Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Badhuset

Jag jobbade över lite, sommaren då jag jobbade på badhuset. Hade fått klagomål på vattnet, så jag tänkte rensa bassängerna innan jag gick hem. Så slipper jag vara rädd att glömma det!

Jag jobbade ihop med en kille som hette John. Han var något år äldre än mig, och brukade gå runt & retas med mig på rasterna. Han brukar ställa sig bakom mig, lägga händerna runt höfterna & bara allmänt kåta upp mig!
Så ofta får jag springa på toa & göra "mina behov" när han håller på!!!

Och som vanligt, även denna kväll, så stanna han kvar med mig för att hjälpa mig. Så vi satte oss på två stolar, och börja prata medans vi vänta på gubbarna som skulle hjälpa oss.
Så börja vi prata om en fest där vi hade strulat. Helst ville jag glömma den festen, för vi hade bråkat så jävla mycke om en gemensam kompis till oss...Många hemska minnen...

Så jag reser mig, försöker komma undan ämnet liksom. Han lunkar bara efter mig, och flinar! Så vände jag mig om, och han stod som klistrad vid mig.

Så böjde han sig fram, drog tag i min nacke & börja kyssa mig. Guuud vad jag saknat dessa läppar!!!
Vi börjar smeka varandra kläderna, kastar dem i två högar vid kontoret. Jag hinner inte mer än börja njuta av att han finns där, så kastar han i sig själv & mig i bassängen. Skriker till lite, för vattnet var ju kallt!
Hinner vänja mig vid vattnet, så känner jag en hand komma trevande längs magen, ner mot fittan.

Jag stönar lite tyst fram ett nej...Ville inte att detta skulle hända ju! Det skulle jag inte gjort...

Han tar tag i mig, slänger upp mig mot bassäng kanten, och börjar pulla min fitta så hårt att det nästan gör ont! Jag skriker ju av skräck, men han fixar snabbt så att jag tystnar. Han sätter sig bredvid mig & tvingar in kuken i munnen på mig. Känner hur paniken kommer krypande, och med det kommer alla tårarna.

Det bryr han sig ju såklart inte om! Han drar ut kuken snabbt, jag kippar efter andan, och börjar smått andas, när jag slutar andas igen! Han kör in kuken hårt ända till roten. Jag skriker av smärta! Som svar så slår han mig över käften, och jag bara ligger mot bassängkanten & gråter.

Efter tag börjar det bli skönt, och jag börjar ju stöna då såklart! Då kör han på hårdare, och stoppar in två fingrar i röven på mig. Känner hur orgasmen börjar komma, och stönar mer & mer.

Jag skriker ut min orgasm, och skakar våldsamt. Sekunderna efter mig, så går det för han i mig.


Nu såhär efteråt, så träffar jag honom minst 1 gång i veckan & ser till att han jobbar över i badhuset :)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Anniz86

  • Publicerad Publicerad: 2006-07-25

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter