Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Arvika Cruising

Sommar och sol och jänkare samt öl i massor.. Kan bara sluta i ett skönt kaos och det tänkte jag klottra ner..

Jag blev tillfrågad av 2 killar och 2 tjejer jag känner om jag ville följa med till Arvika och cruisingen där.. Ta med tält sa dom så sagt och gjort så packade jag lite lätt och tog med mitt superba tält som jag snott av dottern och sovsäck.

Hör Bel Airen brumma på min uppfart och kollar in mig lite extra i spegeln för man vet ju hur det oftast blir coh att jag hade ölen på kylning.

Nu är vi på väg hojtar Bengt, killen som äger bilen..

Sätter mig fram i mitten och mår allmänt bra bredvid chaffisen som är en tjejkompis och vi drar på alla gamla 60 tals hits ända till Arvika i maklig takt..'

Kommer fram till Arvika och cruisar ett par vändor fram och tillbaka när vi kom underfund med att vi hade missat själva utstäkllningen så vi drog oss mot en parkering med gröna ytor vid vattnet.
Alla är vid gott mod och klämmer upp tält både här och där.. Sen kommer regnet..
Det öste tamejfan resten av kvällen så jag Mia vi pallrade oss in på nöjesomrädet och käkade nåt gott med räkor på.. sen gick vi runt hon och jag men tyckte det var lite lamt så vi drog oss tillbaka till bilen och tälten och blev bekant med 2 killar som sov i en VW buss..

Tja som ni förstår så blev jag snörfull och mitt tält blev dyngsurt så jag bjöd in mig själv till killarna..
Min första trekant med 2 killar och det var helt underbart.. att få ta tag i en hård kuk och bara sörpla och mumsa på.. samtidigt som jag blir påsatt och slickad om vartannat.. Vi höll på hela natten så jag var helt öm i muttan men vad gjorde det..
Den ene killen hade ett ollon som var jättestort och när han tryckte in den så sög det till i maggropen och jag bara exploderade i orgasmr efter orgasm.. Hur underbart som helst och känna den andra killens ollon i min mun och deras händer ta på mina bröst..
Jag ska vara ärlig att eftersom jag var snörfull så är mycket i en dimma men jag önskade att jag fick uppleva det igen..

Vi tog farväl dagen efter och vi åkte hem fortfarande lite rund under fötterna men jag var så öm så jag kunde knappt sitta och mina polare hade ju upptäckt att jag inte sovit i tältet under natten så man fick sina tråkningar,, haha...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter