Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

24/7 - en saga - del 2


Det hade bara gått några timmar sedan hon hade lämnat köpcentret på darriga ben. Nu satt hon i soffan och slötittade på TV:n. På garderobsdörren hängde en ljusgul tunn knälång klänning, som en påminnelse, eller kanske snarare en förstärkning av känslan... att vara ägd. Det var aldrig uttalat, det hade bara blivit så, för bara några timmar sedan. Det var aldrig uttalat, men hon kände sig definitivt ägd. Och stolt. Hon tvivlade inte heller på exklusiviteten i relationen. Det gick inte att förklara på något rationellt sätt, det bara var så.

När hon spelade upp deras möte för sitt inre, för kanske tusende gången den kvällen, blev hon varm - och våt. Det hade varit det första hon hade gjort när hon kommit hem, att ta hand om den känslan. I sitt badkar, nersjunken i det härligt varma vattnet, hade hon fått sin tillfredställelse. Nu var hon redo igen och började smeka sig försiktigt. Tidigare hade hon haft ett vrålande behov och hanterat det därefter utan att tänka. Nu tänkte hon ta sin tid och krydda stunden med en god portion fantasi om vad man kan göra i en provhytt om man får lite mer än bara en minut på sig.

Det var när hon var i den sköna dimman som det ringde. Hon ignorerade signalerna och fortsatte ta hand om sig själv. Det ringde igen. Någon ville verkligen ha tag på henne. Lite förargad avbröt hon och vältrade sig över till andra sidan soffan för att ta telefonen. Det var han.

- Ja, herre?

- Vad gör du, min sköna?

Hon berättade, kanske med ett litet stänk av skam, om sina aktiviteter. För detta fick hon inga förebråelser, men att hon låtit honom vänta var inte acceptabelt. Det fick inte ske igen, inte med onani som ursäkt. Sedan fortsatte han.

- Du var duktig tidigare idag. Jag är mycket nöjd med dig. Nu vill jag att du går och öppnar ytterdörren. Du ska inte klä dig, du ska inte kika genom dörrögat.

Hon drog efter andan. Det var sin sak att ge sig till honom i avskildhet, en helt annan att visa upp sig i bara t-shirt för grannarna. Hon hade ett val, om man kunde kalla det för ett val. Hon kunde välja att inte lyda; att ta på sig, eller att inte öppna alls. Han skulle veta om det. På något vis skulle han veta det och i samma stund skulle ban
- Jag öppnar nu.

Dörren gled upp och hon nästan tappade telefonen när hon öppnade ögonen. Det stod någon där och han höll upp en rock åt henne. Hans milda blick fångade in hennes. Hon svepte rocken om sig men värmen hon kände kom inte från den.

- Mycket bra. Ge mig nycklarna.

Han låste dörren, la armen om henne och ledde henne ut i den kylslagna kvällen. Hon gick barfota och den grusade gången var iskall och smärtsam att gå på. Bara ett tiotal meter,men det räckte. De stannade vid en bil, den blinkade till och han höll upp dörren åt henne.

- Ge mig rocken och sätt dig.

Nu var det alltså dags. Det hon hade trott skulle ske redan i köpcentret skulle ske nu. Deras relation, den som inte var uttalad, skulle beseglas. Hon räckte honom rocken och slank snabbt in i bilen. Värmen i bilen var välkommen och några sekunder senare satt han bredvid henne. Hennes t-shirt dolde varken fittan eller hennes upphetsning, men hon försöktekontrollera sin andhämtning och immitera hans lugn. Han strök hennes kind med en mjuk hand.

- Du har så fina ögon. Det är synd att täcka för dem. Men det måste göras.

Så lutade han sig över till hennes sida och satte en ögonbindel på henne. Hon förstod ingenting. Varför kunde han inte bara kommendera henne att... att... ja, vad som helst. Hon var hans att göra med som han ville. Utan förbehåll. Hon satt helt stilla och väntade.

- Bältet på, om jag får be. Jag tar telefonen.

Återigen kom oron smygande. Oron för vad som skulle hända. Han planerade att köra iväg med henne och det var nu som hon hade en chans att stoppa detta. Hon spände fast sig med en sammanbiten min. Det lilla nypet i bröstvårtan fick henne dock att slappna av. Hon kunde känna hans rofyllda leende i det där nypet - allt var som det skulle vara.

Det var svårt att säga hur länge de körde och omöjligt att avgöra om det var en längre sträcka eller inte. Men bilfärdenhade varit angenäm. De hade småpratat och lyssnat på radion och med jämna mellanrum hade hans hand varit högt upp på hennes lår. Nu var de framme och han stannade bilen.

- Ta av dig linnet, men behåll ögonbindeln på.

Efter enrt som inte stack så illa som den där hemma. Det var helt tyst. Inte något av stadens ljud. Han ledde henne försiktigt fram längs med gången, varnade henne för trappsteget, och sedan in i värmen.

Han hade sett fram emot detta enda sedan hon hade accepterat honom som sin herre. Köpcentret hade varit en prövning för honom också. Han hade velat ta henne redan då, men hållit sig till sin plan. Behärskat sig. Sedan dess hade han motstått flera impulser att hand om det stånd han fick varje gånghan såg tillbaka på deras möte. Han hade sparat sig till den här stunden. För nu hade han henne där han ville och all tid i världen att utnyttja tillfället. Han tog in hennes sköna kropp, åt henne med ögonen. Han ville hålla om henne och berätta hur beundrade hennes mod och hur rörd han blev av hennes tillit till honom. Det skulle han också göra, tids nog. Just nu passade det inte. Han lät ett finger glida nerför hennes ryggrad och styrde henne sedan längre in i huset, till vardagsrummet, där han placerade henne på mattan invid soffan.

- Jag kommer att lämna dig en liten stund. Men... du ska veta att du inte är ensam här inne.

Det var snudd på elakt, även om det var helt sant. Katten som hade lagt sig tillrätta i fåtöljen var faktiskt ett underbart sällskap, men kanske inte vad hon föreställde sig just nu. I så fall skulle det kanske få hennes tankar att snurra så att hon inte koncentrerade sig så mycket på vad han gjorde.

Han gick ut i köket och satte på kaffet, vidare till sovrummet för att klä av sig, och sedan tillbaka. Hon satt lydigt kvar där han lämnat henne. Han satte sig tillrätta i soffan och betraktade henne en kort stund.

- Ställ dig på alla fyra och visa mig.

Hon gjorde förstås precis som han sa, med stjärten mot honom och benen särade. Makten var berusande. Hon skulle göra allt han bad henne om. Kanske - det återstod att se. Att se, ja... Han ägnade en god stund åt att se på henne. Hennes vackra former. Hennes inbjudande kön.

- Öppna fittan.

Han var hård nu, och runkade sakta medan hon höll upp blygdläppana och blottade sig för honom. Fukten glänste kring hennes hål och han kunde inte vänta längre utan gled ner från soffan. Han satte olät inte vänta på sig. Han tömde sig och dröjde sig anfådd kvar tills han slaknade i henne. Inte utan viss ansträngning tvingade han sig att tala lugnt och tydligt.

- Det finns säkert lite sperma kvar till dig i kuken. Du får lov att suga ut det sista och göra rent mig.

Hon vände sig om, ställde sig på knä och öppnade munnen för honom. Han matade henne med sitt kladdiga kön och hon betjänade honom tills han började växa igen. Då drog han sig tillbaka lite och berömde henne. Efter att han använt hennes hår för att torka sig, bad han henne att resa sig upp och tog sedan av ögonbindeln för att se henne i ögonen. Hon flackade inte med blicken och han log brett.

- Välkommen hem till mig.

Han såg hurhon kämpade för att motstå impulsen att titta efter publiken. Hon var verkligen något utöver det vanliga, men det fanns ingen anledning att hemlighålla sanningen, och när hon fick reda på den skrattade hon lyckligt.

- Jag trodde...

- Mmm... och det kanske jag gör någon gång. Men, tydligen inte idag.

Hon skickades ut i köket med uppdraget att ta in kaffet till dem båda. Själv gick han tillbaka in i sovrummet för att hämta kläderna och sedan in på toaletten för att kissa. Fönstret stod på glänt och det var svalt och skönt i rummet. Tankarna flöt fritt, som de gärna gör när man är på toa. Givetvis skulle hon egentligen ha fått hjälpa honom med rengöringen här också, men för stunden var han inte upplagd för det så det fick bli en annan gång. Han klädde sig och gick tillbaka ut till vardagsrummet. Kaffet var framme, liksom två koppar och underlägg till det hela. Hon satt på knä på sin matta.

- Vad bra. Vi ska strax dricka, men först ska du ha smisk.

- Ja herre. Det har jag förtjänat. Hur vill du ha mig?

Exemplariskt och om man tänkte på det hade hon också förtjänat vad som skulle komma. Medan han satte sig tillrätta i mitten av soffan kommenderade han henne att lägga sig över hans knä och fick guida henne lite för att hon skulle ligga i rätt position. Efter en inledande och ganska omild dask lät han händerna fick vandra över skinkorna. Det fanns något oerhört eggande över situationen och givetvis var synen av hennes ljudera hennes fitta. Det var blött av hans säd och hennes safter. Sperman hade runnit utmed hennes lår medan hon hade varit ute i köket. En hård dask till på skinkan och sedan tryckte han in två fingrar i henne. Med fingrarna kletiga av deras vätskor började han massera hennes venusberg. Först fjäderlätt, försiktigt, för att sedan bli lite mer direkt, lite mer bestämt och rytmiskt. Det roade honom att känna hennes vällust under hans behandling. Han njöt, för att hon njöt.

Han hade hållit om henne en lång stund efteråt utan att säga något. Kaffet hade kallnat utan att de hade druckit av det. Det var beckmörkt utanför. För dem hade tiden stått stilla, även om världen utanför inte hade brytt sig. Så kysste han henne ömt.

- Du stannar här i natt.

- Ja herre.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Robur

  • Publicerad Publicerad: 2011-05-26

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter