Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Alla i mitten

För ettag sedan fick jag kontakt med ett par genom en chatt som var nyfikna på att ha en extra kille att träffa. Vi pratade lite på Msn o webcam och vi båda gillade det vi såg. Det var lite svårt att få till en träff pga olika orsaker men efter ca 1 månad skulle det passa.

Vi bestämmde att jag skulle komma hem till dom på lördags kvällen för lite mat. Spänd av förväntan satt jag mig i bilen och åkte till dom på lörsdags kvällen Jag kom fram till adressen och gick och ringde på dörren.
Monica öppnade dörren och hälsade mig välkommen. Hon var lite nervös sa hon inför kvällen o rodnade lite. Men oj vilken kvinna det var. Hon var klädd i en skinn klänning som vida henned härliga kropp. Thomas kom ut från köket och hälsade mig välkommen. Vi gick ner i deras deras gillestuga
för en drink före maten. Efter den första drinken pratade vi lite om vad vi gillade inom sex och kom överens om att det skulle bli en skön kväll o natt.

Vi åt god mat o drack lite öl o vin till maten under att spänningen steg vid bordet. Efter mat erbjöd jag mig att hjälpa Monica att duka av o hjälpa till med disken. Jag upplevde att hon trycke sig när mig när jag sträcke mig efter disken. Så jag kunde inte låta bli att trycka mig mot hennes skön bakdel. Hon vickade lite på sin bakdel mot mig och jag blev stenhård direkt.
Efter att ha avsluat disken gick vi ner i deras gillestuga igen.
Thomas undrade om jag hade lust att ses en skön film som han sa.
Ja visst sade jag
Vi satt i soffan med Monica mellan oss och började titta på filmen. Efter ettag hade jag värden stånd. På filmen var det en tjej som blev skön omhändertagen av 2 killar. Efter en stund så kom en hand smygande på mitt lår upp mot mitt skön, Monicas sköna hand. Hom hade även en hand på Thomas lår. Hon massaerde oss skönt tills vi hade fullt fräs i byxorna.
Efter en stund avbröt om oss och sa att hon måste gå på toa.
Då undra Thomas vad jag tycke om Monica.
Jag sa att jag var hel tänd på henne.
Hon är otroligt tänd på dig sa han, jag har inget emot om du vill älska med henne. Jag vill gärna se på och kanske vara med också
Efter en stund kom Monica tillbaka.
Hon hade bytt om till en sexig negligé där man kunde se hennes kropp under. Hon kom och satt sig i mitt knä och kysste mig. Efter en stund drog hon ner mig på golvet. Hon tog sakta av mig mina kläder med hjälp av händer o munnen. Hon började slicka mig längs låren upp till kuken som stog som aldrig för. Sakta om skönt börja om runka mig för att sedan ta den skönt i munnen. Brevid oss tog Thomas av sig sina kläder, han hade en fin kropp. Jag tog av Monica sin negligé och börja smeka o slicka henne över hela kroppen.
Thomas lade sig brevid och tittade på, det var otrolig upphetsande. Sedan frågade han om han fick hjälpa till, jag nickade. Jag kände hur Thomas hand sakta strök över mitt bröst över magen och tog ett stadigt tag om min kuk. Jag fick ett skönt bröst i munnen samtidigt som jag kände att Thomas började suga mig ända ner till roten. Det tog inte lång tid innan jag kom i munnen på Thomas. Det gick snabbt sa Monica. Oroa er inte sa jag den kommer snabbt upp igen.. Thomas lade sig ner på rygg för att bli skönt sugen av Monica. Vill du hjälpa till frågade Monica ? Ja visst sade jag.
Vi låg på vars en sida om Thomas o turdes om att suga honom.
Efter en stund reste sig Monica och kom tillbaka med en tub glidmedel.
Ta mig båda sa hon. Jag smorde in hennes anus med glidmedel och även mitt ollon. Jag lade mig bakom henne och började sakta för in min kuk i henne, Thomas var med och styrde in den med. Först var det lite mot stånd sedan var det som den sögs in. Thomas la sig framför henne och börja slicka henne. Jag tog henne sakta o skön i baken. Efter en stund tog Thomas ut min kuk och sög på den. MMM sa han .
Sedan stoppade han in den igen. Sedan tog jag hans kuk o förde in den i henne. Efter ettag lade sig Thomas på rygg, kom sa han till Monica. Hon drog sig ur mig och satt sig på Thomas. Det var skönt att se Thomas glida in i hennes rump. Hon lutade sig bakåt för att ge plats för mig. Det var skönt att känna Thomas kuk geonom den tunna väggen. Monica var nära att komma nu sa hom med 2 kukar i sig. Efter en stund la Monica och jag oss i en 69, Thomas tog henne bakifrån i fittan, Efter en stund gled Thomas kuk ur henne in i min mun, Det var en skön känsla att suga på en kuk som smakar fitta. Han fortsatte sedan att växelvis köra den i fittan o i min mun.
Sedan var det Thomas tur att ligga i en 69. Jag stod bakom henne och pumpade på. Ibland kände jag Thomas tunga längs min kuk, ibland tog han ut den för att suga på den.
Jag kände att jag var pågång att spruta igen. Jag sa detta då ville dom dela
på mitt sprut.
Monica o Thomas ställde på knä, jag stod mellan dom så börja dom båda suga mig. Det tog inte lång tid innan jag kände att nu kommer jag.
Första sprutet kom i Monicas mun sedan tog Thomas kuken i sin mun för att suga ur det sista. Sedan var det Thomas tur att komma.
Monica tog den i munnen och började suga hårt. Jag hjälpte tilll med att runka den o slicka på på den. Efter ett par sekunder kom Thomas i ett vrål långt ner i halsen på Monica. Monica o jag avslutade med en skön kyss som smakade sperma. Det var det skönaste jag har varit med om.
Nästa träff kommer att vara hemma hos mig

Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Leksugen

  • Publicerad Publicerad: 2005-05-13

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter