Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

A surprise for Louise


Jag sitter bekvämt i fåtöljen och studerar Louise. Det är en vacker kvinna som väl låter sig studeras. Särskilt nu, när hon iklädd en uppknäppt ärmlös blus och en kort läderkjol står mitt i rummet med händerna fastbundna i en krok i taket. Kjolen har glidit upp tillräckligt för att man skall ana att hon inte har några trosor på sig. Inte heller har hon någon BH på sig, så hennes vackra bröst tittar fram i glipan i blusen.

Louise låter sin tunga fukta läpparna. Hon vet ännu inte vad som väntar. Ögonbindeln av svart silke är vacker mot hennes blonda rufsiga hår. Louise är en självständig och stark kvinna. Hon har ett krävande jobb men har ändå tid att träna, så hennes kropp är välbyggd. De breda axlarna och den platta magen häver sig när hon andas djupt i förväntan.

Jag reser mig upp och smeker sakta hennes kind. Jag känner doften av varm och kåt kvinna. Den berusar mig och jag låter mig förföras. Jag kysser henne djupt. Louise öppnar girigt sin mun och leker med min tunga. Kyssen varar länge och vi andas tungt när vi kommer upp till ytan igen. Jag backar undan och Louise gnyr lite när hon inte längre känner min kropp mot sin.

Sakta och tyst går jag till dörren och öppnar den. Lisa smyger in i rummet och tittar på den blonda uppenbarelsen som står mitt i rummet, utlämnad till stunder av njutning. Lisas näsborrar vidgas när hon känner doften av vått kön. Lisa glider fram mot Louise, som inte anar något. Lisa stannar upp nära, nära. Jag ser att Louise stelnar till. Uppenbarligen känner hon på sig att någon annan än jag är nära. Louise provar sina bojor, men hon kommer ingenstans. Med en liten suck slappnar hon av igen. Lisa känner omedvetet att Louise kapitulerar och ett leende spelar på hennes läppar när hon sträcker ut sin hand mot Louise....Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter