Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Angelique och jag.

Den svartaste natt jag någonsin skådat, var den natten jag mötte dig. Det enda som syntes var stjärnorna, och de lyste så vackert. Det var Oktober, halloween. Jag hade klätt ut mig till en gothare. Hade på mig korsett, lång svart sammetsklänning, höga stövlar, vitsminkat ansikte, svarta läppar och riktigt markerade ögon. Mitt hår var svart, långt och rakt, det såg ut som böljande svart färg. I håret hade jag en liten tiara med små söta diamanter.

Jag steg in i lokalen där festen hölls, såg mig runtomkring lite. Alla var så vackra tyckte jag. Min blick fastnade på en väldigt vacker pojke. Hans hår var svart som ebenholts och hans blick stadig och brun. Kommer ihåg att jag kände en åtrå när jag såg på honom. Efter pojken, Jonathan som han heter, svansade en liten flicka, vid namn Angelique. Hon hade också valt temat gothare ikväll, så hon var klädd i en röd svart, tajt klänning. Vid hennes ena öga fanns en liten stjärna, ritad med tusch. Hennes läppar var målade i den rödaste läppstift och hennes lilla ansikte helt klätt i vitt. Hennes riktigt vackra blå ögon var markerade av den svartaste kajal, med ett tunt eyeliner streck på ögonlocken. Hon var så vacker att det värkte i mig.
Kom på mig själv med att sitta och sukta efter henne. Njöt verkligen av att se på henne. Jag tror att hon kände sig iakttagen, för hon tittade runt lite. Efter ett tag fastnade hennes blå blick på mig. Då visste hon att det var jag som tittade på henne. Hon slängde iväg en slängkyss, blinkade lite förföriskt, sedan trippade hon vidare. Hon försvann som en vind, det var precis som om hon gått upp i rök.

Jag gick och minglade lite bland folket, hälsade på alla och var trevlig. Märkte att det var många där, som jag kände igen sen tidigare. Det gick förbi en kypare, så jag tog tag i ett glas champagne och smuttade på det. Helt plötsligt kände jag väldigt mystisk men underbar doft bredvid mig, doft av ros och lilja. Det var den vackra flickan som stod bredvid mig. Hon förde sina läppar mot min kind och gav mig en kyss. Hon viskade att hon snart skulle upp på övervåningen, och undrade ifall jag ville följa med. Jag stammade fram ett tyst ja och tog tag i hennes hand.
Visste dock inte vad som komma skulle, men det fick jag reda på sen. Hon gick före mig, hon verkade så självsäker och framåt. Hennes otroligt söta lilla klänning dolde en ännu sötare rumpa. Kunde absolut inte få nog av hennes skönhet.
Hon gick in i ett rum fullt av levande ljus, överallt fanns dessa ljus.
På den stora sängen låg det massor av rosblad. Det var sensuellt och erotiskt på något sätt. Hon tog glaset jag hade i handen, ifrån mig och ställde det på golvet. Hon lade sig i sängen och viskade att jag skulle lägga mig hos henne. Hon lade ut sin arm och erbjöd mig att ligga på den, vilket jag gjorde. Kröp tätt intill henne och bara lyssnade på hennes andetag. Hon doftade så ljuvligt, kunde inte få nog av hennes doft.
Hon lade sig sedan på mig, kysste mig på halsen, på munnen. Hennes söta små läppar gav mig rysningar genom min kropp. Hon satte sig upp, gränsle över mig. Hon vände sig om för en sekund och bad mig knäppa upp hennes klänning. Hennes toppiga bröst kunde jag skönja under klänningen. När jag väl fått upp knapparna så slet hon nästintill av sig klänningen. Jag tog hennes bröst i munnen, sög ljudligt på dem. Smakade, slickade, njöt. Hon satt där på mig och blundade, väntade på vad som skulle ske härnäst. Medan jag smakade på hennes ena bröst, smekte jag det andra. Jag kunde känna hur vårtgården styvnade under min hand, hur den reste sig. Hon ställde sig upp. Bad mig att ta av mig min klänning. Hon ställde sig bakom mig, hon tryckte sitt fuktiga sköte mot min rumpa. Hon kysste min hals, medan min klänning åkte av. Kunde känna hennes bröst mot min rygg, och hennes sköna händer som kramade mina bröst, smekte, lekte.
Åh, vilken känsla! Hon var ömsom hård, ömsom mjuk. Ena sekunden kunde hon krama dem så hårt, i andra sekunden kunde hon röra vid mina bröst så försiktigt. Jag vände mig om, kom i underfund med att hennes bröst var i munhöjd med mig.
Hon var lite längre än jag då alltså. Hon böjde sig ner och kysste mig, hennes tunga lekte med min, virvlande, underbart och skönt. Hon visste precis hur man skulle tillfredställa en kvinna. Hon lade sig åter igen på sängen, med benen lätt särade. Jag kunde skönja hennes lilla sköte, hennes välklippta buske, hennes underbart vackra venusberg.
Jag satte mig på golvet, mellan hennes ben. Särade lätt på hennes blygdläppar, smekte in ett finger i henne. Lekte lite med fingret i henne, tills jag särade ännu mer på hennes läppar, och jag började slicka henne. Hon smakade socker och honung. Det var så underbart att få vara så nära henne. Jag ville att hon skulle njuta rejält, så jag försökte få tungan ända in i henne. Jag började slicka henne allt hårdare och vildare. Hon smekte sitt ena bröst medan jag var nere mellan hennes ben, den andra handen hade hon på klitoris. Hon masserade den lilla knoppen, njöt av beröringen jag gav henne. Jag slutade upp för ett tag, vände mig om och tog på mig en strap-on, hon undrade lite blygt vad jag gjorde men jag var hemlighetsfull. Hon satte sig upp för att titta på mig, tills jag bad henne att ta den i munnen. Hon sög och slickade ljudligt. Jag tryckte ner Angelique med lätt våld, bad henne sära mera på benen. Trängde in i henne med all min kraft. Hon stönade till, sedan började jag gnida mig mot henne. Hon satte sina ben runt mig, ville att jag skulle köra fortare. Jag kunde känna hur hon skälvde under mig. Jag kände hur hennes sköte blev allt våtare och våtare. Jag pressade in mig så långt in i henne som jag kunde, stötvis med djupa stötar. Hon stönade till och sa att hon kommer snart. Hon reste sig till halvsittande ställning, drog en djup suck och föll ner igen. Hon slickade på sitt ena finger, för att visa hur upphetsad hon var. Det eggade mig ännu mer, så jag pumpade på ännu mer. Hon andades mer ljudligare nu, och sa att hon hade en häftig explosion på gång nu. I samma stund som hon sa det, så kände jag hennes safter rinna. Jag slutade att älska med henne, för att slicka upp saften som hon åstadkommit.

Jag njöt av att få vara den som slickade henne ren och fin. Hon log mot mig och sa att jag var duktig. Hon ställde sig upp i sängen, och tryckte sitt sköte mot mig igen. Jag slickade henne en stund, tills hon sa stopp. Nu var det hennes tur att förgylla min tillvaro.
Hon kommenderade mig att lägga mig ner, att böja mina ben en aning så att hon kommer åt lättare. Hon satte sig mellan mina ben, förde hennes fingertopp lätt invid skåran. Varje gång hon smekt mig förde hon fingret längre och längre in. Till slut var hon ända inne. Smekte mig försiktigt, hon kände hur huden stramade där inne. Hon började smeka mig fortare för varje gång, tills hon kände att jag var mogen. Hon tog fram en dildo som hon gömt under madrassen, och förde den in i mig. Hon njöt av att se mig öppna mig så pass för dildon, medan hon berättade att hon gillade vad hon såg. Hennes dildo gled allt lättare in i mig ju våtare jag blev. Hon böjde sig ner för att slicka mig, medan dildon lekte inuti mig. Jag kände hennes tunga slicka rent mig, slicka bort alla safter som rann. Hon lade undan dildon, för att ta fram en större. En dubbeldildo, så att säga. Hon förde in ena sidan i mig, den andra sidan in i sig själv. Hon satte sig ovanpå mig, smekte mina bröst. Det kändes gudomligt att hon satt där, hur hon njöt av dildon i sig själv. Hon red fortare och fortare. Jag kände hur den smekte mitt inre med sådan kraft jag inte ens trodde existerade. Jag började stöna, allt eftersom orgasmen närmade sig. Angelique njöt av att höra på mig, det syntes. Hon slutade rida, tog bort dildon och lade sig mellan mina ben. Hon började slicka mig. Jag kände hur våt jag blev, hur nära orgasmen jag närmade mig. Hon fortsatte att slicka mig tills jag kom i en explosiv orgasm. Hon och jag vilade ett tag, sedan slickade hon mig igen. Hon kröp sedan upp över mig och gav mig en kyss. Denna natten betydde massa för mig. Det var efter denna natten Angelique och jag blev ett par. Vi älskade varann i vått och i torrt.
Något jag önskar, är att kunna få uppleva en sådan här natt igen. .Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Blyg84

  • Publicerad Publicerad: 2008-11-06

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter