Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Min kära gamla chef

Hej kära läsare!
Nu när min man är iväg med kompisarna och får sitt lystmäte mättat med flugfiske norrut så vill jag lätta på hjärtat lite.
Jag vaknade imorse av fågelkvittret utanför mitt fönster som stått öppet hela natten, barnen har även de glada dagar hos farföräldrarna.
Nu var det inte enbart av fåglarna jag vaknade utan lika mycket av ett alltför sällan men välbekant pirr i kroppen.
Med två helt lediga dagar framför mig vill jag suga på den karamellen lite till.
Min man har några gånger läst berättelser från den här siten och det har alltid slutat med att han smyger ned ena handen under täcket och gör mig plaskvåt. Med lite skakande röst läser han alltid vidare tills jag tar nästa steg. Sist gled jag ned för att försiktigt suga av honom medan han läste men jag hann knappt suga honom i två drag innan han exploderade i min mun, det kom så mycket, oväntat och hårt upp i gommen att jag fick kväljningar. Dagen efter väntade en stor bukett rosor vid dörren när jag kom hem....

Tillbaka till varför jag hamnade här framför burken, skrivandes istället för att få klådan ur kroppen...bara tanken att han kanske kommer läsa detta någon gång och känna igen sig gör att det redan känns slipprigt mellan låren.

För snart 6 år sedan, jag hade just fyllt 40, skulle jag på ett vårdseminarium i en mellanstor stad i Sverige presentera en forskningsstudie jag gjort på en vidareutbildning till min ursprungliga sjuksköterskeexamen. Med på seminariet var också klinikchefen och de andra i laget som arbetat med studien. Vi kom alla från olika länssjukhus men själva studien hade tagit plats på min avdelning.
Presentationen gick otroligt bra och ytterligare en dag skulle ta vid med workshops och diskussionsgrupper. De andra tre i forskargruppen lämnade seminariet efter vår presentation pga. familj och jobb som väntade.
Så på kvällen var det bara jag och min gamla klinikchef kvar. Han var en stilfull man, överläkare i 70 årsåldern och hade med en blinkning förklarat att han minsann tyckte vi skulle bo ståndsmässigt när vi skulle till den "hålan" som han kallade staden.
Alltså var vi som enda seminariedeltagare inbokade på stadens lite lyxigare stadshotell. Lobbyn ekade tom när jag checkade in, herr. J som vi kan kalla honom hade dröjt sig kvar på konferenscentret med gamla läkarbekanta. Rummet var ombonat och stort med eget badkar och utsikt över hela staden. Dessvärre var det november och råkallt ute så mycket annat än att dimpa ned framför tv´n fanns inte att göra. Efterhand tröttnade jag och kände hur det skulle vara gott med något i magen. Jag gick ned till hotellrestaurangen och beställde in lite vin och en ost och charkuteribricka. Vinet slog till direkt, anspänningen med presentationen hade satt sig kroppen rejält och nu flöt jag iväg, skönt buren av det otroligt goda vinet. Ytterligare två påfyllningar sattes till notan när Herr J. gled in i foajen och direkt fick syn på mig.
Han kom emot mig med ett brett leende, ställde ned sin portfölj och vinkade till sig en servitris.
-Champagne! Två glas av det finaste ni bjuder, Sade han och fortsatte;
-Succé Johanne....succé!!! Mina kollegor är oerhört imponerade av studien och särskilt av din presenetation. Jag protesterade milt, att vi var flera om arbetet. Men han vinkade bort det och sade återigen; -Du lyste däruppe på scenen! Fantastiskt!
Vi skålade och lät bubblet reta munlädret. Han var verkligen på sitt bästa humör, annars kunde han vara oerhört bestämd och sträng.
En timme gick när han plötsligt lutar sig fram och säger: -Dom har en fantastisk bassäng på det här hotellet, längst upp i huset, jag tänkte ta ett kvällsdopp, följer du med?
När jag skyllde på att jag inte direkt packat baddräkt var han påstridig och upprymd; -Det ordnar sig, jag ordnar med den saken!
Så stegade han något vingligt iväg mot receptionen och satte händerna i disken. Medan jag försökte kvickna till genom att dricka lite vatten kom han åter med en nyckel dinglandes i ena handen.
Våningen allra längst upp som sagt, skåp nr 001, där finner du allt en kvinna kan behöva. Vi ses straxt!
Så greppade han sin portfölj och försvann iväg mot hissarna.
Herregud, tänkte jag, men kände i samma stund att jag visst var värd ett varmt skönt bad, att det skulle tvinga av mig det värsta ruset.

Att stå på ett ben och balansera sig in i baddräkten, modell tant, var inte det enklaste.
Omklädningsrummet var minimalt och dörren på motsvarande sida ledde rakt ut till själva poolen.
-Bassäng, tänkte jag, det är inte varje dag man hör det ordet. Därute hade J redan hoppat i vattnet och simmade med den åldrade mannens långsamma tag.
- Han stannade upp och frustade, Det är underbart, kom i!
Stora glaspartier visade den sömniga stadens tomma, belysta gator därutanför.
Jag doppade foten, det var mycket varmare än simhallarnas diton och jag tog några snabba steg nedför metallstegen vid sidan och gled ut i vattnet.
- Vad var det jag sa, sade J. och vände om till ryggsim.
Jag var varmt över hela kroppen, den något för stora baddräkten släppte sakta sin spänst och gled ned över kroppen när jag tog simtagen.
Grenen var överhuvudtaget inte längre i kontakt med kroppen utan vattnet strömmade fritt , det var behagligt och kändes lite busigt, förbjudet med chefen i samma vatten. Gubben skulle bara veta, tänkte jag när han flöt förbi.
-Du får ursäkta, sade han plötsligt från kanten dit han stigit upp utan att jag märkt det. Inte heller jag hade tänkt på de annars sedvanliga badbyxorna. Han pekade menande på de sladdriga jockeykalsonger som hjälpligt hängde kvar på den magra kroppen. Grått, fuktigt hår bildade en vild buske på hans bröst, i övrigt var han senig och lite krum men med avtecknade muskler på armar och ben.
- En nattfösare, så vi sover gott, utbrast han och sträckte sig efter två whiskeykupor som stod på ett litet bord intill.
Jag sade; Tror nog att hotellet skulle behöva utöka baddräktssortimentet med några mindre storlekar, och försökte ta mig upp ur vattnet utan att baddräkten skulle hänga vid knäna.
Rummet var långsmalt och ganska litet och jag kände hur han såg på mig medan jag med armarna kring brösten hastade bort till handduken.
Vi skålade och han prisade min insats än en gång.
Vid bassängens ände fanns två liggstolar med madrasser och han slog sig lite klumpigt ned på den ena av dem.
Han donade med handduken bakom sig och bjöd in mig att slå mig ned mittemot.
Jag krånglade av mig den slappa baddräkten under min handduk och lät den ligga på golvet medan jag höll whiskeyglaset i ena handen och handduksknuten i den andra. Även jag dråsade ned på den lite låga stolen.
Whiskeyn värmde och vi skrattade lite förläget åt våra krumbukter. När han återigen vände sig att rätta till kudden och handduken bakom sig kunde jag inte undvika att se hur en enorm pung och hans penis vällde ut i ena ljumskens slappa resår.
Under förhuden avtecknade sig ett stort ollon med skarpa kanter mot den slappa huden. Pungen låg tung mot madrassen under honom. När han åter vände sig mot mig fick jag uppbåda all kraft till att inte titta dit igen. Han berättade en rolig historia om en av hans gamla kurskamrater och slog sig sedan för låret så att resåret helt släppte sitt grepp. Nu låg hela apparaten i fria luften utan att han verkade märka någonting. Det var någonting i det där tunga, stora men kraftfulla könet som satte igång en rörelse i mig.
Som en tonårstidens djävul viskade i mitt öra; -Få den där gammelkuken hård Johanne, få den att blodfyllas. Med spritvärmen fortfarande i kroppen sträckte jag mig överdrivet efter whiskeykupan varvid den slarvigt knutna handduken runt kroppen sprack upp i en glipa. Jag kände hur han noterade det. När även han sökte fästa blicken vid mitt ansikte drog jag ena benet till mig.
Jag kände hur blygdläpparna särades och började blodfyllas. Det lila ollonet började sakta men säkert skjuta ut ur sitt fodral. Långsamt, långsamt började saker hända och pauserna mellan orden utökades. Vi slog bägge med blickarna till jag lät en gäspning stiga upp inom mig, jag sträckte på kroppen som i en båge och drog upp armarna och nu fanns det ingen kraft i världen som kunde hålla frottehandduken på plats. Den föll åt sidorna och blottade mina runda bröst som vällde ut åt kroppens sidor. Min burriga triangel spretade åt honom till.
Jag orkade inte med tystnaden utan sade i en skakig andhämtning; - Tycker du om det här, tycker du om att se mig såhär?
Utan en tillstymmelse till rörelse sade han med brännade blick; - Rör vid fittan, jag vill se dig onanera.
En het våg vällde över mig, inga gränser fanns längre för språket emellan oss. Han hade sprängt dem med fittordet. Det rusade inom mig och jag lät lång och ringfingret glida upp längs mitt vidöppna inre och nypa fast klitoris mellan dem. Så började jag cirkla med stora rörelser. J stirrade som förhäxad medan de smackande ljuden från mig förstärktes i det kala rummet. Jag fullständigt savade, kände hur det rann ur mig.
Sedan hörde jag min egen röst säga; - Ta fram kuken, den där stora kuken. Han reste sig upp och tog fumligt av sig de klistriga kalsongerna.
Nu låg ollonet helt blottat, blått och blankt liknade det någon slags hjälm, jag har varken förr eller senare sett ett så stort och välformat ollon.
Men själva skaftet hängde fortfarande halvfyllt.
Han harklade sig och sade med grumlad röst; - Jag brukar ta viagra....
Jag svarade lika hastigt; - Det behövs inte, sedan fortsatte jag långt över språkets gränser;
- Jag ska få den där kuken så hård att den spricker.
Medan han stod upp gränsle över vilstolen vräkte jag mig upp och greppade honom vid pungroten, ollonet fyllde hela min mun och jag sög som besatt, rev och runkade hans kuk. Hans hängande pung fyllde min ena hand och jag kramade den.
Han brummade ljudligt på utandningarna och hans ena hand greppade mitt bröst. Som om bröstet och bröstvårtan mellan hans fingrar varit sista ingrediensen kände jag att skaftet bångnade under min hand.
En enda önskan hade jag inom mig, jag ville se det där enorma ollonet med sina skarpt uppvikta kanter slukas i mitt inre. Visste att jag skulle känna det riva mot min fittas känsliga främre vägg. Det som min man annars fick använda fingrarna till för att få mig att brisera i en våt, forsande g-punktsorgasm.
Den där magra gubben med sin jättekuk skulle göra det ingen annan förmått innan. Jag visste det.
Jag nästan vrålade; - Stick in kuken då, fyll hela fittan med gubbkuken.
Han hasade sig ner och siktade knäande mot det vidöppna. Jag fortsatte snurra min klitoris runt runt medan han nosade med ollonet i mitt varmvåta.
Jag tog mig upp på armbågarna och såg ned på hans nu sprängfyllda kön. Grå testar av pubishår stack ut vid sidan av det hårda. Som ett djur, som en gammal get hann jag tänka innan han sjönk in i mig ända in till kukroten. Det hade aldrig min man lyckats med, vi fick alltid småjucka lite försiktigt innan han fyllde mig. Men såhär hade jag aldrig känt det förut. Varje liten millimeter fyllde han. Pressade min fittas väggar till det yttersta och tryckte varje liten känselcell när ollonkanten gled förbi. Orgasmen överraskade mig fullständigt när den kom, hela min kropp kom och drog mig samman eruption efter eruption av ekstas och kramp. Mitt inre sköljde hans kuk och jag kände att det rann ur mig och ned på stolen under mig. När han drog sig ur mig upplevde jag det jag sett som tonårig tjej på ridskolan. Hur hingsten, efter att ha tömt sig sakta glider ur och lämnar det dräktiga stoet tomt, ihåligt.
Men den här gammelhingsten hade inte tömt sig, han sökte sig hårdhänt fram mot min mun med sitt vajande kön, greppade och bollade med mina bröst.
Återigen fyllde han mig, knullade min uppspärrade mun medan kåtruset vällde ur hans muntorra gap.
- Sug då hora! Sug och drick min gubbsperma!
Och jag sög, som en hora, gulpade och var redo att svälja allt han kunde förmå att spruta.
- Fitthora, flämtade han, din kåta lilla fitta. Den här ville du ha, den här kuken.

Så vrålade han hest medan han tömde sig i sprut efter sprut i min mun. Hela min mun var full av klumpig, salt sperma. Jag sträckte ut tungan och lät det rinna ner över brösten, resterna svalde jag som jag aldrig svalt min mans sperma. Det var horans betalning. Han stjälpte ned i liggstolen, en totalt utpumpad gammal man, pungen som daskat så hårt mot min stjärt hade dragit sig samman och lyfte den ännu svullna kuken i en båge pekandes mot mig.
En seg sträng rann ur ollonets halvslutna hål.

Jag var otrogen, hade knullat med den där gubben, låtit honom tränga in i mig, jag sökte febrilt efter skamkänslorna, tänkte på min man, försökte frammana hans ansikte men lyckades inte med någotdera.
Allt jag kunde tänka var att den där magre gamle mannen skulle ta mig igen, hela jag var längtan efter hans styva tunga, virvlandes runt min mjuka.
Känna honom bakifrån, hans händer runt mina bröst medan han borrar sig allt längre in.

Tre månader smög vi runt, efterhand krävdes lite viagratillskott vilket bara gjorde det bättre.
Till slut blev jag avslöjad av min oförsiktighet och min huslige make som skulle tvätta underkläder. En välan kostsam behå med tillhörande spetstrosor kom i dagen....inga problem tänker du...men om de fortfarande doftar och är fuktiga av kladdig sperma blir det svårare att förklara bort. Nåväl, ett halvårs familjerådgivning och en stark kärlek klarade biffen. Chefen i pension och en hemligen inköpt jättedildo har såklart bidragit.

kram JohanneRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: johanne

  • Publicerad Publicerad: 2017-07-05

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 5/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Billie Hansson skrev

Helt underbar blev så jäkla låt när jag läste den så jag fick onanera efter att jag läst novellen och jag fick en helt fantastisk orgasm

Betyg: 5

(c) 2018 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter