Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

23 april 1997 ”En helt vanlig dag”

23 april 1997 ”En helt vanlig dag”
Måns och Elin hade precis avslutat ett långt och härligt samlag. Klockan var tre på natten, grannarna hade bankat lagom mycket i väggen för att få slut på Elins höga stönande.
-Visst har vi det bra ihop Elin, sa Måns och njöt av att se Elin ligga naken i sängen.
-Jorå, vi har det helt perfekt, sa Elin och släckte sänglampan.
Måns låg länge vaken och funderade på varför hans liv hade blivit så här perfekt. En flickvän som var underbar i sängen och nya tapeter i köket, ljusblå precis som de alltid drömt om. Måns somnade till slut med ett stort leende på läpparna.

24 april 1997 ”Domedagen”
Tidigt nästa morgon va Måns uppe och fixade en romantiskt frukost endast till Elins ära. Han dukade upp bordet med tallrikar,glas,skedar och två vita äggkoppar med hjärtan på. Elin låg kvar i sängen länge. Doften av frukosten spred sig i hela lägenheten och kärleken från Måns var obeskrivlig. Vilken underbar man Elin hade träffat, så snäll och rar. Där stod han vid köksbänken och skivade upp ägg åt sin käraste, han spolade av sina händer under kranen. Ett plaskande ljud hördes, kände hur det pirrade i kroppen med visste inte varför. Båda två avnjöt frukosten i tonerna till en repris av Melodikrysset.
-Jag går till jobbet nu älskling, sa Måns och gav Elin en puss på kinden
-Hur dags kommer du hem? frågade Elin
-Som vanligt klockan 16:47, log måns

Dörren stängdes och Elin var själv i lägenheten, hon gic fram till vattenkranen och vred på kranen. En fin stråle av vatten rann ner och bildade ett underbart ljud för Elins öron. Där stod Elin i sina egna tankar och njöt av ljudet, plötsligt ringer hennes mobiltelefon.
-Hallå, det är Elin, svarar hon fundersamt
-Hej, det är Måns, jag glömde borsta mina tänder jag kommer upp igen och gör det lite snabbt
Efter ett tag öppnas ytterdörren och Måns kommer in, han springer in på toaletten. Elin går till sovrummet för att bädda sängarna. Då hörs det där ljudet igen, någonting plaskar och rinner,hon smyger sig till toalettdörren och ställer sig och lyssnar. Ljudet låter underbart, Elin börjar smeka sig mellan benen och gny som en liten hund.
Tänk om jag blivit tokig, funderar hon

Måns kommer ut från toaletten och skyndar sig väg igen.
-Hej så, min plommonros som jag älskar mest av allt, säger han och ler
Elin svarar inte hon springer genast in på toaletten, drar ner byxorna och njuter av när kissar.
Hennes fantasier är långt utöver det som Måns skulle kunna ge henne. Hon spolar och går ut från toaletten. Undra om det finns hemsidor för sånna som mig funderar hon. Efter mycket letande hittar hon en sida www.klubb6.se. Snabbt skaffar hon sig ett medlemskap, Wetelin82. Det dröjer inte länge förrens hennes mailbox är full med snuskiga mail. Elin tittar förtjust igenom alla mail och bestämmer sig för att ta extra kontakt med, Wetx67. Genom fler talet mail beskriver hon exakt vad hon vill att Wetx67 ska göra. De bestämmer sig för att ses imorgon kl. 11:30 hemma hos Elin.Timmarna går och Elin har endast hunnit med att bädda, resten av tiden har hon suttit vid datan.

Klockan 17:00 kommer Måns hem och ber genast om ursäkt för hans sena ankomst.
-Jag köpte ett par rosor på vägen, säger han med en djupröst av kärlek
-Tack, vad vackra de är, ler Elin och går tll vattenkranen och häller vatten i en vas.
Hela hennes kropp ryser, imorgon ska det ske Elin kan knappt bärga sig. De tillbringar kvällen framför Tvn som vanligt. Kvart över tio säger Måns att det är dags att lägga sig.
-Jag går på toaletten och borstar tänderna och gör iordning mig, säger Elin
Måns går till sovrummet och puffar till Elins kudde så den ska bli extra mjuk för henne huvud. På nattduks bordet står en liten radio,den vrider han på så att de både kan lyssna på Karlavagnen, ett radioprogram som tar upp olika ämnen.

Till slut efter lite bök och stök ligger de båda där i sängen. Programledaraen för Karlvagnen talar om dagens ämne som är: ”Otrohet genom nätdejting”
-Men gud vilket tråkigt ämne, säger Måns och stänger av radion
-Jag känner mig så trygg med dig Elin, utan dig vore inget i mitt liv värt någonting
Elin svarade inte, hon tänkte bara på Wetx67 och deras äventyr imorgon.

Åter en underbar morgon och Måns var tidigt uppe och gjorde det som han alltid brukade göra varje morgon. Måns gick iväg till jobbet helt ovetande om Elins planer för dagen. Det var första gången som hon skulle göra något sånt här, så hon visste inte riktigt vart de skulle fullborda akten. I källaren hade de stora svarta plast säckar. hon tog och la ut dem över hela golvet i lägenheten. Klädde in alla möbler i plast. Så nu var hon på den säkra sidan ingenting av det de hade skulle bli nerkissat.

Tiden är inne kl.11:01 ringer det på dörren, Elin går och öppnar. Genom dörren kommer en stor och mogen man.
-Vad bra att du har förberett,jag är så kissnödig, säger mannen och ler stort
-mmmmm, jag har längtat så efter det här, stönar Elin
Det dröjer inte länge förrens mannens byxor ligger avslitna på golvet täck av plast. Elin sitter ner på knä som en hund som väntar på godis. Mannen tar tag runt sin kuk och urinerar Elin på brösten, hon njuter av hans värma gul bruna stinkade saft. Kissblåsan som mannen äger är specialoperarad för att kunna hålla extra mycket urin inom sig.
I flera minuter dränks Elin av mannens urin. Mannen ansikte är blodsprängt av upphetsning.
-Vill du att jag urinerar dig rakt ner i halsen, stönar mannen
-Ja gärna jag vill bada i ditt kiss, stönar Elin högt

Stora och tjocka strålar av mannens kiss går rakt ner i hennes mun, hon gurglar och nickar att det smakar riktigt smaskigt. Grannarna har börjar banka i väggen att de är för högludda, så när Måns öppnar dörren är det ingen som hör.
Elin ligger utfläkt på golvet, dränkt som en blöt katt, hennes hår luktar kiss, ja hela lägenheten luktar som ett gammalt utedass.
Måns ser med förskräcka ögon på när den okända mannen står och tokurinerar på hans flickvän.Vilken tragedi ! Måns den genomgoaste av alla killar nånsin, Varför skulle just han råka ut för detta? Varför skulle just han bli så plågad?

Idag är det 13 januari 2009 och vi vet ej om Måns är i livet, senast man såg honom stod han och stirrade ut över ett brorräcke. Vad bekommer Elin och mannen så är det nu bekräftat att mannen pinkade in sitt rivir rejält. De har ett barn på 3 år och de båda njuter varenda gång som barnet kissat ner sig. Men för att återgå till Måns, så fick vi just reda på att han hoppat från bron.

Måns R.I.PRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Frippy79

  • Publicerad Publicerad: 2009-01-13

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter