Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Affärsresan ("To my snugglebun

Det var bara ett par timmar sedan jag satte mig på planet.
Jag var på väg på affärsresa till Göteborg men just då hade jag inte en tanke på jobb utan mer om jag skulle lyckas med den plan jag egentligen hade i bakhuvudet. Jag hade nämligen verkligen lagt manken till för att det skulle bli jag som fot på detta möte.

När jag satt där på flyget började genast fantasin att skena iväg som så många gånger förr, plockade genast upp min surfplatta och började skriva ner vad det var jag fantiserade om, om hur du och jag skulle bli medlemmar i ”10k meterskluppen” och hur det skulle gå till, damen bredvid mig verkade dock vara lika intresserad av vad jag skrev så jag packade ner den igen och skrattade lite för mig själv. Vi hade nämligen suttit och pratat en hel del, du och jag, över nätet om hur vi någon dag skulle mötas och göra alla tänkbara sköna saker men det hade aldrig blivit av. Men vår kemi stämde perfekt och det var bara en tidsfråga innan det skulle bli av.

Så nu varjag där, på hotellet som jag skulle bo på i två dygn. Jag hade fixat med det som behövdes, jag hade, redan innan jag åkt, ordnat blombud till dig med ett litet brev där det förklarades att du ska infinna dig på detta hotell en specifik tid och checka in som vanligt. Det första jag hade ordnat när jag kom fram var att meddela i receptionen att det behövdes en extra nyckel till mitt rum men du skulle bli lite sen så du skulle checka in själv.

Jag kollade på klockan och det började vara dags,gjorde en snabb översyn av rummet, det var ett fint rum, hade ju trots allt fyra stjärnor, med en stor skön säng inne till vänster och det vanliga lilla skrivbordet och en liten lounge. Jag kollade så gardinerna var lagom fördragna, släckte lyset och förflyttade mig sedan in i badrummet för att invänta din ankomst.

Det tog inte många minuter innan jag hörde hur det sattes ett kort i låset och att dörren sakta öppnades. Jag hade lämnat badrumsdörren, som var direkt till vänster innanför ytterdörren, en aning på glänt för att se när du kom in i rummet. Nu står jag här och tittar ut genom den lilla springan när jag ser hur du sakta, smått nervöst rör dig in mot rummet, du passerar dörren och står nu där med ryggen mot mig så jag smyger sakta men kan känna hur jag rör mig runt dig, jag rör dig inte utan granskar mer denna sköna skapelse jag har stående framför mig. Jag hade i mitt brev beskrivit hur du skulle komma klädd och du har minst sagt gjort vad jag bett dig om. Du är klädd i en figursydd dräkt med kritstreck och du ser ut exakt som den sexiga affärskvinna jag hade tänkt mig, jag ser tydligt hur ditt bröst pressar mot tyget för varje andetag du tar och det är en helt underbar syn. Jag lägger min hand mot din nacke och kysser dig ömt och låter den sedan sakta vandra ner över ditt bröst och mot knapparna på din kavaj för att sedan knäppa upp dom, en och en, i långsam takt. När så den är av fortsätter jag på samma sätt med din vita, tighta blus och slutligen dina byxor. När byxorna faller till golvet hör du hur jag suckar nöjt och du förstår att jag gillar ditt val av underkläder. Du hade nämligen ”sexat till det” lite extra då du förstod att det var nått liknande som skulle hända så nu står du där iförd en klar röd bh med matchande röda trosor och svarta nylonstrumpor.

Jag tar din hand och leder dig sakta in i rummet, släpper din hand och du märker hur jag går iväg, efter ett par sekunder märker du, trots ögonbindeln, hur det blir ljusare i rummet och du förstår att jag öppnat upp de stängda gardinerna för att bättre se dig. Jag tar åter din hand och du följer trevande efter, jag tar tag i din midja, vänder dig om en aning innan jag slutligen sätter dig ner i vad du kan förstå är en av fåtöljerna i den lilla loungen. Jagkysser dig ännu en gång samtidigt som mina händer varsamt smeker dina bröst och kysser sedan din hals och ner över brösten. Fortsätter sedan att kyssa dig ner över magen, lyfter ditt ena ben och låter mina fingertoppar smeka varje millimeter efter ditt lår och upp mot ditt väntande, redan fuktiga sköte. Jag tar tag i dina båda ben med ena handen och lyfter upp dina fötter samtidigt som jag med min andra hand tar tag i dina trosor och drar dom sakta av dig, du lyfter hjälpsamt på dig så dom lättare kommerav och där under väntar din lena, helt renrakade fitta på mig. Jag kan nästan inte lägga band på mig, vill egentligen bara känna dig runt mig just nu men detta ska göras ordentligt, det har jag bestämt mig för så istället börjar jag sakta att leka med spejligt mer kåt än vad jag redan är och jag börjar genast att bearbeta din våta fitta med min tunga. Jag ser till att ingenting går mig förbi, och märker hur du gillar det jag gör med dig. Allt eftersom din andning blir tyngre så fokuserar jag mer och mer på din klitta och låter även ett finger glida in i dig vilket du verkar gilla skarpt. Jag börjar sakta pulla dig samtidigt som jag slickar dig och snart har jag två fingrar djupt in i dig. Du rör dig redan nu i tempo med mina fingrar och jag känner hur duäven börjar krama runt dom, jag låter ännu ett finger följa med in och detta verkar göra susen. Samtidigt som jag forsätter min behandling med tungan kan jag se hur min hand blir våtare och våtare av dina safter och jag märker hur du är nära att komma. Inte långt där efter formligen kastar du bak ditt huvud i en våldsam orgasm, hela du blir som en bågsträng och du skakar vilt! När så orgasmen ebbar ut låter jag mina fingrar lämna ditt våta hål och jag kysser dig åter igen upp över magen innan jag reser mig upp framför dig, tar åter din hand och leder dig ifrån stolen och vidare till sängen där jag ser till att du ställer dig på alla fyra.

Det är en helt underbar syn när du står där med röven mot fönstret, hur solen skimrar in och gör så det glänser om ditt våta sköte. Du kan höra hur jag går ifrån sängen, du hör mina fotsteg och förstår att jag går runt den. Till slut märker du hur jag lägger mig bredvid dig, tar din vänstra hand och lägger den på min pulserande, redan styva, kuk. Du fattar genast vad det är du ska göra och för den direkt mot din mun. Men innan du tar in den i munnen slickar du lite retsamt på det blottade ollonet och smeker sedan ner efter skaftet för att slutligen ta ett hårt tag om roten och långsamt börja suga.
Jag stönar själv till lite lätt av din behandling samtidigt som jag för upp min hand mellan dina ben och börjar smeka din fitta långsamt. Med kuken i munnen stönar du till skönt och börjar genast suga den allt kraftigare, själv låter jag ett finger glida in i dig och sedan ut igen för att sedan smeka upp mot ditt anus. Du suckar nöjt till när mitt långfinger börjar cirkulera mot ditt bakre hål och jag förstår att du vill ha mer så jag stannar med fingertoppen rakt på öppningen och leker lätt med fingertoppomma in där, när jag märker det drar jag det sakta ut och in några gånger innan jag helt drar ut det.

Du märker hur jag sträcker mig efter någonting och sedan smeker din fitta med objektet som jag nu håller i. Du kan dock inte riktigt förstå vad det är, det känns kallt och inte alls som en dildo som du först trodde det var men det tar inte lång tid innan du förstår vad det är jag gör. Det är nämligen när jag slutar smeka din fitta med det här okända objektet och istället åter rör det mot ditt anus som du förstår vad som är på gång. Långsamt, långsamt börjar du ta emot vad du kan förstå är en butplug och ju mer av den som sjunker in i dig ju tyngre blir din andning men du tar ändå inte ut kuken ur din mun utan fortsätter att ta den med långa sköna drag ända in till roten. Efter en kort tids behandling så sjunker pluggen in i dig och du känner hur den fyller ut ditt inre. Du stönar till högt och detta är första gången som du släpper min kuk med munnen, jag smeker lite över basen på pluggen och ner mellan dina fittläppar innan jag stödjer mig upp på mina armbågar och knyter av din ögonbindel.

Du vänder dig genast om och sätter dig gränsle över mig, tittar mig djupt i ögonen innan du kysser mig. Samtidigt tar du min kuk i din hand och för den mot din väntande fittöppning , du sätter dig upp och låter den sakta sjunka djupt in i dig. Din fitta är skönt trång och du börjar sakta röra dig fram och tillbaka över kuken. Du knäpper upp din bh som fortfarande sitter på, tar den och kastar den över hela rummet. Dina härligt fylliga bröst gungar nu i takt när du rider min kuk och jag njuter av både vad jag ser och känner. Jag tar åter stöd på armbågarna, sätter mig upp en aning och kysser dina styva bröstvårtor samtidigt som du ökar takten allt eftersom. När jag märker att du åter igen är nära att komma tar jag tag om din fasta röv och håller dig kvar innan jag rullar över dig på rygg. Själv kliver jag nu ur sängen, ställer mig vid kanten och just som du är på väg att komma mot mig för att åter få smaka på min kuk puttar jag tillbaka dig ner i sängen, tar tag i dina ben och drar dig mot kanten.

Jag placerar nu dina fötter på mina axlar och ser hur glaspluggen glänser där den sitter i ditt anus.
Långsamt pressar jag ijag takten. Jag tar dina bröst i mina händer och knullar din fitta allt hårdare och allt snabbare. Det krävs inte mycket av den behandlingen innan jag åter igen känner hur din fitta rytmiskt börja krama runt min kuk och hur även jag nu börjar att vara nära. Efter bara, vad som känns som, sekunder svartnar det för mina ögon, hela kroppen stelnar till och mina rörelser blir mer som en robot som pumpar din hungriga fitta med kuk. Jag hör dig som i en dimma långt där borta när du formligen skriker ut din orgasm samtidigt som min sats fyller dig till bredden!

När mina sinnen återkommer till det, någorlunda, normala så lyfter jag långsamt ner dina ben från mina axlar, sträcker mig ner och drar försiktigt ut pluggen ur ditt anus innan jag lägger mig ner över dig och kysser dig, fortfarande med kuken i din pulserande fitta.

Vi ligger så en stund innan jag häver mig upp och ser dig djupt i ögonen, vi nöjt ler mot varandra och jag säger –”hej” du svarar med detsamma, detta är dom första ord jag hört komma från dina läppar och du har den ljuvligaste röst och dialekt man kan tänka sig.

Jag ställer mig upp, räcker dig min hand och hjälper dig upp på fötter innan jag leder dig in i badrummet där vi sedan tar en lång skön dusch. Vi tvålar in varandra, skrattar och har det bra. Det är när jag står där bakom dig och tvålar in dina bröst som du känner hur det är något som åter håller på att växa till sig, du vänder dig om, tittar ner mot mitt skrev, sedan tittar du upp på mig och ler…. resten är en annan historia.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Pascal

  • Publicerad Publicerad: 2011-11-08

  • Kategori Kategori: Analt

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter