Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Avsugen av två negresser

Oralsex med två negresser


Jag låg idag på eftermiddagen i gräset och slöade i väntan på att mina glasögon skulle bli färdiga. Det var högra glaset som behövde bytas ut eftersom det skadades när det slipades förra gången. Nu hade jag precis lämnat in dem för en halvtimme, och låg på grässluttningen bakom dammen som skimrade vackert i solljuset och som var fylld av fåglar som simmade runt. En hund kom också springande förbi för att doppa sig. Den första riktigt varma dagen på sommaren.

Med Expressen och en päronsplit tänkte jag ligga och njuta tills glasögonen blev färdiga. Det var förstås trista nyheter i tidningen som vanligt, 140 döda i en tågkatastrof i Turkiet och en rapport om attacken mot USA 11 september och kritiken som riktats mot Bush och Clinton. Men vad brydde jag mig om det en sådan här fantastisk sommardag? När jag kom och letade efter en plats att lägga mig på lade jag märke till några tjejer som låg en bit bort bakom några buskar. Jag kunde inte se dem för buskarna skymde, men jag hörde hur de pratade med varandra med låga, hesa röster, på engelska. Jag hörde inte riktigt vad de sade, annat än ‘Yes, I think so’ några gånger. De låg inte särskilt långt bort. Fram till buskarna var det högst 5 meterer nåt. Jag tänkte inte mer på dem utan läste färdigt tidningen, kollade TV-programmen och lade mig sedan helt på rygg med tidningen över ansiktet. Det var så skönt att känna värmen från solen för en gång skull den här sommaren. Tre veckors semester har snart gått förbi och det har inte varit mycket sol hittills. Det har varit gym och träning istället, lite träningsverk har jag fått ta på köpet men vad gör man inte för att hålla sig i trim?

Det var så varmt och avslappnande att ligga där i gräset så att jag somnade med tidningen över ansiktet. Det gick säkert tio minuter, en kvart. Jag kände sedan helt plötsligt en hand på vänstra låret, fingrar som liksom drog i byxorna som om de ville väcka mig. Jag fattade inte vad det var men jag kravlade mig upp och tog bort tidningen, och såg då två unga negresser sitta alldeles intill mig i gräset. De var kanske i tjugo års åldern, den ena var nog några år äldre men jag vet inte säkert hur gammal hon var. Nu satt de och log mot mig, extremt vackra b en blommig skjorta och en kort vit kjol. Jag visste inte vad jag skulle göra, och jag var verkligen fullständig paff.
”We want to give you oral sex, oral pleasure”, sade den storbröstade med hes röst.
”We want to lick you, and suckick slow and easy”, sade den andre medan hon log brett så att jag såg de perfekta, vita tänderna.
”It’s important that you feel safe and secure. And also, very important, we want to take it all in our mouths and on our faces. Agree?”
+0”, svarade jag bara helt överrumplad. Vad skulle jag svara?

Deras händer och fingrar började smeka mig över byxorna. De såg plötsligt gravallvarliga ut som om de skulle utföra ett mycket viktigt uppdrag, infria ett heligt löfte som de giv. De tog god tid på sig, fortsatte att smeka mig längs med båda benen och innanlåren, tills den med korta vita kjolen reste sig upp lite grann och böjde sig fram över mig och började dra ner gylfen. Hennes svarta hand letade varsamt fram kuken, styv och bultande i kalsongerna efter denna chockbehandling. Hon tog först med handen på pungen, kände på testiklarna några gånger, och drog sedan försiktigt mjukt upp och ner. Under tiden satt den andra och smekte sina bröst, liksom förstrött i väntan på att själv börja den orala behandlingen. Jag som inte hade onanerat på flera veckor, inte tänkt mycket på sex, var extremt känslig i lemmen och började bli rädd att jag skulle få orgasm alldeles för tidigt. Men av någon anledning försvann denna oro lika fort som den kom, precis som om jag helt och villigt lade över föreställningen på dessa underbara negresser som skulle vara varsamma, försiktiga som sjuksköterskor som har en patients välbefinnande direkt på sina samveten. Jag var fruktansvärt styv i lemmen nu. Denstod stenhårt upp rakt i solljuset, och negressen som hade börjat drog den fortfarande upp och ner med sin varma hand.

Negressen med de enorma brösten lutade sig plötsligt fram och började nafsa på kuken innan hon stoppade ner hela omdelbart i svalget, långt ner så att hon svalde nästan hela kuken. Jag trodde jag skulle spricka och explodera hela spermafloden direkt när jag kände hennes tunga spela mot de känsligaste partierna på skaftet och ollonet. Hon drog sig ur efter kanske tjugo sekussa sagolika negresser fylla näsborrarna, den varma sommarvinden blåsa behagligt mot min kropp. Sedan turades de om att suga mig, mest med tungorna som liksom dansade över skaftet på mig. Ibland så tog de ner den lite djupare i svalget men inte som det första chocksuget. När de fortsatte så där om vartannat i säkert sju, åtta minuter kände jag igen att jag fick svårt att hålla tillbaka. Det jag kände sedan var en helt otroligt skön känsla i hela lemmen, i hela kroppen. Jag trodde inte det var möjligt attkänna sådan njutning. Nu mitt upp i allt detta började båda två att slicka mig samtidigt som de tittade på mig, fortfarande märkligt allvarliga på något sätt. Jag såg på helt hypnotiserad och kände ett våldsamt rus i hela kroppen. Jag vill bara spruta nu!!!!!!!:J Jag tänkte bara att jag ville spruta och spruta, fylla deras munnar eller spruta ner deras båda negressansikten med min sperma. Ändå så lyckades jag hålla tillbaka utlösningen och fattade inte hur kunde göra det när det kändes som om jag hela tiden skulle explodera fullständigt. Jag började skratta och kände mig 100% LYCKLIG. Tankar sköt upp i hjärnan som skrek åt mig hur otroligt detta var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kände en hårdare vind blåsa upp mot mitt ansikte. Jag såg negressens enorma bröst bara någon halvmeter framför mig. Jag såg den andras vita kjol. Jag såg dessa två helt osannolika varelser framför mig bjuda på den mest utstuderade, oväntade sexupplevelse jag någonsin varit med om. Jag såg de vita molnen uppe i den nästan klarblå himlen! Jag lutade mig framåt ytterligare något liksom för att komma ännu närmare! Jag fick sedan en ny extrem känsla av att hela kuken formligen skulle sprängas! Negresserna sög nu intensivt båda två med sina villiga, våta munnar och de fortsatte att öka takten som om de till slut fattat beslut om att jag skulle få komma med kuken och spruta ut det jag hade. Jag spände för ett ögonblick mina benmuskler och tog ett djupt andetag och stönade helt okontrollerat för första gången. Samtidigt sköt sperman iväg utan att jag hade minsta chans att stoppa det den här gången, och jag hade heller ingen tanke på att hindra mig nu. Jag såg min sperma PUMPAS UT, PUMPAS UT i deras ansikten som nu sken upp i förnöjsamma leenden. Jag kunde inte sluta spruth slickade mig medan jag försökte komma tillbaka till verkligheten, till grässluttningen, till dammen som jag hade framför där fåglarna fortfarande simmade runt.
På en gemensam signal reste de sig plötsligt upp och jag såg de stå långt ovanför mig i ett solljus som bländade. Jag visste inte vad jag skulle göra, eller säga.
”This was our gift to you today”, sade den ena som om hon ville förklara för mig vad som hade hänt mig där i gräset.
”You will never see us again. We will gotomorrow, so take care.”
De var försvunna direkt efter det och jag låg bara kvar i det bländande solljuset. Jag låg kvar ytterligare en kvart och hörde hur några hundar skällde från avstånd. Några tjejer såg jag med barnvagnar köra förbi på andraidan dammen.

Tog upp tidningen och stoppade ihop mina grejer. Reste mig upp och kände en besynnerlig energi fylla kroppen. Jag började sedan långsamt gå därifrån, gick förbi buskarna och fortsatte ner till den lilla träbron som går över dammen. Började sedan springa därifrån, joggade upp för backen och fortsatte upp till krönet där bussarna går. När jag kom upp så kom 307:an precis förbi och utan att tänka mer än så hoppade jag på bussen, satte mig ganska långt fram och satt sedan och tittade ut på Statoil, på skogen som vi passerade. Jag gick av och gick sedan som i trance uppför den sista korta skogsstigen upptill huset där jag bor,

När jag kom hem här satte jag på en kopp kaffe, drack ett kallt glas vatten och satte på stereon och spelade några Talking Heads-låtar. Jag glömde ju att hämta glasögonen, tänkte jag.

Jag åker ner och hämtar de i morgonRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: nordenlight

  • Publicerad Publicerad: 2006-02-27

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter