Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Badet

Kommer in på badet och direkt känner jag att någon eller några tittar på mig. Kollar runt och försöker hitta lite folk man kan umgås med, men tyvärr så ser jag inte någon just då. Kort stund efter man gått runder lite och kollat läget på badet så ser jag dig/er.
Går bort för att snacka lite och frågar om det är ok att jag slår mig ner och håller lite sällskap.

Ni svarar att det är ok så jag slänger ut handduken och lägger mig ner och snackar lite skit. Efter en stund så blev man ju varm så man sprang ner för att kyla ner sig. Efter man varit i vattnet en stund så kommer ni och skvätter ner en med en fete bomb =).

Du kommer närmare mig och jag känner att kroppen reagerar lite roligt. Känner mig uppfylld av önskan men samtidigt inte. Vi snackar lite och du tittade lite lurt på mig.
Helt plötsligt viskar du i mitt öra: ”jag vill ha dig här å nu” samtidigt som du sa det så tar du mig över könet och tittar önskefullt i mina ögon och jag bemötte blicken lika snabbt tillbaks.

Kollar runt vart man skulle kunna bege sig för att vara lite intima och tyvärr så ser man inte så många möjligheter utan jag drar upp dig ur bassängen och går mot omklädningsrummen. På vägen dit så finns det ju solarium och det va det ända jag såg som möjlighet så jag drar in dig där. Väl kommit in så har vi svårt för att släppa varandra. Vi smeker varandra samtidigt som vi kysser.

Sen tar du övertaget och kysser min hals och går neråt, över mitt bröst och över magen. Du stannar till vid shortsen och tittar finurligt på mig och går upp igen. Du säger till mig att nu va det min tur och visa vad jag kunde göra.

Tittar djupt i dina ögon och ser på dina läppar att dem småskakar av upphetsning av vad jag ska/kan göra. Trycker dig mot väggen samtidigt som jag gör detta så smeker jag ditt bröst och min hand vandrar sig neråt över magen. Kysser din hals och fortsätter neråt, när jag gör detta så tar du av dig överdelen så att jag kan smeka din bröst *öppet* …..

Kysser din mage och bara för att jävlas så slutar jag osså vid underdelen och tittar på dig. Du säger till mig att ta av dem åt dig. Jag smeker dig vid svanken och när jag kommer till underdelen så tar jag tag i dem och drar ner dem sakta och försiktigt. Att du är upphetsad märker man för doften avslöjar dig direkt. Riktigt våt är du och jag lägger dig över solariet. Det är kallt men det bryr du dig inte om och du säger till mig att visa vad jag kan.

Det gör jag gärna säger jag till dig och börjar att leka med ditt kön och tydligen tycker du om det för du vrider och ojar dig. Du ber mig att sluta så att du osså kunde få ge lite förspel. Reser mig upp och du sätter dig på huk. Du drar ner mina shorts och ser att mitt kön står till fullo. Du tar tag i den och börjar smårunka och snabbt efter så börjar du suga samtidigt som du fortsätter att runka den.

Stund senare så säger jag till dig att sluta och du reser dig upp. Återigen så trycker jag dig mot väggen och ber dig att svanka lite med ryggen. Du känner att ngt leker vid ditt kön och stunden efter så trycker jag in den.

Du stönar till och tar djupa andetag för att inte skrika ut njutningen. Jag smeker dina bröst samtidigt som jag tar dig bakifrån. Pumpar för fullt och du säger till mig: Jaaa. Fortsätt så Mikke jag kommer snart. Jag kör på ännu mer och ännu hårdare och märker att du tappar kraften i benen och du börjar småskaka. Så säger du till mig att säga till innan det går för mig. Jag kör på en stund till sen känner jag att det kommer att gå för mig närsom och säger till dig det. Du drar dig undan och sätter dig på knä och runkar mitt kön. Säger till dig att nu kommer det. Du bröstar upp dig så att min säd kommer över dina bröst och rinner sakna ner över din mage osså.

Du reser dig upp och tittar djupt i mina ögon utan att säga ngt och ger mig en kyss. Jag tar lite papper från väggbehållaren och torkar av dig. Du låser upp dörren och så går vi ut igen. Samtidigt som vi kom ut så va d ngn som skulle sola och det va ju tur att vi blev klara innan den personen skulle sola =)

The End…..Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: daspimp

  • Publicerad Publicerad: 2007-11-02

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter