Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Att älska på distans

Det här var de tredje par trosorna hon förstört den här veckan.

Ångerfull men obotlig lät hon sitt pek- och långfinger glida ner i den varma grenen i trosorna, där en ficka av fukt hade bildats då tyget klistrat sig fast vid hennes kön, och suckade njutningsfullt. Blusen låg på golvet bredvid skrivbordet och behån hade vårdslöst kastats över ryggen på den stol hon nu satt utsträckt på med ett ben över varje armstöd. Hennes mörkt nougatbruna ögon var nu bara smala springor och hon spann somdet kattdjur hon var, då hon granskade byggnadsarbetet som pågick på andra sidan gatan från hennes lägenhet.

Den senaste veckan hade en stor kran stått mitt i gatan och all trafik hade omdirigerats till närliggande gator. Förutom det faktum att fotgängare var tvungna att gå flera kvarter i omväg så tyckte Elise att oordningen utgjorde en välkommen befrielse efter en hård dag på kontoret. Det öronbedövande trummandet från borrarna hetsade henne till orgasm, men det var inte förrän arbetarnabörjade reparera sin ostadiga byggnadsställning på fjärde våningen som en idé började ta form.

Hon var precis mitt emot den våningen i sin egen lägenhet, en luftig fyra med öppen planlösning och två badrum, samt en uppskattad bardisk fester. Mitt i vardagsrummet hade en oäkta öppen spis skapats och Elise hade därmed skaffat alla nödvändiga bekvämligheter som en storstadskvinna behövde, och lite till.

Men precis som många andra singeltjejer i Göteborg så var det ett tillbehör som fortfarande fattades. Att se på byggnadsarbetarna på andra sidan gatan gav henne lite välbehövd, visuell stimulering som hjälpte henne fint i hennes ivriga övningar. Att vakna på morgonen och se dem i höjd med hennes fönster motiverade henne inför dagens prövningar. Rännilar av svett rann ner över deras muskulös armar och fick det att vattnas i hennes mun. Längtan efter att smaka på deras hud växte sig starkare, att röra vid deras arbetande armar och gripa tag om deras vältränade skinkor. Så idag hade hon beslutat sig för att tacka dem med en egen föreställning.

Hittills hade ingen av männen lagt märke till att hon onanerade i stolen framför fönstret, men för sin egen skull hoppades hon att någon av dem skulle göra det snart. Henar lång och mörkhårig, och för att stå ut i sommarhettan hade han tagit av sig sin vita t-shirt och även knäppt upp ena hängslet i sina byxor. Han stod på en avsats i byggnadsställningen mitt för ett av byggnadens fönster. Hans axlar var breda och under skinnet i hans rygg rörde sig musklerna energiskt då han slog med en hammare mot en tjock metallskiva. Elise fuktade sina läppar med tungan då vita gnistor sköt ut från hans hammarslag.

Hon vred sin underkropp mot kanten av skrivbordsstolenför att ändra ställning och kunde inte låta bli att gnida sitt underliv mot stolsdynan. Han såg ung ut, drygt tjugo ungefär, med ett pojkaktigt ansikte som hon nu föreställde sig ovanför sig med ett uttryck av ren och skär njutning. Till och med på det här avståndet kunde hon se att hans läppar såg perfekta ut för vad hon hade i åtanke - oändligt mjuka och fylliga då han spände dem i koncentration.

Elises fingrar hittade den avslöjande fuktigheten mellan sina blygdläppar och smörjde ut vätskorna över sitt lena kön. Det var något hon tyckte särskilt mycket om, att pressa ut sina safter över läpparna samtidigt som hon med handloven lyckades smeka sin klitoris i en eggande massage.

- Vänd dig om älskling. Ja, just du med den där läckra rumpan, mumlade hon för sig själv och fortsatte betrakta arbetaren hon riktat in sig på. Men herregudÃ₦ Titta på mig! Ta en liten paus bara.

Mannen kunde ju uppenbarligen inte höra hennes lustfyllda uppmaningar, men änds hans axlar då han lyckades känna på sig att någon såg på honom. Långsamt såg han åt höger och vänster och i periferin fick han en skymt av henne just då hon höjde armen för att smeka sina bröstvårtor. Det var rörelsen mer än något annat som fångade hans uppmärksamhet, annars hade han aldrig lyckats få syn på henne. Han blinkade, som om han trodde att det skarpa solskenet lurade honom, men sedan vred han huvudet helt om och såg Elise där hon låg, utsträckt över sin stol. Sedan, till hennes förtjusning, tappade han hakan. Hammaren gled nästan ur hans hand, och Elise fnissade förnöjt.

Som tur var, för dem båda, kunde han med lätthet klättra in i det fönster han hade stått framför på andra sidan gatan. Och det fanns bara en arbetare i hans nän pekade på sig själv och gjorde ännu en Ã₝kom hitÃ₝-rörelse. Det pirrade i henne av upphetsning och nöje då hon lyfte sitt ena ben för att sedan låta trosorna glida ner för sina ben. Med sin stortå snurrade hon iväg silkesplaggenom fönstret och sakta flöt ner mot gatan utanför.

Byggnadsarbetaren hävde sig in i det öppna fönstret bakom honom och Elise bet tag i sin underläpp då hon såg hur skinkorna spändes när han lyfte upp först det ena och sedan det andra benetöver kanten. När han nu stod inne i byggnaden gled hans ena hand ner i byxorna och började ivrigt smeka sin uppenbarligen plågsamt pockande erektion. Elise särade på benen inför hans heta blick, öppnade sitt kön för honom, samtidigt som hon följde konturen av sin klitoris med ena fingret. Hon var nästan outhärdligt blöt och kände hur hennes safter sipprade ut ur hennes mus och ner över stolen.

Mannen knäppte upp det andra hängslet i sina byxor och de gled ner över hans svällande muskler, förbi hans manligt håriga lår och avslöjade ett långt, grovt skaft som reste sig som en pelare mellan de mjuka kullarna som utgjorde hans pung.

Inte slösar han tid på underkläder inte! tänkte Elise.

Synen hon nu hade framför sig drev henne nästan över kanten. Då han slöt sina fingrar runt roten på sin kuk och började smeka förhuden fram och åter över ollonet stönade hon högt. Hans hand smekte upp runt skaftet som den röda linjen på en polkagris, klämde åt från roten och uppåt samtidigt som han med tummen svepte över ollonet. Elise kom på sig själv med att glida med tungan över sina läppar och hon skulle ha slickat sina egna bröstvårtor om hon bara hade kunnat.

Hon lät sitt finger glida in i sin vibrerande mus, där hettan var centrerad och varifrån all hennes lust snart skulle explodera. Hennes axlar spände sig, hårstråna i nacken ställde sig på ända och från varje del av hennes hud kröp små svettpärlor fram. Blodet var som flytande eld i hennes ådror. Hon kröktefingret inuti sig själv och fann där den magiska delen av sin mus. Hennes höfter lyftes upp på darrande ben då hon följde med vågen och lät orgasmen välla över henne.

Elise skrek utan att bry sig om något utöver den här mannen, vars kuk hadnnen som stod på andra sidan gatan och onanerade. Då hon ännu en gång skrek till och hennes kropp spändes återigen, for en brandbil förbi nere på gatan. Dess tjutande sirener dränkte hennes skrik. När hon öppnade ögonen helt igen, för att se på sin okände älskare, var han borta.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Caranlachiel

  • Publicerad Publicerad: 2005-03-20

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter