Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Anna ber om hjälp

Jag var på krogen med ett par vänner. Jag satt och pratade med en tjej som hette Anna, hon var lite över 20, såg bra ut och hade på sig en liten åtsittande klänning. Vi hade roligt, jag var inte ute för att ragga, men kvinnligt sällskap är alltid trevligt. Efter ett tag berättade hon om en dröm hon haft för ett tagsen.
-Jag satt ner, en man stod och runkade framför mig. Sen sprutade han en jätte sats rakt i mitt ansikte, viskade hon i mit öra. Hon sa att hon tyckte att drömmen var obehaglig, men nu hade hon ändrat sig.
-Jag vill att du sprutar mig i ansiktet, kan du göra det, frågade hon.
Jag kunde inte riktigt tro på vad hon just frågat, men hon såg mig i ögonen och såg helt uppriktig ut. Jag har läge drömt om att få spruta en tjej i ansiktet, men inte fått möjlighet till det. Jag har sprutat på magar, ryggar och skinkor, en gång över ett par fina bröst, men inte i någons ansikte ännu. Möligheten till detta gjorde mig myckert upphetsad.
-Det gör jag gärna, svarade jag.
Hom log och lutade sig mot mig, la sin hand mot mina byxor, smekten min kuk genom jeanstyget. Hon kände säkert att jag min kuk redan stog upp.
-Kom, sa hon och gick mot toaletterna. Jag reste mig snabbt och följde efert henne, den här chansen fick jag inte gå miste om. Det var upptaget på handikapptoaletten, jag blev lite orolig för att Anna skulle ångra sig nu, så jag tyckte att vi kunde ta en annan toalett, men det ville hon inte.
-Jag har väntet på detta länge, jag kan vänta ett par minuter till, sa hon medan hon trycke sin kropp mot mig. Hon stack in en hand innan för mina byxor och började runka min redan hårda kuk.
Jag sa inget, vågade knappt röra mig, jag var rädd att jag skulle vakna och drömmen skulle vara över. Efter någon minut öppnades dörren och det blev äntligen ledigt på toaletten, det var tur att det inte dröjde längre för då hade jag nog gått för mig och då hade jag bara sprutat ner mina kalsonger och hennes sköna hand som fortfarande runkade mig.
Vi rusade in, jag låste dörren. När jag vände mig om satt hon ner på toalettstolen.
-Kom, nu vill jag ha din sperma i ansiktet. Nu viskade hon inte längre utan snarare skek hon. Jag knäppte upp mina byxor, tog fran min kuk och gick fram mot henne med min kuk i handen. Hon drog ner mina byxor och såg mig i mina ögon.
-Spruta ner mig som om jag vore din lilla hora, fortsatte hon.
Jag började runka, min kuk var bara några centimerer från hennes fina ansikte. Hon var mycket vacker, den tajta klänningen döljde inte mycket, jag såg djupt in i hennes urringning, mest upphetsande var ändå att hon forstatte att be om att bli nersprutad av mig.
Jag varken kunde eller ville hålla mig, det började bulta i min kuk och sen kom jag men ett jätte sprut. Första strålen träffade henne i pannan, nästa över hennes ögonlock och sen på näsan och hennes läppar. Sista dropparna kom på hennes bröst och rann ner i hennes urringning.
Jag var lite knäsvag efter den stora urladdningen, jag såg ner på mitt verk, hennes ansikte. Jag var nöjd, hon hade fått vad hon ville ha. Sperman rann i hennes ansikte, droppar fläckade den svarta klänningen.
Plötsligt rasslade det till bakom mig och dörren åkte upp. Jag vände mig om och ser två tjejer komma in, den ena tjejen hade två sprejflaskor som hon riktade mot mig.
-Vad fan har ni varit, ni har kommit för sent, skrek Anna.
I samma ögonblick som jag vänder mig mot Anna når sprejen mina ögon, det bränner till, jag försöker skydda mig med mina händer. Jag får en knuff i ryggen och faller ner på golvet. Jag ligger still för att undvika sprejen. Någon av rotar igenom mina fickor innan tjejerna springer ut och slår igen dörren.
Jag ligger still ett tag, chockad, det bränner fruktansvärt i mina ögon. Jag famlar mig till handfatet och börjar spola mina ögon. Smärtan börjar avta och jag börjar inse vad som faktiskt har hant. Det var ett rån jag råkade ut för, men något gick fel för rånarna. Jag hann spruta Anna i ansiktet innan de andra kom in och tog min plånbok. Jag hade bara ett par tjugor i plånboken och korten ligger i baren. Jag drar upp mina byxor och lämnar toaletten med ett leende...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Mart

  • Publicerad Publicerad: 2007-12-31

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (8 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Peter skrev

Råna mig med

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter