Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Barnvakt 4 / Agnes


Några månader efter att jag varit hos Agnes träffade jag henne på skolbussen. Hon undrade om hon fick sitta jämte mej.
- Klart du får, sa jag. Tack för senast förresten.
- Tack själv, sa hon och rodnade lite.
- Är foten ok nu, undrade jag.
- Ja så gott som ny, sa hon.
Jag var sugen på att känna lite på henne så jag tog henne i handen och tittade på ringen hon hade på fingret.
- Snygg ring, sa jag.
- Jag fick den när jag fyllde år, sa hon.
- Har du fyllt år nu, undrade jag.
- Japp, förra veckan, sa hon.
- Grattis då, sa jag. Då är du lovlig nu.
- Kanske det, sa hon och skrattade.
- Förresten, fortsatte hon, jag är hemma själv med syskonen på fredag. Kan du inte komma och sova över hos oss då?
- Jag är inte säker, sa jag. Får jag ditt nummer så får du besked med ett sms.
Så jag fick hennes nummer innan det var dags för henne att stiga av.

På torsdagen sände jag ett sms till henne och sa ”jag kan komma i morgon”.
”vad roligt, kom kl 7 om du kan” skrev hon tillbaka.

Det var i maj och det hade blivit riktigt sommarväder så jag tog på mej en tunn sommarklänning och stoppade ner en jacka och tandborste och en annan sak i en kasse och satte mej på moppen. Efter 10 minuter var jag framme och knackade på.
Det var Lovisa som öppnade och skuttade framför mej in i vardagsrummet. Där inne kom Gustav mot mej och gav mej en kram innan han fortsatte med sina bilar.
- Var är Agnes, frågade jag.
- Hon duschar, sa Gustav.
Så jag satte mej i soffan och väntade och Lovisa kröp upp jämte mej och hade så mycket att tala om men jag förstod inte hälften.
- Kommer strax, ropade Agnes från badrummet.

Efter en stund kom hon ut insvept i ett badlakan.
- Vad ska jag ta på mej, undrade hon.
- Du är fin som du är, sa jag.
- Nä, men kom så får du välja, sa hon och skrattade.
Jag följde med till hennes rum och kollade garderoben. Där hittade jag en liknande klänning som den jag hade.
- Ta på den, men du behöver inte ha något under, sa jag.
Hon vände ryggen åt mej medan hon släppte badlakanet på golvet och drog klänningen över huvudet.
- Så, sa hon och poserade för mej.
- Perfekt, sa jag.
- Men du då, undrade hon. Har du nåt under din klänning?
- Inte längre, sa jag och drog av trosorna.
- Det är pirrigt att gå utan underkläder, sa hon.
- Ja visst är det, sa jag.
Sen gick vi ut och kollade vad syskonen höll på med. Jag tittade på när Agnes hjälpte Gustav att leta efter ett hjul till en bil. När hon låg på knä och kröp på golvet så såg jag hennes bröst under urringningen på klänningen och det gjorde mej kåt och när hon ställde sej jämte mej kunde jag inte låta bli att sticka in handen under kjolen och smeka hennes fasta skinkor.
Då gick hon bakom soffan där jag satt och la sina händer på mina axlar och sen sakta förde ena handen ner i urringningen och kramade mitt ena bröst.
Jag suckade förnöjt, men sen kom Lovisa och drog i mej och ville visa vad hon ritat.
Så småningom blev det dags för småttingarna att sova och vi nattade varsin.
När jag kom ut från Gustavs rum så mötte jag Agnes som kom från köket med några glas med nåt rött i.
- Jag stal lite vin, sa hon och flinade.
- Gott, sa jag.
Vi satte oss i soffan och smuttade på vinet medan vi såg på en komediserie på tv. Jag vet inte om det var vinet som gjorde oss flamsiga eller det var så roligt för vi skrattade så vi kiknade.
När programmet var slut hade Agnes glidit ner på soffan så kjolen glidit upp långt upp på låren så jag la min hand på ena låret och smekte.
- Så mjuk och skön din hand är, sa hon.
Jag lät handen söka sej närmare och närmare hennes sköte och snart kände jag hennes mjuka blygdläppar.
- Gissa vad jag har med mej, frågade jag.
- Pyjamas, gissade hon.
- Nä, men min lilla röda dildo, sa jag.
- O så spännande, sa hon. Ska vi gå in på mitt rum?
Vi tog våra glas och diskade i köket och när vi var klara så kramade vi om varandra och vi pressade våra kåta kroppar mot varandra.
När jag hämtat min kasse tog hon min hand och ledde mej till sitt rum, där hon drog bort överkastet på sin säng. Under tiden passade jag på att gripa tag om henne bakifrån och när hon rätade på sej så kramade jag hennes bröst och kysste henne på halsen.
- Jag har tänkt på dej varje gång jag onnat sen sist du var här, viskade hon.
- Tänker du aldrig på killar då, undrade jag.
- Jo men det är ingen jag är kåt på just nu, sa hon.
- Så vill du testa Gustav, frågade jag.
- Gustav?
- Ja jag kallar min dildo det, sa jag.
- Varför då, sa hon och flinade.
- Jo första gången jag använde den hade jag just sett en film med Gustav Skarsgård och fantiserade om att det var hans kuk som jag kände i mej.
- Får jag se Gustav då, sa Agnes.
Så jag plockade fram den och gav den till henne.
- Så stor, sa hon och himlade med ögonen.
Hon kände på den och till sist stoppade hon den i munnen och sög så sexigt. Då passade jag på att trycka igång vibratorn och hon ryckte till och tog bort den från munnen och skrattade. Jag tog den ifrån henne och stoppade in den i urringningen på hennes klänning och hon njöt när jag drog den över hennes bröst.
Sen kastade jag den på sängen innan jag hjälpte henne av med klänningen. Sen drog jag snabbt av min egen klänning och vi lade oss nakna i sängen.
Vi låg och kelade och smekte varandra en stund innan jag tog dildon och satte på vibratorn.
Först drog jag den över halsen ner mellan brösten innan jag drog den över bröstvårtorna så dom blev styva. Lät den rotera runt dom små vårtorna och jag såg att hon njöt där hon låg och blundade med ett litet leende på dom fylliga läpparna. Jag fick sån lust att kyssa henne så jag böjde mej fram och snuddade mina läppar mot hennes och hon delade genast på dom när jag lät tungan glida in emellan. Våra tungor lekte med varandra ibland inne i min mun, ibland i hennes. Samtidigt närmade jag hennes fitta med dildon och när jag snuddade blygdläpparna med den så gnydde hon mot min mun.
Nu drog jag mej neråt och drog isär hennes ben och kröp in emellan så jag såg hennes våta fitta öppna sej framför ögonen. Jag drog dildon i springan och hon började röra underlivet i takt. Hennes stönanden ökade och när jag höll dildon mot hennes klitoris så började hon darra i hela kroppen. Jag förstod att hon var nära så jag slutade innan det gick för henne. Istället började jag trycka spetsen mot hennes ingång. Hon var väldigt trång så det tog emot, men sen började hon vidgas och spetsen åkte in en bit. Hörde att hon drog efter andan när jag tryckte till nästa gång och den for in en bit till. Snart var hela staven begravd i hennes fitta och hon omväxlande snyftade och pep när jag drog den ut och in.
Plötsligt ryckte hon till och spände kroppen i en båge och kom med ett kvävt skrik. Jag såg hur fittmusklerna arbetade och jag pausade rörelserna. Men snart började jag röra på dildon igen samtidigt som jag lutade mej fram och slickade på dom blanka blygdläpparna.
Genast märkte jag att hon var på gång igen så jag sög in klitoris i munnen och sög tills hon skrek till igen och nya spasmer gick genom hennes kropp.

Nu drog jag ut dildon och lade mej jämte henne och såg på hennes ansikte där hon låg och blundade med ett leende på läpparna.
- Det var första gången det gått två gånger för mej, sa hon när hon hämtat andan.
- Så vad tyckte du om Gustav, undrade jag.
- Jätteskön, sa hon. Får jag låna honom nu?
- Ok, sa jag och slickade av den innan jag gav den till henne.
Hon slickade också på den och torkade den på täcket innan hon satte på vibratorn och höll den mot min mage. Jag lade mej till rätta på rygg medan hon drog dildon upp på mina bröst. Blundade och njöt av att känna vibrationerna mot mina hårda vårtor, men snart drog hon sej neråt och jag spred ut mina ben och öppnade fittan för henne. Hon höll dildon mot min klitoris och genast kände jag ilningarna och strax efter gick det för mej. Jag hade ju varit så kåt hela kvällen så det behövdes inte mer.
- Ska jag fortsätta, undrade Agnes.
- Stick in den snälla, sa jag.
Hon satte den framför hålet och tryckte till och den gled genast in i min plaskvåta fitta. Samtidigt som hon körde den ut och in, pillade hon på klittan. Nu kände jag att en andra orgasm var på gång och när jag kände hennes tunga fara fram på klitoris så spändes alla musklerna i min kropp och jag skrek till när jag kom i en ännu kraftigare orgasm.

Agnes kom upp jämte mej och drog täcket över oss.
- Tack, sa jag, det var härligt.
- Tack själv, sa hon och kramade mej.
- Kommer dina föräldrar hem i natt, undrade jag.
- Mamma jobbar hela natten men pappa kommer nog hem snart, sa hon.
- Kanske bäst jag lägger mej i gästrummet då, sa jag.
Kanske får jag se hennes pappas stora kuk tänkte jag.
Vi sa godnatt och pussades innan jag stoppade ner dildon och mina kläder i kassen och gick till gästrummet. Där kröp jag ner naken mellan lakanen.

Jag lår vaken och lyssnade men efter en stund somnade jag. Lite senare vaknade jag och hörde att någon duschade i badrummet bredvid. Jag förstod att det var Agnes pappa, David som kommit hem. Jag blev genast klarvaken och pirrig och undrade om han skulle komma in naken som förra gången. Det var fullmåne ute så det var ganska ljust i rummet och jag låg och tittade mot dörren. Snart hörde jag smygande steg utanför och dörrhandtaget trycktes sakta ner och strax såg jag en naken kropp slinka in och stänga dörren tyst bakom sej. Jag såg hans fina rumpa innan han vände sej om och stirrade på mej där jag låg med täcket nerdraget på magen så brösten var blottade. Kände hur vårtorna styvnade när jag såg hans stora kuk stå rakt ur där han stod som förstenad och såg på mej.
Så småningom kom han fram och ställde sej jämte sängen och jag stirrade på kuken som var inom räckhåll. Sakta sträckte han fram handen och lade den på mitt ena bröst. Jag rörde mej inte först men sen kunde jag inte låta bli att sträcka ut handen och känna på kuken. Han ryckte till när han förstod att jag var vaken, men sen kom han närmare så jag nådde att greppa om den. Jag räckte inte riktigt om den, men den var skön att smeka och jag runkade den sakta och han stönade till.
Nu kramade han brösten ivrigt och sen böjde han sej fram och kysste och slickade på vårtorna. Jag makade på mej och han lade sej jämte mej medan jag behöll greppet om hans kuk. Han smekte mej neråt magen och ner på låren, sedan innanlåren uppåt tills hans fingrar hamnade på fittan. Men han bara snuddade blygläpparna varje gång handen kom nära, men för varje gång kände jag ett finger komma längre och längre in mellan läpparna, och jag började höja underlivet för att få känna mera. Och snart gled hans finger runt i mitt sekret och masserade klitoris så skönt.
Samtidigt runkade jag sakta hans kuk och den räckte ända upp till mitt bröst så jag masserade vårtan med ollonet och det var väldigt upphetsande.
- Vill du känna den i dej, viskade han.
- Det går aldrig, sa jag. Den är för stor.
- Vi kan testa om en stund, sa han och stack in ett finger.
När han stack in ett finger till började jag stöna högt och njöt när han körde dom ut och in. Sen spände det till i fittan när jag kände ett finger till tränga in och han tryckte dom så långt in han kunde.
- Nu kan vi prova, sa han och lade han sej på rygg. Sätt dej på den så kan du bara hoppa av om det gör ont.
Så jag gränslade honom, men jag hamnade på fel håll, så jag hade ryggen mot honom. Men jag var ivrig att försöka få in den så jag brydde mej inte utan riktade kuken mot hålet och pressade lite. Det tog emot mycket och gjorde lite ont, men jag fortsatte pressa och plötsligt kände jag att ollonet kom in en bit. Jag kände hur det spände och trodde jag skulle sprängas när den for in en bit till och jag pep till. Han stönade också högt när den åkte in lite i taget. Snart slutade det att göra ont och jag pressade så den for i botten och båda skrek vi till. Nu kändes det underbart och jag reste mej och sänkte mej med långa tag och han hjälpte till och lyfte mej med händerna under min bak.
Plötsligt såg jag att dörren började öppnas och jag tänkte att, bara inte nån av småbarnen kommer in nu. Jag var beredd att dra täcket över oss, men sen såg jag Agnes kika in och titta storögt på skådespelet. David såg inte dörren för jag skymde så jag log mot Agnes och hon stod kvar med handen mellan benen alldeles rödrosig om kinderna.
Jag blev ännu mer upphetsad när hon såg på så jag kände att orgasmen närmade sej med stormsteg, så jag ökade takten och for upp och ner över kuken och satte mej ner så hårt så jag kände hur den tog emot långt upp i magen. Samtidigt kramade David mina bröst bakifrån.
Jag började snyfta och hävde mej alltmer ryckigt upp och ner innan jag kom med ett tjut. Mina fittmuskler kramade kuken ännu mer så han kunde inte hålla sej utan han började spruta med ett kvävt vrål. Gång på gång kände jag spruten i mej och jag föll nästan ihop över honom. Stödde händerna mot hans knän och hängde med huvudet och andades häftigt.
När jag tittade upp såg jag dörren stängas. Jag reste mej så att kuken trillade ur med ett plask och lade mej ner jämte honom.
- Jösses, sa han förskräckt. Jag kunde inte hålla mej.
- Ingen fara, sa jag. Jag käkar piller.
- Sån tur, sa han och andades ut.
- Trodde aldrig den skulle gå in, sa jag och skrattade till.
- Det var fantastiskt, sa han.
- Ja det var härligt, sa jag.
Han låg och stödde huvudet på armen och smekte mej på magen med andra handen.
- Du talar väl inte om vad vi gjort, undrade han.
- Nej då, det gör jag inte, sa jag.
Samtidigt tänkte jag på Agnes som sett mej knulla hennes pappa. Vad ska jag säga till henne?
- Bäst jag går nu, sa David.
- God natt, sa jag.
- God natt, sa han och gav mej en kyss på munnen.
Sen vände jag mej om och somnade bums.

När jag vaknade på morgonen så kändes det lite konstigt. Vad ska jag säga till Agnes?
Och kommer hennes mamma att märka något på oss?
Men när jag kom ut så betedde sej alla som vanligt och varken David eller Agnes såg konstiga ut. Men när jag följde med Agnes in på hennes rum efter frukost så drog hon mej bort från dörren.
- Var det min pappa, som…äh var hos dej i natt, viskade hon.
- Ja, är du arg på mej, undrade jag.
- Nä, men jag blev lite chockad, sa hon.
- Jag hörde lite konstiga ljud så jag blev nyfiken, fortsatte hon.
- Din pappas var så stor så jag trodde aldrig det skulle gå, sa jag.
- Jag såg att du fick en jätteorgasm, sa hon.
- Ja verkligen, sa jag. Att du såg på gjorde det ännu mer upphetsande.
- Jag blev också skitkåt så jag fick onna sen, sa hon.
- Du talar väl inte om för nån vad du såg, frågade jag.
- Nej är du tokig, sa hon.

Sen kramades vi och tog farväl och jag sa god natt till hennes mamma som skulle lägga sej efter nattens jobb. Jag kramade småttingarna och sa hej då till David innan jag for hem.

-slut-


Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2009-02-04

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (6 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Mia skrev

Briljant! Bra dialog, upplägg och personskildringar. Och snacka om att bli KÅT! Pnila har verkligen förmågan att träffa exakt rätt och jag blev bara våtare och våtare ju längre berättelsen pågick. Helt klart en erotikskribent av stora mått och jag njuter lika mycket av hennes övriga alster. Inspirerande och överraskande intensivt!

Betyg: 5
Tommy Gröndahl skrev

Agnes borde kommit in i rummet för att kunna pressa sin pappa till både det ena och andra, skulle varit en bra sak för fler delar! Man får väl inte skriva om riktigt unga på den här sidan men de brukar vara otroligt nyfikna och så länge man inte gör dem illa fysiskt så är det väl bara bra att visa och berätta på deras villkor?

Betyg: 4

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter