Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

bastu bad

Ställer ner vinflaskan i en hink full med is och tar fram tre vinglas med blå fot. Plockar ner det i korgen tillsammans med handduk och tvål. Tassar in i sovrummet och glider ner bakom dig i sängen. Låter mina armar lindas runt dig och kysser dig i nacken. Känner hur du vaknar men inte vill öppna ögonen riktigt än. Smeker din bara bröstkorg och låter ena handen vandra ner under täcket ner över magen. När handen når dina ljumskar griper du hårt tag om min handled och drar mig över dig. Morrande trycker duner mig i sängen och kysser mig hårt. Med händerna i ett hårt grepp ovanför mitt huvud låter du din mun glida nerför min hals och ner mot mina bröst. Jag försöker skrattande komma loss. Försöker tala om att jag har nåt planerat men du vill inte lyssna förrän jag nämner ordet bastu. Jag vet att du älskar bastun och jag har bokat den i kväll bara för din skull. Med ett glatt flin skuttar du ur sängen och drar mig med dig. Vi tar på oss det allra nödvändigaste vilket blir tröja och brallor.
Nere i bastun tar jag upp vinflaskan och glasen ur korgen. Drar snabbt av oss kläderna under glada skratt och smekningar. Vi kan inte hålla händerna borta och njuter av att känna varandras bara hud. Våra händer rör sig lätt över en rumpa, ett bröst eller ett lår.Du justerar värmen på bastun och vi går in i duschen. Står nära varandra och känner dom varma strålarna piska ner över oss. Mina armar lindas runt din hals och dina runt min midja. Våra läppar möts i en het kyss. Varken du eller jag är oberörda, jag känner din kuk tryckas mot mig och det pirrar inuti mig. Dina händer glider över min rygg ner mot min rumpa, du greppar mina skinkor och pressar mig mot dig hårt. Jag låter händerna glida genom ditt hår och låter tänderna nafsa lätt i din underläpp. Sakta ochmotvilligt särar vi på oss. Går ut från duschen och lyfter upp ishinken och glasen. Väl inne i bastun häller du vatten på stenarna och det bildas en tät ridå med dimma när vattnet fräsande avdunstar.
Du sätter dig med ryggen mot väggen och jag sätter mig mellan dina ben. Med dina armar runt mig njuter jag av det kalla vinet som glider så lätt ner i strupen. Du lutar det kalla glaset mot min heta panna och blossande kinder. Det är skönt att bara sitta där och njuta av värmen och närheten till varandill dig. Dina händer glider över mina bröst och ner över min mage. Jag lägger min ben över dina, så att vägen ner mellan mina ben är lättillgänglig för dig. Du doppar ett finger i mitt glas och ritar med ett kallt finger ett vått spår mellan mina bröst ner över min mage och ner över mitt venusberg. Drar fingret lätt och retsamt mellan mina blygdläppar och njuter av vätan och hettan du känner där. När du tar ut fingret tar jag tag i din hand och stoppar ditt finger in i min mun. Suger in det långt in och låter tungan leka med fingret inuti munnen. Det smakar vin och den syrliga smaken av min våta mus.
Dina andetag är hesa och raspiga och du smeker mina bröst med andra handen. Jag stönar lätt när jag känner ilningarna när dina fingrar lekar med mina ömma bröstvårtor. Din mun vilar mot den känsliga huden där hals och axel möts. Lutar mitt huvud mot din axel och känner din andedräkt mot min hals. Det går små rysningar genom min kropp. En svettdroppe glider nerför min hals och ner över mitt bröst, denrinner utmed bröstets kurva och hänger på bröstvårtan. Ditt finger fångar upp den darrande droppen och du gnider fingret utmed den styva bröstvårtan. Just då öppnas dörren och in stiger Karin. Du stelnar till och drar mig närmare för att inte visa din hårda kuk. Jag ler glatt och säger hej. Karin ler lite och frågar om vi väntat på henne. Hon hade blivit lite sen för telefonen hade ringt. Du tittar lite förvånat på mig och jag ler mot Karin och säger att det inte gjorde nåt alls. Tar upp ett glas åt henne och serverar lite kallt vin.
Karin är min granne sen ett par år och vi har kommit att stå varandra ganska nära. För ett tag sen hjälpte jag henne att raka sig för första gången och det slutade med att vi hade sex i hennes bastu. Den här kvällen hade vi diskuterat ett tag jag och Karin, båda ville vi gärna ha en trekant och du var den perfekte för det. Karin är liten och nätt med långt mörkt hår och bruna ögon. Ganska mörk i hyn och påminner lite om en sydeuropé. Hon satte sig mitt emot oss på den översta bänken.
Vi smuttade på vintet och pratade lite smått. Till slut kunde du inte hålla dig utan frågade om det här var planerat eller inte. Jag och Karin bara skrattade och nickade. Visst var det planerat. Skulle du vilja vara med på en trek en hand smeka mitt ben. Att känna hennes ännu svala hand mot mitt ben gjorde att jag fick gåshud. Jag lutade mig framåt och tryckte en kyss mot hennes läppar. Hon smekte mina bröst med en lätt hand och fångade upp en svettdroppe från min överläpp med sin tunga. Jag kände hur din hand gled över min rumpa ner mellan mina skinkor. Din hand fann mina våta blygdläppar och du smekte dom mellan fingrarna. Jag kunde inte låta bli att stöna högt för samtidigt har Karins fingrar hittat min hårda bröst vårta och snurrar den mellan sina fingrar.
Du glider ner från bänken och säger till mig att lägga mig på rygg så att du och Karin får känna på mig. Karin trycker ner mig på bänken och låter sina fingrar glida över min mage. Du står och stirrar på henne när hon böjer ner sitt huvud och låter det långa fuktiga håret stryka över min mage och hennes läppar snuddar mitt rakade venusberg. Din hand glider över din kuk och jag hör på dina tunga andetag att du finner det tändande att se henne slicka sin väg ner mot min mus. Jag drar dig närmare och samtidigt som jag känner hennes tunga glida mellan mina blygdläppar låter jag min tunga glida över ditt ollon. Du drar hårt efter andan när jag sluter min mun över din kuk, din ena hand letar sig ner över mina bröst och dusmeker dom medans Karin låter sin tunga glida mot min hårda knopp. Hon särar mina ben ännu mera, det ena ligger upp mot väggen och det andra tar du tag i. Jag ligger vidöppen för hennes mun och tunga. Hennes ena finger glider mot mitt anus och jag vridermig av kåthet. Du drar undan din kuk från min mun och sträcker dig efter Karin. Jag ser dina händer smeka hennes rygg där hon står lutad över min våta mus. Det bultar och pulserar inuti mig. Din hand glider in mellan hennes lår och jag känner hur hon rycker till när ditt finger måste träffat en öm punkt. Jag känner och hör hur hon stönar högt in mot min mus.
Din hand rör sig och jag ser hela Karins rygg bölja fram och tillbaka vid dina rörelser. Hon gnyr och skruvar på sig. När du tar bort handen ser jag hur den blänker av hennes väta. Du drar i hennes höfter så att hon stå på knä med ansiktet mellan mina ben och rumpan i vädret precis i lagom höjd så att du ska kunna köra in din hårda kuk. Samtidigt som du tränger in i henne så kör hon in sin tungtrolig orgasm. Jag skakar och ligger darrande under hennes bearbetning av min mus. Karin mumlar och stönar medans hon slickar i sig vätan som rinner mellan mina ben. Dina händer ligger om hennes höfter och jag ser hur du kramar dom hårt när du med ett vrål sprutar din heta sperma in i hennes väntade mus. Hon glider ner över mig och kysser mig ömt. Din kuk har slaknat men inte helt.
Jag knuffar ner Karin på rygg och lägger mig över henne och låter min mun hitta hennes spermavåta mus. låter min tunga glida över hennes knopp och känner smaken av hennes syrliga safter och din salta sperma. Hon rycker till när jag låter ett finger glida upp i hennes våta hål. Jag pullar henne sakta medans min tunga bearbetar hennes knopp. Jag låter fingrarna glida neråt och smeker hennes anus. Det rinner av safter ner mot hennes bak. Låter ett finger pressa mot anus och det glider sakta inåt. Känner hur du ställer dig bakom mig och sakta trycker upp din åter så hårda kuk in i min mus. Samtidigt känner jag Karins tunga mot min knopp och inser att hon slickar din kuk och min mus samtidigt. Pullar hennes anus och hennes mus samtidigt med fingrarna. Jag känner hur hennes mus kramar hårt om mina fingrar och hur hon spänner sig. Din kuk pumpar allt hårdare och snabbare i minmus. Karin stönar till och darrande sjunker hon ihop. Det är så upphetsande att känna hennes mus rytmiska kramade om mina fingrar att jag inte kan hålla tillbaka min egen orgasm heller. Du stöter hårt in i mig och stönar högt när du känner min mus krama om kuken. Din sperma pumpar in i mig och jag glider sakta ner från Karins mage och ner på bänken under. Vi sitter utmattade och dricker upp det sista vinet. Karin reser sig först och trycker en kyss på först dina läppar och sen på mina innan hon smiter utoch in i duschen.
Du sätter dig mellan mina ben och vi njuter av närheten. Jag smeker dina axlar och ditt hår och dina händer glider upp och ner på mina ben. När vi hör dörren stängas reser vi oss darrbent och går ut och tar en snabb dusch innan vi går upp i lägenheten och kryper ihop framför TV-n. Jag somnar som en sten där i soffan med dina armar runt mig.

Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: mrflintstone

  • Publicerad Publicerad: 2007-01-24

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter