Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

143 orgasmer på 4 timmar fastb

Detta är ingen novell utan något som hänt på riktigt. Bilder finns i mitt galleri från denna händelsen.

En notering: det kan hända att det var mer än 143 orgasmer som avverkades. Men jag har bara räknat dom som verkligen känts.

Detta utspelade sig under gårdagen (tisdag) och kom att bli en av dom trevligare stunderna jag haft i pervobilen.
Efter bambis förra besök i bilen då hon kom hela 89 gånger på några timmar så gav det sug efter mer och ett försök att komma ännu längre. Det skulle bara finnas tid också och tisdagen var ledig så det var bestämt att vi skulle göra ett försök.

Jag hämtade upp bambi strax efter 11 vid en busskur. Hon hade en jacka och styups på sig, det var allt jag såg. Flickan klev in i baksätet direkt och tog av sig jackan. Då visar det sig att hon är helt naken under jackan. Flickan sätter sig i position i mitten bak och särar på benen. Min hand glider längst insidan låret och när jag når fram till bambis fitta så är den redan heltgenomvåt. Jag kan bara säga "men lilla bambi..." jag får ett lätt gnyende till svar och vi styr mot den parkering vi kommer spendera dom tre närmaste timmarna på. Väl på plats på stormarknadens parkering, ja ni hörde rätt så börjar jag binda fast bambi i baksätet. Hennes armar och ben binds isär och fästs upp så hon hon inte kan röra sig. Jag får hänvisa till bilderna i galleriet vid namn "4 timmar, 143 orgasmer" för mer visuell bild.

Jag gör klart för bambi att idag är hon ingen. Hon är en kropp som är till för njutning och inget annat. Bambi nickar men inser inte riktigt vad som skall komma tror jag. Jag drar en luva över bambis huvud, sätter på en ögonbindel och avslutar med ett par hörselskydd. Nu ser hon inget och hör inget heller. Hon är själv och utlämnad. Hon får instoppat moonshine pluggen i rumpan och den kommer sitta kvar under hela vägen.
Sedan börjar vi och det dröjer inte länge innan första orgasmen kommer smygande. Det pågår också mycket annat runt detta men jag vill inte gå in på detaljer exakt vad som händer. Lilla bambi tar dom första 70 orgasmerna på detta sätt.

Efter detta så tar jag av huvan och bambi får vara med visuellt igen för nu kommer nästa steg. Den svarta pluggen som går att blsmer och fortsätter. Jag hade avsatt ca 3 timmar till detta men kunde inte sluta så det blev 4 timmar innan vi var klara helt. Jag fick också höra tidigare att bambi kunde få fontänorgasmer men att bara två hade lyckats med detta. Jag hade först tänkt att inte försöka just idag men situationen var för laddad för att jag inte skulle försöka och se till att det blev en till som mjölkat ur lilla bambi. Så jag fick helt enkelt sätta mig i baksätet med flickan för att få rätt kraft och vinkel. Sedan körde jagpå och det dröjde kanske 1 minut så skvätte det ur lilla bambi. I efterhand berättade hon att jag fick till 2 fontäner men jag räknar bara när det skvätter ordentligt. Men säger bambi två så var det två.

Efter 3 timmar så har jag intagit så mycket vatten att jag behöver uppsöka en toalett. Vi åker över till biltema och stannar på parkeringen och jag lämnar flickan men en vibrator naken i baksätet och går in på toaletten. När jag kommer ut igen så ligger flickan i baksätet fullt onanerande och tar sig 2-3 orgasmer själv. Att hon trivs i baksätet på bilen råder det inget tvivel om. Några orgasmer till hämtas hem utanför biltema och till slut så måste vi åka. Flickan får klättra fram i framsätet naken och sitta där när vi kör hem. Under bilfärden hem får hon luta sig över och suga Herrns kuk men bara en liten stund. En liten belöning för hur duktig hon varit. När jag drar upp flickans huvud och säger att nu är det bra ser hon lite förnärmad och irriterad ut. Men hon behöver lära sig att det är inte flickan som bestämmer när hon får ge mig njutning, det bestämmer jag. Det börjar nog sjunka in nu också tror jag. Det tar lite tid att förstå hur saker och ting fungerar.

Jag vet inte om jag glömt något, det har jag säkert gjort men det var många timmar och mycket som utspelade sig. Så nu får vi se nästa gång vad som händer.

Efter jag var klar med lilla bambi så åkte jag vidare mot AngelMarie, men det kommer i nästa dagbok. Ja det var en rätt galen men underbar tisdag.

/InskolarenRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Inskolaren

  • Publicerad Publicerad: 2011-12-14

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter