Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

A sticky situation

Vi hade träffats på nätet och hade pratat ett tag på msn och i telefon. Jag hade jävlats ordentligt med henne men hon reagerade alltid på rätt sätt.
Hon sa och gjorde rätt saker och blev inte rädd även om jag försökte skrämma henne. Det är alla dom där små sakerna som en "normal" kille aldrig ens hade lagt märke till som är så underbara. Sättet hon säger saker och hur hon frågar om hon får göra saker när hon inte vet säkert och hur hon går tillbaka till föregående "order" helt naturligt osv..

När hon var nere i malmö för att hälsa på sina föräldrar så bestämde vi oss för att träffas. Då jag är av den åsikten att dominans är något som man får inte något man tar så hade jag sagt till henne att allting fram tills min dörrslår igen bakom henne är helt frivilligt. Jag hade sagt till henne hur jag ville ha henne klädd osv. Naturligtvis kom protesterna direkt om att det är för kallt för att inte ha något under kjolen osv osv. Svaret är enkelt "Du gör som du vill men allting har konsekvenser" sedan pratade vi om något annat.

Vi bestämde träff på ett torg bara några meter från där vi skulle äta lite. Jag var naturligtvis sen som vanligt så när jag kom dit så stod hon där och väntade. Jag tittade först lite på henne innan jag gick fram och sa hej och jag tyckte hon såg väldigt lugn ut. Om hon nu var nervös så syntes det inte på henne iallafall. Jag lade märke till att nog hade hon kjol men ett par tjocka thights hade hon också på sig. Vi satte oss och beställde mat och började prata.

Hon var förvånansvärt öppen ofta kan det kännas helt bizzart för en människa som inte suttit öga mot öga med en annan människa och pratat om bdsm. Men det gick jättebra och efter lite flirtande och gliringar fram och tillbaka så ställde hon mig en fråga. "Jaha så hur ska nu det här gå till.. hur ska du få mig att bli sådär då? du vet?" Svaret var enkelt. "Vad sa jag om din klädsel?"
jag tittade bara på henne lugnt och lät henne komma med ursäkter om att "det var kallt bla bla så gör man inte bla bla" när jag tröttnat så säger jag till henne "Ska du följa med mig hem så tar du din väska med dig in på toa och tar av dig thightsen. Och du gör det nu!"

Jag lutade mig tlslut upplyser hon mig om att detta sker under protest och tar sin väska och går in på toaletten. Det tar inte många sekunder för henne att komma tillbaka med bara ben.
"Bra då kan vi betala och gå." säger jag och ber om notan.

När vi står i dörren och väntar på taxin så frågar jag henne om hon är säker på att hon detta. Förklarar att jag kommer göra henne illa tills hon gråter. Men hon intygar mig om att det är detta hon vill. Så jag frågar om hon kommer ihåg vad hon ska säga om hon inte vill mer. "Rött" svarar hon samtidigt som jag ser taxibilen köra upp utanför. Jag håller upp dörren åt henne som den gentleman jag är(tror hon) men det gör också att hon hamnar i sätet bakom chauffören. Han har knappt hunnit börja köra förrän min vänstra hand smeker henne mjukt på låret. Hon särar villigt som den kåta slyna hon är men så lätt ska hon inte få det. Jag retas med henne smeker henne sakta längre och längre upp på låret. När jag känner hur värmen strålar mot min hand så stannar jag och låter den vila där en stund. Jag smeker henne på låret och retas med henne hela vägen hem.

vi kommer innanför min dörr och jag låter henne ta av sig jackan innan jag trycker upp henne mot dörren som jag precis stängt och låstbakom henne. Jag trycker upp hennes armar över huvudet med en hand och den andra handen håller jag under hennes haka. Jag naffsar henne på halsen och retas lite med henne innan jag tillslut kysser henne hårt och bestämt. Min tyngd trycker henne mot dörren och jag känner hur hon blir lite mjuk i sina knän.
Jag sätter mig på bänken och börjar ta av mig mina skor medans hon står lite förvirrat kvar med händerna ovanför huvudet.

När jag tagit av mig skorna så reser jag mig upp och tartag i hennes hår och släpar in henne i vardagsrummet. Knuffar ut henne mitt på vardagsrumsgolvet och sätter mig i soffan. Jag säger till henne att ta av sig tröjan linnet och BHn vilket hon gör lydigt. Nu står hon framför mig i bara sin korta jeanskjol och jag tittar på henne och låter henne snurra ett varv för mig. Sen säger jag åt henne att lyfta på kjolen. Det är första gången som jag anar ett litet uns av tveksamhet hos henne men hon lyfter sin kjol och visar sin lena renrakade fitta för mig.
t komma närmare och sära på benen samtidigt som jag tar upp handen och smeker henne på låren. Jag myser när jag känner hur blöt hon är det har runnit ner för låren på henne. Min hand smeker hennes lår närmare och närmare fittan och tillslut så smeker minhand hennes fitta. Särar lite på dom plaskvåta läpparna och låter ett finger vandra över klittan. Hon ryser och suckar av den korta beröringen.

Jag reser mig upp och går och hämtar lite saker. Läderbojjor till händer och fötter, halsband, gag, en ganska stor buttplug och ögonbindel. Bojjorna åker på först sedan halsbandet och gaggen. Jag ger henne buttpluggen tillsammans med lite glidmedel och säger "Stoppa in den!". Sedan sätter jag mig ner i soffan och tittar på när hon böjer sigfram framför mig och tar bak pluggen och börjar trycka in den. Det tar ett tag och hon gnäller en hel del men tillslut så är den på plats. Jag hjälper henne att trycka in den ordentligt den sista biten vilket får henne till att utstöta några märkliga ljud.

Med ett stadigt tag om håret så släpar jag bort henne till en stor spegel. "Titta på slynan visst är hon sexig?!" säger jag och låter henne titta på sig själv. "Nej" svarar hon men jag vet att hon tycker det är väldigt läckert. Med ett fast tag i hennes hår så sliter jag med henne ut i vardagsrummet igen och trycker upp henne mot en vägg. I väggen sitter där öglor i maghöjd som jag fäster hennes händer i. När hon sitter fast så tar jag fram ögonbindeln och binder över hennes ögon.

Jag tar tag i hennes höfter och drar henne bakåt så hon får luta sig framåt. Säger åt henne att svanka och puta med rumpan och jag sparkar isär hennes ben så hon står med dom brett isär. Sedan går jag iväg för att hämta ett par klädnypor till hennes bröst. När jag hämtar nyporna så ser jag ett rätt stort hänglås i lådan och får en ide. När jag kommer tillbaka till henne så tar jag tar i hennes ena bröst och sätter en nypa där. Jag ler när hon kvider och går runt till hennes andra sida. "Hit med bröstet!" säger jag åt henne och hon vrider kroppen lite så jag kommer åt lättare. När båda nyporna är på plats i brösten så sätter jag mig ner på huk och tittar på hennes underbara lilla fitta. Hon är så blöt nu att det hänger strängar ach sätter mig vid datorn en stund. Hennes andning blir mer och mer ansträngd och tillslut så tröttnar jag och säger till henne "Tyst med dig du stör!" och sen fortsätter jag pilla med min dator. Gagen är egentligen alldeles för stor för henne och sitter alldeles för hårt så hon klöks lite och det gör antagligen ont som fan i hennes käkar. Så jag får säga till henne igen "Håll käften! Annars kommer du ångra dig!" Hon blir lite tystare igen. Efter ungefär 15 minuter så reser jag mig upp och gåroch hämtar något att smiska henne med. Jag väljer mitt favoritinstrument som är en tunn "plastsak" som är extremt böjlig och tung i materialet.

"Puta med rumpan! Svanka!" säger jag till henne när jag står bredvid. Jag börjar med att titta på hennes underbara rumpa som just nu är så jämn och fin. "vänta bara!" tänker jag för mig själv. Jag börjar dutta lätt och snabbt på hennes rumpa. Det svider antagligen rejält men hon står fint stilla. Jag gör det hårdare och hårdare tills hon tillslut vänder bort sig. Då slutar jag och smeker hennes rumpa lite och säger åt henne att ställa sig ordentligt igen. "Igen!" säger jag och upprepar behandlingen ett par gånger. Hennes rumpa börjar få fin färg nu och jag tycker det är dags att den ska bli lite randig. Så ja säger till henne att svanka och puta ordentligt för nu kommer några hårda långsamma. Rappen är nu så hårda att dom lämnar en rejäl rand på hennes rumpa och jag vet den kommer sitta i några dagar.

Hon har sådana problem med gaggen nu att jag bestämmer mig för att ta ut den. När hon svalt ett par gånger och stretchat käkarna så frågar jag henne "Jaha varför så otacksam? säger man inte tack när jag är snäll? ska vi sätta tillbaka gaggen igen?!" Hon börjar genast böna och be och jag anar lite panik i hennes röst. Eftersom det är första gången för henne så tänker jag att hon får väl komma undan denna gången. "Nu ska vi göra 10st hårda från varje håll. Svanka och puta och gör dig redo!" Säger jag till henne.

"Ska vi börja nere eller uppifrån?!..... Välj! Nere eller uppifrån?!" Frågar jag henne om och om igen tills hon tillslut klämmer ur sig "Uppifrån tack!" Jag börjar högst uppe på rumpan och ger henne ett rejält rapp.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sadistisk_G

  • Publicerad Publicerad: 2009-05-31

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter