Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

bara du och jag

Vi är själva hemma hos mig och tittar på en film på mitt rum.
Klockan är inte så mycket men jag märker att du börjar bli trött.
Jag säger till dig att jag måste duscha innan vi går och lägger oss. Du ligger kvar i sängen och fortsätter titta på filmen medan jag går in i badrummet, sätter på vattnet och klär av mig. Jag går in i duschen och känner de heta vattenstrålarna mot min nakna flickkropp.

Plötsligt hör du ett konstigt ljud, en duns, precis som någon ramlat, och sen hör du hur jag skriker ”aj” och ropar efter dig. Du är inne i badrummet på några få sekunder och frågar oroligt vad som hände, men jag bara fnissar och drar in dig i duschen utan en tanke på att du har kläder på dig.

Du inser snart att jag lurat dig och ska precis säga något när jag tystar dig med en kyss och trycker min nakna kropp intill din.

Jag ställer mig med ryggen mot dig och skyddar dig från de varma vattenstrålarna. Jag lutar mitt huvud mot din hals.

Du vet inte riktigt var du ska röra mig först, men jag känner på mig att du är upphetsad och flätar försiktigt ihop våra händer och drar dem sakta över min mage.. förbi naveln och ner till mitt underliv där jag släpper din hand och låter den smeka mig.

Jag har händerna över huvudet och tar tag i ditt nackhår. Du lägger din andra hand runt min midja och drar mig närmre dig.

Det varma vattnet som regnar över mig, samt din hand mellan mina nu särade ben, gör mig dödskåt och jag känner att jag är nära, och plötsligt kommer jag i en stark orgasm..

Jag är helt utmattad men fortfarande så sjukt kåt, och jag bara måste ge dig njutning.

Jag tar bort dina händer ifrån min kropp och vänder mig om mot dig. Du tittar lite förvånad och generat på mig, men dina ögon är kåtglansiga och det är det enda jag behöver som bekräftelse. Jag tar tag i din blöta tröja och ger dig en lång kyss innan jag går ner på knä och knäpper upp dina jeans.

Du drar efter andan när jag sätter naglarna i din rygg och tar din hårda kuk i munnen.
Känslan du känner när jag suger av dig och retar ditt ollon med min tunga gör dej fullständigt galen och jag hör snart hur du stönar allt mer..

-jag kommer snart, stönar du och jag reser mig snabbt och börjar grovhångla med dig samtidigt som jag avslutar med min hand.

Du vet inte riktigt vart du ska ha dina händer för du är för upphetsad för att tänka, och jag låter dina händer fumla över min nakna kropp.

Vattnet forsar över min rygg och dina stön som tränger sig igenom vårat heta hångel gör min fitta ännu våtare.

Plötsligt känner jag hur du kommer och jag tittar ner på min mage som nyss blivit nersprutad.

Jag ger honom ett gillande leende och går ut ur duschen, sträcker mig efter två badlakan och ger honom ett av dem.

- detta får vi göra om, säger jag, och leendet jag får tillbaka verkar inte säga emot.Ge gärna både positiv och negativ kritik så jag vet vad som är bra och vad jag borde tänka på så mina noveller kan bli bättre!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: CupCakeFr3ak

  • Publicerad Publicerad: 2012-03-30

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Johan skrev

Den var bra sådant man vill uppleva;)

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter