Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Anna på Herrmiddag del 1Anna 19 hade varit tillsammans med Peter 26 i några år och hade fått nyckel till Peters pappa eftersom hon givk dit ibland när Peter blev för mycket. Hans pappa reste mycket i jobbet och var bara hemma korta perioder.

Sedan Peters pappa hade gått ut högskolan träffades han sina mannliga klasskamrater några gånger om året på sk Herrmiddagar.´Vad dom gjorde var en väl bevarad hemlighet men det måste vara trevliga saker eftersom det var samma gäng varje gång. Anna visste att det skulle vara Herr middag denna lördag och begav sig från lägenheten lördag morgon (det var hos Peters pappa man skulle vara denna gång) Hon kanske hade lite för brått då hon glömde sin smink väska på toa.
Detta upptäcktes inte förrän hon gjort sig klar för en trevlig kväll på krogen och var tvungen att försöka smyga in hos svärfadern för att hämta sminket.

När hon kom in var det tyst. Hon blev glad för att ingen var där. Hon gick förbi köket och in på toa. När hon skulle gå tillbaka ut harklade någon sig hårt och bestämmt. En annan man sa

- Inte ska ett lammkött som dig bege dig redan?, Visserligen är det både barn och kvinnofritt så du borde inte vara här, men varför gå ut och locka fram Snuskgubbarna när vi finns här?
Hon gick närmare vardagsrummet och släppte sminkväskan samtidigt som höll på och pissa på sig.
- Jag skulle bara hämta mitt smink, fick hon ur sig
- Du behöver inget smink, smink är tillför kärringarna vi är gifta med som tror dom ser snyggare ut men du?, nej lilla gumman.
- Jag har kompisar som väntar på mig och jag måste gå.
Peters pappa dök upp i dörröppningen framför henne:
- Har du nu stört oss kan du lika gärna komma in och och hälsa.
Han la sin hand på hennes rygg och föste in henne.
Motviligt pressenterade hon sig och fick samtidigt lukta på 6 andedräkter som stank ciggar och whisky. Här hon gått bordet runt blev hon nerdragen i knät på Peters pappa.
- Du är en olydig liten sak som vi nu måste straffa på ett bra sätt. Men hur? Du ska inse att du tjänar på tystanden. Eftersom du är sambo med min son är det omoraliskt och ge din lilla fitta vad du tål. Men din mun? den gillar ju att suga på klubbor och glass....
- Jag tycker verkligen inte detta passar sig sa hon och gav honom en örfil.
- Oj, du kan klösas. Men om detta inte passar DIG varför är du inte rädd och försöker göra dig fri?
Hon svarade inte. tan reste sig för att gå. Hon blev kvarhållen
-Du får komma loss på ett vilkor... Du ska suga oss 1 och 1 till orgasm som vi ska spruta på dig
- Om jag vägrar då finns det andra hål.

Hon tog plats på soffbordet och låg där naken nyfiken och kåt.
Det var välutrustade herrar hela högen så hon blev glad för att att hon slapp sätta andra hål till. Hon sög och slickade dom 1 efter 1 till dom kunder runka ut det sista själv ur kuken. Vissa hade inte varit med en tjej i hennes ålder sedan han själv var där. Från håret ner till naveln var hon helt ner sölad. När ingen hade mer kvar i påsen gick hon in på toa och tog ett skönt bad.
Innan hon lämnade lägenheten fick hon veta att hon var inbjuden till nästa tillställning som skulle hållas hos en doktor....Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Tindra89

  • Publicerad Publicerad: 2009-02-17

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 1/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter