Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Badet (1)

Min kropp kändes behagligt avslappnad när jag låg där i badet. Skummet vilade lätt på vattenytan och avgav en pikant doft av persika. En av Bachs violinkonserter fyllde hela lägenheten och medförde att en känsla av ro fyllde min kropp. Jag lutade huvudet mot badkudden och slöt ögonen. Min högra hand banade sig väg ner mot min fitta och fann den nyrakad och öppen. Med ett lätt tryck med handen så smekte jag fittan och njöt av alla känslor som fyllde min kropp. Vattnets mjuka rörelser mot min kropp, musiken i mina öron, persikodoften som fyllde min näsa och så mina flinka fingrar där, mitt i mellan mina ben, på min mittpunkt. Jag var väl det närmaste himlen man kan komma, slet en hand från dess rytmiska gnuggande och tog en bit choklad som låg alldeles bredvid badkaret… Nu var det fulländat. Omgiven av vattnet, musiken i öronen, persikodoften i näsan och chokladen smältande i munnen så dröjde det inte länge innan mina fingrar hade gjort sitt jobb och jag låg darrande i det varma vattnet. En lång, njutningsfull suck gled över mina läppar och jag sträckte upp händerna i luften. Det var länge sedan jag känt mig så här avslappnad.

När vattnet hade kallnat och Bachs mjuka violiner övergått till Angie Stones mjuka, sexiga r’n’b så steg jag motvilligt upp ur badkaret. Jag tog ett stort frottébadlakan runt mig och drog ur proppen så att badkaret började tömmas på vatten. Jag torkade mig innan jag lät handduken falla till golvet. Ur badrumsskåpet tog jag min absoluta favoritlotion; Chanels ”Chance”. Med långsamma rörelser började jag smeka in lotionen i huden på min högra arm. Från handloven ända upp till axeln, med långa smekande rörelser innan jag fortsatte med vänster arm. Jag tog lite mer lotion i händerna och lade händerna på min bröstkorg. Långsamt lät jag dem glida ner tills de omslöt mina bröst, med lugna, cirkulära rörelser kände jag hur huden blev mjukare, men samtidigt skrovligare, när bröstvårtorna styvnade av min berörning. Jag lät huvudet falla bakåt och tillät mig att bara njuta av hur bröstvårtorna reagerade på mina smekningar. Efter ett tag lät jag händerna fortsätta ner mot magen och fittan som jag också omsorgsfullt och njutningsfullt smorde in. Jag satte upp höger ben på toalettlocket och smekte in lotionen på höften och låret. Jag njöt av att känna hur lotionen smordes in i huden och hur huden blev mjukare. Ner mot vaden, jag masserade lät min något spända vadmuskel innan jag bytte ben och gjorde om samma procedur med det vänstra.

Naken ställde jag mig sedermera framför spegeln. Jag njöt av att titta på mig själv, det kändes på något sätt förbjudet att stå och titta på sig själv i spegeln, och det var kanske det som gjorde mig upphetsad av det. Jag hade alltid haft en svag dragning åt det förbjudna. Mina bröst var lagom stora och hängde tungt med styva bröstvårtor. Magen var lagom rund och där nedanför var min fitta. Om jag blundade kunde jag mycket väl föreställa mig en man på knä framför mig; med ansiktet begravt mellan mina ben, ett fast tag om min putande rumpa och febrilt slickandes min våta, längtande fitta. Mina fingrar i hans hår som grep tag hårdare när han slickade mig till orgasm… Med ett ryck kom jag tillbaka till verkligheten. Blåsa håret, det var det jag skulle göra. Jag satte i kontakten i uttaget och började blåsa mitt drypande våta, långa, blonda hår torrt. Jag hade en konstig känsla av att vara iakttagen. Ända från det att jag klev upp ur badkaret och började smörja in mig, tills nu, då jag var i full färd med att blåsa håret torrt. Jag tittade ut genom badrumsfönstret men där såg jag bara stjärnorna på himlen denna kalla, klara oktoberkväll. Åt andra hållet var badrumsdörren öppen ut mot hallen. Jag stängde av hårfönen och gick med tysta, försiktiga steg ut genom badrumsdörren. Jag kikade åt båda hållen i hallen innan jag tassade över den meterbreda hallen och in i mitt mörka sovrum. Jag slet upp dörren till klädkammaren, för att på så sätt skrämma en potentiell våldtäktsman, mördare eller monster som skulle kunna tänkas gömma sig där. Ganska fånigt beteende, det var jag väl medveten om, men det var någonting med mörker som får den mest lugna person att bete sig irrationellt. Lugnad av det faktum att det endast fanns mina kläder i klädkammaren stängde jag dörren och var beredd att vifta bort allt som ett resultat av livlig fantasi, när en rörelse i ögonvrån fångade min uppmärksamhet. Snabbt som ögat vände jag om och stirrade med örnblick ut genom fönstret i mörkret. Jag smög fram till mitt fönster och spanade tvärs över gatan. Var det något som hade rört sig i fönstret mittemot? Rakt över gatan, det enda fönstret som var totalt svart på hela huset. När jag insåg att jag stod precis vid fönsterlampan och därmed blev upplyst så att alla som tittade in i just mitt fönster, på tredje våningen, hade fri insyn över mig, drog jag mig snabbt bort från fönstret. Jag slog bort den dumma idén att någon hade stått och tittat på mig genom fönstret och återvände till badrummet där jag fortsatte att blåsa håret.


***********


Jag släppte ut andetaget jag hade hållit under hela tiden då hon stått och tittat ut genom fönstret. Under några sekunder hade jag trott att hon sett mig, för hennes ögon hade stirrat rakt på mig innan hon med ett ryck hade dragit sig bort från ljuset. Nu stod hon återigen inne i badrummet och blåste håret och jag hade lika bra insyn som tidigare. Det hade inte varit min avsikt att fastna vid fönstret och titta in genom fönstret på andra sidan gatan, på en naken kvinna, som den värsta fluktaren. Det var slumpen som gjorde att jag kom in genom dörren, efter en lång och hård dag på jobbet, och slängde en blick genom sovrumsfönstret precis samtidigt som hon steg ur badkaret. Jag hade faktiskt tänkt gå vidare när hon sträckt på sin fantastiska, mjuka kropp och sedermera svept ett badlakan runt sig, men när hon släppte taget om handduken så att den gled ner på golvet och sträckte sig efter lotionen så blev jag fast. Jag är ju trots allt inte mer än mänsklig. Något annat kan man inte säga om mina reaktioner därefter heller. När hon började smörja in sina armar med lotionen så krängde jag av mig kavajen och slipsen. Hon hade börjat med andra armen medan jag knäppte upp skjortan. Och när jag dragit av skjortan och byxorna så lade hon sina handflator på sin bröstkorg och lät fingrarna glida ner och omsluta sina bröst. Jag stönade omedvetet och min kuk började pocka på uppmärksamhet så jag stoppade ner min högra hand och omslöt kuken med handen. Det som därefter följde var något av det mest sensuella jag någonsin sett. Hon smörjde in hela sig med lotionen och jag kunde se hur hon njöt av det. Det var kanske det som tände mig mest; det faktum att hon såg ut att njuta så mycket av sin egen kropp och smekningar. Jag var i alla fall stenhård och runkade kuken med långa, njutningsfulla drag. Jag har aldrig tidigare reflekterat över hur upphetsande det kan vara att se en kvinna utföra simpla, dagliga göromål, men när hon smort in hela sig med lotionen och började blåsa håret insåg jag det, något som jag bort inse för länge sedan.

Jag märkte först inte att hon slutat blåsa håret och stängt av fönen. Det var först när hon med försiktiga steg tassade över hallen och in i sovrummet som jag började undra vad hon skulle göra. I sovrummet lös endast en fönsterlampa, så jag såg inte lika tydligt vad hon gjorde. Hon öppnade och stängde dörren till vad som måste ha varit klädkammaren, innan hon gick fram och ställde sig vid fönstret med kisande blick. I lampans sken såg hon nästan ut som en staty, som en Venus av Botticelli. Hennes numera endast lätt fuktiga hår lockade sig över brösten och händerna var lätt pressade mot magen, och jag insåg att hon måste vara ganska lång eftersom fönstret visade upp henne ända till mitten av låren, och därmed såg jag hennes helt rakade kön. Med ett ryck insåg jag att hon letade efter något, eller kanske snarare någon. Jag frös som till is och min hand stannade med ett fast grepp om kuken. Hade hon upptäckt mig? Hennes ögon stirrade rakt på mig… Men sedan gled de vidare. När hon vände ryggen åt fönstret och gick in till badrummet igen, andades jag ut. När hon återigen började blåsa håret så fortsatte min hand att massera min kuk. Att vara nära att bli upptäckt hade bara närt min kåthet och jag runkade alltmer febrilt under tiden hennes hår blev torrare. Jag kände hur ilningarna fortplantade sig från ryggraden och insåg att jag snart skulle komma. När kvinnan i badrummet plötsligt böjde sig fram, slängde över håret och började blåsa det underifrån så trodde jag att mitt hjärta skulle stanna. Hennes rumpa putade rakt mot mig och jag kunde se in mellan hennes lår. Visserligen var det på så långt avstånd att jag inte tydligt kunde urskilja hennes fitta, men jag kunde mycket väl föreställa mig. I min fantasi kom jag in, knäböjde bakom henne och slickade hennes fitta och stjärt tills hon var våt och lika redo som jag, innan jag trängde in i henne bakifrån. Böjde mig över henne och masserade hennes bröst samtidigt som hon vände på huvudet och mötte min mun i en kyss… Fantasin, i samarbete med den utsökta liveshow som utspelade sig framför mig, fick mig slutligen över gränsen. Med ett stön och med vidöppna ögon sprutade jag rakt över väggen framför mig. Jag pustade ut och såg samtidigt hur kvinnan släckte i badrummet. Jag stod kvar vid mitt fönster när hon, fortfarande naken, kom fram till sitt fönster och sträckte sig för att dra ner persiennen. I ett plötsligt infall tände jag min fönsterlampa så att jag blev upplyst. Jag kunde se hur hennes ögon vidgade sig av chocken av att så oväntat se en naken man, men jag kunde inte se om hon insåg sambandet, hur det stod till med mitt uppdykande, eller inte, innan persiennen föll ner och dolde henne för mig. Med en suck släckte jag lampan och drog ner min egen persienn innan jag gick för att hämta lite papper…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Engla

  • Publicerad Publicerad: 2005-03-06

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter