Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Äldre tjejen tar med sin man till vännner

Nu har de varit gifta i nästa 1 år (Johan 20 år och Lena 38 år)..
Johan lyder sin fru till minsta order, men vid något enstaka tillfälle har han misslyckats och det vet han tyvärr vad det innebär..

Nu hade de dock besöka några vänner som hon hade och det var någon timmes bilresa bort..
Johan som självfallet var naken (då han inte fick använda kläder hemma om inte Lena tillåtit detta)..
Lena talade om vad han skylle packa, medans hon kontrollerade nogrant att han gjorde allt rätt vilket han gjorde..
Sen fick han order att ta på sig ett par kalsonger med invändig dildo och hon kontrollerade att dildon (som var mjuk) var inne i hans rumpa och sen skulle han ta på sig ett par shorts och nätbrynja vilket han gjorde..
Hon tog på sig ett par riktigt sexiga trosor, kort läderkjol, sexiga stumpband, ridstövlar och åtsittande vit t-shirt (så brösten syndes genom dem)..

De gick ner till bilen och han körde dem till destinationen.. De gick ur bilen och ringde på.. En ung kvinna (troligen 15 - 16 år öppnar dörren), hon var en riktigt söt blondin..
Hon hälsar och säger att hon heter Jennie och leder oss in till vardagsrummet där hennes mor (Greta 32 år) sitter och vi alla sätter oss.. Greta berättar att hennes dotter (Jennie är 15 år) också att hon måste lära sig hur män ska tuktas..
(Johan känner att det pirrar i kroppen, han blir även lite svett, av rädlsa och spänning)..
Greta berättar också att hennes man aldrig får sova i sängen hemma och att han lyder Gretas minsta blick och att Jennie får använda honom när hon inte behöver honom, ex. för att städa hennes rum, köra till och från vänner, serva henne med dricka, massera henne, m.m. även hennes vänner om Jennie vill det)..
Nu är han dock utlånad till en väninna (som behöver huset städat och hon vet att hennes vänninna straffar honom om han inte gör ett bra arbete)..

Lena berättar hur hon fick tag på sin kille och hur hon uppfostrat honom och Greta kommer med endel kommentarer, men hon tycker att han är bra uppfostrad..
Jennie frågar om hon får använda honom, men då så ger hennes mor henne en mindre örfil och säger att hon inte ska vara oförskämd för det är inte vår slav..

Sen skickar de iväg Johan att hämta kina-mat och han kommer in med den och alla äter och är nöjda..

Senare på kvällen kommer Sara och Tomas till festen.
(De är vänner till Greta och är 29 respektive 36).
Johan häller upp drinkar till alla utom han själv..

Lena talar sen om för Johan att visa att han har en strap-on i kalsongerna och alla skrattar.. Han får sen strippa medans alla iaktager honom och ser hur hans penis blir errigerande, detta är något som stör Lena som slår till pungen hårt 5 gånger, detta medför att Johan får ont och tvingas sätta sig, men penisen minskar..

Lena talar om att hon lämar över honom till värdinnan..
Greta kallar då över honom till henne och ber honom titta upp på henne som en liten valp.. Han ser riktigt söt och sorgen ut när han gör det.. Hon talar sen om att hon ska se om han är uppfostrad rätt och tål diseplin..
Han får lägga sig i hennes knä på magen, men droppar han säd så skulle det bli smärtsamt för honom..
Tomas tar tag i hans ben (ifall han skulle sparka, av ex någon reflex) och Sara tog tag i hans armar..
Greta slår till..
En gång, två gånger (och han gör något litet ljud), 3:e gången, 4:e gången (han skriker till lite) men Lena talar om att han ska hålla käften.. 5:e gången blir hård, men han håller borta ljudet, men tyvärr kommer det en liten tår..

Greata talar till Lena och säger att han tål ju inte en normal omgång, så vi får uppfostra honom lite.. Lena håller med och frågar om Jennie kunde hjälpa till och Greta tycker varför inte..

De väntar en stund och sen så säger Greata att han ska serva Jennies fötter så han börjar massera dem och tar sen av henne strumporna.. Jennie sparkar till och säger att han ska suga hennes tånar och slicka på och under fötterna..
Han börjar göra det och Jennie känner sig som en drottning, speciellt då han gör det riktigt bra.. Han slickar hennes fina fötter och under dem och suger på hennes fina underbara tår (som dessutom är vackert målade)..

Tomas och Sara får i order att sen sätta fotfängsel på honom medans de lägger honom i Jennies knä..

Jennie får order om att slå..
Ett, två, tre slag (inget ljud än), så Greta reser sig upp och daskar till (han försöker att hålla ljudet tillbaka men lyckas inte riktigt)..
Lena talar då om att hon ska räkna när han får ordentlig smärta..
Jennie slår till hårt och efter totalt 10 slag så lossas fotbojorna och de inspekterar hans rumpa, som då fått ett antal slag...


Efter det festar de andra på och Johan lämas ensam i ett hörn..Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Magnus

  • Publicerad Publicerad: 2007-06-19

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Distefano skrev

upphetsande....

Betyg: 4

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter