Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bastu på jobbet

Jag satt framför datorn denna onsdagkväll. Satt på klubb6 och på MSN. Skrev lite med en kille jag hade pratat med ett tag. Helt plötsligt fråga han om jag inte ville komma till hans jobb och basta lite? Jag funderade lite snabbt och skrev sen svaret; ja men varför inte? ;)

Jag kände direkt pirret i magen, vad hade jag precis bestämt mig för? Åka o basta till någon jag knappt träffat? Jag svarade mig själv med att säga; man lever bara en gång

Jag packade ner handduk, shower, massageolja och kondomer (för man är ju inte dum, man förstod ju vad basta skulle innebära)

Jag skrev till D på MSN att jag skulle åka nu o vi ses snart ;)

På vägen in till stan kände jag nervositeten men samtidigt hur spännande det var. Jag kände hur pirret i kroppen började övergå till kåthet och hur det började rinna till lite i trosan. Mmmm jag kunde inte bärga mig innan man skulle få gå in i bastun

Väl framme ringde jag D på mobilen och han kom ner och öppnade. Jag tittade på honom och tänkte; snart kommer jag få se honom naken

När vi kom upp till bastun blev det lite nervöst, men kläderna åkte av (jag smygtittade när D klädde av sig ;) måste ju kolla vad jag snart skulle få leka med) och vi klev in i en varsin dusch för att blöta ner oss innan bastun.

Inne i bastun, där vi satt helt nakna och blottande, kände jag spänningen i luften. Men ingen av oss vågade ta första steget.
Mmmm jag tittade ofta på D och framförallten bit längre ner på honom

Efter ett tag av bastande, pratade och längtande hämtade jag massageoljan och sa åt D att lägga sig ner på bänken i bastun.
Först låg D på mage så jag satte mig på hans rumpa och började massera in hans mjuka, härliga kropp. Masserade in olja på rygg, armar, rumpa och ben. Sedan bad jag D att vända på sig. Grr nu såg man ju den hårda kuken som stod upp där för en.
Jag masserade bröst, mage, ben men framför allt insidan av låren.
Jag såg hur D njöt av att känna mina händer mot hans kropp, såg hur hans andning började bli lite häftigare och hur kuken reste sig
Men innan jag tog för mig ville jag också ha lite
Jag la mig på mage så D fick massera mig. Åhh hans händer var så mjukalade vad han såg när jag låg där med blottande bröst. D tvekande inte en sekund utan började massera in mina bröst, efter ett bra tag ;) fortsatte han ner på mage och sedan bena. När han masserade bena kände jag att snart kommer det jag väntat på, att hända! Hans händer smekte mina ben och in på insidan av låren och fortsatte upp.Hans händer snuddade min våta fitta som bara längtade efter att få känna något i sig.
D märkte hur jag reagerade och lös genast upp :) Han la sig till rätta med huvudet mellan mina ben och hans tunga började att leka. Åhh det var som en våg östes över mig! Så härligt att äntligen känna tungan och fingrarna leka med min våta fitta som längtat sedan jag skrev svaret på MSN.

Efter en stund kunde jag inte väntautan jag ville smaka på hans kuk! Jag reste mig upp och satte mig på bänkraden under D. Stod på knä, såg hur hård och glänsande hans kuk väntade på att få känna mina läppar emot sig. Jag tog tag i kuken med handen o förde den mot munnen. Först snuddade jag lite lätt mot läpparna för att sedan låta tungan komma ut och slingra sig lite lätt runt ollonet. Sedan öppnade jag munnen lite mer och lät ollonet glida in mellan läpparna. Jag hörde hur D stönade till och det gjorde mig bara ännu mer upphetsad och jag lät kuken sakta glida in i min varma och härliga mun.
Jag lät kuken glida in och ut samtidigt som tungan slingrade sig runt kuken.

Efter ett tag kände både jag o D att det började bli lite väl varmt i bastun så vi gick ut till duschen där vi hjälptes åt att svalka ner oss lite. Men inte allt för mkt

Vi gick sedan till massagebänken som stod i rummet intill där jag lade mig på rygg och D ställde sig i ändan av den. Jag kände hur jag längtade efter hans kuk! Och jag såg hur hans kuk växte när han såg mig ligga där med fittan rakt emot honom
D tog tag i mina ben och drog mig närmare honom för att sedan föra in kuken i min blöta fitta. Jag stönade till av njutning och ville bara ha mera!

D körde in kuken så långt han kunde och lät den sedan glida ut, väldigt retsamt, för att sedan börja göra det snabbare.
Det var så grymt skönt att jag låg och stönade och inte kunde få nog!
Efter ett litet tag sa D att han kommer komma, han tog ut kukenad vi precis har gjort där ;)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Kåtis skrev

Nakna i Bastun får de Ståkukar som Runkas med Munnen o Sedan Knullar Gaykompisarna i Bakfittan på Varandra tills Satser Sprutar In I Kåthålen!!

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter