Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Amanda med slaven hemma

Peter satt på sängen och iaktog Amandas markerade blåa ögon som tittade på annat han inte kunde se. Amanda stod i dörröppningen och höll på med något som täcktes där bakom väggen.
Han visste att han inte fick röra sig när hon väl hade placerat honom på ett ställe.
Han hade märkt ett par kalsonger på vägen in som hade legat på golvet när Amanda ledde honom in i hennes sovrum. Men att sitta nu i vad han såg det allra heligaste fick honom att glömma den glimten av svartsjuka som uppstått när han sett dem.
Han visste på sitt naiva sätt att hans isprinsessa inte skulle lämna honom.

Amanda smålog för sig själv när hon kollade igenom sin leksakslåda och ibland skänkte sin slav en glimt genom dörren och såg att han satt lydigtpå sängen och såg ut som en pojke på julafton.
Hon hade köpt in en ny sorts strapon och tänkte att det var en bra dag att använda den.
Dock var hennes nästa gäst sen.

När det ringde på dörren ryckte Peter till där han satt och andades in den karismatiska lukten i sovrummet som bara skrek Amanda med sina dofter. Det luktade som ny fallen snö för Peter.
Men doften verkade försvinna med den ringande klockan.
Amanda lämnade sin plats precis utanför dörren och vandrade iväg ut till hallen.
Han kunde höra dörren öppnas, men hörde inga hälsningar vilket han trots att han själv aldrig får några hälsningar ifrån Amanda var konstigt. Var den här hemliga personen vid dörren väntad?

Amanda nickade kortåt den långa och smala mannen som stod utanför dörren och gick sedan in med mannen tätt bakom sig. Hon gick in till Peter som verkade nästan sväva en bit över sängen varje gång hon gjorde entre i rummet. Han verkade dock falla till marken när han såg denlånga mannen som stod bakom henne. Hon nickade kort mot mannen som precis kommit in och han gick genast in i rummet, ställde sig på knä och gav Peter en grov tungkyss.

Peter blev väldigt chockerad av vad Amanda tydligen hade planerat när mannen plötsligt stegade in och kysste honom för att sedan bearbeta hans byxor, dra fram hans kuk för att sedan suga.
Amanda gick till sin plats i dörröppningen, rotade lite till i sin låda innan hon gick iväg.
Mannen med munnen runt hans kuk i sängen.
Peter började protestera emot den här mannens order tills han hörde Amandas höjda röst att inte säga emot vad den här mannen sa för det var hennes order, bara han som utförde dem.
Peter klädde snabbt av sig och ställde sig på alla fyra så som ordern lydde.
Den andra mannen klädde även han av sig och bökade sig sedan in under Peter så dem hamnade i en 69a och började suga Peters kuk med samma intisivitet som innan.
Peter kunde bara anta att det var meningen att han skulle göra samma så han runkade upp kuken på mannen under sig och sög på hans kuk.

Han hörde inte när Amanda kom in i rummet men hon viskade att han var duktig nära hans öra.
Och han såg hennes ögon en kort stund innan hon band en ögonbindel på honom.
Nu försökte han bara urskilja ljuden ifrån henne ifrån det smaskande ljudet ifrån dem båda som sög av varandra.

Amanda tittade på sitt verk. Sin slav i en 69a tillsammans med främlingen hon knullat för ett par timmar sedan och som sen utan någon vidare övertalning ville komma och ge henne det hon ville ha och det var det hon hade framför sig.
Hon började ta på sig sin nya strapon dildo. En kuk med en stor knöl längst bak som man som kvinna skall föra in i fittan. Den nya trådlösa straponen.
Hon förde in klumpen i fittan och den satt bra. Gled in den med glidmedel och gled sedan upp i sängen bakom Peters rumpa där han stod på alla fyra.
Hon smörjde in hans anal med glidmedel och förde sedan snabbt in den.

Peter kände trycket i sängen när Amanda gjorde dem sällskap och blev genast optimistiskt att snart skall han få känna på hennes underbara kropp.
Han kände även det kalla mot analöppningen som kletades in, något hårt emot öppningen och sedan hela den långa dildon som pressades snabbt in. Han ryckte till och släppte taget om mannens kuk. Amanda höjde rösten att han skulle genast suga hans kuk.
Peter gjorde som han blev tillsagd och samtidigt så började Amanda berarbeta hans rövhål med dildon. Fram och tillbaka.
Att suga, bli sugen och få den dildon i analen var underbart. Att bli så utfylld av sin isprinsessa.
Att bli domderad, att hon fick honom till detta som han aldrig trodde han skulle göra.
+0l längst ut på ollonet att hans orgasm var nära. Och när han kände det första varma kletiga sprutet i munnen ifrån kuken han sög så var det som om något exploderade inom honom och även han sprutade i mannens mun.
Dildon lämnade hans rumpa och Amanda gled ner på rygg med en annan dildo i handen.
Amanda beodrade mannen att klä på sig och lämna dem. Han försvann inom ett par sekunder med sina kläder i en hög under ena armen.

Peter blev beodrad att använda dildon i hennes anal, fingrar i hennes fitta och han skulle slicka henne. Han började med dildon i analen, en bred sak som krävde glidmedel.
När det gick som smort, lite glidmedel humor, så lät han tre fingrar glida in i fittan och han bearbetade klitoris med sin tunga.
Han skötte om henne medans hon tog ett fast tag om hans hår och tryckte hans huvud ner emot fittan och han slickade henne nästan som galning. Tryckte fingrarna hårdare i fittan och dildon i analen.
Hon drog honom upp till sig och han fick släppa allt, han låg ovanpå henne, men förde in fingrarna i fittan igen och pullade henne där han låg, mage mot mage.
Han kände hur fittan drog ihopa sig av orgasmen och kände skakningarna i hennes kropp när han låg så nära henne.
När hon tagit ett djupt andetag så sa hon åt honom att gå därifrån.
Och lydig som Peter var sin isprinsessa så gjorde han precis som hon sa.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Fittslem

  • Publicerad Publicerad: 2009-10-24

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter