Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

använd

Han var gammal, hon var ung och vacker, alldelles för vacker för honom, ung och oskyldig. De 2 hade haft ett hemligt förhållande en kortare tid. De har träffats på nätet där de bägge två sökte efter spänning och något så förbjudet som man nästan inte kan hitta någon annanstans. Hon hade haft en tuff barndom och bodde nu hos sin pojkvän som var 23år äldre än henne, trots deras 2 veckor nya förhållande. Han älskade att använda henne och hennes kropp, hon älskade honom när han älskade med henne på ett sådan syndigt vis. De brukade gå till så att allt började så fort hon kom hem från skolan.

Han valde alltid ut till henne vad hon skulle ha på sig under dagen och köpte ständigt nya kläder till henne. Hon var 17år och gick barnomsorgs pogrammet på gymnasiet i staden. Han jobbade som säkerhetsvakt på dagarna och hade ett så kallat fint liv, de hända som hade kraschat hans idylliska vardag var hon som han älskad med samtidigt skämdes så mycket för och grubblande mycket på vad andra skulle tro om honom som tog hem ett sådant flickebarn. Hon kom hem, stängde om sig och stod stilla i hallen, de enda som hördes var hennes andetag. Han går mot henne och tar ett lätt tag om hennes nacke och kysser henne ömt på hennes stumma läppar hon ser inte i hans ögon eller besvarar kyssarna, han kysset hennes ner på halsen samtidigt som hans hand kupar hårt runt hennes små toppiga bröst. Han drar tag i henne och brottar ner henne på golvet så hon hamnar på mage mitt på golvet i hallen, i ögonvrån ser hon att ha har stånd genom jeansen och att han jeans fickor är fyllda med nya sexleksaker för dagen som han troligtvis kommer testa på henne.

Hon ligger på golvet och han studerar noga henner rumpa samtidigt som han smeker den ömt. Klappar den lätt med handflatan och börjar rota med sitt finger i hennes skåra. Hans händer är fulla med glidmedel och glider lätt runt hennes välformade tonårsbak. Han stoppar in pekfingret i hennes rumpa och han stönar av belåtenhet. "nu ska du få känna" viskar han i hennes öra. Han pentrerar henne med fingret i de trånga hålet. Med sin andra hans stoppar han upp finger i hennes fitta och når hennes g-punkt vilket får henne att svanka av välbehag, han vet precis vilka knappar han måste trycka på för att få henne dit hon vill. Hon blir villig och särar lite på bene så gått de går, då slutar han och drar fort upp henne från golvet och tvingar in henne till köket och upp på köksbordet. "ställ dig på alla fyra så får jag inspektera" beådrar han. Hon gör lydigt som han säger utan ett ord och drar samtdigt av säg sina trånga stringtrosor framför honom utan att se på honom. Hon behåller sin flickkjol på och han drar upp den på magen. Drar av henne den tajta toppen där hon bär bara små bröst under som är styva. Han grepper tag runt dem bakifrån och låter snoppen vila mot henner underliv. Han gnider återigen in hennes bakdel med glid och låter händerna svepa över den.

Han tar fram den första leksaken, en liten vibrerande stav som han sätter mot hennes klitoris samtidigt som han slickar upp hennes bakersta hål med tungan. Låter tungspetsen åka in och ut och hon slänger bakhuvudet och njuter av att bli utnytjad och använd. Han slutar slicka och helt oförberett för han in staven i hennes fitta och drar den långsamt ut och in. Hon stönar lätt och ber om att få smaka på den. Han gör som han säger och ger henne staven och beådrar henne att sluta slicka den när han äsger till och tar iställer fram geishakulot oc stopar in en efter en i rumpa, hon tar imot dem lätt och när alla de fyra kulorna är inne beådrar han henne att sluta suga. Han stoppar in staven igen i hennes fitta och pentrerar henne våldamt med dem samtidigt som han slår henns skinkor med handflatan.

Han slutar och säger "nu ska du få känna på större grejer, men jag vet inte om jag kan låta dig stå så lös, de är bäst jag binder dig i sängen". Han leder in henne till sängen i ett fast grepp kring hennes hår med kulorna fortfarande inne i hennes. Han drar i dem lätt medans hans går och hotar henne ifall att hon tappar dem. I sägen är repen redan ordande och hon blir liggande på mage med 2 kuddar under rumpan så han kommer åt väl. Bredvid ligger en stor dildo. Han låter åter igen sina fingrar tryckas upp i henne och stimulerar hennes ömma g-punkt och hon stönar alltid högt när han kommer åt rätt. Hon stönar precis som tös som bara vill ha mer. Han slutar kvickt och tycker in den stora didlon, hennes kropp säger imot men kan inget göra. Oberört fortsätter han trycka till halva är inne. Hon ligger still och ögonen stängda. Han drar ut dildon och beådrar henne suga av sina safter. Han leker med geisha kulorna och och låter sitt eget kön glida in. Han trycker in dildon i hennes fitta och sätter på vibratorn på den. Allt är alldelles för stort för henne men vibrationerna från didlon är sköna och hon stönar. Han Knullar henne hårt i analen samtidigt som han leker med dildon i henne. Vibrationerna från den tunna skinnet i mellan får han lemm att spänna sig. Han stönar av belåten het och säger " du klarar visst allt min lilla hora". Hon blir använd, som varje dag, hon njuter och förösker koncentrera sig på att få sin egen orgasm, som han aldrig får innan han hinner bli klar. Han sprutar i hennes anal och håller sig kvar där en lång stund efter tills hans kuk hunnit slakna. Han är inte självisk utan fortsätter med dildon i hennes fitta i en häftig takt och nafsar henne i nacken och säger snusikga ord i hhennes öra. Hon kommer i en lång och intersiv orgasm...

fortsättning kommer....Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: 3way

  • Publicerad Publicerad: 2009-12-02

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter