Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Andra mötet

Jag hade inte haft några trosor på mig. Precis som du bett mig om. Tågresan till dig hade varit hemsk, pinsamt. Kändes som att alla visste att jag inte hade några trosor.
Du hade snabbt tagit reda på om jag varit lydig. Direkt när jag steg av tåget hade du tagit min hand, gått iväg med mig på perrongen, dolt oss lite bakom en stolpe, kännt efter. Tittat på mig.
Duktig flicka hade du sagt och gett mig en kyss. Hela kroppen pirrade på mig. Visste hur olydig jag varit sen sist vi sågs fast jag lovat att sköta mig hade allt blivit så fel. Hade inte varit dum med flit, men visste att du skulle straffa mig.
Vi åkte till samma ställe du tagit mig till första gången.
Örfilen brände på kinden medan jag blev pressad mot väggen och din ena hand slöt sig om min hals och den andra smekte upp under min kjol.
Min fitta var redan våt av kåthet, rädsla, förlorad kontroll. Ville ha dig. Men visste att jag va helt i ditt våld, allt skulle ske på dina regler nu vilket bara gjorde mig ännu kåtare.
Trycket över halsen hårdnade, du tvingade mig att se dig i ögonen medan du smekte min fitta och jag kom och du sakta tog bort handen från min hals.
Med ett elakt flin plockade du fram handbojorna. Hjärtat börja slå snabbare, paniken började sprida sig. Du lugnade ner mig genom att viska att du inte kommer göra något som jag inte klarar av.
Bryskt kastade du ner mig på soffan, tog tag i mina höfter så jag stod och putade med rumpan, lekte med din kuk i min fittskåra innan du trängde in i mig. Stönade till. Din kuk va så jävla skön.
Så kom den äntligen, första smällen med handflatan mot mina skinkor, och så nästa. Varenda slag fick det att gå rysningar av njutning i hela kroppen på mig. Så slutar du, släpper taget ommig så jag vacklar till där i soffan på alla fyra med händerna på ryggen.
Dina händer tar tag i mig, du lyfter upp mig så min fitta är framför ditt ansikte. Du slickar och smeker mig tills jag kommer ännu en gång, och igen och igen. Du bara fortsätter tills jag känner mig som ett darrande asplöv.
Du tar tag i håret på mig, kysser mig innan du ber mig ställa mig på knä på golvet. Du sätter dig ner i soffan. Din kuk är kladdig av min fitta. Så för du mitt ansikte till din kuk, jag slickar påtannar upp innan du gör ett nytt försök.
Jag gör mitt bästa, men jag måste öva mer. Så känner jag smaken av dig. Den speciella grej som jag bara har med dig. Du håller fast mig och jag känner hur din kuk fortsätter pulsera efter att du fyllt min mun med din sperma.
Så släpper du taget om mitt hår, låter mig svälja. Flinar halvnöjt och säger duktig flicka och ger mig en klapp i röven.
Du lägger mig i ditt knä, smeker mina röda skinkor innan du låter mig få tillbaka mina händer för att kunna massera dig.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: syrgas

  • Publicerad Publicerad: 2012-06-25

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter