Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Att vänta en Glädje är också en Glädje fortsättning 2

Försiktigt lättar Du på Dina armar o prövar om jag klarar av att stå själv. Jag hade gärna sjunkit ner på golvet, men önskan om mer gör att jag lyckas ta fram extra krafter och på skakiga ben klarar jag av att stå själv när Du lämnar mig. Väntan, längtan och sen en urladdning som mest påminde om den häftigaste åsksmällen, i exakt samklang med en.. Flera.. blixtrar, gör att hela jag darrar. Darrar av det som nyss varit.. Darrar av längtan efter mer. Avslappnad i allt utom de muskler som håller mig uppe väntar jag på Ditt nästa drag. Längtar.

En svag förnimmelse i luften får mig att gissa att Du tyst rör Dig runt mig. Min kropp anar att Dina handflator smekande förs över min hud utan att vidröra den. Tålmodigt väntar jag. Böjer huvudet, bjuder ut mina bröst, svankar o skjuter ut rumpan.. njuter fastän Du inte rör mig..

Så, känner Dina andetag i nacken och en rysning springer ner i fingertopparna. Varma trygga händer läggs om mina axlar o styr mig framåt. Jag har varit här förut men just nu känner jag mig O-fokuserad och det enda jag kan göra är att låta mig ledas. Så stannar Du mig. Vrider mig o står sen stilla bakom mig. Kontrollerar att ögonbindeln fortfarande sitter kvar. Ställer Dig nära tätt intill. Din kropp värmer min rygg. En hand glider smeksamt från nacken, över halsen, får mig att blotta mig och det känns som att jag älskar med Dina fingrar. Sakta smekande nerför nyckelbenet. River med naglarna över kullen och tar ett bröst i Din hand. Kramar det nästan smärtsamt. Rullar bröstvårtan hårt o drar i den. Aaagh.. Så skönt. Huvudet faller bakåt mot Din axel och stönande flåsande flämtande ber min kropp om mer.
Ja, det är min kropp som ber om det för själv befinner jag mig i ett annat nu där tanken, viljan och kraften för länge sedan lämnat mig. Plötsligt känner jag en svag vind mot min nakna hud då Du tar av mig korsetten och i samma sekund lämnar mig ensam igen. Mitt i ingenstans.. I mörker.. Till o med öronen är frånvarande i ett inre sus, men någonstans långt borta hör jag svagt att Du rör Dig. Plockar med något. Är det min längtan som inbillar sig eller hör jag ett rep som dras upp från sin fläta.

Tidsperspektivet har försvunnit och jag vet inte om det är 5 sekunder eller 5 minuter jag står där. Ensam, i en bubbla, men hela tiden med Dig närvarande. Och fastän Du inte rör mig så smeker Dina händer min hud och kanske är det därför jag inte rycker till när Du lägger ett rep om min nacke. Drar det över axlarna. Korsar det mellan brösten och drar det under armarna över ryggen. Dina händer jobbar med repet o jag känner hur Du koncentrerar Dig på det Du gör. Själv försvinner jag in i mina känselnerver och njuter av Dina händer mot min hud och varenda centimeter rep som omsveper min kropp. Ibland snärtar en repända till. Flämtande vill jag be om mer av den stingande kittlande smärtan men min röst bär inte. Nästa gång drar Du försiktigt repet så det smeker huden och det är lika underbart. Sedan snärtar det till en gång. Emellanåt känner jag hur Din varma starka trygga hand först smeker min skinka för att sen daska till den. Min rygg svankar automatiskt för att få mer men då har Du återgått till repen. Ibland känner jag Din mun mot mina bröst och hur Du suger in bröstvårtan o leker med tungan. En hand som smeker nerför magen, låren o Dina fingertoppar som glider in mellan mina längtande våta svullna läppar. Höfterna skjuter fram och nästan skriker Jaaa, nU! Hade de bara stannat till för en kort sekund så hade det gått för mig men Du återgår till repen och bygger vidare.

Så drar du ett par rep mellan mina ben. Lägger dem mellan mina blygdläppar och drar isär dem så den svala luften möter svullen våt kåt het längtan. Jag känner Din blick, Din andedräkt och hur Du blåser en sval luftstrimla mot längtan. Din tunga som hastigt smakar mig, Dina läppar som omsluter mig och sen lämnar mig. Aaaagh.. Hela jag skakar. Hela jag skakar, darrar. Så kåt.. Inom mig skriker jag att Du ska ta mig, smeka mig, låta mig försvinna in i det andra nuet där det svartnar för mina ögon. Men det är inte min sak att styra och det är ju det här jag älskar. Längtan. Väntan. I en njutningsfullt plågsam längtan följer jag Dina händer när Du vänder mig och böjer mig över sängen så jag kan vila benen.

På knä väntar jag, igen. Längtar. Så, Dina händer som varsamt mjukt smeker mina skinkor som om de är de vackraste. Klatsch. En gång till. Adrenalinet pumpar i mig. Ljuvlig smärta. Så, lätta slag mot vulvan. Aaagh.. Inom mig skriker jag att jag vill ha mer. I nästa andetag tystnar jag när jag känner hur svansarna från en piska rinner nerför ryggen som en porlande bäck som sen övergår till att piska mig. Mer adrenaline o jag njuter i varenda cell, hela kroppen.. Flämtar flåsar stönar.. När jag känner hur ollonet smeker mig mellan repen som spänner ut mina blygdläppar blir det för mycket. Jag drar ihop mig o känner hur jag krampar och orgasmen rinner nerför mina ben. Sakta trycker Du in Din hårda lena varma het kuk i min varma heta våta kåta längtan. Lägger Din hand mellan mina ben. Låter Dina fingertoppar smeka längtan. Daskar med handflatan. Smeker.. Aaaghh.. Hela jag skakar. Darrar. Krampar. Igen. En gång till. När Din hand lämnar mig o lägger sig varmt smeksamt tryggt på min rygg, om min midja, så inbillar jag mig att jag ska få vila. Hämtar andan. Andas ut. Andas in. Så kommer Din andra hand och innanför min ögonbindel svartnar det än en.. Två.. Kanske är det tre gånger.. Omvärlden försvinner..

Plötsligt ligger Du på rygg på sängen. Med händerna hopbundna och rep som stramar på överarmarna smeker jag Dig från knä upp mot låret. Rispar med naglarna mot Din hud. Leker med tungspetsen. Låter saliven flöda o lämna ett vått spår som leder upp mot pungen. Utan att ta i kuken slickar jag den som en gräddglass över pungen, roten o upp mot toppen. Åh, så ljuvligt skönt den rycker. Jag står på knä o stödjer händerna mot Ditt lår. Kramar, trycker in naglarna i det. Tungspetsen leker över ollonet o den rör den sig som den vill. Smiter från min tunga. Kommer tillbaka. Mina läppar fångar in den och omsluter ollonet. Smeker ner förhuden o trycker ollonet mellan tungan o gommen. Repen stramar om överarmarna när jag gör mitt bästa för att använda mina händer. Ena stunden kramar smeker jag försiktigt pungen. I nästa håller jag stadigt om roten samtidigt som läpparna rör sig upp o ner över ollonet. Med ögonbindeln på kan jag inte se Dig. Öronen susar så jag kan inte heller höra Dig. Men jag känner att Du andas och kuken, pungen drar ihop sig när jag rör Dig. Med en hand om roten håller jag mot rörelserna. Böjer på huvudet . Kramar med läpparna i sidled upp o ner. Med min saliv blöter jag ner Dig så Din lena hårda kuk blir lika våt som jag är o lätt glider i min hand. Aaagh, så skönt att lägga min hand om den. Krama. Trycka. Glida upp och ner för. Låta munnen följa med i rörelsen för att i nästa lägga tungan mot ollonet o bara hålla emot. Din andning blir häftigare. Jag lyssnar på Dig. Hör att Du säger att det är skönt. Leker med tungan. Omsluter ollonet med läpparna. Handen håller hårdare. Lösare. Fortare. Hela mig vill göra det skönt för Dig. Så spänner Du Dig och jag trycker håller mot när jag känner hur Du kommer i min mun. Sväljer. Känner hur det rycker i kuken. I Dig. Varsamt håller jag kvar Dig i min mun. Smeker med tungan. Lägger huvudet mot Din mage. Slappar av. Följer Dig i Din andning.

Efter en stund, eller är det en evighet, rör Du på Dig o lägger mig på rygg. Varsamt binder Du upp mina händer. Låter ett finger sakta smeka längs repet som går runt nacken, ner och runt mina bröst. Dina fingrar leker med bröstvårtan o låter den rispa i Din handflata. En hand smeker min hals och jag kan inte annat än svara med att, än en gång, lämna ut mig. Blotta mig. Jag känner hur Dina fingertoppar sakta smeker från halsgropen. Ner mellan brösten. Över magen. Mina höfter reser sig och jag är än en gång i Dina händer.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Escessa

  • Publicerad Publicerad: 2008-02-05

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter