Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

ägd

När jag kommer till dig möter du mig i hallen. Du kysser mig på pannan och tar ett bestämt tag om min nacke.
Jag ser in i dina ögon och ser att du har den där stränga blicken, som kuvar mig direkt och ofelbart!
Förvirrad och rodnande slår jag ner blicken, förvandlas omedlbart till en liten, hjälplös flicka! Står osäkert och blygt inför dig. Du har ännu inte sagt ett ord.
Där i hallen böjer du mig bara helt enkelt framåt och drar upp min kjol, tar ett fast tag runt min midja. Jag trampar oroligt med fötterna, sitter fast, så utlämnad, så omhändertagen.
Har förstås inga trosor under. Min nakna stjärt är blottad, prisgiven inför dig.
KLATCH!! Handflatan är stor och hård och landar utan förvarning på min vänstra skinka. Biter mig i läppen, skruvar lite på mig.
KLATCH! Nu får höger stjärthalva sin sveda. Kvider till.
KLATCH! KLATCH! KLATCH! KLATCH! KLATCH! KLATCH! KLATCH! KLATCH! KLATCH! KLATCH!
En hel serie hårda daskar regnar snabbt ner över min utlämnade stjärt. Gnäller först, skriker sen, stampar i golvet.
Åhhh,,,,,,,-det svider så. Stjärten bränner. Snyftar.

Du slutar lika plötsligt som du börjat. Reser mig upp och du tar mig i dina armar.
Frågar om jag vet varför jag fick smisk? Jag suckar belåtet i din famn och skakar på huvudet.
-"Bara för att påminna dig om vem som bestämmer", säger du och ler. Jag svarar att jag vet och kramar dig hårt. Lycklig.
-"Och så behöver det inte bli nån mer diskussion om det idag, eller hur? säger du. Det är helt enkelt så att du gör precis som jag säger, eller hur?" Jag nickar, lydigt och undergivet.

Lite senare, efter maten, säger du till mig att duka av och torka köksbordet. Under tiden lämnar du köket.
Jag är precis klar när du kommer tillbaka. Du står lutad mot dörröppningen och håller ena handen bakom ryggen. Tittar på mig med en blick som är till för att tämja! Jag blir beordrad att ställa mig vid bordets kortsida och sen luta överkroppen fram över bordsskivan. Du står kvar och jag vet att du föjer min minsta rörelse med blicken.
När jag står där framåtlutad säger du till mig att blotta stjärten.
Jag andas häftigt, nervositet och värme sprider sig i min kropp. Jag lyfter min kjol och lägger den upp över ryggen. Känner sån blygsel! Så genant att stå med stjärten bar inför dig!!

Du säger till mig att sära min ben och jag flyttar fötterna utåt sidorna, men du är inte nöjd utan kommenderar mig otåligt att sära mera. Jag anstränger mig för att lyda, känner hur jag öppnas inför dig. Rodnar av skam.
-"Svanka mer med ryggen, jag vill se dig puta ordentligt med stjärten!" Nästa order kommer bestämt och snabbt.
Ska du aldrig bli nöjd? Jag särar låren maximalt och svankar allt vad jag kan.

Nu ger du mig order om att lägga händerna på mina skinkor, jag lyder lite tvekande.
-"Dra isär dom!" Så förnedrande! Känner hur kinderna hettar av blygsel! -"Mera! Öppna stjärten!"
Snyftar nästan av skammen, men lyder undergivet dina kommandon. Du står kvar i dörröppningen, länge, ser min vidöppna kropp, känner min skam när jag tvingas visa mina hemligaste delar helt öppet inför dig.

Vet att du njuter av att se mig så här, njuter av att lära mig underkastelse och du vet att jag njuter mitt i våndan och förnedringen.
Så får jag lov att ta bort mina händer och du står vid min ena sida. Smeker min rumpa, som fortfarnde är varm efter handsmisket. När din handen försvinner känner jag nåt annat som läggs mot min stjärt. Björkriset!!

Du börjar lite lätt, risar över hela stjärten med lätta men snärtiga slag. Jag andas tungt, lutar huvudet i armarna. Ännu är riset lätt att ta emot, men jag vet att det kommer att bli svårare. Mycket svårare.
Jag känner hur värmen sprider sig över stjärten och låren och vidare i kroppen. Du ökar styrkan lite, min andning blir häftigare, jag knyter händerna.
Riset viner, regnar ner över mitt nakna skinn, värmen blir sveda, jag kvider, gnäller.
Hårdare och snabbare slag tvingar mig framåt mot kapitulationen. Stjärten och låren brinner! Risets vinande blandas med mina skrik nu. Du leder mig genom plågan och våndan genom din säkerhet, genom att aldrig en sekund tveka.

Mina händer kramar om bordsskivans kant så att knogarna vitnar. Jag slänger huvudet bakåt och vrålar ut alla känslor när risets hårda läxa tar mig till randen för vad som är uthärdligt!
Jag är inte bunden men skulle aldrig komma på tanken att försöka undkomma detta. Du vet också, att du har mig helt i din makt utan några rep eller kedjor.
-"Åh Gud, snälla, jag ska lyda, jag ska var snäll! Ajjj, det gör så ont! Snälla, inte mera, lovar jag nu storgråtande.
-"En liten bit kvar, gumman, ge dig nu, släpp efter och underkasta dig riset!" Som i en dimma hör jag din trygga bestämda röst, medan du oförtröttligt och hårt smiskar vidare med svidande, hårda snärtar.

Ett sista trotsigt skrik, sen faller jag ihop över bordet i hejdlös gråt. Borta är smärtan och kampen. Borta är ilska och olydnad. Du har tagit fram kvinnlighet, undergivenhet, ödmjukhet igen.

Snyftande står jag kvar. Du lägger bort riset, står bakom mig, öppnar min ros, tränger in hela vägen, bestämt. Tar mina brännande, svidande skinkor säras, din stora lem pressar mot mitt lilla anus. Det gör ont, jag njuter, vill att det ska göra ont när du tar mig. Vill att du plågar dig in!
Jag gråter, gnäller, är så trång och du så stor! Till slut ger öppningen efter, tvingad av dig. Du fyller mig, hör hur du njuter och njuter av din njutning. Åhh,,, -så skönt, dina händer på mina höfter, din hårdhet inuti min trånga bak.

Du fyller stjärten när du kommer, jag följer dig. Kvider, snyftar, stönar. Älskar att du äger mig!!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Caroline_lind

  • Publicerad Publicerad: 2005-05-29

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter