Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

1 December

Sitter här vid datorn och läser mejl medan min sambo står i duschen.
När han kommer ut har han bara en vit handduk hängandes över höfterna. Kan inte låta bli att lyfta lite på handduken och känner samtidigt hur gott han luktar. Lutar mig fram och ger honom en krävande kyss.. han vet direkt vad jag vill.. Han säger lite försiktigt att han vill detsamma.
Långsamt går jag före in i sovrummet och tänder lampan jag målat röd för att ge riktigt mysljus... Jag låter kostymbyxorna falla och ser hans leende när han upptäcker att jag har mina rosa volangstring.. När jag tar av mig linnet kan han inte längre hålla sig borta. Försiktigt, sakta, sakta drar jag isär handduken så den glider ner längs hans ben. Han är redan hård.
Med en bestämd hand för jag ner honom på rygg i sängen där han ber mig ta honom i munnen, vilket jag redan är på väg att göra. Jag låter den åka runt i min mun... smakar ordentligt på den... tar tag i den samtidigt som jag suger tag lite hårdare... låter min tunga glida längs kanten på ollonet... suger samtidigt som jag låter tungspetsen leka på hans undersida.. Under luggen tittar jag frammåt och ser hur han njuter.
Men idag ska han inte få mer än så. Jag avslutar bryskt och sätter mig över honom. Vi andas hårt när han kommer in i mig, han har hunnit bli rejält stor. Jag njuter ett tag av makten av full kontroll. Min bröstvårta är i hans mun och jag rör mig åt alla håll jag kan komma på för att känna honom så mycket som möjligt. Efter ett tag vill jag ha ännu mer och liggandes på rygg känner jag honom komma in med full kraft..mina naglar gräver sig djupt in i hans rygg. Efter en stund drar han sig nästan ur.. han leker med mig.. retas.. om och om igen låter han bara toppen av honom röra sig i mig. Hela jag skakar av upphetsning och njutning. När han väl kommer in i mig med hela sin längd skriker jag högt. Jag glider över på mage och låter honom grensla mig, njutningen när han kommer in igen är större än väntat och under hela tiden han sitter på mig kan jag inte vara tyst en sekund.
Jag vill se på honom så jag vänder mig på rygg igen och lyfter rumpan lite i förhoppning om en välplacerad hård handflata.. han fattar vinken och låter mig inte bli besviken. När jag känner hur svettig han börjar bli kan jag inte låta bli att göra detsamma på honom.
När han ber mig lägga några kuddar på govlet är jag genast på. Han ställer sig på knä och jag glider så nära jag kan på sängkanten med fötterna på varsin byrå för att ge honom så mycket plats som möjligt. Han är ännu större nu och jag är inte sen att kommentera, han är väl medveten om storlekens betydelse. Han kommer hårt och djupt in i mig om och om igen och jag njuter så det svartnar för ögonen.
Efter en stund ställer jag mig på knä i sängen och skriker återigen rätt ut när han kommer in i mig bakifrån. Med ett hårt tag om mina höfter rör han sig hårt och rytmiskt mot mig.. jag möter honom för att få honom så långt in som möjligt.
När han viskar att han är nära lyfter jag mig mot honom och njuter fullt ut med honom genom hans orgasm. Trötta sjunker vi ner på sängen. Jag berättar för honom hur skön han är och i hans leende ser jag att han inte har minsta lilla tvivel om sin förmåga att varje dag göra det skönare för mig än jag trott varit möjligt...
Jag ska gå och duscha nu.. undrar om han väntar på mig när jag kommer ut med en handduk över höfterna.......Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Bisi

  • Publicerad Publicerad: 2005-12-01

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter