Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Baktankar på min singelresa


Paketet jag just hämtat på posten var inget jag beställt… Men det var till mig och det gjorde mig ännu mer nyfiken. Paketet var postat i Tyskland och jag anade innehållet när jag såg det var en 3 dvd skivor och 2 filmer

Jag tappade upp ett bad med varmt vatten och kände hur pirret började komma. Nu va ja så kåt att jag knappt kände skillnad på om jag behövde gå på toa eller om det var ren kåthet. Jag satte mig på toa och lät dropparna komma. Med dom kom en njutning som alltid kom när blev kåt.
Väl i badet drömde jag mig tillbaka till tiden då filmerna spelades in.

Efter en jobbig sommar höst och vinter såg jag nu fram emot min specialresa som jag alltid gjorde. Det var lika lätt varje gång att välja resmål. Kolla Kalendern, kolla avgångar och antal stjärnor på hotellet.
Denna gång bar det av till Spanien.
Inte för att det spelade någon större roll men det var ingen underhållande syn. Sura gamla gubbar och tanter med vinterkläder som om vi fortfarande var i December.
Väl inne på rummet tog jag min drink som jag alltid tar både innan och efter flygning. Man vet ju inte om man kommer dit man ska och väl där…för att man är glad man kommit fram.
Jag ställer mig i öppningen till balkongen och ser en äldre herre höja glaset mot mig 3 balkonger bort, jag nickade tillbaka.

Senare på kvällen gick jag ner i hotellets bar för att äta. Kort som man är hade jag svårt att komma upp på stolen men hjälp fick jag. Mannen som hjälpte mig tyckte att det var inget att tacka för när jag sa tack. Han hjälper gärna en kvinna i nöd Speciellt om hon reser ensam och bor några rum bort. Vi pratade om väder och vind när hans kamrater kom fram och frågade lite onyktert
- varför gjorde du slut med henne?
Jag låssades inte höra utan bar om ursäkt för och sa att det var dags för sängen. Jag hade sparkat av mig skorna och mannen en av männen böjer sig ner och för att sätta på mig skorna När han satt på ena skon tar han en snabb klunk öl och ger sin kompis en blick som även jag kunde känna. Han ger sin kompis andra skon och ger tecken på att något inte stämde. Sekunden senare slår det mig. JAG VAR TROSLÖS. Jag ville bara spring därifrån men tänk om jag missade något. Väl på rummet kom kåtheten… jag somnade utan att ha onanerat.
Dagen efter sitter jag och äter frukost när jag får en känsla av att folk tittar på mig. Utan att vara diskret vänder jag mig om och ser 4-5 män i 45-50 års åldern sitta och småle. Kåtheten kom tillbaka. När dom lämnar sitt bord lägger en av herrarna en lapp på mitt bord. På lappen står 305, 1900 klädd som igår.

Jag knackade på dörren 10 över 7 enbart för att visa att jag inte kom för att dom bad mig. Det var knäpptyst. Jag vände mig för att gå när dörren öppnas och någon sa.
- Hoppas det var dina trosor som tog tid att få av sig.?
Jag gick in i ett mörkt rum med enbart toadörren öppen och lampan därifrån gav inget vidare ljus.
Det var luktade rakvatten ciggarrök och sprit. Det var med fast hand som jag blev satt på en framdragen stol. Jag fick ett glas med någon blaskig dryck.
- Du ska vara nykter och inte somna var det någon som sa.
Någon tände en golvlampa och en röd lampa lös ganska starkt.
- Allt är klart och det är bara att köra, sa någon
Jag hörde skärp knäppas upp och snart stod det män runt mig med kukarna i mitt ansiktet. Någon höll i mitt huvud samtidigt som någon stoppade in sin kuk i munnen på mig. Mina kläder fick man av mig och det snabbt. Kukarna var övalt och jag bara njöt samtidigt så hade jag ingen aning om vad skulle hälnda och det skrämde mig. Någon frågade mig om jag brukade åka ensam på semester jag svarade jag så gott jag kunde men det var inte enkelt.
När jag börjat finna mig situationen förste man ner min på golvet där jag hamnande på någon ansikte. Jag kände hur orgasmerna bara ville komma. Men så var jag samtidigt kissnödig. Ja..
Efter att ha knipit så mycket att jag knappt hade någon känsel kvar i fittan så bad jag om att få gå på toa inte fick jag det inte. Just som jag började slappna av och känna hur det lugnade sig i mig stack en av männen in e fingrar i fittan på mig och han som slickade och stimulerade urinhålet… nä nu kunde ja inte mer… ja va bara tvungen att släppa ut allt. Mannen under mig fick hjälp att slicka upp det. Dom kollade sina klockor och sa att snart var friden slut. Men dom var inte klara d
Om bar in mig i badet där jag fick sitta bredbent medan dom kissade rakt på Fittan och klitorisen
Men ibland vände dom mig om och kissade mig över rumpan och lät det rinna ner mot fittan när alla tömt sig smög jag tillbaka till mitt rum.

Varm g o och Ännu kåtareRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Ceylon78

  • Publicerad Publicerad: 2006-02-17

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter