Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Åskvädret

Åskvädret

Det var en vacker sommardag, en dag som alla andra. Julia satt framför datorn och skrev, när hon hörde åskan mullra i fjärran. Det dröjde inte länge innan hon förstod att ljudet kom närmare. Hon satt lugnt kvar och skrev, för honvisste att det inte var någon fara. Åskan brukade aldrig vara länge där hon bodde. Den brukade alltid vara förbi på högst en halvtimme, så hon satte på radion för att dränka ljudet. Men vad hon inte visste var att detta inte var ett vanligt åskväder. Julia tittade på klockan och la tiden femton tjugo på minnet och fortsatte skriva, hon höll på med några brev till kompisar som hon hade låtit dröja med att skriva alldeles för länge.
Det var inte förrän hon var färdig med det sista brevet som hon märkte att det fortfarande åskade ute. Hon tittade på klockan, den visade tjugotvå tretton, hon tittade ut och sedan på klockan igen. Hon visste inte vad hon skulle tro så hon slog på teven för att se vad dem sa på nyheterna, men just som hon skulle trycka på knappen slog en blixt ner i närheten och strömmen försvann. Just då tänkte hon inte mer på det så hon tände ett av ljusen som hon hade framme lite varstans och gick upp till övervåningen för att gå och lägga sig.
Julia vände sig sakta om och lyssnade efter vad det var som hade väckt henne. Hon kollade på klockan, hennes digitala klocka var fortfarande helt svart, det var fortfarande strömavbrott. Hennes hjärta slog hårt och fort. Där var det igen, det var någon i huset, hon sträckte sig efter telefonen och väntade på signal, men det var helt tyst. Nu hörde hon steg i trappan, hon var nära att skrika men visste att ingen skulle höra henne, huset låg för långt bort. Hon tog snabbt på sig morgonrocken och gömde sig i garderoben. Just som hon stängde till garderobsdörren skymtade hon en skugga utanför, hon höll andan men paniken gjorde det omöjligt för henne att vara tyst så hon flämtade till och satte handen för munnen.
Den svartklädda gestalten gick genom rummet och verkade leta efter något. Hon kikade försiktigt genom springan i dörren och såg till sin förskräckelse att det var två svartklädda personer i sitt sovrum. Hon kunde inte göra annat än att sitta still och hoppas på det bästa.
När hon hörde stegen komma närmare hennes göm att sikta på ansiktet men tappade modet när hon såg att de hade svarta luvor på sig så man bara såg ögonen och läpparna. De la ner henne på det mattklädda golvet och den ena rev sönder hennes morgonrock. Hon försökte röra sig men den första mannen höll fast henne i ett järngrepp medan den andra började smeka henne och den som höll fast henne viskade med en dov röst att han visste att hon älskade hårda tag. Hans ord fick henne att stelna till.
Den andra mannens händer gled upp till hennes bröst och hon kände hur hennes bröstvårtor styvnade, han bände upp hennes ben och la sig över henne och kysste henne. Den första mannen höll fast hennes händer på ett sätt så hon kunde känna hans kuk pulsera under dem svarta byxorna. Hon kunde inte göra något, det enda hon kunde tänka på var hur stor hans kuk kändes. Den andra mannen hade nu dragit ner sina byxor och han lekte med sin kuk över hennes fitta som nu var alldeles våt av kåthet. Hon älskade verkligen hårda tag, men hon var rädd och kämpade fortfarande för att komma loss. Männen märkte hennes panik och tog av sig luvorna. Julia såg storögd på männen och viste inte om hon skulle skratta eller kvida när hon kände igen de två grönögda männen. Hon slappnade av och var just till att säga något när den andra mannen kysste henne och hon kände genast hur det hettade till.
Den andra mannen smekte hennes bröst samtidigt som han trängde in i hennes våta fitta och började jucka hårt. Den blandade känslan av kvarglömd rädsla och ren kåthet gjorde att tårarna började rinna. Den andra mannen smekte hennes bröst och sög på bröstvårtorna och hans kuk trängde längre och längre in i henne. Hennes muskler var fortfarande så spända att den andra mannen stönade till för varje gång han trängde in i henne. Hon kände den välbekanta känslan när orgasmen var på väg, hon hade slutat streta emot och kände att männens grepp om henne hade försvagats, men ville inte att dem skulle sluta. Hon började stöna högt i takt med att den andra mannen stötte in och ut i henne. Det gick fortare och hårdare tills hon kände hur det sprutade inuti sig och hon skrek högt när hon knuffades över gränsen och låg skakandes kvar på golvet av den starka orgasmen när männen bytte plats.
Det började om igen, nu var det den andra mannen somade den och tryckte sedan in den med en hård stöt så hon skrek till. Hon försökte än en gång komma loss men den andra mannen höll henne i ett järngrepp medan hans tunga lekte över hennes ena bröst. Julia stönade högt och mannen som höll fast henne skrattade bara och sa åt den första mannen att jag tror hon gillar det, knulla henne tills hon svimmar, hon har en trång liten fitta den här. Den första mannen gjorde som han blivit tillsagd och tog i mer, han lade sig helt över hennes så hon kände hans tyngd på sig och kände hans kuk glida snabbt in och ut ur henne.
Hon vägrade medge hur skönt det var, men hon kunde inte hålla inne skriken varje gång han stötte in i henne. Han hade nu tagit fast hennes händer och höll dem i ett nästan krampaktigt greppöver hennes huvud medan den andra mannen stod och höll fast henne. Hon kände hur orgasmen byggdes upp gång på gång. Det kändes som en evighet innan hon än en gång kände den vita vätskan spruta långt in i henne men den här gången kom hon samtidigt. Hon låg matt kvar på golvet helt orörlig när männen hade rest sig upp och tagit på sig byxorna. De lyfte upp henne på sängen och la täcket över hennes kropp, det sista hon såg innan allt blev svart var ett par gröna ögon och en mun som kysste hennes panna.
När hon vaknade såg hon att det var ljust ute, hon reste sig upp och tog på sig morgonrocken. Gick ner till arbetsrummet och satte sig framför datorn och skrev ner den bästa drömmen hon någonsin haft.

Av Angelina DevilleRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: LadyGriffin

  • Publicerad Publicerad: 2005-08-27

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter