Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

34 år och oskuld

Jag stod framför spegeln och valde kläder. Jag skulle välja med omsorg idag för jag skulle ta en 34-årig oskuld.
Vi har varit kompisar länge och han har varit inneboende hos min familj. Vi har pratat mycket på msn och nu har han kommit ut med atthan plötsligt vill bli av med sin oskuld. Jag har frågat varför, men han har visst inget bra svar.
Själv är jag 19 år och blev av med oskulden på fyllan när jag var tretton. Jag är kort, kurvig och har kort mörkt hår i lite punkaktig frisyr. Inte tuppkam eller så, utan mer asymmetrisk.

När jag hade valt färdigt visade det sig bli en blodröd satinkorsett med svart spets och svart sammetsband framtill. Till detta hade jag en lång, röd satinkjol med svart tyll över. Ett svart sidenband med ett tennhjärta prydde halsen och ögonen var svartsminkade.
I väskan lade jag ner en del saker som jag skulle kunna tänkas behöva. En sista blick i spegeln och sen gick jag.

Det tar inte mer än tre minuter att gå hem till Anders och som vanligt efter jobbet låg han och sov, så jag knackade på dörren och gick in. Väl innan för dörren måste man hälsa på två galna taxtikar innan man kan göra något annat och när jag hade klappat dom färdigt kunde jag hänga av mig jackan och ta av kängorna.
Jag smög försiktigt in i Anders rum och satte mig på sängkanten. Han vaknade med ett ryck.
"Hej! Skulle du komma?" frågar han lite yrvaket
"Nja... Vi hade väl inte direkt bestämt något, men jag hade inget att göra..."
"Ok..."
"Jag har en överraskning åt dig förresten. ”sa jag till honom och började rota i min väska "Du måste ha händerna mot sänggaveln. Fötterna också förresten." Han gjorde som jag sa och stelnade till lite när han fick en svart ögonbindel och hörde rassel av kedjor och hur något hårt skrapade mot metallstängerna i sängen. Ännu stelare blev han när han kände det kalla stålet från handbojorna mot handlederna. Jag flyttade mig så jag kunde viska till honom.
"Tur att du inte har någon tröja på dig, nu slipper jag använda kniven" och han ryser i hela kroppen. Jag vandrar ytterligare neråt, med rep i handen och biter hårt i hans hals på väg ner.
Jag tar hans högra bröstvårta i munnen. Han flämtar till av jeansen med munnen. När byxorna hade åkt av tog det inte lång tid innan kallingarna åkte samma väg. Jag drog med tungan precis längs kukroten utan att röra vid själva kuken. Anders börjar andas riktigt tungt nu. Innan han hinner reagera har jag bundit fast hans fötter med repbitarna jag hade i händerna.
”Tinndra! Vad gör du med mig?” han lät både nyfiken och lite osäker på samma gång.
”Just nu gör jag inget särskilt” sa jag och flinade. Jag tände lampan, men det märkte han inte för han såg absolut ingenting. Däremot kisade han ordentligt när ögonbindeln äntligen åkte av och han kunde se vad jag hade gjort med honom. Han blev lite generad när han upptäckte att han vart helt naken.

Han har aldrig visat sig för en tjej innan. När han tittade på mig var han blyg, som en skolpojke. Jag knäppte av mig kjolen och lät den falla. Trosorna jag hade på mig matchade korsetten perfekt. Jag satte mig grensle över honom och började åter igen vandra nerför hans kropp med nafs och kyssar. Vad han inte har sett är att jag har gömt en flaska värmande massageolja i handen. Han rycker till i hela kroppen när han känner dom första kalla dropparna på kuken och stönar sen lågt när jag börjar runka honom för att få oljan på hela kuken. Sen blåser jag lätt där oljan ligger och han blir stel i hela kroppen när oljan värms så den nästan bränner. Jag tar tag i hans kuk så den står rätt upp och sväljer den till roten. Och jag kan lova att han inte har någon liten kuk. Handbojorna rasslar mot sänggaveln och repen knarrar lite när han försöker dra ihop hela kroppen av vällust och jag känner redan hur hans sperma fyller min mun. Jag sväljer i omgångar, fortfarande med hela kuken i munnen. När orgasmen har ebbat ut låter jag långsamt kuken glida ur min mun samtidigt som jag suger lätt för att inte tappa den alltför fort och han skakar i hela kroppen när min tunga glider över ollonet. När jag tittar på honom ligger han helt utslagen så jag sätter mig grensle över hans midja istället.
”Så du tyckte detvar så skönt?”
”Mm” mumlar han till svar.
”Men jag då? Ska inte jag få lite skönt? Nu kommer jag sätta mig så att du kommer åt att slicka mig och du ska göra det bra för jag vill också komma flera gånger ikväll.”
”Jag ska göra mitt bäå den. Det var så skönt att jag ramlade framåt och var tvungen att ta tag i sängen för att inte slå mig. Jag stönade högt av vällust och det dröjde inte länge innan jag kom.

Det skulle i och för sig kunna bero på att jag lekte med min dildo innan jag duschade och bytte om. Och dessutom är jag nymfoman så jag kunde inte låta bli att pilla på mig själv under tiden jag gjorde mig iordning så jag var fortfarande väldigt känslig.

När jag hade andats några sekunder ställde jag mig upp och började snöra upp korsetten.
”Var har du lärt dig det där om du aldrig har gjort det innan?” frågade jag nyfiket
”Jag läser en hel del noveller” avslöjade han lite generad. När jag hade fått av mig korsetten satte jag mig åter igen över nedre delen av hans bröstkorg. Jag lutade mig framåt på ett sätt så mina fylliga, välformade bröst hängde precis vid hans mun och han var minsann inte sen att börja leka med mina bröstvårtor. Han sög på dom, slickade och bet och jag stönade över behandlingen. Tänk att han kunde vara så bra fast han var oskuld!

När han fått leka en stund och han hade fått upp ståndet ordentligt igen gled jag neråt tills jag kände hans ollon mot min fittöppning. Jag gör en liten rörelse med höften ochlåter hans kuk sakta glida in. Han skakar lätt i hela kroppen.
”Du tänker väl inte komma direkt precis som förra gången va?” säger jag lite retfullt
”N-nej då” stammar han. Jag börjar rida honom lätt samtidigt som jag drar lätt med naglarnaöver hans bröstkorg och mage. Hans kuk är så stor att han fyller mig till bredden och bottnar mig precis någon millimeter för tidigt, men jag älskar känslan av att kuken pressas mot min livmoderöppning. Jag rider honom snabbare och snabbare för varje stöt och slutar precis innan han ska komma.

När han har hämtat sig lite tittar han lite surt på mig, men vågar inte säga någonting. Jag kliver än en gång av honom och börjar rota i väskan. När jag hittar det jag letar efter sätter jag mig mellan hans ben och säger åt honom att blunda. Jag tittar på honom och ler elakt när jag ser hans smårädda min när ljudet av en vibrator når hans öron. Han gör en ansats att tjuvkika, men jag hinner före.
”Ap-ap-ap! Inte tjuvkika” och han blundar igenan kan sätta in ett litet vibrerande ägg, vilket jag naturligt vis hade gjort och naturligtvis hade jag satt vibratorn på högsta hastighet.

Jag för ner ringen till roten och spetsar därefter mig själv på hans grova kuk.
”Du får titta nu om du vill” säger jag till honom och flinar. Det enda svar jag får är ett stön. Jag böjer mig bakåt och vrider mig så jag kommer åt att knyta upp repen. När hans ben är frigjorda böjer han dem lätt till en bekvämare ställning och börjar göra små motjuck. När jag böjer mig framåt för att låsa upp handklovarna tar han min vänstra bröstvårta i munnen och biter lätt på den. Jag flämtar till av överraskningen och medan han leker med mina bröstvårtor i sin mun låser jag upp och frigör hans handleder också. Så fort jag hade lagt handbojorna åt sidan tog han tag i mig och slängde över mig på rygg.
”Ojdå” stönade jag fram mellan hans stötar ”Jag visste inte att du var så kåt” flinade jag och puttar bort honom. Jag ställer mig på alla fyra och ber honom ta mig bakifrån istället, vilket han inte är sen på att göra.
”STOPP!!” skriker jag plötsligt och han stannar i pur förvåning. Jag böjer mig ner från sängkanten och tar fram ett kort ridspö, en mellanstor buttplug med steglös vibrator och en flaska glidmedel. Jag räcker över det till honom och säger åt honom att använda det.
”Men hur?”
”JAG vet inte! Dominera mig! Annars kommer ridspöet hamna på din häck istället för på mig” och med dom orden ställer jag mig som jag stod innan och väntar på vad han ska göra. Efter bara några sekunder känner jag hur det kalla glidmedlet rinner i min rövspringa och kort därefter känner jag pluggen tryckas försiktigt mot mitt bakre hål. I takt med att trycket ökar åker den in längre och när den tjockaste delen glider in och bottenplattan med regulatorn tar emot känner jag hur han slår till med ridspöet på min högra skinka och jag skriker av vällust och smärta.
”Oj förlåt. Jag trodde inte det skulle göra så ont.” säger han och låter uppriktigt ångerfull.
”Pucko” väser jag fram mellan tänderna ”det ska göra ont! Det är en del av det sköna fattar du väl, annars hade jag inte bett dig använda det! Sätt igång vibratorn nu och var inte snål med varken den eller med spöet”
Han sätter viböet skriker jag av vällust och det dröjer inte länge innan jag kommer i en kraftig orgasm och jag skakar i hela kroppen medan Anders fortsätter knulla och piska mig. Snart hör jag genom min orgasmdimma hur ridspöet åker i golvet och Anders gräver in sinafingrar i mina bröst när han kommer i en häftig orgasm han också. När våra orgasmer har släppt stänger han av vibratorn och drar ut pluggen. Jag vänder mig om och tar hans slaka kuk i munnen och suger rent den från fittsaft och sperma och tar bort ringen. Anders ligger fortfarande halvt utslagen och jag packar ner mina saker i väskan, tar mina kläder och duschar av mig. När jag är klar tar jag på mig kläderna och går hem.

Nästa dag vaknar jag av att jag får sms. Det är Anders. Han undrar om jag vill komma hem till honom ikväll igen. Jag svarar att det vill jag gärna, men det får ni läsa om en annan gång ;)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter