljudda skrik.

- Locka inte hit killarna bara! varnade jag.

- Tror ni inte de skulle njuta av att se oss slicka varandras fittor? skrattade Linn.

- De skulle säkert bli ganska chockade, log Annika. Anders skulle nog smälla av om han såg mig nu!!

I kanske en halvtimme till, låg vi sammanslingrade. Kysstes, slickade varandra och smekte överallt vi kom åt. Men till slut blev det nästan olidligt varmt i bastun. Det var dags att dra ut sexleksakerna och ta kvällens första bad.

Vattnet kändes iskallt mot våra upphettade underliv, och sköljde bort passionen och lustkänslorna på samma gång. När vi klev upp och huttrande stod på klipphällen och torkade oss, kände sig alla tre generade. De satt inte kvar i bastun lång stund efter det, utan tassade snart tillbaka till huset. Killarna drack whiskey och spelade kort, och tittade knappt ens upp när vi kom. Vi gick och lade oss, var och en för sig. Men Linn kunde inte motstå frestelsen att sticka in vibratorn i fittan en gång till, och det var så skönt att hon kved, och genast sträckte sig efter dildon också.

Och på andra sidan väggen låg Annika med två fingrar djupt instuckna mellan benen och smekte sig själv till en orgasm.

Jag låg stilla och tänkte på vad som hänt i bastun. Jag kunde nästan känna Annikas tunga när hon hukat sig över mitt ansikte. Våt och mjuk, men samtidigt krävande. Tanken fick mina safter att rinna till så jag undrade om hela lakanet skulle bli blött. Sakta förde jag ner handen under täcket. Drog av trosorna och knölade in dem under kudden. Jag hade knappt ens snuddat vid min klitoris innan jag kom.

Ute i köket satt killarna kvar och spelade poker och pratade om tjejer. Men hur långt deras fantasier än sträckte sig, skulle de aldrig ens kunnat ana vad som skett på träbänkarna i bastun!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: blackwidow

  • Publicerad Publicerad: 2006-08-05

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (9 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Mathias vestin skrev

Riktigt bra

Betyg: 5
Ken skrev

Om Jag var Tjej skulle Jag vara Lesbisk o bli Slickad i Fittan! Dildon i Fittan Vibrerar!!

Betyg: 4

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter