Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

3x tajta jeans

Jag var gräsänklilng i staden några veckor och som vanligt hade jag mer jobb än någonsin. Typiskt kan man tycka, nu när jag verkligen helst ville ut på krogen med killarna. Och, som idag när jag kände att jag för en gångs skull hade en ledig kväll, var jag alldeles för trött för att ringa någon.

Jag släntrade mig fram längs gångvägen mot min lägenhet. 25 meter längre fram gick tre tonårstjejer, hmmm trevligt, tänkte jag. Det var ju inte utan att man kände sig lite sugen så här mot slutet av veckan. Svältfödd med frun på landet och sedan utöver det, alla mer eller mindre lättklädda tjejer på stan.

Tjejerna framför mig verkade inte ha speciellt bråttom och jag närmade mig alltmer. Det blev ännu mer intressant när jag såg att alla tre bar tajta jeans, något som alltid fått mig att titta lite extra. Det sträva tyget som smiter åt kring stjärten och klämmer runt lår och vader kunde få mig tokig av åtrå. Dessutom är min fru, till min besvikelse, inte jeanstypen. Men här var tre stycken, visserligen inte äldre än runt 15-16-årsåldern, men ändå. Och visst hade gubbsjukan slagit till ordentligt, nu så här i 40-årsåldern. Det är ju inte olagligt att titta tänkte jag glatt och saktade in lite på stegen.

Tjejerna gick och spexade med varann och snart var jag helt i kapp. En av dem sneglade bakåt och fick syn på mig, viskade någonting till kompisen som omedelbart började fnissa. Jag är ju inte den blyga typen så jag tittade roat på dem och de tittade tillbaka och sa till min förvåning glatt hej.
Jag hejade tillbaka och den ene sa, "Vart ska du?" och såg så där busig ut som bara 15 åringar kan.
-Jag ska hem, sa jag vänligt och saktade ner på stegen lite till.
-Åå, bor du här, coolt.
-Kan vi inte få komma hem till dig....och.....se hur du bor...hihihi....de skrattade allihop
Vad är detta, tänkte jag, samtidigt som han där nere mellan benen vaknade till ordentligt. Vad går de här tjejerna på egentligen? Tänkte jag.
-Mmm...det skulle ni gilla va? Sa jag och log, lite osäker själv på vad jag egentligen menade.

Jag hade hunnit om dem nu och tittade bakåt på dem. De var så där 15-års-snygga som alla är i den åldern utan att behöva vara de där riktiga skönheterna. Och sedan jeansen ovanpå det som gjorde att de blev så där extra sexiga. Den ena hade dessutom ett par lika tajta läderstävlar som knep åt runt vaderna.
-Har du någon sprit hemma? Sa plötsligt en av dem varpå jag stannade och vände mig om.
De här tjejerna menade tydligen allvar och visst hade jag både whisky och konjak hemma.
-Jo...det har jag väl, svarade jag sanningsenligt.
-Ååå....kan inte vi få köpa då?
Jag skrattade och sa att visst kunde de det. De berättade att de var på väg till en fest på en tvärgata till den jag bodde på, men att det var först klockan 20.00, om två timmar.
-Och nu håller vi på att nyktra till, fnissade de.
-Mm...häng med då, skrattade jag och de skuttade på glatt bredvid mig ända fram till porten.

Vi trängde in oss i hissen och åkte upp till min lägenhet. Jag kände mig tvungen att fråga om de inte var oroliga att följa med en gubbe som mig upp till hans lägenhet "Jag kan ju vara vilket pervo som helst" förtydligade jag. De svarade att det var de inte, dessutom var de tre och jag ensam. De tittade menande på mig. Det var ganska trångt i hissen och jag blev nog ganska generad av att stå så här tätt tillsammans med tre 15-åriga små "sexbomber". Fast det var det väl bara jag som tänkte på sådant.

-Å...sen är du ju...sööt...sa en av dem plötsligt.
Hissen stannade på min våning och jag tittade förvånat på dem, jag öppnade dörren och släppte ut dem.
-Vad var jag? frågade jag roat.
-Ja...sööt...de e säääkert...,de sken som tre solar medan jag låste upp dörren och klev in.
Jag skrattade lätt, tackade för komplimangen och undrade om jag inte var en gammal gubbe i deras ögon men det intygade de om att jag inte alls var.
-Dessutom gillar vi äldre killar, medgav de.
-Åååå då så...och jag gillar faktiskt yngre tjejer, erkände jag.
-Ere sant? de stod på dörrmattan medan jag bar in posten och slängde den på hallbordet.
-Jepp, och dessutom ääälskar jag tjejer i jeans, det ni.
-Å coolt, tycker du vi är sexiga då? utropade en och ställde sig med höfterna i en utmanande pose.

Jag tittade på dem och log
-Jo...det kan man nog säga...ganska ordentligt till och med...erkände jag roat.
De vände sig mot varann och viskade något och jag blev orolig att jag skrämt dem genom mitt sista uttalande.
-Men, stå inte där, kom in vetja, jag ska se vad jag har hemma. sa jag snabbt för att prata om nåt annat och skyndade mig in i köket.
-Jag har whisky, vodka och en flaska vin, ropade jag ut till dem.
-Vin blir bra, hördes utifrån hallen.
-Jag tog flaskan i näven och gick ut till dem.
-Vad vill du ha för den då?
-Äh...får jag en femtiolapp eller nåt...en av de började viska till de andra och sedan tittade de oskyldigt på mig.
-De e lugnt...meeeh...det dröjde en stund. Skulle inte vi kunna få stanna här och låna några glas av dig...tills festen börjar...typ...de såg bedjande på mig.
-Snälla...vi som e så sexiga, ju...fyllde en i.

De här tjejerna var klart företagsamma, insåg jag och bestämde mig snabbt för att testa en spontan idé. Jag förklarade att visst fick de vara här en stund men att jag tänkte vara som vanligt. Duscha, klä om till myskläder och kolla på TV som jag brukar. De tittade lite fundersamt på mig och undrade hur jag menade. Så jag föklarade att jag inte är speciellt blyg av mig och då förstod de vad jag menade och så klart roade ut. Det gjorde att jag tyckte att jag kunde fortsätta lite till.

Jag sa åt dem att behålla femtiolappen och erbjöd dem istället gratis tillgång till hela barskåpet förutsatt att jag fick titta på dem så mycket jag ville. De skulle inte behöva klä av sig och jag lovade att inte ta på dem, se men inte röra alltså.
De såg fortfarande roat men nu kanske lite tveksamt på mig.
-Och det är allt? frågade den ena tills slut
-Jepp, sa jag
-OK, fair enough, men inget annat...eller hur?
-Japp, det är allt, jag log och såg att de fortfarande tänkte.

-Det är ju spännande, sa de till slut och började kliva ur skorna.
-Nej, behåll skorna på, ni är så snygga just så, skyndade jag mig att säga.
Jag berättade var glas fanns och barskåpet var. De gjorde sig hemmastadda i soffan i vardagsrummet och jag förklarade att jag tänkte ta en dusch. "Gör det du" skrattde de. Innifrån sovrummet hörde jag hur de gick igenom vad som fanns i skåpet, slamrade med glas, verkade slappna av och till slut kom igång med sitt vanliga snack.

Jag klädde av mig allt utom kalsongerna och hoppade in i min morgonrock.
-Vad heter du egentligen? ropade de inifrån vardagsrummet.
Jag lät morgonrocken hänga lite löst och vandrade fram till dörröppningen.
-Förlåt, vad jag är oartig, jag heter Patrik.
-Hej Patrik, sa de med en mun
-Ni då, vad heter ni?

-Jag heter Lina, sa den som pratade mest av dem.
-Hej Lina, fint namn, du kan väl resa på dig så jag får titta på dig, sa jag och log.
Hon studsade glatt upp ur soffan. Hennes urtvättade jeans satt perfekt över höfterna och låren men blev sedan lite rakare ner mot hennes Nikedojor. Hennes hade en sådan där kropp som ser vältränad ut och de små brösten doldes av en rosa stretchtröja med dragkedja fram.
-Mmm, sexig du är.
-Tack, hon satte sig ner. Det här är Anna, hon pekade på kompisen till vänster om henne.

Anna reste sig också snällt och lydigt upp. Jag tog ett kliv in i rummet med morgonrocken hängande löst, jag såg att de tittade på kalsongerna som skymtade i glipan fram. Annas jeans var mörkare i färgen men tajta hela vägen ner och hon hade någon form av lite högre boxingdojor på sig. Henne mörka hår hängde fritt och på överkroppen smet ett riktigt tajt svart linne ordentligt åt över de små söta bröstkullarna. Hon kläder avslöjade verkligen allt. Linnet lämnade en glipa i midjan men med tanke på de tajta kläderna var egentligen nästan att betrakta som naken, fast sexigare. Min kuk reagerade genast där nere i klasongerna och det såg nog alla tre.

Jag drog efter andan.
-Uj uj uj, var det enda jag fick ur mig.
Hon skrattade och satte sig till rätta i soffan med det ena benet över det andra
-Okej, och du? Jag tittade på den tredje av dem.
Hon reste sig upp och verkade en aning mer blyg än de andra.
-Jag är Maja, sa hon leende.

Maja hade sitt ljusa hår uppsatt i en söt hästsvans och hade en blommig röd blus på överkroppen. Den satt rätt så löst och avslöjade egentligen inte så mycket och hon skulle givit ett väldigt romantiskt intryck om det inte vore för hennes jeans. De var så där riktigt jeansblå men satt åt på ett sätt som fick mig att undra hur hon fått dem på sig. Hon var väldigt smal men hade ändå former överallt där de skulle vara. Man anade en smal midja som övergick i runda små höfter, spolformade lår och välformade vader. Och över hela härligheten dessa jeans. Dessa jeans som verkade som målade direkt på kroppen. Inte ens inne mellan benen fanns en tillstymmelse till rynka ens, bara runt knäna kunde det anas ett och annat veck innan de stupade ner i ett par lika tajta vadhöga mjuka läderboots.

-Ja du Maja, suckade jag. Tajtare jeans har jag nog aldrig sett, tror jag.
-Hi hi, fnissade hon och strök med händerna över låren. Ja de sitter fint, erkände hon glatt.
-Om du bara hade en aning om vad du gör med mig, genom att se ut så där, sa jag och skakade sakta på huvudet. Hur gamla är ni, egentligen? Jag riktade frågan till alla men Maja svarade.
-Jag är 15 men ska fylla 16 snart, Anna också men Lina här fyllde 16 i våras.
-Ungefär vad jag trodde, snygga är ni i alla fall, sa jag och hoppades att de inte skulle fråga om min ålder. Jag går in och duschar nu, sa jag och tog av mig morgonrocken och lämnade rummet i bara kalsonger.
-Oooo, hojtade tjejerna, vi vill se meeeer.
-Ja, ni vet ju var jag är, sa jag över axeln och slank in i badrummet men lät dörren stå en aning öppen.

Det var en kittlande känsla att klä av sig naken och kliva in i duschen medveten om att tre söta 15-åriga tjejer satt i rummet intill. Min stolthet var redan från början halvstyv men spottade upp sig ordentligt när jag lät vattnet och tvålen göra jobbet i duschen. Det dröjde inte länge förrän Annas ansikte dök upp i dörrspringan och jag tänkte inte låta mig generas utan fortsatte med att noggrant tvåla in hela min vältränade kropp. Det dröjde inte länge förrän alla tre kikade in genom dörrspringan och uppmuntrad av de nya åskådarna stängde jag av vattnet och klev naken ut ur duschen. Min kuk var nu stenhård och inget jag behövde skämmas för i storlek direkt. Kanske hade det lagt sig ett par kilo för mycket runt magen men min kropp var nog på det stora hela i god form för att ha varit med i 40år.

Blyghet har aldrig legat för mig så jag visade frikostigt min stolthet för de nyfiket kikande 15-åringarna medan jag torkade mig ren över allt. De hade dragit upp dörren ordentligt nu och stod ogenerat och tittade och log. Jag hänge upp handuken på torken och drog mig närmare dörren. Kuken rakt fram i färdriktningen. Ett tag trodde jag, eller hoppades kanske, att de skulle röra vid mig när jag passerade men de backade undan och jag passerade bara 20 cm från dem med min svajande stolhet. Jag skulle så gärna känt någon av deras jeans mot min kuk, men jag hade ju lovat att inte röra. Fast å andra sidan det här var fantastiskt skönt också. Jag hörde hur de följde efter mig in i sovrummet, de ville verkligen se.

-Jag tror visst att jag har tre nyfikna tjejer här, skojade jag och höll händerna blygt fram för kuken.
-Mm...you bet. Show us everything, sa Lina med beslöjad röst.
Jag sträckte mig efter morgonrocken och lät dem se mig i all min nakenhet. Morgon rocken förblev öppen och min stolthet stack fram ordentligt i glipan fram, den sprängde och bultade av kåthet och jag var tvungen att forma handen runt den. Jag lät handen mjukt glida längs skaftet samtidigt som jag tittade Lina i ögonen...mm så skönt det kittlade.
-Gör det inte ont när den är så där hård? Det var Maja som frågade.
-Nej det är bara skönt, erkände jag sanningsenligt och önskade inget hellre än att få stryka den mot hennes jeans.

Det krävdes verkligen en kraftansträngning att hålla mig ifrån flickorna, de var ju så intresserade av min kuk.
-Nej nu ska jag se om det är nåt på TV, sen får ni ta och hälla upp en ordentlig whisky åt mig, tack.
Morgonrocken fladdrade fritt utmed min kropp när jag gick in i vardagsrummet och aldrig har det väl varit så skönt att gå omkring naken i lägenheten. Jag slog mig ned i TV soffan och lutade mig bekvämt tillbaka och tittade nöjt ner på mitt blottade underliv. Inte så dumt för att vara 40, tänkte jag och betraktade det stolta organet som vilade mot min hyfsat platta mage.
-Nu ska det bli gott med en whisky, sa jag belåtet och tittade på mina 15-åriga beundrare som dunsade ner bredvid mig i soffan och i fåtöljen mittemot.

Lina sträckte sig farligt nära mig och hällde upp ett stadigt glas med whisky som hon sedan sakta sträckte fram under tiden hon tittade mig djupt i ögonen. Det ryckte i honom där nere, hennes bröst spände mot tyget i hennes dragkedjeförsedda tröja.
-Tackar, sa jag lättsamt och tänkte på det absurda i situationen. Jag knäppte på TVn och zappade fram till MTV, Justin Timberlake sjöng som bäst.
Jag rättade till morgonrocken runt omkring mig och smekte mig lite förstrött över min härda kuk. Jag formade fingrarna runt kukskaftet och lät dem glida upp och ner längs det försiktigt. Det helt blottade ollonet blänkte och med den andra handen fattade jag om det som man tar runt en glödlampa som man ska skruva i. Jag lät fingertopparna smeka upp och ner längs det.

-Är det skönt? sa Maja
-Mmmm du anar inte, erkände jag sanningsenligt.
Jag skulle velat ha dem hela kvällen och hela natten hos mig men visste ju samtidigt att de skulle gå till sin fest om några minuter. Med min allra snällaste uppsyn frågade jag om jag fick göra så det gick för mig och som väntat tyckte de att det skulle bli "sååå spännande". Det var oerhört skönt att få släppa lös och ogenerat onanera mitt bultande stånd tills det gick för mig med ett kraftigt sprut rakt upp i luften. Det mesta landade på min mage men också på soffan där jag satt med benen brett isär.
-Wiiiii, ropade de glatt och deras oförställda glädje gjorde att jag inte översköljdes av den klarsyn jag alltid kände efter att man gjort det själv. Det kändes bara naturligt trots att jag satt här alldeles naken tillsammans med dessa gulliga 15-åriga glada tjejer.

-Tack för vinet, tack för att vi fick vara här, tack för att vi fick se...fnittrade de där de stod i hallen 5 minuter senare.
Jag drog morgonrocken runt mig.
-Ha det så roligt på festen nu.
-You bet
Jag tänkte efter.
-Och ni tjejer...ni är naturligvis välkomna när som helst...och titta igen...här ta mitt telefon nummer. Jag grep en penna och skrev ner mitt mobilnummer på en lapp.
-Ni kan ju alltid titta in efter festen...om ni vill.
-Jaaaaa...eller...kanske inte, våra föräldrar har sagt att vi ska vara hemma innan 12. Men i morgon....ska vi ut på stan på dan....är du hemma då?
-Jag är hemma, men ring vetja när som helst. Det här var ju rätt kul, eller hur?

Jag visste inte då vad som sedan skulle komma att hända veckorna framöver. Men det är en helt annan historia.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: lovedaddyo

  • Publicerad Publicerad: 2007-03-26

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (6 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

njutaren skrev

Tror att nästa story får 5, skönt när du smeker dig till klimax, jag vill vara med nästa gång....

Betyg: 4

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter