Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Ange en rubrik

Jag hade träffat honom några gånger tidigare fast då hade han en kompis med sig eller så hade jag inte tid att stå och småprata med honom. Vi hade visserligen snackat med varandra på MSN och det var ganska så mycket kan jag ju lova.

En dag när jag var ute och gick med min hund så mötte vi honom och vi stannade till för att prata lite med honom. Vi stog nog och pratade om en hel del. Jag tror att vi stog där och pratade i minst 30 minuter innan han sa att han måste gå vidare. Jag blev också tvungen att röra på mig för jag hade frysit ganska länge men jag ville inte säga något till honom för att gå miste om denna chans. När jag hade gått en bit kom han springande bakom mig! Han stoppade mig och frågade om jag inte kunde komma ner till honomsenare på kvällen. Han skulle ändå bara vara hemma och ville ha sällskap. Mamma jobbade ju så jag svarade varför inte.

Nu var det så att HAN bode granne med mig så jag hade ju inte så långt till honom. Jag planerade att jag skulle gå ner till honom runt sju eller åtta. Skulle bara hem och duscha först! Det hade blivit ganska så varmt att vara ute och gå. Jag och hunden hade nog gått närmare en mil och det var snö ute så när man har mycket kläder på så blir det jättevarmt! När jag kom hem efter cirka en timme senare så ringde det på dörren. Jag öppnade dörren och där stog han. Han hade antagligen hört att jag kommit hem.
"- Får jag komma in?" frågade han
Jag svarade att självklart fick han det men jag sa även att jag precis var på väg in i badrummet för att duscha av mig så att jag var lite frächare när jag skulle ner till honom.
"Det gör inget. Du är fin som du är" svarade han och jag rodnade.

När vi stog där så böjde han sig lite lätt ner och kysste mig mjukt. Det pirrade till i hela mig och jag rodnade. Men jag kunde inte hålla mig ifrån att kyssa tillbaka. Innan jag hann tänka mig om så drog jag med honom in i mitt rum. Där började vi kyssas ännu hetare och han lyfte sina händer och började massera mina bröst lite lätt. Sedan började han knäppa upp min skjorta. Jag var inte senare och jag började sakta Dra upp hans T-shirt. Men samtidigt började jag bli väldigt nervös därför att jag hade aldrig gjort något liknande.
"-Det är förstkisbyxor på sig. Väldigt sexigt enligt mig.
Jag skulle precis till att ta av mig mina byxor då han stoppade mig. Han ledde mig till sängen som stog mitt i rummet. Där beordrade han mig att lägga mig ner i sängen. Jag gjorde som han sade och han kröp panterliknande upp mot mig. Han kysste mig på magen och uppåt mot halsen.
"-Jag har drömmt om detta ända sen första gången jag såg dig! Men jag lovar, jag ska vara försiktig." viskade han i mitt öra och nafsade lite lätt.
Jag visste sedan tidigare att jag gillade att bli naffsad i örat. Det fick igång mig.
Sedan ställde han sig upp och tog av mig mina byxor och min trorsor. Han tog även av sig sina boxershorts och kröp upp till mig igen. Sakta rörde han sig ner mot min klitoris och min mus. Han frågade om det var okej och det var det. Sakta trängde han in i mig. Jag kved till men sedan var det okej.

Ända sedan den kvällen har det varit han och jag. Vi har hållit samman i vått och tort. Det har snart gått 5 år nu.


Kommentar av skribenten; Detta är inte på riktigt men detta är nog en av mina största önskningar kan jag ju nog påstå!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter