Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Mobilen plingar till

Mobilen plingar till

Dörrklockan ringde och dörren öppnades, in klev Maria. Maria var 20 år, 160cm lång, med ljust hår, en mindre byst och vältränad. Precis som min flickvän Stina spelade hon fotboll, idag skulle de ha sommarfest med laget eftersom de hade spelat den sista matchen innan sommaruppehållet. Maria hade på sig en vit luftig klänning där mycket hud syntes, hon var riktigt snygg och det var inte första gången jag tittat lite extra på henne.

Själv satt jag och såg på fotboll när hon kom.

- Hej, kom in och sätt dig sa jag med ett leende.
- Stina är i duschen än fortsatte jag.
- Hej svarade Maria och kom och satte sig i fotöljen bredvid.

Jag hämtade en cider till henne, så såg vi på matchen ihop. Eller ja, jag sneglade en del på henne också. 10 minuter senare kom Stina ut ur duschen.

- Hej sa hon till Maria.
- Hej svarade Maria.

Stina såg fantastiskt ut, hon hade ett para minimala svarta stringtrosor på sig. Sedan hade hon tagit på sig sin bombshell-bh, den gjorde att hennes fasta c-kupa såg enorm ut.

- Jag ska bara få på mig klänningen sa Stina och gick in i sovrummet.

Stringtrosorna satt som en smäck på hennes perfekta rumpa. Egentligen ville jag följa efter och ta henne på direkten, men jag vet att chansen att hon låtit mig göra det var mindre än minimal.

Hon kom tillbaka ut med en svart åtsittande kort klänning, hon var riktigt snygg. När jag tänker efter ville jag nog sätta på dem bägge två. Tjejerna tog sina väskor och lämnade lägenheten och jag blev själv med fotbollen. Matchen slutade närmare 23, mina tankar låg på Stinas rumpa, men de gled snart över på hur jag satte på Stina.

Jag blev rätt kåt och tog fram datorn, sedan satte jag på min favorit till porrfilm. Där två tjejer leker med varandra innan de båda blir påsatta av en kille, sedan kommer hans kompis och de sätter på en varsin tjej i rumpan. Jag hade länge försökt att få sätta på Stina i rumpan, men på sin höjd hade jag fått sätta in ett finger.

Filmen rullade och jag lekte med mig själv, fantiserade att jag var killen och hur jag satte på Maria. Jag närmade mig att komma när telefonen plingade till. Samtidigt som kompisen kommit in på filmen och de börjar sätta på tjejerna i deras rumpor så ökar jag takten, snart kommer jag komma. I andra handen fipplar jag upp mobilen för att se om det var något viktigt.

Det var ett bildmeddelande från ett okänt nummer, på bilden ser jag hur Stina tittar upp i kameran samtidigt som en kuk fyller hennes mun. Jag ser hur lite sperma sipprat ut i mungiporna. Bilden verkar vara tagen på ett dansgolv eller liknande. Under bilden står det "Hon verkar gilla smaken!". Jag hade inte minskat på tempot och höga stön från filmen gjorde att jag kom över mig själv. Fan, tänkte jag, vad håller hon på med.

Jag gick och torkade av mig lite snabbt innan jag tog upp mobilen och ringde Stina. Efter några signaler kom jag till telefonsvararen. Först hördes några höga stön innan en mansröst sa:

- Stina kan inte svara nu, hon har fullt upp med att få kuk.

Nu blev jag riktigt arg och visste inte vad jag skulle göra. Men jag blandade till den starkaste drink jag gjort och började se en riktig actionfilm. Drinken och filmen måste gjort att jag somnade i soffan. En timme senare vaknade jag av ett pling i mobilen. Ännu ett bildmeddelande från samma nummer. På bilden såg man bara med kvinnorumpa med ett par svarta stringtrosor, lika som Stina bar. De var vikna lite åt sidan och rumpan fylldes av en stor kuk. Texten löd "Det är hennes första gång i rumpan va?!".

Nu tänkte jag bara att jag skulle slänga ut Stina så fort hon visade sig här igen. Jag gick till sängen och la mig, men hade förståeligt nog svårt att sova. En timme till gick innan det plingade en tredje gång. Nu kom det en liten filmsnutt. På filmen ser jag hur Stina sitter gränsle över en man och rider sakta upp och ner. Den är nog filmad av mannen som blir avriden, men ser ut att vara tagen utomhus. Plötsligt ser jag hur hon kliver av kuken som är riktigt stor, hon drar av hans kondom och sätter sig på igen. Nu helt oskyddad. Texten denna gång lyder "Hon ville tydligen känna kuken på riktigt". Nu kokade i mig, men hon var redan körd i min värld.

Jag måste ha somnat till slut, för kring kl 5 kommer Stina in i sovrummet helt naken. Jag hinner knappt reagera innan hon satt sig i gränsle över mig. Jag var ju så arg på henne. Mobilen plingar nu igen, jag rycker åt mig den och ser att det är en filmsnutt. Där ser jag först Stinas ansikte, sedan går filmen ner över brösten och ner mot fittan. Fittan är fylld av en kuk, men den dras sakta ur samtidigt som det följer med sperma ut. Texten lyder "Hon ville känna en gång till hur det kändes att bli fylld av sperma". Under de 10s som denna film pågått så har Stina tagit tag i min kuk, fört den mot sin anal och sakta sjunker hon ner på den. Hon sätter ett finger över min mun för att få mig att vara tyst. Jag var ju asförbannad på henne, men detta var ju min dröm. Hon red nu med ett lite högre tempo, stönade högt att jag skulle fylla hennes rumpa. Det tog inte alla lång tid innan sperman pumpades ur mig och in i hennes rumpa. Hon sjönk ner och satt kvar på min kuk en stund innan hon flyttade sig upp. Hon satte sig över mitt ansikte och mina armar. Jag kunde inte röra mig alls, allt jag såg var hennes mage och hur hennes stora bröst stack ut.

- Slicka mig sa hon kommenderande.

Upphetsad av att nyss fått satt på henne i rumpan så gjorde jag henne till viljes. Hon stönade intensivt och jag kunde inget annat göra än att fortsätta.

Då känner jag hur någon nuddar min ben, sedan tar någon tag i min kuk och för den någonstans. Stinas fitta pressar mot min mun, jag kan inte få iväg ett ljud och jag ser inget annat än hennes bröst. Jag känner hur kuken tränger in i något riktigt tight, det måste vara någon annans rumpa som är så tight. Det är skönt men gör nästan ont så direkt efter Stina ridit av mig. Stina stönar högt, jag hör andra stön bakom, jag ser hur ett par kvinnohänder greppar tag om Stinas bröst bakifrån. Jag slickar allt fortare och Stina är på väg att komma. Min kuk håller på att sprängas, då hör jag någon viska till Stina, han fyller mig nu. Då kommer Stina till ett högt stön. Min kuk sprutar ur sig sperma. Jag är helt utmattad. Stina kliver av och lägger sig på sidan av mig, då ser jag att det är Maria bakom och hur min kuk glider ur hennes rumpa. Hon lägger sig på min andra sida. Jag har nu två heta nakna damer vid min sida, jag har nyss satt på båda två i rumpan. Jag har nästan helt glömt Stinas äventyr. Jag är på väg att säga något när båda lägger ett varsitt finger över min mun och viskar åt mig att sova.

En sak är klar efter denna kväll, båda jag och Stina hade våra livs största sexupplevelser.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pornoduck69

  • Publicerad Publicerad: 2017-07-31

  • Kategori Kategori: Analt

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2018 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter