Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Affärsbekant

Hej,

Ska nu berätta om en gång när jag och min man hade en affärsbekant till honom hemma på middag.

Det började med att min man ringde hem och undrade om han kunde ta med en affärsbekant med familj hem på middag.
- Självklart svarade jag.
- Toppen, då kommer vi om en timme.
Klockan var nu ca. 2 på eftermiddagen. Så de skulle vara här vid tre tiden. Jag gick och duschade och tog på ett par tights och en tunn blus. Det var varmt och sommar, så att klä på sig en massa var bara obekvämt.
Jag blandade ett bål och på fruktvin och sprit. Fräschade till det med en flaska skumpa och mycket is. Strax efter tre så hörde jag dem i dörren.
- Hallå, vi är här nu, skrek min man.
– På altan, svarade jag.
Det tog någon minut, sedan kom de ut. Det var min man hans affärskollega och en underbar dam på ca. 45 med en son på kanske 17. Det var ett vackert sällskap. Han blond med kanske något överdriven ölmage, men trots det, välvårdad och en härlig utstrålning. Hon var mer späd mörkhårig och otroligt välklädd. Chickt passande på något sätt. Sonen däremot såg ut som de flesta tonåringar. Jeans, T-shirt och en kavaj. Jag märkte att kavajen var av mycket god kvalitet och han bar upp den på ett stiligt sätt.
- Hej, sa jag. Jag heter Sussi
- Hej sa de i tur och ordning.
De hette, Krister, (Pappan) Marie och Peter. När de hälsade märkte jag med handslaget att det var Krister som var van vid folk. Typ ett varmt, lagom kraftigt handslag som sig bör i sociala situationer.
Vi pratade om allt möjligt och konstaterade att vi skulle grilla i kväll. Jag gick ut i köket för att tina upp lite oxfilé som vi kunde grilla.
- Ursäkta, hörde jag bakom mig. Har du något att dricka? Vatten eller så.
Jag vände mig om och såg Peter stå där.
- Jodå, det finns även Coke om du vill ha.
- Det blir bra, sa han.
Jag tog fram en Coke och ett par flaskor vitt vin. Ställde det på en bricka och gick ut till de övriga. Marie gillade vinet men karlarna tyckte det var lite blaskigt och drack bara ur första glaset innan de gick över till öl och Jäger. Vi drack och hade trevligt medan jag kände att Peter tittade på mig. Han var ung men ändock så hade han något visst. Jag njöt av att han gillade mig och jag kände hur det pirrade lite.
Nu var det dags att grilla, riktigt karlagöra. Jag klagar inte, utan njuter av att slippa laga maten. Vi hade slängt in lite bakpotatis i ugnen tidigare så det skulle vara klart samtidigt.
Marie och jag pratade medan våra män grillade. Det visade sig att hon var jätte trevlig. Hon tålde dock inte så mycket alkohol, hon var redan lite yrslig. Det går säkert över med lite mat i magen, tänkte jag.
Jag gick efter 5 vinglas och tallrikar. Dukade upp altanbordet och tittade på hur gubbarna grillade.
- Är det inte härligt att se dem arbeta i ”köket”, sa jag till Marie.
- Ja, inte är det ofta inte svarade hon.
Jag tittade på Peter och undrade om han hjälper till i köket ibland.
- Nä, inte så ofta, svarade han.
- Varför då då, undrade jag?
- Det är så trist.
- Men, det är ju i köket det händer, sa jag och blinkade lite med ena ögat.
- Vadå, vad skulle hända där?
- Allt möjligt, maten blir tillrädd, drinkarna blandas och allt förbereds för att tillfredställa ett av dina största behov, äta.
Han tittade på mig lite konfunderad och log. Vi satte oss nu för att äta. Jag märkte att våra män inte bara hade tagit en öl och Jäger, utan ett antal. Vi pratade och skrattade och jag frågade om jag fick servera Peter lite vin. - Klart han skall ha sa Krister. Jag hällde upp ett glas till Peter och han sken upp av förvåning. Ta ett glas du, sa jag. Det lättar lite på stämningen. Marie tittade på mig men inte argt på något sätt, utan lite finurligt. Undrar vad hon tänker på kom i min skalle.
Jag märkte att både Peter och Marie tittade på mig. Särskilt när jag reste mig upp. Då kom jag på att de tights jag har döljer inte så mycket av min mörka buske. Den syns klart och tydligt igenom mina tights. Okey, att Peter var nyfiken, men Marie var en överraskning.
Vi började duka ut och karlarna gick över till whisky. Whiskyn sveptes allt för fort för att det skulle vara roligt. Efter en timme så visade det sig att jag hade rätt. De sov som två nallebjörnar i soffan med en tom whisky flaska framför sig.
Nu satt Marie och jag tillsammans med Peter och zippade på varsitt glas vin. Det var fortfarande varmt ute och jag hade sträckt på mig i stolen så tightsen hade åkt in i skrevet på mig. Min buske syntes klart och tydligt under tightsen. Jag märkte hur Peter tittade och de märkte även Marie. Peter gick in på toaletten, då passade Marie på och påpeka att hon lagt märke till hur Peter tittade på mig i grenen.
- Det gör inget, svarade jag. Låt honom titta, det behöver en tonåring ibland. Lite fantasi och lite verklighet.
- Men man ser ju mer eller mindre allt, svarade Marie.
- Jaså, det har du lagt märke till, svarade jag.
Hon svarade inte utan rodnade lite lätt. Peter kom ut igen, han frågade om han fick ta ett glas vin till.
- För mig är det ok, svarade jag.
- Ja ta lite till du, sa Marie. Du kan servera oss också när du ändå är på gång.
Peter serverade vin i våra glas. Jag lade märke till att han var stadig på handen och han var en riktig man under sina ungdomliga kläder. Hans ögon nästan åt upp mig i mina tights. Jag tittade på Marie och hennes klänning hade åkt upp lite och blottade ett par mycket välformade lår som hade fått en gyllenbrun färg av solen. Jag tittade Marie i ögonen och fick en het blick tillbaka.
Jag sträckte ut mig lite till så att sömmen skar in om möjligt lite till i grenen på mig. Peter tittade storögt och Marie harklade sig och nickade åt Peters håll. Jag låtsades som jag inte märkte vad hon menade. Maries klänning hade nu åkt upp lite till, man kunde se troskanten och de välformade låren. Jag märkte att Peter också hade upptäckt det. Nu satt han och tittade på mig och sin mamma i grenen. Det värmde mig ända in i ryggmärgen att känna hans blickar i skrevet på mig. Jag kunde inte låta bli att sära lite extra på benen. Maries ögon blev större och hon gav mig en inbjudande blick medan hon nickade åt Peters håll.
- Du kan väl hjälpa mig att duka av, sa jag till Peter.
- Javisst, sa han.
Vi reste oss upp och gick ut till köket med tallrikar och glas. På vägen ut märkte jag att våra män hade gått och lagts sig i sovrummen istället för soffan. Jag frågade Peter om han gillade vad han såg.
- Eh, vad? Stammade han fram.
- Ja, mina tights.
- De är avslöjande.
- Vad avslöjar de då?
- Din fina kropp och att du är orakad.
- Oj då, sa jag med låtsad förvåning. Gillar du vad du ser då?
- Du är jättefin för att vara så gammal.
- Så gammal, Hörru jag är i mina bästa år. Precis som din mamma. Det verkar ju som vi duger åt dig i alla fall. Jag såg nog att du tittade på din mamma också.
- Jo, sa han lite tyst.
Vi plockade in allt i diskmaskinen och jag böjde upp en av mina bästa fördelar trots att det är en bakdel. Jag backade lite och tryckte rumpan lite mot Peter. Sedan sträckte jag mig efter ett glas så att mitt skrev kom mot hans hand. Jag tryckte lite extra så att han kunde känna ordentligt. Jag tittade på honom och han hade fått glansiga ögon. Då tog jag helt fräckt och satte min hand mot hans byxor. Där avslöjades ett kraftigt stånd. Jag tog lite löst om den och pussade honom lite lätt på pannan.
- Bäst vi går ut till din mamma igen.
- Men, jag kan väl inte gå ut så här, sa han och nickade med huvudet nedåt.
- Du får väl dölja det så gott du kan.
- Nej, jag sätter mig i soffan istället, svarade Peter.
- Oki, sa jag.
Jag gick till altandörren och Peter satte sig i soffan. – Peter tycker det är lite svalt ute, så vi sätter oss här inne istället, sa jag.
- Ja sa Marie, ni har rätt.
Hon reste sig, tog sitt vinglas och gick emot mig. Nu såg jag att hon också tyckte att det var svalt, hennes bröstvårtor var styva och avtecknade sig mot klänningen. De översta knapparna i klänningen hade åkt upp och hon hade ett par lagom stora rundningar som bars upp av en tunn vitt BH.
Peter tittade på mig med förargad blick och försökte dölja sitt stånd. Han la handen över grenen och gjorde sitt bästa. Jag tror att Marie såg hur det stod till hos Peter och hon rodnade lite klädsamt. Vi satte oss och jag fyllde på vinglasen igen. Vi pratade om det mesta och till slut frågade jag Peter.
- Och hur har du det med tjejer då.
- Ingen speciell, svarade han.
- Men Sara då, sa Marie.
- Äh, hon är så larvig tycker jag.
- Vadå då, sa jag. Får du inte göra vad du vill med henne.
Marie tittade på mig och klämde ihop ögonbrynen men Peter svarade – Jodå.
- Va, sa Marie. Har ni legat med varandra.
- Men mamma, jag är 17 nu. Det är klart att vi har testat.
- Gick det bra då? Frågade jag.
- Nä, inget vidare, svarade Peter stärkt av vinet. Hon var stel och trång och jag kom med en gång.
- Så är det i början, sa jag. Det blir bara bättre och bättre. Tro mig.
Marie tittade fundersamt, men tyckte nog att det var intressant information hon fick från sin son. Jag sträckte på mig så att tightsen åkte in i grenen på mig igen. Då jag satt mitt emot dem så såg jag att bägges blickar fastnade på mitt markerade venusberg. Marie hade också sträckt på sig och klänningen hade glidit isär på var sina sidor om låren. Man såg kanten på hennes trosor och kunde ana en fin mjuk rundning under trosan. Peter satt fortfarande med handen över byxorna. Man märkte att han tittade på både kvinnorna i sin närhet.
Hur ska vi lösa det här då på ett naturligt sätt tänkte jag. Peter vill ha kvinna eller kvinnor i kväll. Jag sitter med tights och Marie har sin son i soffan. Pinsamt svårt att få dem att släppa loss.
Jag tänkte ett litet tag och bestämde mig för att spilla lite vin på tightsen.
- Oj, vad klumpig jag är, sa jag.
- Ta lite salt på, men snabbt, sa Marie.
Visst sa jag, och drog av mig tightsen. Båda bara stor glodde rakt mellan benen på mig. Jag lade tightsen på bordet och sa. – Ska bara gå efter saltet. Jag kom tillbaka med ett saltkar och började strö salt på rödvinet. Bägge satt bara och gapade.
- Men snälla. Har ni inte sätt en naken kvinna förut?
- Jo, sa bägge lite generat.
- Ja då så. Jag är som alla andra.
- Jamen Peter då.
- Har du något emot vad du ser Peter. Kontrade jag.
- Ääähummmm. Var allt man hörde.
Jag kunde se hur Peter hade en rejäl ståkuk i byxorna och hur Marie tittade på mig mellan benen.
- Ni verkar gilla vad ni ser. Ska jag ta på mig igen eller vill ni att jag sitter så här.
Ingen svarade utan bägge tittade på mig och jag uppfattade det som att ingen ändring skulle ske. Jag tittade på Marie och såg att det var en fuktig fläck på trosorna mitt i grenen. Jag tittade på glasen och såg att de var tomma. Jag passade på att resa mig till allas beundran och servera lite mer vin. Marie tittade på mig och nickade mot Peter.
- Snälla Marie, kan du inte säga vad du vill?
- Ja, är det så passande att Peter sitter här och nu.
- Vet inte, fråga honom.
Marie frågade inte utan tittade bara surt på mig. Hon hade omedvetet särat lite extra på benen så att man såg hela grenen mellan benen.
- Nå Peter, vill du jag ska ta på mig eller gå härifrån eller någon annan önskan.
- Önskemålen är många men gå inte här ifrån, snälla.
Marie tittade på sin son och var omedveten om att hon samtidigt satt bredbent mot honom för fri inblick. Hon tittade honom i ögonen och följde blicken som hamnade mitt i mellan benen på sig själv. Med ett smack så slog hon ihop benen när hon upptäckte att hennes son kollade in mellan låren.
- Låt honom titta sa jag. Han är ju sjutton och har en erfarenhet som behöver förbättras avsevärt.
- Men, snälla Sussi.
- Självklart har du ju en karl en trappa upp, men jag förmodar att han inte kan hjälpa dig nu.
- Men.
- Ja, du kollar ju in mig. Varför kan inte Peter kolla in dig? Glöm att han är din son och tänk på att du har möjligheten att kunna attrahera en sjutton åring. Skulle du inte vilja ha en viril sjuttonåring?
- Men Sussi, jag
- Sluta nu, avbröt jag henne. Titta på hans kropp och titta hur han försöker dölja sitt stånd. Är det inte fint. Här finns två kvinnor som inte vill något hellre än att ha en viril man i kroppen och du tycker det är oetiskt. Du har ju visat dig själv ända upp till grenen för både honom och mig. Nu är vi kåta.
Jag särade lite extra på benen för att de bägge skulle få fri insyn. Nu såg jag hur glansiga de blev i ögonen och kåtheten lyste om dem. Jag böjde mig fram och pussade Marie på munnen. Hon pussade tillbaka och särade på läpparna för att förbereda en kyss. Jag kände hennes mjuka tunga mot min och vi lekte med varandras tungor. Jag såg i ögonvrån hur Peter tittade storögt.
Medan vi kysstes lät jag en hand glida ner i grenen på Marie. Hon var varm och våt. Jag smekte henne utanpå trosorna och kände fukten mot min hand.
Jag lät den andra handen smeka upp knapparna i hennes klänning så att hon låg på soffan i bara BH och trosor.
Hon var vacker där hon låg. Magen var platt och trosorna visade mer än de dolde. Hennes buske var som en perfekt trekant under det tunna tyget. Peter tittade storögt på sin mamma samtidigt som han smekte sig över byxorna. Jag fortsatte at smeka hennes trosor och tryckte lite extra mitt i grenen så trosorna åkte in i fittan på henne. Hon var så våt och skön.
Jag lät Peter se mig rakt in i fittan när jag bände upp min rumpa mot honom. Han hade nu handen innanför byxorna och runkade sakta kuken upp och ner.
Jag satte mig ner bredvid soffan och smekte Marie över hela kroppen. Knäppte upp BH-n som hade knäppningen fram. Lät de båda runda fina brösten komma ut i frihet till allas beundran.
Nu tittade jag på Peter och tog sakta hans hand och förde den till sin mammas trosor. Han smekte henne mjukt över trosorna och lät ett finger glida upp och ner mellan benen på henne.
Medan Peter smekte sin mamma så satte jag mig gränsle över hennes bröst så hon skulle se min fitta och kunna slicka den om lusten föll på. Då hörde jag.
- Vem smeker mig?
- Peter, sa jag.
- Men det går ju inte.
- Jag tycker det går alldeles utmärkt, är det inte skönt?
- Jo.
- Glöm din son och tänk på en kåt sjuttonåring istället. Kan du inte slicka min kåta fitta, snälla Marie.
Jag behövde inte be två gånger. Hon tog tag om baken på mig och tryckte mitt underliv mot sin mun. Äntligen kände jag hennes fuktiga och varma tunga mot klitoris. Jag lutade mig bakåt och njöt av Maries behandling. När Marie låg där och bearbetade mig kände jag hur hon ryckte till. Jag vände på huvudet och såg hur Peter hade minst tre fingrar i henne. Jag njöt av situationen.
Nu ville jag känna smaken av kåt fitta. Jag hoppade av Marie och vred henne så att benen låg rakt ut. Drog av henne trosorna så att hennes mörkt beklädda fitta blottades. Jag tittade beundrande på denna skapelse och kysste henne lätt på venusberget. Jag tittade upp och Peter stod bredvid mig. Jag smekte honom lätt över byxorna och kände hans hårda kuk därunder. Jag knäppte upp byxorna och drog ner både byxor och kalsingar i ett svep. Kuken stod nu rakt ut framför mig och jag kunde inte låta bli att ta den mjukt mellan mina läppar. Jag sög på den ett par gånger och kände hur det började rycka lite lätt i den. Jag slutade omedelbart och tittade på honom.
- Ställ dig bakom mig så kan du stoppa in den mellan mina skinkor medan jag slickar din mamma.
Jag bände upp rumpan så min hårbeklädda fitta lyste Peter rakt i ansiktet. Nu kände jag hans händer mot min rumpa och hur hans kuk sakta gled in i mig. Jag bearbetade kuken med mina fittmuskler så gott jag kunde. Peter började jucka fortare och fortare och jag kände hur hans varma sperma sprutade mig full i fittan.
Jag slickade Marie varsamt längs med fittskåran och retade klitoris med jämna mellanrum. Peter låg nu över min rygg och pustade ut efter orgasmen. Jag sa till Peter att kom upp hit till oss i stället. Peter reste sig och hans halvstånd vajade fram och tillbaka när han rörde sig. Jag såg hur Marie tittade storögt på sin son. Peter satte sig i soffan vid fotändan, jag särade lite extra på hans mammas ben så han skulle få fri insyn. Jag såg hur han tittade på sin mammas sköte med stora ögon.
- Visst är hon vacker, sa jag.
- Jo, sa han kort tillbaka.
- Kom och känn får du känna hur kåt och våt hon är.
Peter böjde sig fram och smekte sin mammas venusberg. Marie ryckte till lite och tittade på sin son. Deras blickar möttes och jag såg hur Marie sakta slöt ögonen, tog Peters hand och tryckte den inbjudande mot grenen. Peters hand rörde sig i mjuka cirklar liknande rörelser över hans mammas venusberg. Han lät två fingrar glida längs skåran och de glittrade kåt safter om fingrarna på honom i skenet från lampan. Peter stoppade in fingrarna och lät dem glida in och ut i ett sakta och mjukt tempo.
Jag tittade på den vackra scenen och såg att Peters kuk stod som ett spätt igen. Jag böjde mig ner över hans kuk och började försiktigt slicka på den runt ollonet. Jag kunde inte hålla mig längre utan svalde så mycket som möjligt av hans kuk. Den var kraftig och lång men jag fick in större delen av den i min mun. Jag sög och bearbetade hans kuk efter min bästa teknik och jag märkte att Peter började tappa rytmen med fingrarna i hans mammas fitta.
Ställ dig på knä över din mammas ansikte sa jag till honom. Han gränslade sin mammas ansikte och böjde sig framåt. Nu kunde Marie nå sin sons kuk med munnen. Och Peter kunde slicka sin mamma samtidigt. Jag såg hur Marie gapade girigt efter kuken och svalde så mycket hon kunde. Peter började slicka sin mamma med girig tunga. Det såg härligt ut där de låg. Det var ett vackert par.
Jag märkte att Peter var nära nu så jag satte mig framför honom och tog tag i mina knäveck. Nu hade han fri insyn i min fitta medan hans mamma sög av honom. Han började stöna högt och jag såg hur Marie tryckte på hans rumpa för att få så mycket som möjligt av kuk och orgasmen. Peter kom med ryckiga rörelser och Marie tryckte ner hela hans kuk i halsen och svalde ivrigt.
Nu var Peter helt väck. Han låg bara och stönade och det ryckte lite i kroppen i mellan åt. Jag förstod att hans mamma fortfarande sög lite lätt på hans kuk som nu hade blivit öm och känslig.
Vi satte oss upp och tittade på varandra med ett leende.
- Marie har inte fått något i sig än. Sa jag till Peter.
Marie tittade på mig och sa. – Går vi inte för långt?
- Vill du inte ha kuk då, frågade jag. Vi sätter oss på bordet framför Peter så han får se oss pilla på oss själva. Det kommer inte att dröja länge innan den står i givakt igen.
Vi lade oss på rygg på bordet och kysstes ömt. Peter stirrade på oss och jag smekte Marie i grenen och särade på hennes blygdläppar till Peters förtjusning. Jag kände Maries hand leta sig in mellan benen på mig och hon masserade min klitoris ömt och varsamt. Nu ställde sig Peter framför oss och hade ett härligt stånd igen.
Jag vände mig om och bad att Marie skulle gränsla mig och bända upp rumpan. Jag såg hur hon gränslade mitt huvud och svankade med ryggen så mycket hon kunde. Hennes ansikte kom i perfekt höjd för att bearbeta min fitta. Jag kände hur hon sakta och ömt slickade min klitoris.
Jag tittade upp och såg hur Peter riktade in sitt stånd mot sin mammas fitta. Han körde in den sakta till hälften och sedan stötte han till. Marie gnydde till av hans hårda stöt. Jag låg i ett perfekt läge och såg hur Peter knullade sin mamma. Jag tog mina händer och lekte med hans pung som gungade inbjudande över huvudet på mig. Marie blev vildare och vildare, jag kände hur hon pressade in sin hand i fittan på mig. Det gick förvånansvärt lätt. Fittan var väl insmord av mina safter och Peters sperma. Nu märkte jag hur Peter juckade fortare och fortare. Jag tog tag i Maries skinkor och särade på dem med så mycket kraft jag kunde frambringa där jag låg. Nu såg jag hur Peters muskler spändes och han tryckte till extra hårt och stönade rakt ut. Marie stönade och gungade med rumpan så Peter nästan åkte ur. Peter tog ett kraftigt tag om sin mammas skinkor och stötte hårt ett par gånger. De bägge kom samtidigt och Marie skrek rakt ut. Synen gjorde att jag kom över Maries hand i ett tiotal kramper. Peters kuk gled ut ur Maries fitta och hamnade rakt i ansiktet på mig. Jag tog den och sög ur de sista dropparna.
Nu låg vi på bordet i en hög och alla var utmattade och tillfredsställda. Då sa Peter.
- Ni behöver inte tala om för mig att det här pratar vi inte om. Det förstår jag själv. Jag kan bara tacka er bägge för en underbar upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Men får jag be er om en sak till.
- Vadå, svarade vi nästan i kör.
- Klä inte på er, detta är förmodligen den enda gången i mitt liv jag har två så vackra kvinnor, nakna framför mig.
- Du är för gullig, sa vi båda två.
- Du kan ju börja med att tvätta av oss i duschen. Så får du chansen att känna på våra kroppar så mycket du vill. Men då får du vara noggrann. Inget slarvgöra.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sussi

  • Publicerad Publicerad: 2007-10-16

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3,5/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Gerhard skrev

Härlig novell. Den blir man kåt av att läsa. Man skulle gärna vilja vara denne Peter men då skulle Marie inte var Peters mamma utan en vänninna till novellens jag.

Hans Andersson skrev

En mycket erotisk story jag blev riktigt kåt och kuken blev hård som blev till ett skönt runk.. tack

Betyg: 5
Ken skrev

Kåta alla tre Nakna Sonens Ståkuk Runkas o Knullar i Båda Kåta Fittorna! Mamma Gillar Bli Våt Kåtknullad av Sonens Ståkuk tills Sperma Sprutar In I Kåthålet! KUK FITTOR SPERMA ORGASMER Kåt som Faan!!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter