Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

*--- 3-kant i bastun ---*

Det var sportlov och jag var i min polares fjällstuga med honom, hans föräldrar, hans fyra år äldre syrra och hennes kompis. Större delen av veckan hade passerat och jag och Micke hade vant oss med att höra den andra runka i våningssängen vi delade.
Efter middagen hade Mickes farsa bjudit på några öl och samtliga av oss ungdomar hade låtit oss väl smaka. Mickes päron hade duschat och bastat och skulle gå ut och dricka öl. Innan de gick fick vi varsin öl till, de hade lämnat bastun på, om vi inte ville bada fick vi stänga av den.

Mickes syrra Marie sade att hon inte var särskilt sugen, hon skulle gå och lägga sig och läsa och sova tidigt. Hennes kompis Linda var inte direkt på och sade att hon kanske skulle ta en senare. Jag och Micke tyckte att det var lika bra att passa på, när, om inte med en kall öl i handen och stora snödrivor utanför dörren, skall en bastu avnjutas?

Snart satt vi i bastun och svettades. Vi var väl inte direkt bästa vänner och hade bara känt varandra i två år, men kom mycket väl överens och hade många gemensamma intressen, detta plus några öl i våra tonårskroppar fick oss att prata om allt möjligt. Vi hade snart gått igenom alla våra sexupplevelser, det var ganska snabbt avklarat, men jag kunde se hur Mickes kuk svällde och lättade lite från bastulaven under samtalet. Detta gjorde mig upphetsad på ett lite läskigt sätt, det här var ju min polare, en kille, jag var ju inte bög. Men likaså svällde också min kuk, det kanske bara var värmen i bastun, har hört att det vidgar blodkärlen.

Då sexerfarenheterna var färdigdiskuterade började vi snacka om ärr och gamla skador. Det var inte lika intressant som sexet och bastun var het. Jag föreslog att vi skulle gå ut och rulla oss i snön. Det var en utmärkt idé tyckte min kompanjon. Sagt och gjort, vi sprang ut på farstutrappan och dök raklånga ut i snödrivorna på varsin sida om den plogade gången. Det var djävulskt kallt, men skönt. Vi rullade omkring i några få sekunder innan vi hade fått nog.

På väg tillbaks in i bastun stannade jag för att pissa, jag kunde inte riktigt släppa tanken på att jag på nåt sätt blivit kåt av att se Mickes kuk svullna. Jag klev in i värmen igen och såg Micke sitta och inspektera sin kuk. Jag harklade mig bara nervöst.

- verkar som om jag får ett nytt ärr att lägga till på listan, sa han, på kuken!

Stärkt av ölen vågade jag säga:

– Det var som fan, få kolla! Den lilla bastun var inte särkilt väl upplyst, Micke som satt i det vänstra övre hörnet, var täckt av skuggor. För att inte skymma ännu mer ljus valde jag att närma mig honom framifrån, från den nedre laven. När jag såg in mellan hans ben kunde jag se att hans kuk fortfarande var halvt erigerad. Jag låtsades som att det regnade medan han vek paketet åt sidan och pekade på en rispa på pungen som blödde en ynka droppe blod som spädde sig med smältvatten och svett.
– Ja, det ser allvarligt ut det där, sa jag, du får nog se till att få det sytt innan du förblöder. Och förresten, sa jag sarkastiskt, en liten biologilektion;
– det där, jag pekade på kuken som halvstyv låg uppvikt i ljumsken, är kuken. Det där, jag kupade min hand och förde den mot hans, av kylan ännu ihopdragna, hårlösa pung, är pungen. Mina fingrar råkade nudda pungen en aning för länge och en aning för hårt för att det skulle gå obemärkt förbi.

Mickes kuk ryckte till och smet från sin tilldelade plats i ljumsken. För varje hjärtslag kunde jag se hur kuken fylldes med mer och mer blod, han fick ett fullfjädrat stånd på några sekunder. Jag stod nästan paralyserad och glodde på.

- Aha! Sa Micke, som för att förklara bort sitt stånd, så det här är kuken, och rörde med två fingrar vid mitt svällande kukhuvud. Min kuk var blodfylld men hängde än så länge mer mellan benen. Vid beröringen började den stegra med varje hjärtslag. Jag kände mig lite generad och tyckte att det var bäst att gå och sätta sig. Väl på min plats drog jag upp ena benet för att dölja mitt stånd för Micke.
- Du behöver inte gömma den, sa han, jag sitter ju också här med värsta råbången. Dessutom har jag redan känt på den…
- Ja det var lite läckert, hörde jag min röst säga. Fan! Jag skulle ju bara tänka det, inte säga det högt, tänkte jag.
- Visst var det, sa Micke.

Jag tittade ner mot hans skrev och såg att hans kuk stod som ett spett mellan låren. Hans förhud täckte ännu ollonet. Jag sänkte mitt ben och lät min ståkuk flagga fritt, min förhud hade som vanligt vid full ribba krupit bak och mitt ollon var blottat och svullet. En snabb blick upp mot Mickes ansikte bekräftade min misstanke. Han satt med spänt ansiktsuttryck och stirrade på min kuk.

Det var dödstyst i bastun, aggregatet knäppte av värmen och vi rycktes båda ur vårt tranceliknande tillstånd.

- Har du rört någon annans kuk förut, frågade plötsligt Micke, utan att slita blicken från mitt skrev.
- Nej, svarade jag avvaktande.
- Du kan få ta på min, om jag får ta på din?
Utan att svara böjde jag mig försiktigt närmare och sträckte sakta, som för att inte skrämma ett vilt djur, ut vänsterhanden och slöt fingrarna runt hans bultande kuk.

- Hur stor är din, undrade Micke medan jag sakta drog handen upp över hans hårda skaft.
- 21, svarade jag frånvarande.
- Min är bara 17, sa han och suckade av kåthet samtidigt som jag drog bak hans förhud och blottade huvudet.
- Men grov, konstaterade jag och förde fram förhuden igen.
- Ja, 16 i omkrets, din då?
- Bara 14.
- Men den är ådrig och fin, sa han och greppade min kuk med sin högerhand.
- Om du vill kan jag runka dig tills du sprutar, föreslog jag. Känslan av hans kuk i min hand var oerhört upphetsande. Upphetsande på samma sätt som att vara med en tjej, men med Micke visste jag precis hur jag skulle göra för att göra det skönt för honom, mer än jag visste med tjejer. En annan killes kuk, tänkte jag, kändes främmande och hård och mjuk på samma gång, men samtidigt precis som min egen.

- Vi kan göra varandra samtidigt, föreslog han.
- OK. Jag tog tillbaks min hand och lade en rejäl loska mitt i handflatan, sen smorde jag in Mickes kuk med saliv från huvud till rot innan jag började smeka hans kuk i långa, långsamma drag. Kuken var redigt grov och kändes tung och skön i min hand.

Micke spottade i sin hand och smorde min kuk med saliv, han drog sin hand nerför mitt skaft och för varje finger som passerade över flänsen riste jag smått. Jag lutade huvudet bakåt, slöt ögonen och njöt medan jag långsamt gned Mickes feta ollon i min smetiga hand.

Vi satt där och runkade varandra oändligt sakta när dörren plötsligt öppnades och Linda stod på tröskeln, nyduschad och inlindad i en handduk. Både jag och Micke ryckte till och släppte varandras kukar.

- Äääh, började Micke. Själv satt jag generad och tittade bort.
– Oj! Så här sitter ni och har det skönt, sa Linda lättsamt, ursäkta om jag stör!
- Öh, nej då det är ingen fara, klämde jag skamset fram.
- Det är väl inget att skämmas för, jag och Marie gjorde likadant igår, jättehärligt! Om ni vill att jag ska gå kan jag göra det, men om ni inte har nåt emot det så tittar jag gärna på, jag har aldrig sett två killar göra det med varandra. Det kommer att göra mig jättekåt och kanske kommer jag att be er knulla mig.
- Öh, OK, sa jag och Micke i kör.
- Ja ja, ingen idé att vara blyg inför er då, sa Linda och kastade handduken på nedre laven.

Jag kom till medvetande igen och granskade henne i det svaga ljuset.
Linda var en kort, söt tjej, inte direkt smal, men vältränad och stabilt byggd.
Mörkblont hår hängde blött ner till hennes muskulösa axlar, brösten var ganska stora och lite strutformade med stora mörka vårtgårdar som pryddes av varsin liten knapp. Midjan var knappt markerad och på magen kunde man skymta musklernas rutor.
Benen var korta och de stabbiga vaderna övergick i korta muskulösa lår. Mellan de grova låren skymtade en liten triangel av hår, en nyans mörkare än det på huvudet. Några vattendroppar glimmade i busken.

– Som sagt, sa hon, låt inte mig störa. Det skulle ju vara synd om de där praktstakarna skulle falna bara för att jag står här naken. Om ni bara låtsas som om jag inte var här, så sätter jag mig här och leker med mig själv. Hennes bröst gungade när hon klev upp till den mellersta laven, hon vände avsiktligt stjärten mot mig och böjde knäna lite, de muskulösa, runda och ganska stora skinkorna särades lite, mindre än två decimeter från mitt ansikte, men allt jag kunde se var en mörk skåra. Hon satte sig nära mig medan jag och Micke utbytte blickar som tyst frågade om det var okej att börja igen och svarade att det var det.

Micke lade en loska i sin högerhand och greppade min kuk igen. När jag var på väg att göra detsamma bröt Linda in;

- Om ni står för showen kan jag åtminstone stå för glidet.
Hon böjde sig över mig, hennes bröst gneds mot min svettiga arm och hon samlade ihop en stor loska som hon släppte, med god precision, ned på Mickes fläskiga kukhuvud. Jag använde min vänsterhand för att smeta ut saliven över hans hårda lem och vi tog vid där vi hade slutat. Båda med stängda ögon, bakåtlutade huvuden och bultande ståkukar som vi smekte för varann.

När jag öppnade ögonen märkte jag att Micke satt och tittade bort mot Linda, hon hade vänt sig 90 grader och satt nu med ryggen mot bastuns sidovägg. Hennes vänsterben låg längs med laven och det högra var uppdraget så att hälen nästan vilade mot skinkan. Hennes höfter var framskjutna och vänsterhandens pek- och ringfinger särade de håriga blygdläpparna medan långfingret gned fram och tillbaks över hennes svullna klitoris. Högerhanden kom fram i glappet mellan skinkan och hälen på det uppdragna benet och lät två fingrar långsamt glida in och ut i hennes redan välsmorda fitthål. Hennes hals var sträckt för att få bästa möjliga utsikt över våra kukar och hon andades tungt med öppen mun. Det var en underbar syn.

Både jag och Micke hade ökat tempot där vi satt och runkade varandra framför vår ”liveshow”, och Linda förstod att vi inte skulle kunna hålla tillbaka särskilt länge i den här takten.

- Ni får inte komma än, sa hon andfått, nu när vi klarat av pinsamheterna kan vi väl njuta så länge som möjligt av det här tillfället?
Vi saktade ner och tittade på henne, vad skulle hända nu?
- Eftersom ni är så heta på gröten måste jag instifta en regel; Ingen får röra vid en kuk inom de närmsta fem minuterna.
- Däremot får ni röra vid mig så mycket ni vill. Men inget runkade!

Jag drog Micke intill mig och viskade mitt förslag i hans öra, han flinade och nickade.
Han klev ner till den nedersta laven och lade sig på rygg, jag beundrade hans tjocka kuk, som jag nu inte fick röra, och hur den bultande låg upp mot magen. Jag visade Linda till att sätta sina knän på varsin sida om hans ansikte med röven vänd mot hans kuk. Micke hade nu en perfekt ställning för att slicka hennes fitta, vilket han genast satte av med. Jag böjde Linda framåt så att hon nu stod på alla fyra, eftersom hon var så kort, behövde hon bara flytta isär knäna lite för att Mickes tunga fortfarande skulle nå hennes fitta i den här ställningen. Hennes runda skinkor särades och jag såg hela härligheten, Mickes tunga som vispade över klittan, blygdläpparna, som inte var rakade men håret på dem var trimmat, och den mörka lilla rövrosetten. Jag grenslade laven och stödde mig med en arm på den, böjde mig framåt och lät min tunga spela mellan de muskulösa rövhalvorna, ner över det mörka, hårlösa stjärthålet, smita in i den savande fittan tills den förenades med Mickes och våra tungor brottades om målet, klittan. Mickes händer smekte, nöp, och drog omvartannat i Lindas bröstvårtor.

- Ååååh, jag tror jag dör, stönade Linda i en djup utdragen suck. Hon juckade upp och ner och fram och tillbaka med underlivet. Jag lät Micke ta hand om klittan, vilken han sög in i sin mun och diade medan jag satte tungan till hennes anal och började slicka den med långa drag. Samtidigt stack jag in ett långfinger i den, vid det här laget, rejält blöta fittan och drog det långsamt in och ut. Långfingret fick snart sällskap av ett ringfinger och jag flyttade min slickoffensiv från röven till mellangården där jag noggrant slickade i mig de safter fingrarna drog med sig ut, ibland lät jag tungan slinka in när fingrarna var på väg ut.
Linda hade inte sagt något på ett tag nu utan andades bara våldsamt genom munnen, jag tog ut fingrarna ur fittan och gav hennes skinka en rejäl smäll med handflatan. Hon släppte ifrån sig ett utdraget ylande och medan jag log åt det röda handavtrycket som genast uppenbarat sig på hennes röv, stack jag in långfingret i det uppmjukade rövhålet och ringfingret i fittan, och lät min tunga hjälpa Mickes klitorislapande.

Hennes ylande ökade i styrka och med ett finger i varje hål och två tungor som lapade hennes fitta kom Linda i en våldsam orgasm, som antagligen väckte Marie. Hon skakade, gapade, och juckade mot mina fingrar så jag trodde de skulle brytas av. Detta fortgick i nästan en halvminut, efter vilket hon satte sig på bänken och drog ihop sig i fosterställning.

- Åh dra åt helvete, viskade hon nästan för sig själv. Tack killar, det där var nog den bästa orgasm jag haft i hela mitt liv, sa hon och log. Och nu har era fem minuter gått så nu kan ni ju fortsätta med ert, flinade hon. Jag behövde bara böja mina ben lite innan min pung hängde ner mot Mickes kuk, vi hade båda bultande ståkukar trots att vi inte rört dem på ungefär fem minuter. Jag backade en aning och nu hängde mina kulor emot Mickes pung, nar jag böjde mina ben ytterligare rörde våra kukar vid varandra. Mickes kuk var hård och het mot min. Jag greppade Mickes kuk och tryckte den mot min, undersidorna av våra kukar gneds mot varann, det var kladdigt, svettigt och härligt. Han greppade om båda kukarna med sin högerhand och jag gjorde detsamma, våra kukar gled mellan kladdiga händer och våra pungkulor rullade mot varann som stresskulor när vi juckade fram och tillbaka. Det var förhud, kukhuvuden och försats överallt.

- Jag måste spruta snart, flåsade Micke.
- Jag med, stånkade jag. Vi drog våra händer hårt och snabbt fram och tillbaks och en kladdig pöl med försats hade samlats på Mickes mage.
- Jag vill gärna smaka på din kuk innan om det går bra, undrade jag.
- OK, sa Micke med ett leende. Linda klappade händerna av upphetsning.

Micke satte sig på mellersta laven men Linda signalerade till honom att sätta sig på den översta, han lydde. Hans kukhuvud var sprängfyllt och blålila till färgen. Linda satte nästan halvliggande på laven under honom och fick honom att flytta ut så att hans skinkor var utanför laven.

- Jag vill slicka dig i röven medan han suger din kuk, sa hon med ett pillemariskt leende, jag garanterar att du kommer att älska det!
Micke sa inget utan lydde bara. Jag stod framåtlutad på den undre laven och stödde mig med händerna mot den översta. Mickes kuk var bara centimeter från mitt ansikte, den luktade på ett sätt jag bara kan förklara som kuk. Inte smutsigt utan bara starkt av kuk, man kan nog bara känna den doften när man är så nära en kuk. Hans kuk var verkligen stor när den var så här nära, hur skulle jag få in det där kukhuvudet i min mun?

Linda hade särat Mickes skinkor och hade tydligen börjat slicka baksidan av hans pung och ner mot anus, han uppträdde kittligt. Jag lutade mig närmare och smakade på cocktailen av försats som hade börjat sega sig neråt. Det smakade lite salt och var segt till konsistensen. Jag greppade Mickes kuk och förde fram förhuden, lät min tunga försiktigt nudda vid kukroten och lät den vandra uppåt. Det kändes egentligen ingen skillnad från att slicka längs till exempel en handled, förutom att huden var lenare, och varmare. När jag kommit ända upp riktade jag kuken mot mitt ansikte och lät tungan spela i förhudens ”mun”. Micke riste till och jag öppnade min mun så stort jag kunde och förde in kuken i munnen till jag kände den mot bakre delen av gommen. Samtidigt som jag drog mitt huvud bakåt drog jag bak förhuden och lät min tunga spela runt det feta ollonet i min mun. Micke släppte ut ett långt stön, jag förde fram förhuden och tog åter in kuken i munnen. Linda hade under tiden tagit tag runt min kuk och runkade den med en hand och smekte skönt pungen med den andra.

- jag kommer att spruta snart, kved Micke, ni måste sluta!
- Jag har en idé, sa Linda, jag har alltid velat veta om det här funkar.
Hon lade sig på den nedre laven, hennes kropp var alldeles glansig av svett, hon förklarade för Micke att han skulle sitta grensle över henne som för att bröstknulla henne och han lydde glatt. Sen förklarade hon för mig att sätta mig likadant, fast från andra hållet, alltså över hennes ansikte. Hon förklarade vidare att hon ville slicka mig i röven medan vi bröstknullade henne från varsitt håll. Den stora finalen skulle bestå av att jag och Micke sprutade på varandras kukar och hennes bröst.

Det hela funkade skapligt, när Micke satt med kuken mellan Lindas pattar fanns det ingen plats kvar för mig att ha benen på, men bastulaven var tillräckligt smal för att stå grensle över, som tidigare. Lindas bröst var kanske inte riktigt rätt storlek för att klämma in två rejäla ballar mellan, men hon behandlade dem förvånansvärt hårdhänt och efter lite bökande var det tutte, kuk, kuk, tutte. Jag grabbade tag runt en patte och tryckte upp den mot Mickes kuk, vilken pressades mot min kuk och den andra patten som Micke gjorde likadant med. Alltihopa pressades neråt av min hand på Mickes kuk och hans hand på min. Linda särade mina skinkor och satte tungan mot mitt anus. Detta fick mig att rycka till lite och jucka framåt, Micke svarade snart med att jucka emot och snart var vi i full gång.

Bröst gned mot kuk, kuk gned mot hand, hand gned mot kuk och som grädde på moset hade jag en tunga i röven. Detta blev snart för mycket för mig och jag började utan förvarning att pumpa min säd över hela härligheten. Mitt första sprut var en tjock sträng som slog emot Mickes mage med våldsam kraft och lade sig ner över hans kukhuvud. Det var som om känslan av min säd på hans kuk utlöste hans orgasm, han sprutade flera tjocka strängar mot min pung och kuk medan jag gjorde detsamma för honom. Det verkade som om sperman aldrig skulle ta slut, vi var båda helt nedsprutade från naveln och ner, våra händer var täckta, våra kukar likaså, och en rejäl sjö av säd hade samlats mellan Lindas bröst. Vi körde runt våra kukar i sjön och smetade ner hennes bröstvårtor med säd. Micke klev av laven och ställde sig på darriga ben, kuken var fortfarande halvstyv. Jag tryckte mig själv bakåt över Lindas huvud och satt grensle över laven, mina ben skakade. Linda tittade ner på spermasjön mellan sina bröst och log;

- helvete grabbar, har ni samlat hela veckan eller? Hon smetade ut sjön över sina bröst och ner över magen, i den kortklippta triangeln mellan benen och ner på låren. Hon var täckt av säd.
- Nej, jag har hört Micke runka varje kväll, flinade jag.
- Och jag dig, garvade han, synd att vi inte kom på det här tidigare.
- Men nu när vi har börjat kan vi ju hålla det som tradition, tyckte Linda, är ni redo för en omgång till?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: TomasBs

  • Publicerad Publicerad: 2007-07-26

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter