Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Bar i Hamnkvarteren

Det är ganska sent på kvällen när du promenerar längs de regnvåta kullerstensgatorna i de sämre kvarteren i staden. Du snavar och småsvär lite för dig själv eftersom de lårhöga stövlarna din älskare sagt åt dig att bära har smala höga klackar som gör detsvårt att ta sig fram på kullerstenarna. Medan du snavar försöker du tyda gatskyltarna i halvmörkret och hoppas att du äntligen skall hitta baren ni skulle mötas på.

Sommarvärmen hänger fortfarande kvar i luften vilket är tur eftersom din älskare haft flera krav på din klädsel. Din svarta lågt skurna topp är tajt med långa ärmar som hålls nere av ett band runt långfingret. Eftersom du inte har någon bh under så syns dina bröstvårtor tydligt genom toppens tunna tyg. Varje steg som får din korta vida kjol att pendla fram och tillbaka vilket gör dig tacksam att det är en vindstilla natt. Du vill inte tänka på det men det faktum att du inte har något på dig under förutom strumpor och höfthållare gör dig het och du kan inte låta bli att fantisera kring vad din älskare kan ha planerat.

När du äntligen hittar rätt bar och stiger in genom dörren ryggar du instinktivt tillbaka och hoppas du nästan att du gått fel. Den är en rökig och mörk lokal med en bardisk längs ena väggen och några skabbiga bord längs den andra. Syltan, för det är uppenbart att det är en sådan, påminner inte på något sätt om de raffinerade etablissemang som du och din älskare brukar besöka. Men du har irrat runt så länge nu och tittat på alla gatuskyltar flera gånger att du trots allt är helt säker på att det var hit du skulle.

Du kommer med ens ihåg din älskares noggranna order och går fram till bardisken och stiger upp på en barstol. Innan du sätter dig så ser du till så att borsta undan kanten på kjolen så att du känner det nötta lädret i sitsen om din nakna bak när du sjunker ner på den. Du försöker låta bli att tänka på varför din älskare valt just denna krog att mötas på. Som om själva baren inte räckte så är klientelet här tillräckligt för att ge en mardrömmar. En blandning av råbarkade sällar med tatueringar på sina kraftiga armar som kunde vara sjömän, lastbilchaffisar eller grovarbetare, alla med ett utseende som får dig att gissa att de har ett kriminellt förflutet.

Mumletlen. Du blir mer och mer nervös och känner alla brännande blickar på dig. Men du kommer ihåg din älskares mycket specifika order och tittar bara tvärs över baren och försöker se förströdd ut. När bartendern efter att först bara mätt dig med ögonen medan han rengjort ett glas till slut börjar gå fram emot dig för att ge dig en chans att beställa så hejdar han sig plötsligt mitt i ett steg och backar tillbaka.

När du dessutom hör ett försiktig skrapande med fötter från runt om i lokalen så kan du knappast stilla din nyfikenhet över var det egentligen är som händer bakom din rygg. När du helt plötsligt känner en hand som kommer upp under din kjol bakifrån hinner du inte stoppa din reflex innan du har halvt om halvt vänt dig om innan,

- Titta framåt och sära på benen din slyna!

Orden träffar dig som ett piskrapp och du rodnar när du hör din älskare kalla dig vid ett namn som passar dig bäst så som du är klädd just nu. Du känner ett stygn av skam när du särar på benen och märker hur våt din rakade mussla hunnit bli medan du väntat på honom. Kanske är du verkligen en slyna men för sin älskare är du beredd att göra vad som helst även om du känner på dig att han kommer testa din hängivenhet till det yttersta ikväll.

Sakta för din älskare sin hand över din bak, smeker varje skinka grundligt och låter fingrarna spela i dalen mellan dem. Du känner att hans rörelser drar upp din kjol, blottar delar av din bak och framförallt de gräddvita låren ovanför strumporna för omgivningens obarmhärtiga blickar. Runt omkring dig hör du också uppskattande kommentarer och mummel från råskinnen i rummet.

Du tappar greppet om omgivningen när din älskare låter sina fingrar glida ner längs klyftan i din bak ner mot ditt suktande kärlekshål. Du väger omedvetet framåt på barstolen för att ge din älskare bättre tillgång till din vulva. Du flämtar till högt när två av hans fingrar utan att möta något motstånd tränger in i ditt ymnigt savande hål. Du rör dig omärkligt lite fram och tillbaka för att jucka mot din älskares underbara fingrar trots att du kommer ihåg att hans order uttryckligen förbjöd dig att ta egna initiativ.

- Din hynda är ju riktigt våt!

Du rycks brutalt tillbaka tillen och önskar att din man aldrig tagit dig hit.

- Vad kostar hon?

En grov valkfylld hand läggs på din lena nakna bak och klämmer lite på dig. Du hänger med huvudet inför denna förödmjukelse och undra vad din älskare haft i tankarna egentligen när han bestämde att ni skulle ses här.

- Senare.

Orden från din man får handen att dras tillbaka men du vågar inte tänka på vad ordet Ã₝senareÃ₝ kan innebära.

En omi att glida av barstolen och lämna ett vått spår efter dig på sätet. Du landar med dina lårhöga stövlarna på golvet men kan behålla balansen tack vare att du fortfarande håller tag i mässingsstången som går längs bardisken. Du känner hur du skrumpnar inombords och att gråten håller på att stocka sig i din hals. Då märker du hur din älskare sluter upp tätt bakom dig och du känner hans doft genom barens unkna rök, känner den grova ytan från hans tjocka skinnbyxor och bulan som trycker mot din stackars nästan nakna bak.

- Tyst, viskar han varligt i ditt öra. Titta rakt fram och rör inte händerna från bardisken utan att jag säger till, lägger han sedan till med samma hårda röst som förr.

Du böjer ner huvudet och skäms lite över att du inte förmå göra det som din älskare begär av dig utan att göra honom tvungen att säga åt dig. Sakta, sakta känner du hur hans händer letar sig ner i din generösa urringning och börjar smeka dina bh-lösa bröst. Han plockar upp det ena brösten ur urringningen och snurrar lite på den smärtamt styva bröstvårtan. Samtidig känner du hur den andra handen smeker upp din kjol högt ovanför både strumpor och bak vilket ger en fin vy in emot din rakade våta mussla. Som för att markera ditt totala utelämnande så smeker han återigen ditt savande hål.

- Okej släpp bardisken nu och gå ner på knä framför mig.

Du hör hur han använder samma hårda beordrande röst som tidigare. Du är osäker på om det är av rädsla för vad du kommer få göra på knä eller om det är kättja framkallad av hans smekningar som gör att du tvekar i din rörelse.

- Ifrågasätt inte!

Ett skarpt ryck i håret får dig att vakna till samtidigt som det nästan rycker ner dig på golvet av sin kraftikligt och höjer huvudet och tittar in i din älskares ögon fyllda av hårdhet och lust. Du låter dina händer smeka upp längs baksidan av hans ben innan du fumlar med hans knappgylf och släpper ut hans stolta springare som är hårdare och grövre än du någonsin sett den förut. När du varsamt börjar smeka pungkulorna samtidigt som du runkar stocken med andra handen hör du hur gylfar dras ner överallt i lokalen och hur stånd krånglas ur underkläder.

Efter en sista tvekan gapar du över det lila svullna huvudet och suger i långa drag. Du hör hur det hurras allmänt i lokalen och hur alla talar om det lydiga lilla ludret på golvet. Hans hand på ditt huvud tvingar dig hela tiden längre ner på skaftet. Du blundar och försöker koncentrera dig på att suga och glömma alla männen runt omkring dig. Men du kan inte undgå att höra hur många män runt omkring dig börjar andas tyngre och se hur de smeker sina grova men inte vidare vackra lemmar.

Din älskare trycker ner dig några gånger extra djupt på sitt stånd, så djupt att det nästan blir för mycket för dig. Sen lyfter han upp dig från golvet och lägger dig med magen över en barstol och skjuter isär dina fötter på golvet. Du försöker undvika männens gillande blickar men kan inte undgå att se det leende föraktet i deras ansikten. Du kan heller inte undgå att se hur många av männens lemmar är blanka av tidig vätska.

När du ligger där böjd över barstolen så lyfter din älskare upp kjolen demonstrativt och låter den falla ner över dinrygg och lämnar hela din bak naken och utelämnad. Rätt vad det är så känner du hur hans hand landar på din bak med full kraft. Du flämtar av smärta och överraskning. Känner hur din hud sakta blir röd och hur gåshuden sprider sig över baken.

- Det är rätt visa horan vem det är som bestämmer, är det någon som ropar bakom dig.

Återigen landar handen hårt på ett annat ställe på din bak och de flämtar återigen men mest av smärta denna gång. Påhejad av varenda råskin i lokalen så fortsätter din älskare att ge dig smisk tills du förlorar begrepp om tid och plats och bara känner en brännande smärta på din bak och en brännande kättja i din fitta. Plötsligt känner du hur det fortfarande salivblanka huvudet från hans stock glider mot diler mindre hela sällskapet runt omkring verkar ha tagit ur sina lemmar och smeker dem. När du öppnar ögonen så ser du att flera är tillräckligt nära för att du skulle kunna nå dem bara du sträckte ut handen. Du blundar igen och försöker skjuta bort tanken och koncentrerar dig istället på känslan av hela hans stock inne i dig.

Din älskare börjar stöta hårt och regelbundet i dig och du börjar slappna av och njuta under hans hårda behandling. Du kan inte riktigt kämpa emot när du känner hur män tar tag i dina armar och placerar dina händer på sina svällande, svagt fuktiga kön. När han stoppar in ett väl insmort lillfinger i ditt lilla hål så kan du inte låta bli att undslippa dig ett stön av njutning. Den känslan balanseras av äckel över de brutala organ som dina små händer förs upp och ner över.

Din älskare stöter hårdare och andas hest, samtidigt så har han inne större delen av sitt lillfinger som han låter glida in och ut ur ditt trånga andra hål. Andhämtning blir tyngre ochstötarna oregelbundnare och hårdare. En av gubbarna kommer och sprutar kaskader av het klibbig sperma över dig. Plötsligt känner du hur en av männen tar chansen när du flämtar till med öppen mun och stoppar in sin ådriga kuk i din mun och sprutar sperma långt ner i halsen på dig.

När du kämpar och försöker undkomma känner du hur flera händer håller fast din kropp och passar på at smeka den samtidigt som din älskare ger dig ytterligare en hård klatch på din ömmande röda bakdel.

Du hör hur din älskare börjar stöna tyngre och stöta hårdare i dig. Medan han stönar så kan du inte undgå att se hur männen runt omkring dig börjar jobba snabbare med sina händer. När din älskare slutligen skickar sin last av gyllene säd långt in i dig, säden haglar över dig från alla håll, någon ytterligare passar på att komma djupt ner i din hals så kan du inte längre hålla tillbaka utan kommer skamfyllt och i gurglande skrik tillsammans med alla de andra.

Jag har inte skrivit denna novell. Jag har fått den av en vän.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: BlackAngel

  • Publicerad Publicerad: 2005-07-20

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter